Dodaj do ulubionych

Tak powinien wyglądać każdy fragmovie

IP: *.cpe.ge-1-1-0-1105.vbrnqu2.customer.tele.dk 04.02.10, 11:48
szacuneczek dla tego pana
Obserwuj wątek
    • Gość: Hiroshi Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 11:50
      bardzo sredni film fragmovie...
      To jest jeden z najlepszych polskich movie:
      www.youtube.com/watch?v=Y6gcmbioqiE&feature=related
    • Gość: stack Tak powinien wyglądać każdy fragmovie IP: *.hstl3.put.poznan.pl 04.02.10, 11:52
      tragicznie troche... proponue obejrzec topowe filmy z et... nawet tak z przed kilku lat. Jakosc i editing tragiczny... zero kreatywnosci... chociaz troche synch przynajmniej mu wyszlo...
    • pit.w Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie 04.02.10, 11:55
      Nie wiem nad czym sie bardziej zachwycać smile Chyba nad montażem.
      Jeśli chodzi o snajperkę to też nieźle ale reszta broni to nic specjalnego, na cs-ie też sie tak robiło smile
    • villerius Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie 04.02.10, 12:01
      Nice !!
    • galekanalek Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie 04.02.10, 12:03
      Nędzny montaż, przeciętny gracz. Do klasyków z Q3 jak Badge2 i 3, Annihilation, czy starego Get Quake to to nie ma nawet startu. Miłościwie nam tutaj fragujący musi się wiele nauczyć o edycji, montażu, a przede wszystkim, co to jest atrakcyjny frag.
    • Gość: sdt Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 12:05
      Zrób tak w połowie dobrze jak on i wtedy komentuj, jakiego to on ma skilla.
    • galekanalek Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie 04.02.10, 12:06
      A, dla głodnych, są serwisy.
      www.own3d.tv/
      own-age.com/

Np. www.own3d.tv/watch/annihilation,10049.html
    • galekanalek Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie 04.02.10, 12:10
      sdt - Ale zrobiłem, i co teraz? Jednak do ciupanek już nie wrócę. CS kiepski, na Quake'a już za stary jestem, a te nowe Cody i BF-y niespecjalnie mnie porywają.
    • Gość: stack Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie IP: *.hstl3.put.poznan.pl 04.02.10, 12:14
      @sdt
      nie chodzi o to czy ktos potrafi zrobic cos podobnego czy nie ale to, że slawek podnieca sie byle czym bo to ma mw2 w tytule... no coz, tak jak mowi galekanalek: takim produkcja jak get quake czy annihilation to ten ochlap nie ma nawet prawa butów czyscic. Tak jak tytul mowi... jesli tak by wygladal kazdy fragmovie... to by byla bieda panie, bieda i nedza...

FLAME ON!
    • Gość: v Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie IP: *.chello.pl 04.02.10, 12:17
      omg... konsola Oo
    • Gość: BUNCH Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie IP: *.2-0.pl 04.02.10, 12:18
      WY w ogóle widzicie coś w tym filmiku?
    • Gość: sdt Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 12:20
      W takim razie propsy dla Ciebie.. Osobiście darzę wielkim szacunkiem ludzi, którzy kombinują takie filmiki, bo ja nawet slajdu w Movie Makerze nie potrafię zrobić. A komentować to każdy dureń potrafi smile
    • Gość: dsgrdfgh Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.02.10, 12:21
      film, montaż ok, ale skill gracza normalny
    • 2nius Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie 04.02.10, 12:21
      na GayStation to on se może..
    • han_solo_79 Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie 04.02.10, 12:29
      Slap! (to od fejspalma po przeczytaniu komentarzy).
      Napisać ludziom, żeby obejrzeli fragmovie bo fajnie zmontowany to Ci marudzą, że widzieli fajniejsze akcje snajperką, rety.
    • Gość: pooh Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie IP: *.icpnet.pl 04.02.10, 12:33
      a czy na konsolach nie ma autoaim ?
    • Gość: raf Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie IP: 91.206.64.* 04.02.10, 12:36
      pfff to jest PS3, zobaczcie fragmovie z TF2 www.youtube.com/watch?v=QkZLJeQ1Nhc&feature=fvst - to jest skill
    • j.uzek Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie 04.02.10, 12:43
      Szczerze przyznam, że te filmiki co wklejacie w komentarzach to wyłączyłem po jakichś 2 min. Może jak ktoś kiedyś się podniecał tym badziewiem (mam na myśli CSa czy tam Quake'a) to teraz coś w tych filmikach dostrzega. Dla mnie nędza. Z kolei koleżka z filmiku wklejonego przez SSa, może i nie popisuje się w nim małpią zręcznością, ale sto razy ciekawiej prezentuje, to co tam ma do zaprezentowania. Tak, że drodzy komentujący, nie wyskakujcie łaskawie z tą swoją przykurzoną klasyką, bo szkoda mego cennego czasu. ;]
    • aryman222 Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie 04.02.10, 12:48
      o ja ..... czasami nie sposób wymyslic nic innego smile
    • Gość: gosc Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 13:01
      jak chcesz grac z autoaimem to go wlaczasz a jak nie to wylaczasz, ja gram bez bo wkurza jak defaultowe celowanie w q1/d1/d2
    • Gość: Chendryk Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie IP: 80.50.233.* 04.02.10, 13:07
      Pfff... Przecież on gra na konsoli. Z aimbotem to i ja umiem.
    • Gość: abc Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie IP: *.kalisz.mm.pl 04.02.10, 13:29
      Jak można robić FM, sklejając akcje z puba -.-
    • don_wroc_love Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie 04.02.10, 13:36
      nie ma tego na jutubie? niektórym wasze filmiki się nie odpalają....

---
      nietylkokonsolove.blox.pl/2010/02/Reklama-w-grach-to-same-plusy.html
    • mixgrab Re: Tak powinien wyglądać każdy fragmovie 04.02.10, 13:37
      osobiście jeśli chodzi o edycję i fragi to polecam
      CSsmirk - sYnced 2
      www.youtube.com/watch?v=ugw5L1RGiuE&hd=1
      smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka