9 533 wyników w czasie 343 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Wybory 2014 (początek wątku)

Czy prawica ma kandydata na prezydenta tarnobrzega? wiecie coś?

Re: Wybory 2014

Ma ale nie ogłasza, a ja przypuszczam że jest to Norbert Mastalerz

"Wybory 2014"

Czas już o nich nie tylko pomyśleć. Konieczna będzie zmiana, a alternatywy jak na razie brak.

Re: "Wybory 2014/15

...... to maraton wyborczy ... proponuje 4 X BOJKOT!!!! ;-))

WYBORY 2014

Ja zupełnie nie rozumię , dlaczego mieszkańcy góry Straszydle--mamy głosować na sklepowa Kiełbasę.Czymże to zasłużyła sie dla naszego przysiółka?W całej swej pseudo-działalności ,dbała o swoje dobra.Tylko,ze złości sie juz z wszystkimi sasiadami i widocznie boi sie o odpadnięcie od dojnego gminnego

WYBORY 2014

A czymże to yndars tak Cie zachwyciły ,te ostatnie zebrania--że już ogłaszasz zwycięstwo???? Wszak w Straszydlu rzucono Ci prosto w buzke,że Twoja arogancja i "olewanie " ludzi--uhamuje co nieco entuzjazm przy urnach. Twój konkurent ze Siedlisk,którego wyjatkowo podle wdeptujesz w glebę--godnie od

wybory 2014 (początek wątku)

a mnie odmówił chociaż jestem długo bez pracy i w trudnej sytuacji. I dlatego wezmę to pod uwagę przy wyborach. Dlatego my musimy się naprawdę dobrze zastanowić jaka władza nam jest potrzebna a to już niedługo się okaże. Pozdrawiam.

Re: wybory 2014

> Pan Wójt zatrudnia tylko tych co mu się podobają, > znajomych dzieci i radnych a mnie odmówił chociaż jestem > długo bez pracy i w trudnej sytuacji. To jest inżynieria społeczna. Tak buduje się poparcie.

Witam wszystkich zainteresowanych. Czy ktoś może wytłumaczyć mi jakim prawem obecny wójt jeździ po wioskach w godzinach pracy urzędu i robi sobie kampanię wyborczą? Podobnie tyczy się to p. Grycuk, która chyba o godzinie 13 także powinna być w szkole.

Czy to skrzyżowanie nie jest drogą powiatowa i wójt ma niewiele ma do powiedzenia w tym przypadku.

Przypominam nieśmiało, że dziś głosujemy :) -- _______________________________ dzieciom.pl/podopieczni/24960

Re: wybory 2014

Dzięki za.przypomnienie. Trudno, muszę się ruszyć spełnić obywatelski obowiązek.

Oczywisty zamęt i bałagan. Jak należy rozumieć iż "wszelka władza pochodzi od boga" ?? Herod zabijał dzieciątka. Hitler naród wybrany. Neron chrześcijan. Stalin co popadło. Jezus się mylił ??? -- (5) Do innych zaś rzekł, tak iż słyszałem: Idźcie za nim po mieście i zabijajcie! N

(Rodzaju 1:21) I Bóg przystąpił do stworzenia wielkich potworów morskich i wszelkiej ruszającej się duszy żyjącej, którymi według ich rodzajów zaroiły się wody, i wszelkiego latającego stworzenia skrzydlatego, według jego rodzaju. I Bóg zobaczył, że to jest dobre.

Zbigniew Hernas na burmistrza . Były dyrektor szkoły , ponoć chce piastować w Urzędzie J-L , to stanowisko .

WYBORY 2014! :-) (początek wątku)

Długi weekend, więcej czasu, tak sobie rozmyślam... Jak uważacie, jakich kandydatów można spodziewać się w nadchodzącej letnio-jesiennej kampanii wyborczej? Mi do głowy przychodzą takie nazwiska: PiS: Zaręba PO: Rajkowski lub Matracka PSL: Aranowski PR (Gowin): Koper SLD i/lub TR: ? niep

Re: WYBORY 2014! :-)

Długi weekend, więcej czasu, tak sobie rozmyślam... Jak uważacie, jakich kandydatów można spodziewać się w nadchodzącej letnio-jesiennej kampanii wyborczej? Mi do głowy przychodzą takie nazwiska: PiS: Zaręba PO: Rajkowski lub Matracka PSL: Aranowski PR (Gowin): Koper SLD i/lub TR: ? niepa

Serwis kandydatów WWS do Rady Dzielnicy Śródmieście: wws-srodmiescie.waw.pl/

1 2 3 4 5 6