Dodaj do ulubionych

wybory 2014

13.11.14, 09:16
zamknięty
Witam wszystkich forumowiczów chciałam się z wami podzielic swoją opinią na temat ulotki, którą otrzymałam w ub. Niedzielę pod kościołem . Jest to ulotka z programem wyborczym obecnego wójta naszej gminy.Nie wiem czy ją czytaliście ale ja przeczytałam jak to się mówi od dechy do dechy i najbardziej utkwił mi w pamięci taki piękny cytat "Pomagaj innym bo nie wiesz kiedy sam bedziesz potrzebował pomocy".Wierzcie mi mialam łzy w oczach. A dlaczego piszę o tym, ponieważ ja jej nie otrzymałam.a chodzi tu o prace interwencyjne. Pan Wójt zatrudnia tylko tych co mu się podobają, znajomych dzieci i radnych a mnie odmówił chociaż jestem długo bez pracy i w trudnej sytuacji. I dlatego wezmę to pod uwagę przy wyborach. Dlatego my musimy się naprawdę dobrze zastanowić jaka władza nam jest potrzebna a to już niedługo się okaże. Pozdrawiam.
    • antek3333 Re: wybory 2014 13.11.14, 10:24
      zamknięty
      Ja wierze z całego serca że w niedziele władza w gminie Bircza się zmieni,lub pojawi sie nadzieja że zmieni się ona w drugiej turze wyborów.Trzeba zaufać człowiekowi młodemu z wykształceniem i pomysłem na Gminę a takim jest Pan Grzegorz.Ok nie ma pewności czy rzeczywiście to coś zmieni,ale jest na to szansa a przy obecnej władzy takiej szansy nie ma.Gorąco wierze w to że ludzie w Birczy już to zrozumieli,wszystko jest w naszych rękach!!! Byłby to prawdziwy cud no ale cuda się zdarzają!
    • darino Re: wybory 2014 13.11.14, 11:02
      zamknięty
      > Pan Wójt zatrudnia tylko tych co mu się podobają,
      > znajomych dzieci i radnych a mnie odmówił chociaż jestem
      > długo bez pracy i w trudnej sytuacji.

To jest inżynieria społeczna. Tak buduje się poparcie.
      • pancia12 Re: wybory 2014 13.11.14, 14:53
        zamknięty
        a co do samej ulotki, to czytając ją, można się przerazić. Masa w niej błędów edytorskich jak i stylistycznych. Szkoda, że wójt zatrudnia takie ,,Szanowane osoby", KTÓRE NAWET POPRAWNIE NIE POTRAFIĄ PRZYGOTOWAĆ MU ULOTKI WYBORCZEJ.
        • czesio48 Re: wybory 2014 13.11.14, 16:55
          zamknięty
          A jak z termalnymi basenami już czynne czy na ukończeniu.
          • darino Re: wybory 2014 13.11.14, 20:17
            zamknięty
            To już w nowej kadencji :)))).
    • karolekw1906 Re: wybory 2014 13.11.14, 21:36
      zamknięty
      pk
      • jodla14 Re: wybory 2014 13.11.14, 23:23
        zamknięty
        Byłam na spotkaniu przedwyborczym z Grzesiem Gągolą, mam nadzieję, że już wkrótce Panem Wójtem Grzegorzem Gągolą. To co mnie przekonało do tego kandydata, to niewątpliwa uczciwość i umiejętność słuchania innych ludzi. Jego kandydaci na radnych też są godni zaufania.
        • birczanin7 Re: wybory 2014 14.11.14, 14:56
          zamknięty
          Tym ,którzy z udziału we władzy zrobili sobie sposób na życie,
          trzeba w wyborach wyjaśnić,że należy zacząć pracować przyzwoicie.
          Wybory wygrywają,dzięki niskiej frekwencji i korzystnej dla siebie zależności
          tych którzy obgryzają z uczty władzy kości..........
          Sprawdźcie kto rządzi ,kto jest zatrudniony-kółko adoracyjne............................
          dzieci, .............................................................................................kochanki i żony..........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka