kropka 19.08.04, 11:34 dla ciekawych - jak rozwijało się forum Gazety. Dla "starych" - chwila sentymentalnych wspomnień :)) Dla HuBara - ech, co tu gadać... szukajcie wpisu pt "początki community w Gazeta.pl" tebe.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaa Re: łza sie w oku kręci... :) 19.08.04, 11:44 Kropeczko , jak fajnie że jesteś. Pozdrawiam serdecznie Yaa PS. Blog świetny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek :)))) 19.08.04, 11:53 Kropeczko, zwróć uwagę na Łódź z grudnia '01 - było wtedy po pierwszej wojnie forumowej, pamiętasz? Serdeczności :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:31 zamek napisał: > Kropeczko, zwróć uwagę na Łódź z grudnia '01 - było wtedy po pierwszej wojnie > forumowej, pamiętasz? A czy ja bym mogła prosić o linczka do tej forumowej wojny? Bo nie bardzo jestem w tomacie, za młoda jestem;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Micinq, to nie będzie takie łatwe... 19.08.04, 13:06 Oto zrzut odnośnej stronki, na której Kropka dziękuje za wszystkie miłe chwile i... wypisuje się z forum. W tych dniach wypisałem się i ja. Było to w czasach przed oślą ławką, którą zresztą wtenczas ciężkim bojem wywalczyliśmy. Ale czy uda mi się dostać się do dającej się odczytać postaci tych postów, tego pewien nie jestem... :* Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Micinq, to nie będzie takie łatwe... 19.08.04, 13:26 zamek napisał: > Oto zrzut odnośnej stronki, na której Kropka > dziękuje za wszystkie miłe chwile i... wypisuje się z forum. W tych dniach > wypisałem się i ja. Było to w czasach przed oślą ławką, którą zresztą wtenczas > ciężkim bojem wywalczyliśmy. Ale czy uda mi się dostać się do dającej się > odczytać postaci tych postów, tego pewien nie jestem... > :* Ech pamiętam, a yaa Was prosiłem, żebyście zostali. Wielki post napisałem... ...ech dawne były czasy a jakby wczoraj.... faktycznie łza się w oku kręci. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Zameczq, dzięks:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:24 Powiem Ci, że kilka wątków chętnie bym otworzyła;-))), szkoda, że nie ma takiej możliwości... A jakby poszukać ich w archiwum? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Zameczq, dzięks:-))) 20.08.04, 17:43 hm.... no... poszłam na całość, nie ma co ukrywać :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=632644&a=632644 wbij w wyszukiwarkę hasło "ośla ławka" w treści, rok 2001. Powinna wyskoczyć cała awantura :) A jak wstukasz "abdul" i "prezerwatywa" w autorów, to poznasz przyczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .pepe. Re: łza sie w oku kręci... :) IP: *.216-78-194.adsl-fix.skynet.be 19.08.04, 12:18 to były czasy, takie inne... cześć Kropka, jak zdrówko? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy No proszę ! :-))))))))) 19.08.04, 12:28 Jeszcze tylko Hubciu i bedziemy mieli Towarzystwo Wzajemnej Adoracji w komplecie;-)))))))))))))) (grudzień 01) Dzierżbory Tucholskie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .pepe. Re: No proszę ! :-))))))))) IP: *.216-78-194.adsl-fix.skynet.be 19.08.04, 12:39 Towarzystwo zostało rozparcelowane na trzy Towarzystwa Samoadoracji i najzwyczajniej z-adorowało się, wskutek czego powstały antyadoracjacyjne czarne dziury błąkające się po wszechsieci antyadorując wszystko co się nawinie pod klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: No proszę ! :-))))))))) 19.08.04, 12:53 Faktycznie Kropka, Pepe, Zamek i nieśmiało moyaa skromna osoba - toż to prawie dinozaury forumowe ;-)))) Poza Kropeczką oczywiście bo jak mógłbym kobiecie od dinozaura wymyślać ;-) Ave stara gwardia !!! Pozdrawiam Yaa PS. A może jakieś starogwardyjskie pifo puki jeszcze pogoda dopisiwa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .pepe. Re: No proszę ! :-))))))))) IP: *.216-78-194.adsl-fix.skynet.be 19.08.04, 13:24 ja teoretycznie bardzo chętnie, ale nie za często bywam w mieście Łodzi ostatnio. najbliżej jakoś pod koniec września planuję wpaść na weekend :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: No proszę ! :-))))))))) 19.08.04, 13:33 Pepe a czy Ty pracujesz tam gdzie pracowałeś ? Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .pepe. Re: No proszę ! :-))))))))) IP: *.216-78-194.adsl-fix.skynet.be 19.08.04, 13:36 hmmm... Też :-) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: No proszę ! :-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:08 To ja się też przypomnę ;-) MK Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: No proszę ! :-))))))))) 20.08.04, 17:50 yaa napisał: > Faktycznie Kropka, Pepe, Zamek i nieśmiało moyaa skromna osoba - toż to prawie > dinozaury forumowe ;-)))) > Poza Kropeczką oczywiście bo jak mógłbym kobiecie od dinozaura wymyślać ;-) > Ave stara gwardia !!! > Pozdrawiam > Yaa > PS. A może jakieś starogwardyjskie pifo puki jeszcze pogoda dopisiwa ??? No Yaaak mogles zapomniec o mnie, skoro Ci sie o reke przy okazji nominacji do Salvadora oswiadczylam ? A o Andzeli_Blond? A o kilku innych damach? Ktore tylko przypadkowo mialy ze mna cos wspolnego? A o Bartuchu, Panu Bozi, Ixtilce, Ninnie, Do, Flipach, Saperze i Saperce, Tulce i Poruczniku? No Yaaaaak ???? -Nadąsana K' Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: No proszę ! :-))))))))) 20.08.04, 17:53 yaa napisał: > Faktycznie Kropka, Pepe, Zamek i nieśmiało moyaa skromna osoba - toż to prawie > dinozaury forumowe ;-)))) > Poza Kropeczką oczywiście bo jak mógłbym kobiecie od dinozaura wymyślać ;-) > Ave stara gwardia !!! > Pozdrawiam > Yaa > PS. A może jakieś starogwardyjskie pifo puki jeszcze pogoda dopisiwa ??? No a Yaaak mogles zapomniec o ChrisieBTO, ktoremu poswiecilam Panegiryk, za ktory dostalam Zlotego Savatora nr 3, podczas gdy laureatką nr 1 byla Kropka(pralka chodzi na skarpetki) , zas nr 2 zdobyl wlasnie matuzale ChrisBTO !!! No Yaaaaak??? - podwójnie nadąsana K' Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: No proszę ! :-))))))))) 23.08.04, 16:00 Kasieńko!!! Nigdy, przenigdy o Tobie bym nie zapomniał. I o pozostałych, którzy to forum tworzyli i są jego historią, która w annałach zapisana, bez wątpienia do podręczników szkolnych trafi. A portrety nasze zawisną na ścianach - jak tylko znajdzie się gmach godny naszych portretów !!! Yaa tylko wymieniłem tych, co się wcześniej w tym wątq wypowiedzieli - o reszcie Boże broń nie zapomnając. A starogwardyjsie piwo łódzko - warszawskie trzeba zorganizować koniecznie !!! Pozdrawiam baaardzo serdecznie Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
zamek W kwestii dinozaurów 20.08.04, 22:11 yaa napisał: > Faktycznie Kropka, Pepe, Zamek i nieśmiało moyaa skromna osoba - toż to prawie dinozaury forumowe ;-)))) Ja się nie nadaję :(( Zmieniłem proporcje. Schudłem 8 kg :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond Re: No proszę ! :-))))))))) 20.08.04, 19:05 hubar napisał: > No to i ja jestem. :-) No, Prezesie, how nice! A gdzie reszta wymienionych? -A_B Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: łza sie w oku kręci... :) 20.08.04, 20:16 Gość portalu: .pepe. napisał(a): > cześć Kropka, jak zdrówko? :-) czeeeeeeeść :) wszystko o.k. Młodnieję (a przynajmniej robię co mogę :) To kiedy to piwko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .pepe. Re: łza sie w oku kręci... :) IP: *.fbx.proxad.net 21.08.04, 01:16 ja konkretnie nie wiem jeszcze kiedy dostane przepustke :-) organ upowazniony do wydawania przepustek siedzi gdzies w dzungli, jak go nic nie zje to bede wiedzial za 2 tyg., a jak go cos zje to tez bede wiedzial. w kazdym razie chetnie sie stukne piwkiem ze wszystkimi Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: łza sie w oku kręci... :) 19.08.04, 14:44 Stare dobre czasy:) Normalnie łza się w oku kręci. Jak był tamten wyglad to ja w kawiarence przesiadywałem, a teraz forum się zmieniło i zmieniło się miejsce przesiadywania:] Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: łza sie w oku kręci... :) 20.08.04, 17:05 ale fajnie! Wiedziałam, że się odezwiecie :)))))) Piwko dinozaurów - zawsze Koniec września - świetnie Konkret - poproszę Całuski - wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: ________BUUUUUUUUUUU!!!! 20.08.04, 17:50 przywieziemy Ciebie, albo przyślemy piwko :))) A gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond Re: ________BUUUUUUUUUUU!!!! 20.08.04, 17:56 kropka napisała: > przywieziemy Ciebie, albo przyślemy piwko :))) > A gdzie jesteś? Nooo, ja ciągle na wygnaniu, w tej ******Stolycy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: ________BUUUUUUUUUUU!!!! 20.08.04, 18:00 to daleko??????? Nie przesadzaj. Bierz ...., pakuj do corvety i jazda! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: ________BUUUUUUUUUUU!!!! 20.08.04, 18:04 kropka napisała: > to daleko??????? > Nie przesadzaj. Bierz ...., pakuj do corvety i jazda! :) Ale tu taki kociol, ze mimo okresu urlopowego nie wychodze wczesniej, niz ok 22.00 ! W soboty i niedziele takoż! W Łodzi bylam w tym roku tylko 2 razy- na Wielkanoc i 6 tyg.temu na dwa dni ! Koszmar ! -K' Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: ________BUUUUUUUUUUU!!!! 20.08.04, 18:01 kropka napisała: > przywieziemy Ciebie, albo przyślemy piwko :))) > A gdzie jesteś? Kropeczko, czy Ty wiesz, że mlode Kadry, by nie nazwac po imieniu- Młode Szproty, docenily mnie, Matuzalemkę, i nominowaly do Salvatora? No, normalnie się wzruszylam! Sciski w pasie ! -K' Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Kasiuprim :) 23.08.04, 16:36 Nie takie znow mlodziutkie ;) W sumie ponad dwa latka juz tu zagladam (gdzie mi do dinozaurow, owszem, ale mlodosc forumowa takoz juz raczej za mna) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Piwko dinozaurów 21.08.04, 21:39 Koniec września... 24/25. 09 (piątek/sobota) Pasowałoby tym przyjezdnym? Pepe? Kasiu'? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim _________WIELKA KROOOOOOOOOOOPKA!!! Hurra !!! 20.08.04, 17:40 Kropencjo! Królowo Wszystkich Widzm! Welcome home! Jak milo !!! -K' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: łza sie w oku kręci... :) IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 20.08.04, 20:18 słowa uznania Kropko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: łza sie w oku kręci... 20.08.04, 20:36 łza sie w oku kręci... że wszyscy jak widać czytają a tak niewielu pisze. Kiedyś jakos więcej sie chciało. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: łza sie w oku kręci... 20.08.04, 21:05 ... a nosie też kręci od kurzu jaki zalegał na moim starym loginie - ale jeszcze nie przepadł :) miło znowu zobaczyć tylu przyjaciół :) Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: łza sie w oku kręci... 20.08.04, 21:08 mój też jakis zakurzony mocno był...:) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: łza sie w oku kręci... 20.08.04, 21:22 Ale jak Polak chce to Polak potrafi:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: łza sie w oku kręci... 23.08.04, 15:54 Saperku, nasze stare loginy działają. Kropka z kropką też :) Postraszyli i zapomnieli (na szczęscie) Tylko ciiiiiii, bo jak Adam się dowie, to skasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: łza sie w oku kręci... 25.08.04, 21:26 Przecież hm' do dnia dzisiejszego korzysta z hm'. Więc chyba jednak udało się Wam "kropkowo-pierdolnikowo-myślnikowo-innoznaczkowym" zaleźć adminom za skórę tak, że dali sobie spokój z tą walką ze znaczkami. Brawo dla Was! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek No jak długo żyję, 20.08.04, 21:23 tak nie widziałem jeszcze u siebie tylu zielonych nicków na jednym wątku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Dzisiaj bal u weteranów , każdy ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:30 Dobrze, moje wy Złotka i Śrebełka Serdeczne a takoż P.T. Przytomne Dziewice i Prawiczki; dobrze, że są jeszcze Czujni co człowiekowi zakablują w porę Ze Się Mówi. Nie jezdem taki zapoznany znowuż, popatrzcie na strone KFL: no i kto takie pikne kułecka */ co to w te i wewte w dyrdy sie obracają na stronie tytułowej przysposobił? Kasiu, dzieki za gwichty i szpindle - cytują mnie - jestem klasykiem! */ nie ma błedu, tak ma kurna być! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Dzisiaj bal u weteranów , każdy ....... 20.08.04, 21:43 NORMALNIE SZOK. Któżto zawitał?? Pan na dłużej, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: łza sie w oku kręci... :) 20.08.04, 22:03 Ale nam się wątek dinozaurów zrobił :D Jeszcze tylko kilku osób brakuje. Fajnie znów ciurkiem wszystkie stare nicki poczytać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: łza sie w oku kręci... :) 20.08.04, 23:43 Ja się także nieśmiało przypomnę ;) Może nie wyglądam już tak, jak kiedyś ko zdjąłem swoje "katobryle" (by Zamek), ale ciągle jestem wierny :) Pamiętam pierwsze spotkanie Forumowe na ktorym byłem... co to było za spotkanie :) Ech :) Pamiętasz, Droga K' :) ? Wtedy to były czasy... Pozdrówki i Uściski dla Wszystkich :) Yarro_Ciągle_Żywy :) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: łza sie w oku kręci... :) 20.08.04, 23:45 yarro napisał: > Może nie wyglądam już tak, jak kiedyś BO zdjąłem swoje "katobryle" (by Zamek), > ale ciągle jestem wierny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: łza sie w oku kręci... :) 21.08.04, 17:56 Kogo jeszcze brakuje poza Geo? Perry'm? Cumellką? NINNĄ? kx? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: łza sie w oku kręci... :) 21.08.04, 21:37 Jeszcze vladip by się przydał... Do. Grover Mlody p8 Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: łza sie w oku kręci... :) 25.08.04, 23:02 ech... no to cieszę się że mogę się jeszcze czasem przydać..:))) i wielkie dzięki za info a co do pifka.. to mam nadzieję że będę mógł się pojawić..:) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: łza sie w oku kręci... :) 25.08.04, 23:13 vladip napisał: > a co do pifka.. to mam nadzieję że będę mógł się pojawić..:) ## Będziesz mógł??? Spróbuj się nie pojawić!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Cumellkę postaram się ściągnąć... 23.08.04, 19:12 ...a Geo musi z Pribałtyki wrócić, to może zajrzy. Kurczę, ja się czuję na tym wątku jak na starym czacie! Normalnie skrzydła mi u wież rosną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: łza sie w oku kręci... :) IP: *.p.lodz.pl 21.08.04, 19:53 W naszych slepiach kaprawych lzy nie mieszkaja, ale jesli juz cos jest na rzeczy to to, ze szkoda sie to jakos wszystko rozwialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip to w koncu kiedy i gdzie? IP: *.p.lodz.pl 24.08.04, 02:37 to spotkanie lzawe a radosne? straśnie duzo tu napisane, a tresc gdzies w stogu siana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: łza sie w oku kręci... :) 21.08.04, 21:32 W istocie? Myśle, że się gdzieś głęboko ukryły... Trochę się rozwiało, ale miłe znajomości zostały :) Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Świnta Panienko!!! 23.08.04, 16:11 Ale Was dużo tu !!! To yaa się w życiu nie spodziewał takiego wywypu grzybuff forumowych w jednym miejscu i czasie !!! Kropeczka, Kasiaprim (razem z Andzelą), Ixik, Hubar, Pepe, Saper, Zamek, ChrisBTO, MarcinK, Flipy, Yarro, Teufel - czyli JESZCZE ŻYJEMY (na przekór niektórym) !!!! Cudownie Was wszystkich widzieć. Srece się raduje że ho ho !!! Pozdrawiam Was hurtem i każedgo oddzielnie a na to piwo już się cieszę !!! Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Świnta Panienko!!! 24.08.04, 13:58 Jeszcze KFŁ nie zgineło póki my żyjemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Świnta Panienko!!! 25.08.04, 21:16 Yaa! Proszę nikogo tu nie usmiercać :-P. Dżekil - nieco młodszy, ale też dinozaurek forumowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Świnta Panienko!!! 25.08.04, 21:26 Nikt nikogo nie uśmierca. Przyznać jednak musisz, że zanim Yarro Cię tu ściągnął, minęło troszkę czasu. No ale na miano dinozaurka zasługujesz ;-) Wpadniesz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=15206216 ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Świnta Panienko!!! 25.08.04, 21:37 Jesli tylko będe w tym czasie w Łodzi to jasne, że będę. Nie wiem jak to się ułoży z moimi wrześniowymi wakacjami, ale mam nadzieję, że uda mi się być ;-). P.S. Dziękuję, ża przydzielenie tytułu dinozaura. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: łza sie w oku kręci... :) 23.08.04, 16:29 Przeglądając ten wątek zastanawiam się, czy ja tez zaliczam się do starych forumowych pryków, czy też należę do młodszego pokolenia foumaniaków... hmmm Chyba jednak czuję się staro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .pepe. Re:al Jurrasic Park IP: *.216-78-194.adsl-fix.skynet.be 23.08.04, 21:06 no tak, magnetyzm kropki zaprawdę jest imponujący. ja się przyznam, że zaglądałem na forum od czasa do lasa, szczególnie od kiedy mnie wywiało. jeśli zaś chodzi o konkrety konkretnej kasiprim, to dla mnie 24.09 odpada na pewno, bo muszę być tutaj (przynajmniej głową i czymś co zrobi prezentację oraz odpowie na ewentualne pytania). pozdrowionka dla wszystkich dinozaurów i tych nowych (ssaków?). Będziemy w kontakcie Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: czacik? 24.08.04, 13:01 jesli są trudności z zebraniem sie na pifku, to może jakiś drobny czacik, a piwo we własnym zakresie? Czaty teraz pustką zieją, więc miejsca dość. Kiedy? oo której do której? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek czacik! 24.08.04, 13:07 Hmmm, może jak wrócę z urlopu? (po 31. sierpnia) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .pepe. Re: czacik! IP: *.216-78-194.adsl-fix.skynet.be 25.08.04, 17:42 ja jestem na tak, jeśli chodzi o czacik. szczególnie wieczorem, ok 21. po PRACY. BO NIEKTÓRZY TO WCALE NIE MAJĄ URLOPU, chlip... czacik ma to do siebie, że można go zaaranżować i przed 31. i po 31. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: czacik! 25.08.04, 17:44 To może ustalimy termin? Tu albo tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=15206216 Odpowiedz Link Zgłoś
kx Re: łza sie w oku kręci... :) 25.08.04, 18:10 Ufff, a już myślałam, że sobie tego hasła nie przypomnę :)) Piwko pod koniec września jak najchętniej, byle nie za dużo, bo od pięciu miesięcy jestem mamusią małego Kluseczka, który namiętnie mnie wysysa i obawiam się, że póki co nadmiar alkoholu mógłby mu zaszkodzić :) Zakładam, że dinozaurem jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: łza sie w oku kręci... :) 25.08.04, 18:14 kx napisała: > Zakładam, że dinozaurem jestem :) ## Bardziej wiedźmą, ale dinozaurzyca tez ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .pepe. Re: łza sie w oku kręci... :) IP: *.216-78-194.adsl-fix.skynet.be 25.08.04, 18:24 unbelievabubble... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch KX...Kluseczek... 26.08.04, 12:59 kx napisała: > Ufff, a już myślałam, że sobie tego hasła nie przypomnę :)) > Piwko pod koniec września jak najchętniej, byle nie za dużo, bo od pięciu > miesięcy jestem mamusią małego Kluseczka, który namiętnie mnie wysysa i obawiam > > się, że póki co nadmiar alkoholu mógłby mu zaszkodzić :) > Zakładam, że dinozaurem jestem :) Zapowiada sie wiec, ze KLUSECZEK bedzie porzadnym mezczyzna nie stroniacym od napojow wszelakich:-)))Pozdr., KX, milo Cie przeczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: KX...Kluseczek... 17.09.04, 11:52 O i Bartuch tu zagląda wciąż! A pamiętasz jak się gryźliśmy na forum? Kargul, a podejdź no do płota jako ja podchodze! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim ___________kx , Siostro!!! 26.08.04, 22:35 Jak to miło spotkać Bestyjkę Drugą! No, to się nam Fraucymer kompletuje ! -K' Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Bestyjki Dwie, Prezesunio... 27.08.04, 08:37 ... ach, wzruszenie głos mi odbiera a łzy ciurkiem po plecach mi lecą! Piękne to były czasy... <chlip chlip> Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: łza sie w oku kręci... :) 27.08.04, 20:42 byłam w starchu, że się nie znajdziesz (ukradli mi komórkę razem z Twoim nr telefonu). Wsoadaj na miotłę i przylatuj :)) Całuski dla Kluski Odpowiedz Link Zgłoś
kx Re: łza sie w oku kręci... :) 27.08.04, 23:13 Kochana, ja już tej komórki nie mam, zresztą żadnej innej też nie- co za odmiana po latach :) Miotłę czasowo zamieniłam na wózek i chociaż on skubany mało lotny jest (niewykluczone, że to Kluskowy ciężar nas na dół ściąga), to na Pietrynę jeszcze jakoś dofrunie :) Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: łza sie w oku kręci... :) 26.08.04, 14:33 jak za dawnych lat... ps. miło jest móc Was znów przeczytać:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re:NO DO LICHA! 27.08.04, 20:39 to kiedy ten czat czy piwo czy cokolwiek??? Jak zwykle - gadają, gadają, a konkretów ni widu ni słychu! Nic się nie zmieniło przez te parę lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re:NO DO LICHA! 27.08.04, 21:33 A CIocia Kropka. szanowna to by raczyał sie tak nie złościć - to robi dokładnie tak samo jak daniwej :-P. Propozycja terminu czatu już padła na wątku o terminie czatu. Jednak tam się wszyscy rozwodzą ah i oh nad spotkaniem. Z tego co wywnioskowałem z wszelkich dywagacji forumowych dinozaurów wygląda na to, że jeśli mowa o czacie to mamy na razie jedną moją autorską propozycję by odbył się on w niedzielę późnym popołudniem. Jeśli natomiast chodzi o spotkanie to większość zebranych postulowała koniec września, czyli weekend 24/25.09. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: łza sie w oku kręci... :) IP: *.246.77.83.cust.bluewin.ch 27.08.04, 22:23 O rany, no chyba tylko sie poplakac. Klawiatura zalana, strumienie plyna do Rodanu. Mam nadzieje, ze na czacie sie spotkamy? Piwo tylko w okolicy Bozego Narodzenia (jak zwykle :-) ). I prosze sie NIE ROZCHODZIC!!! Pozdr. Do :-) Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz [crosspost] Uuuuuaaaa... jestesmy :) 28.08.04, 13:02 Elou wszystkim ! Uprzejmie donosze, ze jestesmy za, obiema lapkami (P.B. & T.). Czat bardzo chetnie. 24/25.09. moze byk. Bede sie musial obmyc z tej ropy ,w ktorej sie konserwowalem przez ostatnie tysiaclecia jako dinozaur karbonski ;) To milo, ze wciaz stara wiara zaglada na forum mimo, ze nie wszyscy pisuja. Tak, tak, spotkajmy sie i powspominajmy stare posty i wojny historyczne. ;) Pzdr P.B. & T. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ permanentna inwigilacja... 28.08.04, 13:22 patrzę w TV - a tam dzielny por. Borewicz śledzi przestępców, patrzę na forum - dzielny por. Borewicz się udziela. I to w tym samym czasie... słuszną linię ma nasza władza :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B. gdzie?gdzie? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 28.08.04, 20:03 Powiedz drogi Saperze gdzie, na ktorym programie, powtarzaja znow ten serial?? Czekam niecierpliwie na info..... Pozdrawiam P.B. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: gdzie?gdzie? 29.08.04, 23:24 A w jedynie słusznej TVP1 jęśli mię pamięć nie myli co i być może bo starość nie radość i pamięć proszę ja was już nie ta... co to ja chciałem... ten tego panie dziejaszku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .pepe. DZISIAJ O 21? IP: *.216-78-194.adsl-fix.skynet.be 30.08.04, 10:29 Czat Łódź, oczywiście. poczekam sobie parę minut, jak nikogo nie będzie to się obrażę i tyle. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar DZISIAJ O 21:30 ? 30.08.04, 10:36 Dzis jest audycja w Dobrym Radiu, więc się fajnie składa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: DZISIAJ O 21:30 ? 30.08.04, 11:00 Barzo mi przykro ale yaa raczej nieobecny. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś