Gość: lui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:21 Moja dentystka gdzieś wsiąkła a ząb boli jak diabli. Dajcie jakieś namiary dobrych gabunetów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Gdzie leczycie zęby? 23.08.04, 18:23 Ponoć sympatyczzny i fachowy jest na rogu Zgierskiej i Julianowskiej. Ponoć, bo dopiero się tam wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Gdzie leczycie zęby? 23.08.04, 21:01 na Kwiatowej jest bardzo dobry dentysta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martka Re: Gdzie leczycie zęby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 10:16 Prywatnie oczywiście, heh! ja chodze do bardzo sympatycznej pani na ul. Plac Kościelny, tel: 640-67-81. Dodam jeszcze ze pani doktor jest równiez bardzo dokładna i nie pozwoli wyjść z jakimkolwiek ubytkiem. Bezbolesnej wizyty życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Gdzie leczycie zęby? IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 24.08.04, 11:32 ja chodze na kmicica na olechów. tel 6701111 Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Gdzie leczycie zęby? 24.08.04, 13:30 Polecam stomatologie w kamienicy na rogu Kosciuszki i Pilsudzkiego. Taka duza wyremontowana kamienica. Adresu nie pamietam. Dwa razy zdarzylo mi sie zasnac na fotelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Gdzie leczycie zęby? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 22:32 A pani higienistka powtarzała aby myć zęby po każdym posiłku. Nistety nie słuchało się i teraz trzeba cierpieć! Sam tego nie pojmuję bo uwielbiam wprost wizyty u dentysty: te podniecające wibracje nerwów gdy taka tępa raszpla je pobudza! Niestety to se ne wrati - kiedyś w czasach wiertarek na pedał to była frajda. Ekstazaaaa! Dziś to nie to samo - szybkoobotowe turbiny dają tylko swąd palnonego białka i prawie żadnej przyjemności. W takiej sytuacji normalny człowiek po prostu zasypia w błogiej nieświadomości. A-hoj. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Gdzie leczycie zęby? 24.08.04, 22:50 Instytut Stomatologii (Uniwersytetu Medycznego w Łodzi) 92-213 Łódź ul. Pomorska 251 telefon: (042) 678 93 68 Bezboleśnie, fachowo, na nowoczesnym sprzęcie. Jeden z klekarzy podczas zabieggów słucha płyt z muzyką relaksacyjną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Hollywood Re: Gdzie leczycie zęby? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 23:02 Tam praktykanci nauczą się na tobie co można ci wyrwać lub usunąć tak byś się więcej nie męczył z uzębieniem, które jest ci jest jak najbardziej zbędne w życiu! No w końcu gdzieś muszą przejść tę szkołę. Nie było by postępu bez królików doświadczalnych. Dentysta też lekarz, a jak wiadomo każdy lekarz ma swój cmentarzyk. Bądź jego członkiem - choćby symbolicznie jako szczerbaty, beżębny 30-letni starzec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beżębny Re: Gdzie leczycie zęby? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 23:10 Ten starzec to ja! Takie błędy ortograficzne! Skandal! Na fotel go. Nieh ma przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś