Dodaj do ulubionych

Gdzie leczycie zęby?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:21
Moja dentystka gdzieś wsiąkła a ząb boli jak diabli. Dajcie jakieś namiary
dobrych gabunetów.
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Gdzie leczycie zęby? 23.08.04, 18:23
      Ponoć sympatyczzny i fachowy jest na rogu Zgierskiej i Julianowskiej.
      Ponoć, bo dopiero się tam wybieram.
    • ab84 Re: Gdzie leczycie zęby? 23.08.04, 21:01
      na Kwiatowej jest bardzo dobry dentysta :)
      • Gość: martka Re: Gdzie leczycie zęby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 10:16
        Prywatnie oczywiście, heh! ja chodze do bardzo sympatycznej pani na ul. Plac
        Kościelny, tel: 640-67-81. Dodam jeszcze ze pani doktor jest równiez bardzo
        dokładna i nie pozwoli wyjść z jakimkolwiek ubytkiem.
        Bezbolesnej wizyty życzę.
    • Gość: fleurette Re: Gdzie leczycie zęby? IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 24.08.04, 11:32
      ja chodze na kmicica na olechów. tel 6701111
    • orientman Re: Gdzie leczycie zęby? 24.08.04, 13:30
      Polecam stomatologie w kamienicy na rogu Kosciuszki i Pilsudzkiego. Taka duza wyremontowana
      kamienica. Adresu nie pamietam. Dwa razy zdarzylo mi sie zasnac na fotelu :)
    • Gość: Pacjent Re: Gdzie leczycie zęby? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 22:32
      A pani higienistka powtarzała aby myć zęby po każdym posiłku. Nistety nie
      słuchało się i teraz trzeba cierpieć! Sam tego nie pojmuję bo uwielbiam wprost
      wizyty u dentysty: te podniecające wibracje nerwów gdy taka tępa raszpla je
      pobudza! Niestety to se ne wrati - kiedyś w czasach wiertarek na pedał to była
      frajda. Ekstazaaaa! Dziś to nie to samo - szybkoobotowe turbiny dają tylko swąd
      palnonego białka i prawie żadnej przyjemności. W takiej sytuacji normalny
      człowiek po prostu zasypia w błogiej nieświadomości. A-hoj.
    • ixtlilto Re: Gdzie leczycie zęby? 24.08.04, 22:50
      Instytut Stomatologii
      (Uniwersytetu Medycznego w Łodzi)
      92-213 Łódź
      ul. Pomorska 251
      telefon: (042) 678 93 68

Bezboleśnie, fachowo, na nowoczesnym sprzęcie.
      Jeden z klekarzy podczas zabieggów słucha płyt z muzyką relaksacyjną :)
      • Gość: Dr Hollywood Re: Gdzie leczycie zęby? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 23:02
        Tam praktykanci nauczą się na tobie co można ci wyrwać lub usunąć tak byś się
        więcej nie męczył z uzębieniem, które jest ci jest jak najbardziej zbędne w
        życiu! No w końcu gdzieś muszą przejść tę szkołę. Nie było by postępu bez
        królików doświadczalnych. Dentysta też lekarz, a jak wiadomo każdy lekarz ma
        swój cmentarzyk. Bądź jego członkiem - choćby symbolicznie jako szczerbaty,
        beżębny 30-letni starzec!
        • Gość: beżębny Re: Gdzie leczycie zęby? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 23:10
          Ten starzec to ja! Takie błędy ortograficzne! Skandal! Na fotel go. Nieh ma
          przyjemność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka