Gość: sdt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 11:59 Nie popłacz się przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galekanalek Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl 03.02.10, 12:06 Mnie najbardziej śmieszy nie "najlepszość", bo to to klasyczny przypadek pieprzenia durnot, ale owa "taktyczność" tego całego przedsięwzięcia. Na litość, przecież to zwykły shooter, który na tej płaszczyźnie niespecjalnie różni się on Enemy Territory, czy innej ciupanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: 82.139.159.* 03.02.10, 12:09 Taktycznym? Hmm... Wydaje mi się, że jeśli chodzi o taktyczne FPS to taki AmericasArmy lepiej sobie radzi w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 12:12 kiełbasa marketingowa ale poczekam do "prawdziwej" recenzji . Odpowiedz Link Zgłoś
h3tman Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl 03.02.10, 12:20 na poparcie tej tezy powiem że gram w multi i ta gra bedzie najlepszym MP fps'em Ever, ale panowie z gameinformera za takie strwierdzenie przynajmniej wzieli kasiorke heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski kwiat Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 12:25 Przekosiłem w BETĘ ver. PC już 24 godziny. Mogę więc wyrazić swoją opinię na temat BETY! Gra jest bardzo miodna, ale błędów w niej Panie więcej niż ziarenek maku pomiędzy moimi zębami (właśnie jadłem makowca) Gra płynie a raczej klatkuje, od 30-50 FPS! Mój cfg. CPU: Q9550 GPU: Zotac GTX260 AMP2 876MB RAM: OCZ Reaper 800MHz 5GB Rozdzielczość w której gram 1280x1024! Ojej czyżby kolejne GTA? Dziękujemy DICE, możecie wykręcać się ver. BETA ale czasu coraz mniej, a gry nie robi się w miesiąc! Port z konsoli jaki serwujecie graczom PC to niedopuszczalne posunięcie! Z ciężkim sercem kupiłem preorder na Steam za "jedyne" 205zł Obym się nie rozczarował tak jak miało to miejsce w przypadku MW2, gry nie wartej złamanego grosza! Czy zdajecie sobie sprawę, że gra wygląda gorzej niż MW2, gdzie MW2 jest zrobione na zmodyfikowanym silniku QUAKA, który ma 100 lat! Wystarczy, że poczytacie forum Steam odnosnie serii Battlefield, a sami zobaczycie jaki zgiełk powstał wokół Bad Company2, gracze zaczynają wycofywać swoje proerdery, i wcale się im nie dziwię, bo sam mam taki zamiar! Najśmieszniejsze jest to, że DICE nie ma zamiaru przestawić w ver. BETA poprawek jakie zaserwuje w pełnej ver. lecz jedynie przedstawić nowszy build, a ja pytam WHY WHY WHY? Czyżby bali się zaprezentować ostateczne poprawki zanim gra trafi na sklepowe pułki? Pozostawiam was z tym pytaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 12:33 fajnie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
h3tman Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl 03.02.10, 12:43 @polski kwiat, kiepska próba podjudzania do wojenki bc2 vs mw2, każdy z tych argumentów jest wyssany z palca i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, jak chcesz sie czepiać to sam najpierw poczytaj forum BETY a nie gadasz głupoty. poza tym trzeba być niezłym "fanboyem steama" żeby zamawiać preordera za 205 zł Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl 03.02.10, 12:53 205 zl za gre bez pudelka, ktorej potem nie idzie odsprzedac? Buahaha steam was doi, a wy sie jeszcze cieszycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 13:10 @h3tman próba podjudzania? Widzę, że masz problemy z postrzeganiem rzeczywistości! To ja grałem w BETĘ 24 godziny nie ty! Kupiłem grę na Steam, bo miałem takie życzenie, a tobie nic do tego Czytam forum BETY codziennie, i znam każdy problem związany z BETĄ! Poniżej zamieszczam linki do tematów o których wspomniałem, abyś zamknął swoją buzię i więcej już jej nie otwierał gdyż nic mądrego nam nie powiesz, dobrze? Informacje o FPS >>> forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1126828 Kolejny temat o FPS po zmianie z DUO na QUAD >>> forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1132003 Temat gracza, który testował DEMO na XBOX oraz BETE na PC >>> forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1128469 Jeśli macie ochotę poczytajcie inne tematy, a szukać długo nie trzeba bo jest ich pełno! @h3tman a teraz wracaj grać w bierki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 13:13 @mathiuss to są moje pieniądze, a Ty trzymaj się swojego portfela "polaczku" ^^ Jedyne co widzę w polskim internecie to zazdrość, biedne polskie główki, ciągle coś je boli Odpowiedz Link Zgłoś
true_cezeter Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl 03.02.10, 13:23 @h3tman, mathiuss Ja tez kupilem preorden na steam'ie. I tak sie zapytam czy to zle ze stac mnie na wudanie tych 60-70zl wiecej? Duzo pracuje i po pracy niezawsze mam czas na lazenie po sklepach stanie w kolejkach, dla mnie to wygoda (moze nawet luksus a za te jak wiadomo sie doplaca). gier niesprzedaje bo po co to ze skonczylem gre nieznaczy ze niewroce do niej kiedys, wiec jak dla mnie argument z pupy. Kupuje gry w ktore wiem ze bede gral, tak bylo z mw1, waw, czy tez z mw2. Jesli spodoba mi sie AvP tez go kupie najprawdopodobniej przez steam. Widze ze macie syndrom typowego polaczka, skoro mnie niestac to to jest zle i niedobre i wszyscy ktorzy z tego korzystaja sa niedobrzy i zli. Dajcie Panowie na luz, po co texty o dojeniu? a fanbojem steama nie jestem mam parenascie gier pudelkowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: *.chello.pl 03.02.10, 13:25 200 zeta za grę, kupowanie w ciemno porta z konsoli - gz dla ludzi kupujących ze steam'a. Już widzę ten płacz i zgrzyt zębów że "znowu nie było warto", "znowu skopany port", "kolejne MW2" Sam czekam od dawna z BC2 ale nauczony poprzednimi premierami "hit'ów", poczekam z zakupem gry aż wyjdą recenzje i opinie z wersji pc. Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl 03.02.10, 13:29 Pograłem jakieś 2-3 godziny w demo i pierwsze wrażenie, kiedy zostałem rzucony na pole walki, to chaos, chaos i jeszcze raz chaos. Po godzinie jakoś zacząłem znajdywać się w rozgrywce, tylko że grając z przypadkowymi ludźmi nie było mowy o taktyce ( nie mówiąc już, że prawie nikt nie używał headsetu ). Gdy wyłączałem grę nadal miałem poczucie, że w walce dominuje chaos, ale ładnie to wszystko wygląda - to muszę przyznać. Moja opinia jednak z pewnością nie jest znacząca z punktu widzenia "wyjadaczy" multi, bo ja do nich nie należę i raczej BC2 kupuję dla singla ( tak @Sławku, wbrew pozorom takie osoby też są ), a multi może w pełnej wersji przekona mnie jeszcze do siebie, nie jest to jednak element dla mnie najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
true_cezeter Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl 03.02.10, 13:33 "200 zeta za grę, kupowanie w ciemno porta z konsoli - gz dla ludzi kupujących ze steam'a. Już widzę ten płacz i zgrzyt zębów że "znowu nie było warto", "znowu skopany port", "kolejne MW2" Sam czekam od dawna z BC2 ale nauczony poprzednimi premierami "hit'ów", poczekam z zakupem gry aż wyjdą recenzje i opinie z wersji pc." Nie no kolejny... czlowieku a co Cie to obchodzi ile ja na gry wydaje? bedzie sie cielo w pelnej wersji kupie 4rdzeniowego dowale 2 gb ramy zmienie grafike i bedzie luz. Gra juz teraz mi sie podoba wiec wiem ze to dobry zakup. Nie wiem czepiacie sie z zasady czy z zazdrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
h3tman Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl 03.02.10, 13:39 @zupa pyskaczu , mama wie że nie jesteś w szkole tylko ślęczysz przed kompem? po pierwsze to sobie poczytaj o bugach i o tym co Dice już wie, a nie zgrywasz pajacyka który grał RAPTEM 24godziny zacytuję dwa zdania a reszte sobie znajdz sam "When we created the first Closed Beta, we picked the most stable build we had. (Well, you have all seen how well that build fared when it faced the real world...) We had to choose either stability or new content Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 13:40 @true_cezeter AvP3 kupine w sklepie trzeba aktywować w Steam, więc jeśli chcesz zaoszczędzić możesz kupić ver. BOX ze sklepu, ja tak zrobiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuch333 Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 13:47 Można powiedzieć, że jest lepsza niż Modern Warfare 2 na przykład, bo to już teraz widać NIE JEST, jest inna. Nie grales w MW2 wiec twoja opinia znaczy MAŁO (kilka godzin w multi jak sam piszesz -"Do takiego ocenienia multiplayera potrzeba przynajmniej (absolutne minimum) kilkdziesięciu gier rozegranych na przestrzeni kilkunastu godzin") Ta gra bedzie oceniana w perspektywie mw2, czy okaże sie lepsza? zobaczymy, dla mnie na razie nie (gdyby nie morze problemów na serwerach MW2 to nawet by nie było porównania). To, ze MW2 sprzedało sie w miliardzie kopii nic nie znaczy? Aha zapomniałem, wydali 150mln na marketing i wmusili to ludziom. Ciekawe czy tak samo bedziesz oceniał BC2(sprzeda sie to źle , nie sprzeda to znaczy,że gó...). Ocen i recenzji to nawet nie przytaczam bo przeciez wiadomo, ze redaktorzy serwisów to marionetki zależne od dystrybutorow/tworców ( czy wszyscy?) Odpowiedz Link Zgłoś
true_cezeter Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl 03.02.10, 13:54 @zupa No wlasnie powiem Ci ze niechodzi o pieniadze tylko o czas. Mieszkam i pracuje na uboczu miasta z domu do pracy mam 5 min drogi. Natomist jak milbym sie wybrac do jakiegos MM czy Empiku to minimum godzina wyjeta z zyciorysu. Wiesz mamy teraz takie czasy ze kazdy sie spieszy no i chcac czy tez nie wpadlem po uszy w to bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: *.xdsl.centertel.pl 03.02.10, 13:55 komu sie gra nie podoba w wersji beta niech da mi klucz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 13:58 @h3tman ja mam wystarczająca ilość lat abyś zwracał się do mnie Proszę Pana! Widzę że jeszcze nie załapałeś iż po drugiej stronie może być ktoś starszy, ktoś kto dysponuje większa wiedzą niż twoja A wracając do tematu, to widzę jak bardzo ograniczona jest twoja wiedza. Czytałem wypowiedź, którą zacytowałeś Utwierdza mnie ona w przekonaniu, że DICE ma stracha przed wprowadzaniem zmian, i pokazaniu ich światu przed premierą, mowa oczywiście o ver. PC Czy do ciebie nie trafia, że XBOX ma demo a PC zwaloną BETĘ? Widzę, że jesteś bardzo ograniczonym w myśleniu chłopcem tzw. klapki na oczkach, gdzie marchewka tam i ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlahFFF Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: *.pl 03.02.10, 14:07 @true_cezeter, przeciez nigdzie sie wybierac nie musisz. Masz miliard sklepow dzialajacych wysylkowo, ktore dostarcza Ci paczke kurierem w dniu premiery a i tak wyjdzie taniej. Mozna oczywiscie bawic sie w steama, jest to wygodne, tylko niestety ceny sa nieadekwatne bo elektroniczna wersja powinna byc po prostu tansza, a jest zupelnie odwrotnie. Zapewne stad taka reakcja, co w powiazaniu z opinia "polskiego kwiatu", ktory pogral chwile i piekli sie, ze na "szajs" wydal 205zl, po prostu nie dziwi. @user, klucza nie da sie "dac", jest przypisany do konta EA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: 77.255.242.* 03.02.10, 14:11 AMD Athlon II X2 250 @ 3,6ghz 2gb ram ddr3 radeon 3650 512ram Jest sens kupować? Nie muszę mieć super detali chodzi mi po prostu aby pograć bez pokazu slajdów... Odpowiedz Link Zgłoś
true_cezeter Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl 03.02.10, 14:20 a tak sie jeszcze zapytam zauwazyliscie udzwiekowienie u ruskich? tzn te wszystkie "limonki" i inne teksty po rosyjsku? Obawialem sie ze beda jakos tak lekko amerykanskim tracac ale wcale tak nie jest i nawet bardzo dobrze im to wyszlo. Jesli chodzi o pojedynek mw2 vs bc2 to niema on najmniejszego sensu. Kupujac mw2 wiedzialem ze bedzie to (mowie o multi) szybka zrecznosciowa strzelanka, w ktorej liczy sie glownie szybkosc i przebieglosc. natomiast w bc2 nawyki z mw2 na nic sie zdaja (no chyba ze umiejetnosc naciskania lpm i kamperstwa ) gra sie wolniej, niema mowy o tym zeby wpasc z shotgun'em do jakiegos pomieszenia i rozwalic wszystkich samemy przy tym pozostac nietknietym. Samemu zdziala sie naprawde niewiele, ale za to ze zgranym i chetnym do wspolpracy teamem mozna baaardzo duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robobas Re: Bad Company 2 to "najlepszy taktyczny multipl IP: *.is.net.pl 03.02.10, 14:31 a: mam Athlona X2 7850@3.2, 4gb ramu i radeona 4870 i grać się nie da, bo przy większych akcjach niemiłosiernie tnie. Większość osób z dualami ma takie problemy. Sam czekam na łatki, a jak się nie pojawią to będę niestety musiał anulować preorder. Odpowiedz Link Zgłoś