Dodaj do ulubionych

"PARADA OPTYMIZMU" ?? Lublinianie damy czadu? ;)))

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 00:06
na ulicach Lublina tyle nienawiści, agresji, smutku..

pomyslalem sobie, ze super by bylo w sloneczny dzień lata zrobić PARADĘ
OPTYMIZMU! co o tym myslicie?? MUSIMY BYC RAZEM!! STWORZMY WIELKĄ RODZINĘ
LUBLINIAN!

co o tym myślicie?? WPISUJCIE SIE!! wiem, ze mozna na Was liczyć :) LICZĘ
TAKŻE W TEJ CHWILI!! wprowadzmy troche koloru do zycia Lublina, bedzie
pieknie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: gospodarz Re: "PARADA OPTYMIZMU" ?? Lublinianie damy czadu? IP: *.lublin.mm.pl 18.06.05, 09:41
      I z czego tu się cieszyc? Z faszyzmu u bram?
    • Gość: BR Re: "PARADA OPTYMIZMU" ?? Lublinianie damy czadu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:28
      Nie potrzebne nam są żadne parady, agresja i nienawiść nie zniknie z powodu
      jakiejś parady - niech każdy z nas zacznie postępować uczciwie i wtedy niczego
      nie musimy manifestować na ulicy, a zapanuje normalność.
      • Gość: km Re: "PARADA OPTYMIZMU" ?? Lublinianie damy czadu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:03
        tak jak myslalem moj pomysl skonfrontowal sie z rzeczywistoscia.. przykre..
    • prezu Parady Równości, Normalności, Optymizmu... 18.06.05, 19:55
      Poza tym Wroclaw Parade i tak dalej.
      Proszę bardzo, każdy ma prawo paradować, geje, Wszechpolacy i każdy inny, lublinianie też. Chyba tylko z Paradą Radia Maryja bym z chamskim śmiechem nie wytrzymał.
      Ale nie w centrach miast, powodując korki, tego nikomu nie daruję.
      • Gość: chochlik Re: Parady Równości, Normalności, Optymizmu... IP: *.lublin.mm.pl 18.06.05, 21:41
        To bardzo optymistycznę ze znalazł sie ktoś kto propaguje optymizm i
        życzliwość. przecież o to chodzi. Kochaj bliźniego swego jak siebie samego.
        Ciesz sie nie tylko z tego że tobie się powiodło. Ciesz się również z radości
        bliźnich.
        • pep-per Re: Parady Równości, Normalności, Optymizmu... 19.06.05, 15:30
          Ja jestem za. Poinformuję znajomych. trzeba tylko ustalić czas. I uzyskać zgodę
          jaśnie panującego Gołowąsa ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka