radca 12.03.04, 19:41 czy jestes tym zainteresowana ? Czy sa chetni - by wlaczyc sie w taka dzialalnosc charytatywna ? radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 19:45 marzy mi sie taka strona internetowa w kilku jezykach NP . - polski ( to wiadome - jako glowna strona :) - niemiecki - angielski - hiszpanski itd. radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 19:50 w jezyku niemieckim .... sa juz chetni i byc moze przylacza sie do nas nastepni Mozna by stworzyc taki " zespol redagujacy" - ktory zajmowal by sie uaktualnianiem stronki internetowej oraz jej redagowaniem. radca Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 19:57 Hmmm, przyjaciel dyrygenta z Polskich Slowikow? :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 20:03 genuine44 napisał: > Hmmm, przyjaciel dyrygenta z Polskich Slowikow? :) - no tak Genuine44 ... nalepiej tak powiedziec o kims czyli wedlug Ciebie , kazdy - kto chce pomoc dzieciom jest " przyjacielem dyrygenta poskich slowikow" ??? prosze Cie Genuine44 , abys darowal sobie takie slowa - bo moznaby sadzic ze starasz sie przeszkadzac w takim przedsiewzieciu czyz na tym Tobie zalezy ? pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 20:07 A co tam bede sobie strzepil opuszki palcow. Inny zrobil to za mnie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9598570&a=9602167 Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 20:21 genuine44 napisał: > A co tam bede sobie strzepil opuszki palcow. Inny zrobil to za mnie: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9598570&a=9602167 - czyli Genuine 44 z Twojej strony - to mozna sie spodziewac tylko samych atakow i przeszkod w tym ? Nikt Cie przeciez nie zmusza do tego, abys sie wlaczyl i realizowal cos pozytecznego. nie mniej jednak pozdrowienia dla Ciebie i odrobiny spokoju zycze na wiosne :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 20:00 moge zrobic wersje polska i angielska ;)z zastrzezeniem, ze bedzie ostro lamerska (bez flasha itp) reszte proponuje zalatwic mejlowo, bo juz sie gienek slini -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 20:03 Taaak. Hihihi. Powodzenia. :))))) Zboczona laleczka bedzie sie zajmowac pedofilska stronka, wesole. :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 20:05 genuine44 napisał: > Taaak. Hihihi. Powodzenia. :))))) > Zboczona laleczka bedzie sie zajmowac pedofilska stronka, wesole. :) - Genuine 44.... prosze Cie bardzo.....nie psuj i tego jeszcze pzdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 20:05 Nie przeszkadzaj teraz będzie AKCJA i będzie ostro.... ludzie to kupią :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 22:04 genuine44 napisał: > Taaak. Hihihi. Powodzenia. :))))) > Zboczona laleczka bedzie sie zajmowac pedofilska stronka, wesole. :) JAK MOZESZ!!!! gdybys wiedzial, kretynie, ze czesc z tych dzieci byla FAKTYCZNIE molestowana przez ojca, wujla, ojczyma, zamknalbys ten swoj denny pysk zanim cokolwiek napomkniesz o pedofilstwie!!!! kretynie, spedzuilam godziny wysluchujac zwierzen 14-15-16 latek, gdybys sie nasluchal tyle, co ja, 10 razy bys pomyslal tym swoim dennym, kretynskim lbem, zanimbys wypowiedzial slowo 'pedofilia' wiedzialam ze jestes kretynem, ale ze AZ TAKIM skurwielem - nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 22:45 Laleczko, aby dzialac trzeba miec chociaz minimum "spolecznego zaufania". Sadzisz, ze je masz? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 23:03 genuine44 napisał: > Laleczko, aby dzialac trzeba miec chociaz minimum "spolecznego zaufania". > Sadzisz, ze je masz? - ja mam zaufanie do WSN i mysle,ze moge tutaj bez obawy " dac glowe " Genuine drogi, ja bylem kilka razy z WSN w sprawie dzieci w Domu Dziecka. Widzialem rowniez Jej reakcje i zachowania oraz to jak bardzo przezywala losy dzieciakow , ze moge smialo powiedziec i gwarantowac , ze Jej intencja jest sprawic - by los osieroconych i osamotnionych dzieci stal sie lepszy. Bardzo mnie boli i jest mi niezmiernie przykro - gdy widze jak jest przez zosliwcow szykanowana i bezczeszczona - gdy Ona autentycznie tak bardzo sie cieszyla - gdy mogla wspoluczestniczyc w pomocy dla " sierotek". Ona naprawde ma dobre i szlachetne serce . Tak bardzo przejela sie losem malego KAROLKA,ze powiedziala ..+gdyby tylko byla taka mozliwosc to zaadoptowala by Jego+ Tak bardzo pragnela i pragnie pomoc - wielu , ktorzy tam sie znajduja. Prosze Cie Genuine.... nie wspoluczestnicz w niszczeniu Czlowieka i jego szlachetnego serca.Prosze Cie Genuine i,abys kierowal sie soba i nie ulegaj *zbiorowej modzie atakowania - dla atakowania * przepraszam,ze tak wiele sobie pozwolilem napisac do Ciebie - ale pragnalem ukazac,ze WSN - to Czlowiek dobry i szlachetny ...... a przy tym - co trzeba przyznac i dosc odwazny :))) pozdrowienia Genuine radca Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 23:13 genuine44 napisał: > Laleczko, aby dzialac trzeba miec chociaz minimum "spolecznego zaufania". > Sadzisz, ze je masz? tak, moj drogi moze na forum nie lubicie mnie ale jesli chodzi o tzw 'spoleczne zaufanie' - mam je. zreszta zasluzone. sorki za skurwiela, ale czasem po prostu POMYSL, co piszesz nie tykaj tych dzieci one swoje juz przeszly. pomysl czasami bo zostaniesz na zawsze dla mnie kretynem i tym na 's' Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 20:04 wsn napisała: > moge zrobic wersje polska i angielska ;)z zastrzezeniem, ze bedzie ostro > lamerska (bez flasha itp) > reszte proponuje zalatwic mejlowo, bo juz sie gienek slini > -- > Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia > proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. > Za pół roku będę magistrem - a co to znaczy lamerska ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 12.03.04, 20:15 wsn napisała: > moge zrobic wersje polska i angielska ;)z zastrzezeniem, ze bedzie ostro > lamerska (bez flasha itp) > reszte proponuje zalatwic mejlowo, bo juz sie gienek slini > -- > Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia > proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. > Za pół roku będę magistrem - ja niestety, ale do dzisiaj nie nauczylem sie robic stron internetowych. Wiec jesli tylko umiesz i dasz rade - to byloby naprawde wspaniale i super :) Moze uda Ci sie zorganizowac taki zespol redagujacy stronke ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzieciom 13.03.04, 12:35 ile trzeba pieniedzy - by wykupic domene ? Chodzi mi o oplate miesieczna. radca Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 13.03.04, 12:52 a po co wykupowac? wystarczy darmowka na republice podeslij mi txt i fotki, do wieczora www bedzie gotowa (mam nadzieje, ze sie wyrobie) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 13.03.04, 13:09 OK :))) wezmy przynajmniej darmowa na poczatek.Moze faktycznie to wystarczy,jesli nie - to zawsze mozna sie ulepszyc. Moze..... ( jesli nie mialabys nic przeciwko temu ? ) wymysl cos od siebie na poczatek. Jakas wstepna wersje strony tytulowej ? Ja , jak wczesniej wspominalem - mialem instaowany na nowo komputer i wiele mi umknelo z niego. Tak poza tym, to marzy mi sie - by taka stronka byla zrobiona i wymyslona graficznie przez osoby mlode i nowoczesne :) Byc moze ma ktos gdzies jakis namiar na odszukanie czesci materialow z dawnej stronki " chomika" ? Ja, czywiscie bede sie staral zaraz wyszukiwac - cos ( przynajmniej na poczatek) Lecz jesli juz cos zaczniesz - to juz wtedy jest szansa,ze bedziemy szli tylko do przodu :) Jesli sie zacznie i bedzie sie cos rozpoczynalo - to poprosze moja corke - aby zrealzowala czesc niemiecka.Pamietam , jak osttnio - gdy byla strona " chomika" to Austriacy zalowali,ze tak malo jest po niemiecku - bo chetnie by sobie poczytali. WSN.... zrob cos na poczatek - Ty jestes i tak lepsza odemnie i w robieniu stron i oczywiscie w redagowaniu tekstow :) trzymam kciuki :))) pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 13.03.04, 13:13 moze Ted ma cos w swoim archiwum ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 13.03.04, 13:33 radca napisał: > moze Ted ma cos w swoim archiwum ? > > radca a niby skad? papuzki, swinke morska, tak, ale nigdy nie mialem chomika Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 13.03.04, 13:23 ło ja już nie moge ze smiechu. stop, stop. proszę. stop. uha ha hah ah ha Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 13.03.04, 13:29 tyciarek napisała: > ło ja już nie moge ze smiechu. > stop, stop. > proszę. > stop. > > > uha ha hah ah ha - witaj Tyciarku :) Ciesze sie,ze jestes w dobrym nastroju a moze i Ty szanowny Tyciarku moglbys jak pomoc w tym przedsiewzieciu ? pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 13.03.04, 13:33 po prostu marzę o tym. dziękuje za mozliwosc spełnienia moich najskrytszych pragnien. jak chcesz wszystko za ciebie zrobięi opłacę domenę. a na stronie startowej zrobię wielkimi bukwami: PAMIĘTAJCIE DZIECI:WASZ DOBRODUSZNYI ZAWSZE WRAZLIWY ANDRZEJ K. MARTWI SIE O WAS ! uha ha ha hah ha ha luzik. mozesz sobie usiasc wygodnie w foteliku. wszystko za ciebie zrobię. przyjedziesz tylko podpisywac autografy. uha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 13.03.04, 13:40 tyciarek napisała: > po prostu marzę o tym. > dziękuje za mozliwosc spełnienia moich najskrytszych pragnien. > jak chcesz wszystko za ciebie zrobięi opłacę domenę. > a na stronie startowej zrobię wielkimi bukwami: > PAMIĘTAJCIE DZIECI:WASZ DOBRODUSZNYI ZAWSZE WRAZLIWY ANDRZEJ K. MARTWI SIE > O WAS ! > > > uha ha ha hah ha ha > luzik. mozesz sobie usiasc wygodnie w foteliku. wszystko za ciebie zrobię. > przyjedziesz tylko podpisywac autografy. > > uha ha ha - Arku.... nikt od Ciebie nie wymaga - bys oplacal DOMENE. Nikt rowniez od Ciebie nie wymaga - bys robil cos za kogos. wiec jesli nie pragniesz pomoc w Tej sprawie - to co ? Spelnisz sie bardziej - przeszkadzajac i wykpiwajac Taka akcje pomocy ? Jesli uwazasz - Arku,ze to sprawi Ci satysfakcje i radosc - gdy bedziesz to torpedowal i wykpiwal - to nie moge Ci tego zabraniac. kazdy sie spelnia w tym - w czym czuje sie najlepiej i z czego czerpie radosc nie mniej jednak Tyciarku ... pozdrawiam Cie i bardzo zapraszam do wspolnej sprawy radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 13.03.04, 13:47 > kazdy sie spelnia w tym - w czym czuje sie najlepiej i z czego czerpie radosc > > nie mniej jednak Tyciarku ... > pozdrawiam Cie i bardzo zapraszam do wspolnej sprawy > > radca - tak. sama prawda przez ciebie przemawia. zajrzałem własnie do swojego wnętrza i sie przeraziłem. jak ja mogłem sie śmiać z twoich szczerych intencji? ło bozie,no nie mogę jednak. tak mi sie chce smiać Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 13.03.04, 13:48 tyciarek napisała: > po prostu marzę o tym. > dziękuje za mozliwosc spełnienia moich najskrytszych pragnien. > jak chcesz wszystko za ciebie zrobięi opłacę domenę. > a na stronie startowej zrobię wielkimi bukwami: > PAMIĘTAJCIE DZIECI:WASZ DOBRODUSZNYI ZAWSZE WRAZLIWY ANDRZEJ K. MARTWI SIE > O WAS ! > > > uha ha ha hah ha ha > luzik. mozesz sobie usiasc wygodnie w foteliku. wszystko za ciebie zrobię. > przyjedziesz tylko podpisywac autografy. > > uha ha ha - akurat o oplacaniu DOMENY ? - to mialem na mysli siebie. mialem na mysli siebie z tym oplacaniem, myslalem - ze ktoras osoba rozpocznie przynajmniej stronke. nastepnie chcialem zajac sie organizowaniem roznych darow - by moc je przekazac. Sam, ze swej strony - rowniez chce wyszukac rozne rzeczy i przedmioty. Wykonuje rowniez wiele telofonow do roznych firm i instytucji. Lecz jak sobie to wyobrazasz - Tyciarku ? Czy ja jestem w stanie - sie podzielic na kilka czesci , by byc jednoczesnie w kilku miejscach ? Sugerujesz,ze ja posluguje sie kims i czyimis finansami - nie dajac nic ? jak mozesz nawet tak o tym myslec ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 13.03.04, 13:35 radca napisał: > Moze..... ( jesli nie mialabys nic przeciwko temu ? ) wymysl cos od siebie na > poczatek. Jakas wstepna wersje strony tytulowej ? Ja , jak wczesniej > wspominalem - mialem instaowany na nowo komputer i wiele mi umknelo z niego. co moge zrobic: mam pare szablonow tron, Ty mi podsylasz txt, ja to wrucam na www i tyle sama nie mam czasu opiywac nic podeslij mi prosze teksty, kore bly na starej stronie nanic wiecej niestety nie mam casu. a strona tytuloa - fota jakas i wsio ;D ale nadal proponuje mejlowo :D > WSN.... zrob cos na poczatek - Ty jestes i tak lepsza odemnie i w robieniu stro > n > i oczywiscie w redagowaniu tekstow :) dzieki za laurke, ale nic nie bede pisala, nie mam niestty czasu ;( moge czyjes tksty pozniej przetlumaczyc na ang ale to po secji podrawiam -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 13.03.04, 13:49 dobra ide stad, bo nie wyrobię. i za tydzien bedzie jeszcze,ze storpedowałem misję. papatki. uha ha haaah haa Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie 13.03.04, 13:51 tyciarek napisała: > dobra ide stad, bo nie wyrobię. > i za tydzien bedzie jeszcze,ze storpedowałem misję. > papatki. > > > > uha ha haaah haa - Tyciarku... prosze Cie zostan jestes potrzebny - tak jak kazdy z nas zostan wiec i przelam lody pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: WSN ....zrobmy strone poswiecona pomocy dzie IP: *.awacom.pl 13.03.04, 20:19 co za lizi dupa z ciebie mój kochaniutki?? Nagle cham tyciarek, wiceprezydent ivica itp gnoje z sianemw butach są ci potrzebne??? WOW serdecznie pozsdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś