Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      zdenerwowany

zdenerwowany

(25 wyników)
    • Drażni mnie ostatnio wszystko. Dzisiaj w pracy tylko na wszystkich fukałam, wrzeszczałam, ogolnie cały czas zdenerwowana chodziłam :/. Nie potrafie sie dogadać, łatwo mnie wyprowadzic z równowagi, a trace panowanie nad sobą. Osoba, która miała byc moją pomocą, okazała się skuteczną przeszkodą, która nic nie umie :/. Gdyby mi dali karabin, to bym wystrzelała chyba wszystkich.. Co jest ze mną? Też tak macie?
    • Cześć, muszę sie wygadać bo mnie trochę dotknęło Do tej pory na teściową nie narzekałam, mieszkają 25 km od nas, odwiedzamy ich co jakieś 2 tygodnie, było wszystko ok. moi teściowie mają dwie wnuczki, moją córcię i o tydzień młodszą córkę drugiego syna (obie 9 miesiecy mają). Ta druga synowa jest trochę dziwna, fochowata obraża się z byle powodu. Teściowie tolerują jej zachowanie bo nie chcą doprowadzić do zadrażnień. Dziś byliśmy u teściów i przelotem wpadli też brat męża z żoną i...
    • No i się zdenerwował
    • obraził się, trzasnął drzwiami i poooooszedł ......do pracy, bo nie wiedziałam ile mam pieniędzy na koncie!Aż mi wstyd:( czy tylko ja nie mam głowy do pieniędzy??? czy wam też zdarzają się sytuacje,że 1500 i 15000 to to samo? p.s. a zanosiło się na miły dzień:(
    • Jestem okropnie zdenerwowana, przed chwilką byliśmy na spacerku w lesie, mieszkam obok lasu więc często tam spaceruję. W pewnej chwili z krzaków wyskoczył pies i rzucił się na moją trzyletnią córkę, na szczęście półtoraroczniaka wzięłam chwilę wcześniej do wózka bo się zmęczył... Zdążyłam złapać córkę na ręce, nie pogryzł jej. Stałam tam jeszcze z 5 minut odganiając się od szalejącego zwierzaka, w międzyczasie słyszałam zza krzaków, z pobliskiej posesji "po co go mama wypuszczała...
    • wku... jestem maksymalnie.Właśnie zadzwonili z przedszkola,iż w związku z tym ,że jest jeszcze remont przedszkola to dzieci ,które normalnie chodzą na II pietro(mój syn) w/w przedszkola mają przyjść dopiero 2 września.Syn teraz jest w przedszkolu bo do dziś są tzw dyżury .Tak mnie zamurowało ,że nic pani nie powiedziałam przez telefon. To co ja mam zrobić z dzieckiem w dniu jutrzejszym??? jakieś propozycje?
    • to polecam List Pasterski Biskupa Warszawsko-Praskiego, Arcybiskupa Sławoja Leszka Głódzia na Wielkanoc 2008 (fragm.) Drodzy Bracia i Siostry! (…) Dla chrześcijanina: „Tajemnica paschalna staje się ostatecznym wymiarem bytowania człowieka w świecie stworzonym przez Boga” por. Jan Paweł II, Pamięć i tożsamość, str. 32. Ostatecznym wymiarem naszego życia nie jest doczesność. „Jeżeli razem z Chrystusem powstaliście z martwych, szukajcie tego, co w górze, gdzie ...
    • Kupiłam "mamo to ja" z bajką dla córki. W środku artykuł o udanych sposobach na spędzenie Wigilii z małym dzieckiem. I zdanie "I nie przesadź też z jedzeniem. Połowa i tak pewnie wyląduje w śmietniku". Piękną postawę propagują :/
    • Otóż otwarli dziś u mnie na osiedlu nowy market typu Biedronka, nieważne. Dzwoni rano tata, ze juz byli z mama i to i tamto i ze jest szafka do łazienki za 40zł, w identycznym kolorze jak my mamy i moglibysmy powiesic ja sobie w miejscu x. Mowie ze pojdziemy na spacer i popoludniu z mezem to sobie obejrzymy ale raczej nie chcemy. Dodam ze mamy nowe mieszkanie, w łazience meble z kompletu. Za 10 minut dzwoni mama, ze szafka w sklepie i bysmy mieli. Powtarzam to samo co tacie ze...
    • Ale się dziś zdenerwowałam, chciałam napisać wku…. ale byłoby to niekulturalne z mojej strony, Ale do rzeczy. Do teściów przyszli goście, jakaś tak kobieta i facet, jakaś daleka rodzina, ale nie wnikam kto to taki, bo i tak nie chcę z nimi mieć nic wspólnego. A czemu tak mówię, bo gdy zobaczyli mego synka, to się zaczęło, znaczy facet siedział cicho, a kobieta, o jaki pulchniutki, o jaka serdelka, golonka, o jaki tłuściutki….. myślałam, że mnie szlag trafi na miejscu, ...
    • Teściowa szaleje. jestem w 39 tyg ciąży. Teściowa szaleje bo nie chcę skorzystać z jej pomocy w "załatwieniu" miejsca w szpitalu. "Ona ma przecież znajomości, ona może wszystko mi zarezerwować itp.", stwierdziła, że skoro nie chcemy jej pomocy to jesteśmy nieodpowiedzialni, że jej zależy na dobru naszego dziecka (tak jakby nam nie zależało) i w ogóle pewnie odeślą nas do Wołomina i co wtedy? Jutro ma przyjechać i "poważnie ze mną porozmawiać". Poza tym jest obrażona, bo nie chcemy powi...
    • no!
    • No, usnąć nie mogę spowrotem. O 6 rano zadzwonił do moich drzwi facet szukający niejakiej pani Bożenki która oczywiście z nami nie mieszka. Zaczęłam się zastanawiać czy to przypadkiem nie złodziej sprawdzający naszą obecność w domu. Zdziwiło mnie bowiem kilka faktów: 1) wróciliśmy wcześniej z wyjazdu bo była obrzydliwa pogoda (pół osiedla widziało jak się pakowaliśmy i wyjeżdżaliśmy) 2) facet przyszedł o 6 (!!!) rano W SOBOTĘ do osoby której nie zna i nie wie gdzie dokładnie mi...
    • Mialam babcie odwiedzic w czw. lub pt. Pojechalam na pewniaka a tam klamke pocalowalam, dzownilam na tel, nie odbiera, pokrecilam sie po okolicy prawie 1,5 h, zajrzalam do pobliskich skelpów, aptek, przychodni nie było jej. Wisze na telefonie od 12 i nie odbiera. Denerwuje sie, dzownilam do spzitali nie ma. Nie mam jak podjechac do domu do babci i sprawdzic co sie dzieje w mieszkaniu, mam male dziecko. Dzis wydalam wszystkie pieniadze na oplaty, zostalo mi 27 zl. Maz wraca jutro...
    • Poszłam wczoraj na kolejna wizyte.rozwiazanie za ok m-c wiec zapytalam czy w razie niespodziewanego przyspieszenia wystawi mi skierowanie na cesarke zeby miec podkladke tzw.(cala ciaze rozmowy i jego przekonania zmierzaly ku temu ze teraz tez bedzie cc, bo sa powody).a wczoraj stwierdzil ze jak na razie to nie widzi zadnych wskazan do cc! nie wiem czy mial zły dzien,czy zaczyna pokazywac ze na cos liczy.nie mam zamiaru rodzic naturalnie po ostatnich przejsciach i mysle co mu powied...
    • cały dzien mam dziś do d... przez sen w nocy śniło mi sie moje dziecko podczas operacji głowy (Robili mu wymianę czaszki?)i że jak krzyczłam że to niemozliwe to lekarze go wtedy wybudzili żeby mi pokazać że on żyje .....był cały we krwi i po chwili zaczoł okropnie krzyczeć wołać ratunku wtedy zaczeli go usypiać ale się nie dało i on coraz bardziej cierpiał taki pocięty...no koszmar totalny ja chyba się do psychiatry wybiore .....obudziłam się mokra i zdenerwowana i cały dzień o ...
    • Wczoraj kupiłam akwarium duże, takie jakie sobie maż wymarzył ( no mniejsze) bo marzenia mego męża to nie będfę tu pisac - hihihi;) Wszystkie gadzety też roślinki, żwirek, korzen itp przyjeżdzamy do domku wszystko cacy układamy wlewamy wodę i pokrywa aby właczyć urządzenia i tu bach świetlówka nie działa , a mieliśmy jutro kupić rybki. Pojechałam wymienić to ustrojstwo,bo to świelówka, a Pan mi wylatuje z tekscikiem, ze wypisze reklamacje i do 2 tyg dadzą odpowiedz co i jak! zagot...
    • byłam oszołomina błyskotliwością naszego prezydenta... śmiałam się i płakałam na przemian, ale czara goryczy przepełniła się, gdy obejrzałam wczoraj nagranie z "przemarszu" prezydenta w obecności gościa przed kompanią reprezentacyjną wojska - wstyd mi że mamy taką głowę państwa :((
    • dzwoni do mnie mąż i mówi ze w kadrach mu powiedzieli ze 2 dni na dziecko nie przysługuje jak żona nie pracuje. Jak to ja w innej firmie odbierał dwa dni i też nie pracowałam. Zmienił pracę a tam mają jakieś inne zasady.Czy moze ktos coś wie w tym temacie.
    • ...to forum! Chodzi mi o wątki zakładane przez pewną mamę. Pisze ona, że już traci cierpliwość do dzieciątka, które ciągle płacze, że zostawia je płaczące w łóżeczku, a jednocześnie, że dziecko bardzo, bardzo mało je. Naprawdę strasznie mi szkoda tego maluszka:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się