Gość: J IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.02.10, 15:35 Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abba Re: Nieprzejezdne drogi. Zobacz, które zasypało IP: 77.255.104.* 03.02.10, 16:43 prosze więc was, drodzy mieszkancy baranówki i innych rzeszowskich blokowisk. nie narzekaJCIE. Tysiące ludzi mają gorzej niż wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Nieprzejezdne drogi. Zobacz, które zasypało IP: *.ostnet.pl 03.02.10, 20:31 Widać że globalne ocieplenie szaleje na całego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, mieszkaniec" Re: Nieprzejezdne drogi. Zobacz, które zasypało IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 22:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Nieprzejezdne drogi. Zobacz, które zasypało IP: *.rz.izeto.pl 03.02.10, 22:46 Chciałem zwrócić uwagę na drogę z Rzeszowa do Chmielnika przez górę Rocha. Na szczycie góry wiatr bardzo zawiewa śnieg i dochodzi do tego, że nawet na terenie Rzeszowa droga jest ledwo przejezdna. W tym miejscu w zaspach utknęło dziś wiele samochodów, ponieważ zaspy tworzą się nawet na samym środku jezdni. A pługów nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raaaa Nieprzejezdne drogi. Zobacz, które zasypało IP: 94.42.116.* 04.02.10, 09:08 NO WŁAŚNIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj akurat wracałem w taką zamieć do domu!!!!! Ani jednego pługa!!!! bo po co>???? Lepiej ogłosić że drogi są nieprzejezdne!!!!! Tylko szkoda że mój szef tego nie zrozumie!! A podatki dalej płacić trzeba!! Odpowiedz Link Zgłoś