Dodaj do ulubionych

Wybory 2010. Wojciechowski przedstawił program

17.10.10, 15:36
Powtarzające się ciągle pytanie do kandydatów skąd weźmie Pan Wojciechowski kasę na zrealizowanie tych pomysłów. Przez jedną kadencję był vice prezydentem i jedynym jego osiągnięciem było postawienie pomnika Marszałka Piłsudskiego na foli (osobiście jestem za tym aby pomnik "Dziadka" był w Lublinie :) ). Ach przypomniał mi się jeszcze pomysł sypania kopca. A o bezpartyjności szkoda pisać, kopanie z koniem nie należy do moich ulubionych dyscyplin jaki słoń jest każdy widzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: edi Re: Wybory 2010. Wojciechowski przedstawił progra IP: 188.33.184.* 17.10.10, 16:32
      a skad według ciebie inni kandydaci wezmą pieniądze na spełnienie swoich obietnic? tak się składa, że to właśnie wojciechowski jak do tej pory przedstawia najbardziej realistyczne projekty! a jako vice prezydent zrobił wiele dobrych rzeczy a Ty piszesz po prostu tylko o tym co było najbardziej nagłośnione przez media. jak się bawić w komentowanie naszej lokalnej polityki to warto poszukać informacji troche głębiej niż tylko na pierwszych stronach gazet!!
      • Gość: ggosc Re: Wybory 2010. Wojciechowski przedstawił progra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.10, 16:48
        a niby co zrobił Wojciechowski poza pomnikiem? (O ile ten pomnik można nazwać pomnikiem!). A zresztą kto tu coś zrobił? Generalnie wszystkie władze zrobiły z Lublina wiochę. Nawet w nazwie mamy Urząd Miasta Lublin, zamiast prawidłowo po polsku UM Lublina. Może żużlowców wprowadzi co najwyżej do I ligi, bo weźmie kasę z miasta.
      • Gość: jAR Re: Wybory 2010. Wojciechowski przedstawił progra IP: *.chello.pl 17.10.10, 17:54
        Myslem ze tak jak w ostanich wyborach do sejmu startuje z list PLATFORMY OBYWATELSKIEJ teraz już nic nie rozumiem o co kaman?
      • misza57 Re: Wybory 2010. Wojciechowski przedstawił progra 17.10.10, 20:30
        To była konferencja Pana Wojciechowskiego (a może zaprosił Żuka albo Sierakowską a GW nie podała tego faktu do publicznej wiadomości czemu bym się dziwił) komentujemy jego pomysły podane w tym artykule a nie innych kandydatów w związku z powyższym twój zarzut jest bezzasadny. A co do dobrego zrobił napisz proszę jestem bardzo ciekawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka