-
Ha, ha oraz ha ;-)
-
Zaprasza do wzięcia udziału w sondzie na moim blogu. Zaskakujący wynik RPP.
Ruch Palikota w pogoni za PiS. Czyżby rozłam w PO i odejście posła utworzyło nową siłę ?
nocri.blox.pl/2011/02/Zagrozenia-POlityki.html
-
[b]Wybory 2010 - doskonały wiersz Janusza Palikota[/b]
Nie jestem już żaden smarkacz,
Łeb mam pokryty siwizną.
Nie zagłosuję na Jarka,
Bo zbyt cię kocham, Ojczyzno!
Niejeden ciężar na barkach
Dźwigałem, znosiłem trudy.
Nie zagłosuję na Jarka,
Bo dość mam kłamstw i obłudy.
Gdy spytasz mnie, niedowiarka,
Dlaczego? Wyznam ci szczerze:
Nie zagłosuję na Jarka,
Bo w żadną zmianę nie wierzę.
Skąd wiem, że wybór niedobry?
Nie wierzę w zmiany oblicza,
Bo nie chcę powrotu Ziobry
...
-
Dobrze
-
W pelni popieram inicjatywe Palikota. JK mogl zwariowac. I jesli
wybraliby go na prezydenta skutki dla POlski moglby byc
katastrofalne.
-
Wybory, wybory i po wyborach. Mamy trochę nowych dusz w radzie. Czy ta zapowiada jakeś zmiany? na lepsze oczywiscie.
-
Ruch Autonomii Śląska koło Chorzów zaprasza do zapoznania się z naszymi kandydatami do Rady Miasta Chorzów i Sejmiku Województwa.Pozdrawiam Szulc Krzysztof
www.ras-chorzow.x-cms.pl/
www.poradzymy.pl
-
może ktoś wie, gdzie można znaleźć listy kandydatów ?
-
Papuasi - „koteki” w górę, dzidy w dłoń!
Podczas przedwyborczej niedzielnej Mszy Św. o godzinie 7 ojciec werbista, były misjonarz Papuasów z Papui-Nowej Gwinei ks. Alojzy mobilizował wiernych do głosowania na swojego faworyta w nadchodzących wyborach na burmistrza tj. na Grzegorza Dudzika ze Wspólnoty Samorządowej. Argument – G.D. to prawdziwy katolik, bojący się Boga, która to obawa powinna go powstrzymać przed złamaniem obietnic wyborczych. Inni kandydaci nie byli w...
-
Pełna informacja o okręgach i zarejestrowanych kandydatach na radnych w poszczególnych okręgach
wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/140000/146513.html#tabs-2
-
[i]Ważne! ... Na kartach do głosowania na dole wydrukowana jest informacja, jak głosować.[/i]
Czy gazeta byłaby kontent gdyby na kartach do głosowania była jeszcze wskazówka na kogo głosować?
-
z całym szacunkiem dla pana Michałkiewicza , ale pienię się , że wali subiektywnie co bedzie a czego tak naprawdę- nie bedzie niczego i zapomina o swoich wspaniałych i jego partii kadencjach co pozostawił pis- zachwaszczony Lublin fontanna, piaskownica lodwisko na którym się teraz ślizga, zakłamany moaralnie , bo jak było, że w domach pomocy u osób chorych szukali wsparcia , korzystali z dóbr społecznych ,pisali do lucypera o wsparcie jest to hipokryzja, żenada wazelina , którą lublinia...
-
Należy się zgodzić że Miasto nie może utrzymywac sportu wyczynowego. Sport wyczynowy powinni utrzymywać sponsorzy/firmy. Tylko to nie wina klubów że na lubelszczyźnie rozłożono cukrownie, ursus, dawne fsc, montex, że nasze podatki z elektrociepłowni czy energetyki idą poza lublin, że nie ma inwestycji drogowych, kolejowych itd. To nie wina klubów tylko miernej elity politycznej która nie zrobiła nic by budżet centralny wsparł czy kasą czy lobbingiem /szukanie inwestora upadające firmy. A w st...
-
lublinianie, obywatele lubelszczyzny,którzy macie dosyć partaczy, cwaniaków i nierobów na stołkach: wójtów, burmistrzów, prezydentów, radnych, zbojkotujmy wybory, 20 lat robią nas w balona,ci tzw przedstawiciele!!!Koniec z oszukiwaniem,koniec z marnowaniem szans!!!
-
jak się ciesze że MPWiK nie zostanie sprywatyzowane - dzięki temu nadal będzie drogo -załoga będzie miała super wysokie pensje za ciężka pracę na wysoce specjalistycznych stanowiskach a szefami będą ludzie z nadania politycznego i towarzyskiego, którzy coś sobą więcej reprezentują niż tylko wiedzę merytoryczna - za co oczywiście dostaną odpowiednio wysokie wynagrodzenie - czyli wszystko w MPWiK bez zmian
-
Wybory 2010
Nie jestem już żaden smarkacz,
Łeb mam pokryty siwizną.
Nie zagłosuję na Jarka,
Bo zbyt cię kocham, Ojczyzno!
Niejeden ciężar na barkach
Dźwigałem, znosiłem trudy.
Nie zagłosuję na Jarka,
Bo dość mam kłamstw i obłudy.
Gdy spytasz mnie, niedowiarka,
Dlaczego? Wyznam ci szczerze:
Nie zagłosuję na Jarka,
Bo w żadną zmianę nie wierzę.
Skąd wiem, że wybór niedobry?
Nie wierzę w zmiany oblicza,
Bo nie chcę powrotu Ziobry
I teczek Macierewicza.
Bo nie chcę...
-
Powtarzające się ciągle pytanie do kandydatów [b]skąd weźmie Pan Wojciechowski kasę na zrealizowanie tych pomysłów.[/b] Przez jedną kadencję był vice prezydentem i jedynym jego osiągnięciem było postawienie pomnika Marszałka Piłsudskiego na foli (osobiście jestem za tym aby pomnik "Dziadka" był w Lublinie :) ). Ach przypomniał mi się jeszcze pomysł sypania kopca. A o bezpartyjności szkoda pisać, kopanie z koniem nie należy do moich ulubionych dyscyplin jaki słoń jest każdy widzi.
-
Jak dla mnie to samo poparcie przez Ziomka wystarczy, żeby na Sprawkę [b]nie głosować[/b].
Żuk jako ekonomista daje przynajmniej teoretyczną szansę na lepsze rządy w Lublinie, natomiast Sprawka to kompletna porażka - będzie się zajmował tworzeniem muzeum (jakbyśmy muzeum nie mieli w Lublinie), flagami, obchodami, a sprawy miasta będą leżały. Nie wiem, czy Żuk będzie dobrym prezydentem, ale Sprawka na pewno dobrym nie będzie - moim zdaniem nie ma żadnych predyspozycji do zarządzania takim duż...
-
www.itvl.pl/news/widoczat-z-dr.-krzysztofem-zukiem już teraz zaloguj się i zadaj pytanie. Oglądaj o godzinie 19.00 !
-
Szanowni PAństwo!
W wyborach do Rady Dzielnicy Pragi Północ startuje z listy Praskiej Współnoty Samorządowej.
W odróżnieniu od innych kandydatów, nie interesuje mnie wielka polityka - walki na pokaz, wytykanie sobie błędów....
Pragnę zająć się sprawami najmłodszych mieszkanców - o nich się zapomina...
Walka o mieszkania komunalne, obwodnice czy wykup mieszkań - takie sprawy sprzedają się lepiej w wyborczych slangach
O dzieciach się nie pamięta..
Czas to zmienić...
Sama wychowałam ...