aard 17.06.04, 14:04 Chcielibyśmy pogadać o Starych Czasach. Czekamy na Króla Artura. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bylylogowany Re: Szukamy Grala!!! IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 17.06.04, 14:22 Ja bezskutecznie szukam pozłacanej szufelki do węgla. Nawet nie zauważyłem, że opuściła mnie w międzyczasie rodzina. Wobec tego postanowiłem udać się do sklepu z papugami. Jak wrócę, to być może się odezwę. Aha, zupełnie nie rozumiem, że kiedy tylko kogokolwiek zagadnę, to mój potencjalny rozmówca bierze nogi za pas. Phi. A co powiecie na to, że dzisiaj wyjątkowo spadł słupek rtęci na barometrze? Eric Olthwaite Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_lubicz Nie trać ducha! 17.06.04, 14:47 Jako doświadczony dochtór diagnozuję następująco: Forumowicze Cię nie lubią. I co gorsza, bardzo trudno będzie to zmienić. Moja rada: Zrzuć brzemię swego byłologinizmu i zaloguj się, do diaska, i to jako całkiem_nowy_forumowicz! Załóż wątek powitalny! Przecież nikt nie odwróci się od świeżego narybku a Twoja egzystencja na forum nabierze kolorów! A propos: mam kilka wędzonych ryb na zbyciu, ktoś chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nie jest prawdą jakoby 17.06.04, 15:52 Ja Ci chętnie przyklaskuję. A że nie polemizuję? No cóz, to Twoja wina - jakbyś miał inne poglądy, to bym, polemizował! A teraz idę wyprowadzić mojego chrabąszcza na spacer, bo już skrzypi. Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: Szukamy Grala!!! 17.06.04, 15:07 teufel napisał: > Szukajcie sobie, ale na Utopii!! Tam nie ma. ONI sprawdzali. Pozdrawiam, Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy To prawda!! 17.06.04, 15:12 Nie bylo. Teufel, na Twoim Forumku tez nie bylo:-( Dzierżbór poszukiwania wszędzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: To prawda!! 17.06.04, 16:12 teufel napisał: > A to Ci pech:/ No nie? A na dodatek w moim poduszkowcu jest pełno węgorzy... Pozdrawiam, Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
aard Czy mogę popieścić Twój tyłeczek? 18.06.04, 11:34 ukalo napisał: > No nie? A na dodatek w moim poduszkowcu jest pełno węgorzy... Właśnie. A ja nie kupię tej płyty, jest porysowana. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Szukamy Grala!!! 17.06.04, 17:26 teufel napisał: > Szukajcie, a znajdziecie:P Nie szukajcie, a będzie wam pożyczone:P Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak Re: Szukamy Grala!!! 17.06.04, 15:19 teufel napisał: > Szukajcie sobie, ale na Utopii!! eh Teufelku, wyluzowałbyś choć raz! pomógłbyś lepiej, szybciej byśmy znaleźli. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Szukamy Grala!!! 17.06.04, 15:57 maginiak napisała: > eh Teufelku, wyluzowałbyś choć raz! To juz predzej tego Graala znajdziemy. Ja wole. Dzierżąbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 Re: Szukamy Grala!!! IP: 213.25.190.* 17.06.04, 15:37 grala nie mam, mam święty granat ręczny z antiochii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 Re: Ty głupi cycu! IP: 213.25.190.* 17.06.04, 15:55 wynieś swoich umarłych! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Szukamy Grala!!! 17.06.04, 15:40 Ja ma Grila, co go od Artura kiedys kupiłem, ale kurde przerdzewiał i bede musiał się rozejrzec za nowym, bo kurna kiełbasek nie pojem se w tym roku.:( Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Szukamy Grala!!! 17.06.04, 15:46 ja do grilla mam grolsza ;) a szukam szukania. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Szukamy Grala!!! 17.06.04, 16:20 Proponuję "Kod Leonarda da Vinci" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=546&w=13373675 Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Szukamy Grala!!! 17.06.04, 17:28 ixtlilto napisała: > Proponuję "Kod Leonarda da Vinci" Prorokuję "Kot Leopolda do Windy... pójdzie" Odpowiedz Link Zgłoś