Dodaj do ulubionych

Jestem w........ zdenerwowana

19.09.11, 14:14
Drażni mnie ostatnio wszystko. Dzisiaj w pracy tylko na wszystkich fukałam, wrzeszczałam, ogolnie cały czas zdenerwowana chodziłam uncertain. Nie potrafie sie dogadać, łatwo mnie wyprowadzic z równowagi, a trace panowanie nad sobą. Osoba, która miała byc moją pomocą, okazała się skuteczną przeszkodą, która nic nie umie uncertain. Gdyby mi dali karabin, to bym wystrzelała chyba wszystkich..
Co jest ze mną? Też tak macie?
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: Jestem w........ zdenerwowana 19.09.11, 14:18
      Tak,ja tydzień przed okresem jestem jak bomba z opoznionym zaplonem,doslownie wszystko mnie wku...a.
      Idealnie pomaga VALIDOL-naprawdę!
      • jjod Re: Jestem w........ zdenerwowana 19.09.11, 14:21
        Tak, ale akurat mnie okres nie grozi.
        Ale autentycznie wyżywam sie na ludziach, a potem żałuje uncertain.
        • mamaemmy Re: Jestem w........ zdenerwowana 19.09.11, 14:45
          jjod napisał:

> Tak, ale akurat mnie okres nie grozi.

z racji wieku?Bo jesli tak to może kwestia ,hormonówtarczyce pasowaloby przebadac.
          A walidol nie wiem jakim cudem ale pomaga na najwiekszy wkurw -ja miiewałam takie,że potrafilam rozpie...c kilka talerzy big_grin Ze zlosci oczywiscie.
          • jjod Re: Jestem w........ zdenerwowana 19.09.11, 14:48
            mamaemmy napisała:
            >
            > z racji wieku?Bo jesli tak to może kwestia ,hormonówtarczyce pasowaloby przebad
            > ac.
            > A walidol nie wiem jakim cudem ale pomaga na najwiekszy wkurw -ja miiewałam tak
            > ie,że potrafilam rozpie...c kilka talerzy big_grin Ze zlosci oczywiscie.
            >
            E, z racji wieku to nie.
            Ale to dobrze wiedziec - bo już sie kiedyś podleczałam lekami na nerwice, które niewiele pomagały. Jak pisze - daliby mi dzisiaj karabin, to bym strzelała chyba do każdego. Dzieki za propozycje z tym lekiem smile.
      • jjod Re: Jestem w........ zdenerwowana 19.09.11, 14:36
        mamaemmy napisała:

> Idealnie pomaga VALIDOL-naprawdę!

To chyba sobie kupię.
    • yenna_m Re: Jestem w........ zdenerwowana 19.09.11, 14:37
      nerwica?
      • jjod Re: Jestem w........ zdenerwowana 19.09.11, 14:45
        Być może. Albo to ze mną jest coś nie tak. Pomijam fakt, że z faktycznym idiota przyszło mi dzisiaj pracować, którego zastanawiam się, jak ktoś w ogóle mógł dopuścic do zawodu, unosze się na każdego. I to chyba nie tylko działanie pracy, ale ogólnie otoczenia.
        • jjod Re: Jestem w........ zdenerwowana 19.09.11, 15:25
          Ostatnio w ogóle cos jest nie tak. Ubrania na mnie wiszą jak wory, i jak śmieć za przeproszeniem wyglądam, nie moge spac, późno chodze do łóżka, a wcześnie wstaje, i teraz jeszcze inne osobiste sprawy. Może to z tego takie nerwy mnie biorą.
    • gazeta_mi_placi Re: Jestem w........ zdenerwowana 19.09.11, 15:39
      Menopauza.
      • verdana Re: Jestem w........ zdenerwowana 19.09.11, 19:41
        Przepraszam bardz, gdybys teraz była spokojna jak głaz, pogodna i uśmiechnięta, to nadawałabys sie prosto do psychiatry. Dla mnie jest oczywiste, ze jak się ma klopoty takiego kalibru, co Twoje, to się chodzi stale podenerwowanym.
        srodki uspokajające będa w sam raz, tylko jesli bierzesz środki antykoncepcyjne, to sprawdź, co mozna brac z nimi rzzem - bo bardzo wielu takich srodów bez recepty nie wolno łączyć z pigułkami.
        • jjod Re: Jestem w........ zdenerwowana 19.09.11, 20:10
          Posprawdzam róźne składniki, i zobacze, jakie moga mieć ew. skutki uboczne. Potrzebuję jakiegoś dobrego leku, bo te inne które stosowałam wcześniej, to dzisłały na krótka mete.
          A;e wyżywam się często na niewinnych ludziach uncertain. Pomijając tego idiote, z którym mi przyszło dzisiaj pracowac, to dostało się ode mnie jeszcze innyn, całkiem spokojnym ludziom uncertain. Syn też dostał ochrzan, w zasadzie bez powodu, chciał mi opowiedzieć, jak było w pierwszy dzień w nowej szkole, a od razu się na niego rzuciłam uncertain. Teraz się troche uspokoilam, ale ostatnio mam takie ataki coraz częsniej. Niby problemy problemami, ale nad emocjami należałoby panowac, a chyba już nie potrafie.
          • ostrosia27 Re: Jestem w........ zdenerwowana 20.09.11, 10:58
            Kurcze,mam tak samo!!! Chodze ciągle wściekła. Mąz jakiś taki "ciapowaty", starszy syn nic się nie słucha a najmłodsza (2lata) nadal przy cycku (mam już tego powoli dość, ale ona za żadne skarby nie chce przestać)!!! Ciągle choroby i inne problemy. Nie mam z kim nawet porozmawiać bo mieszkam, przepraszam za wyrażenie, na zadupiu a rodzina daleko. Ciągle siedze w domu tylko z dziećmi. Co dzień to samo, pranie , sprzątanie, gotowanie itp... a w domu ciągły nieładsad Mam wrażenie że za chwile cofne się w rozwoju jeśli nie zrobie czegoś dla siebie!!!
            Uff, troche się wyżaliłamsmile
            Przepraszam że podczepiłam się pod cudzy post!
    • sinusoidaa Re: Jestem w........ zdenerwowana 20.09.11, 11:04
      Zrób badania tarczycy. Powaznie.
      • jjod Re: Jestem w........ zdenerwowana 20.09.11, 13:47
        Robiłam wszystkie podstawowe badania, badania tarczycy także, bo swego czasu miałam objawy które wskazywały a ew. kłopoty z tarczycą. Poszłam, zrobiłam, wyniki w porządku. Hemoglobina też w porządku.
        Obawiam się, że te problemy wynikają z kłopotów w życiu osobistym. Przez to też nie dogaduję się z ludźmi w pracy. Powoli ta praca mi ciążyć zaczyna, mimo że robie to, co lubię. Ale zbyt nerwowa ostatnio jestem. Jedna kwesta się zaczyna powoli układac, to pojawiają się kłopoty w innej. I narazie tak w kółko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka