GoĹÄ: macho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: rye Polka porwana w Iraku IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 12:30 No to Kwas poległeś już teraz całkowicie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ura bura [...] IP: *.chello.pl 28.10.04, 12:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rambo III WYSŁAĆ TAM GROM !!! IP: 81.210.69.* 28.10.04, 12:47 gdzie jest nasz wywiad ??? gdzie grom ?? niech ustala miejsce jej pobytu i pokazac brudasom ze Polska to nie jest chlopiec do bicia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bleeeeeee Re: WYSŁAĆ TAM GROM !!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 28.10.04, 12:53 Nasi na pewno nie siedzą z założonymi rękoma. Pytanie tylko czy odnajdą ją zanim ją zabiją terroryści. Mam nadzieję, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Bzdury od chłopców co grają w gierki 29.10.04, 20:27 Gość portalu: bleeeeeee napisał(a): > Nasi na pewno nie siedzą z założonymi rękoma. Pytanie tylko czy odnajdą ją > zanim ją zabiją terroryści. Mam nadzieję, że tak. "Jakie są szanse Teresy Borcz na przeżycie? Na szczęście, nie wpadła w ręce ludzi Abu Musaby al Zarkawiego, którzy zamordowali już ponad 20 zakładników w Iraku." Może ktoś poda ile kobiet zginęło w Iraku? Podpowiem, zero. Poza tym to raczej partyzanci niźli terroryści. Jesli chodzi o przykład terrorysty to podałbym Bush'a co zaczął morodwać ludzi tylko dlatego, że ma bezpieczne plecy. W jego wykonaniu to perfidia do potęgi! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piorun Re: WYSŁAĆ TAM GROM !!! IP: 217.153.47.* 28.10.04, 13:20 Świetny pomysł z tym "Gromem" wysłaś go tam jak najszybciej. Bardzo się przyda do osłaniania szybkiego odwrotu wojsk polskich do kraju. Wszyscy mamy już dość tej kosztownej wojenki i samych strat. Na razie porywają w Iraku, a jutro podłożą bomby na Dworcu Centralnym w Warszawie, albo w katowicach czy Poznaniu. Irakijczyczy walczą z okupantem który najechał ich kraj. Na wojnie wszystkie chwyty dozwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TReneR Re: WYSŁAĆ TAM GROM !!! IP: *.austriamicrosystems.com 28.10.04, 14:00 Co innego o tym mowi konwencja genewska... TReneR ps. ale cos w tej sprawie zrobione byc musi; jezeli nie uda sie odbic to przynajmniej trzeba gnoi odszukac i pokazac innym ze nie sa poza prawem! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzz Re: WYSŁAĆ TAM GROM !!! IP: *.229.0.216.Dial1.Detroit1.Level3.net 28.10.04, 16:07 Gość portalu: TReneR napisał(a): > Co innego o tym mowi konwencja genewska... A co mowi Konwencja Genewska o Guantanamo, o torturach, o wywozeniu jencow (czy wiezniow) poza teren kraju okupowanego celem wydobycia zeznan? A co mowi Konwencja Genewska o bombardowaniu obiektow cywilnych i sakralnych? Ci sami "bohaterowie" rzucali jeszcze kilka lat temu bomby na Serbie i niszcyli wieze TV, szpitale, mosty, osiedla mieszkaniowe, elektrownie (bomby grafitowe), instalacje ogrzewania a nawet konwoje uciekinierow albanskich. Jak NAJWIEKSZA DEMOKRACJA nie przestzega to czemu maja przestrzegac prymitywni terrorysci? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: XXX Re: WYSŁAĆ TAM GROM !!! IP: 67.131.131.* 28.10.04, 16:46 To wedlug ciebie maja tak poprostu wypuscic ich a oni dalej beda robic to co robili? Z bombardowaniami to historia tez jest taka ze atakowane byly obiekty gdzie ukrywali sie terrorysci, a oni sa na tyle bezczelni ze ukrywaja sie wlasnie w cudzych domach, zapewne terroryzujac wlascicieli zeby z nimi wspolpracowali, lub wlasciciele ich ukrywaja dobrowolnie, wspolpracujac w tym z nimi, albo ukrywaja sie w swiatyniach co jest jeszcze bardziej bezczelne z ich strony i odwaznie atakuja najlatwiejsze cele jakimi sa cywile... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: WYSŁAĆ TAM GROM !!! 29.10.04, 20:37 Gość portalu: XXX napisał(a): > To wedlug ciebie maja tak poprostu wypuscic ich a oni dalej beda robic to co > robili? Z bombardowaniami to historia tez jest taka ze atakowane byly obiekty > gdzie ukrywali sie terrorysci, a oni sa na tyle bezczelni ze ukrywaja sie > wlasnie w cudzych domach, zapewne terroryzujac wlascicieli zeby z nimi > wspolpracowali, lub wlasciciele ich ukrywaja dobrowolnie, wspolpracujac w tym z > > nimi, albo ukrywaja sie w swiatyniach co jest jeszcze bardziej bezczelne z ich > strony i odwaznie atakuja najlatwiejsze cele jakimi sa cywile... Jeśli cywile ukrywają tych ludzi to znaczy, że warto dla niech ryzykować życie - wniosek nie są terrorystami - ale bojownikami o wolność tak jak AK, dla przykłądu, 60 lat wcześniej. Niemcy też pacyfikowali całe wsie bo tam byli "bandyci" z AK. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcinwolski@gazet Re: WYSŁAĆ TAM GROM !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 17:22 BRAWO DLA ZZZ popieram goscia w 110% Gość portalu: zzz napisał(a): > Gość portalu: TReneR napisał(a): > > > Co innego o tym mowi konwencja genewska... > > A co mowi Konwencja Genewska o Guantanamo, o torturach, o wywozeniu jencow (czy > > wiezniow) poza teren kraju okupowanego celem wydobycia zeznan? > > A co mowi Konwencja Genewska o bombardowaniu obiektow cywilnych i sakralnych? > Ci sami "bohaterowie" rzucali jeszcze kilka lat temu bomby na Serbie i niszcyli > > wieze TV, szpitale, mosty, osiedla mieszkaniowe, elektrownie (bomby grafitowe), > instalacje ogrzewania a nawet konwoje uciekinierow albanskich. > > Jak NAJWIEKSZA DEMOKRACJA nie przestzega to czemu maja przestrzegac prymitywni > terrorysci? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alinka Re: WYSŁAĆ TAM GROM !!! IP: *.su.krakow.pl 29.10.04, 08:06 A więc popierasz głupotę populizm i gadanie pierdół - moje gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brut Re: WYSŁAĆ TAM GROM !!! IP: *.aster.pl 29.10.04, 12:39 no szkoda ze nie popierasz 516% Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mati ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:44 Jesteś tak ślepy czy tak... hm... nie za mądry? W największej demokracji za Guantanmo są konsekwencje. Tymczasem u tępych terrorystów w normie jest ściananie głów niewinnych ludzi i nagrywanie tego na wideo. I dlatego nie mam nic przeciwko zabijaniu tępych terrorystów - bo są cywilizacyjnie kilkaset lat za nami i cofają świat w rozwoju. Co do wycofywania wojsk, to już całkiem głupim trza być, by takie bzdury pisać. O ile mogę przyznać, że atak na Irak nie był dobrym pomysłem, tak zabranie wojsk ze zdestabilizowanego to błąd po stokroć gorszy. Na razie grupy dążące do przejęcia władzy (tzw. "ruch oporu") walczą z dobrze zorganizowanymi wojskami koalicji, po wycofaniu zaczęłyby walczyć same ze sobą. A to nie są ludzie dla których "śmierć cywila" ma jakiekolwiek negatywne konotacje (nawet, gdy zabija się przed kamerą przez poderżnięcie gardła). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzz Re: A fe! nieladnie. IP: *.229.6.230.Dial1.Detroit1.Level3.net 29.10.04, 05:43 Po co odrazu wyzywac kogos od slepych i nie za madrych? Wskazuje to na brak rzeczowych argumentow. 1. Jakie sa konsekwencje przetrzymywania ludzi w Guantanamo. Przetrzymywania bez postawienia zarzutow, bez prawa do obrony bo uzyto nazwo "enemy combatant". 2. Na jakiej podstawie twierdzisz, ze są cywilizacyjnie kilkaset lat za nami i cofają świat w rozwoju. To smierdzi faszyzmem (Niemcy, Niemcy ponad wszystko) 3. O jakiej koalicji piszesz? W przedwyborczym oplowaniu sie John Kerry powiedzial zebranym na debacie, ze gdyby stan Missouri byl osobnym panstwem to bylby drugim co do wielkosci koalicjantem. 4. Dla zabitego nie ma roznicy czy zginal przed kamera od noza czy na oczach najblizszych rozszarpany przez bombe. Ba! czesto nie zginal tylko pozostal na cale zycie kaleka. 5. Kto jest odpowiedzialny za destabilizacje? Sam sie zdestabilizowal? A moze zestabilizowal sie dlatego, ze go wyzwolono? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOMANDOS TRZEBA BYĆ IDIOTĄ BYŁ GŁOSIĆ TAKIE "PRAWDY" IP: *.crowley.pl 29.10.04, 10:24 Kolego radosny o IOP GÓG WIE SKĄD. JA tylko w kwestii "DESTABILIZACJI" Mam pytanko ? - CZY KIEDYKOLWIEK BYŁEŚ W IRAKU I WIDZIALEŚ JAK CI LUDZIE TAM ZYJĄ ?? Ja byłam (LOGBAT - AL HILLAH I KONTYNGENT). TWOS STABILUZJĄCY IRAK MĄŻ STANU _ SADDAM, doprowadził kraj do XIV wiecznego zycia w slumsach bez elektryczności wody bieżącej itp itd a Ty piszesz o stabilnym kraju ? A Korea PŁN to TWOIM ZANIEM - stabliny kraj ?? JASNE zjadają sie tylko nawzajem . BOSKI SADDAM żyl w Pałacach ze złota (widziałem !!) Kurdów traktując gazem bojowym (widziałem zdjęcia i rozmawialem z KURDAMI którym wymordowano całe rodziny wliczając w to noworodki) a TY pleceiesz o stabilnosci i "zbrodniach" w GUANTANAMO. Widziałe akcje USMC przeciwko sadrystom strzelajacym z okien budynkow gdzie były rodzimy z malutkimi dziećmi i widzialem US MARINSOW - młodych 19-22 letnich chłopakow ktorzy nier strzelali bo wiedzieli że mogą zabić cywili. NIE OPOWIADAJ BANIALUK O ZBRODNIACH WOJENNYCH BO NIC O TYM NIE WIESZ !! USA nie ma pomysłu na Irak , my tym bardziej, może ten kraj powinien się rozlecieć bo w końcu jest sztucznym tworem i zarzewiem wojen w regionie od lat 80-ych niemal bez przewy .... Widziałem też KUWEJT i widziałem jak mogą żyć Arabowie - Islamiści w jakich warunkach i z jakim nastawieniem (pozytywnym) do świata zewnetrznego. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Komandos jest kobietą :-( 29.10.04, 20:45 Gość portalu: KOMANDOS napisał(a): > JA tylko w kwestii "DESTABILIZACJI" > Mam pytanko ? - CZY KIEDYKOLWIEK BYŁEŚ W IRAKU I WIDZIALEŚ JAK CI LUDZIE TAM > ZYJĄ ?? > Ja byłam (LOGBAT - AL HILLAH I KONTYNGENT). [...] reszta wypocin kobiety od pokoju, co się jawi jako komandos wycięta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzzz Re: A fe! nieladnie. IP: *.229.6.230.Dial1.Detroit1.Level3.net 29.10.04, 05:51 Po co odrazu wyzywac kogos od slepych i nie za madrych? Wskazuje to na brak rzeczowych argumentow. 1. Jakie sa konsekwencje przetrzymywania ludzi w Guantanamo. Przetrzymywania bez postawienia zarzutow, bez prawa do obrony bo uzyto nazwo "enemy combatant". 2. Na jakiej podstawie twierdzisz, ze są cywilizacyjnie kilkaset lat za nami i cofają świat w rozwoju. To smierdzi faszyzmem (Niemcy, Niemcy ponad wszystko) 3. O jakiej koalicji piszesz? W przedwyborczym oplowaniu sie John Kerry powiedzial zebranym na debacie, ze gdyby stan Missouri byl osobnym panstwem to bylby drugim co do wielkosci koalicjantem. 4. Dla zabitego nie ma roznicy czy zginal przed kamera od noza czy na oczach najblizszych rozszarpany przez bombe. Ba! czesto nie zginal tylko pozostal na cale zycie kaleka. 5. Kto jest odpowiedzialny za destabilizacje? Sam sie zdestabilizowal? A moze zestabilizowal sie dlatego, ze go wyzwolono? Jednak najwazniejsze jest to, ze sa oni cywilizacyjnie kilkaset lat za nami i cofają świat w rozwoju. I my kulturalni, dobrzy katolicy i inni chrzescijanie ich wybijemy. W zakazanych Piosenkach tez byla strofa o Niemcach: "Im kultura nie zabrania, robic takie polowania". Radze powrocic do szkoly. Nauka jest nie konczacym sie procesem. Moze sie jeszcze czegos nauczysz. Np. dobrego wychowania i logicznej argumentacij. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOMANDOS GUANTANAMO TO WCZASY !!! IP: *.crowley.pl 29.10.04, 10:15 A taKIE "TORTURY" to zabawa .... zapewniam was ...... Odpowiedz Link Zgłoś
martakrzych SKANDALICZNY TEKST WYBORCZEJ! 29.10.04, 10:46 Przeczytalem informacje i nie mozge uwierzyc. Jedyne co wiadomo to ze niewiele wiadomo, jednak sposob przedstawienia tej kobiety jest taki, ze czytajacy moze odniesc wrazenie, ze porwana jest uwiklana w szemrane kontakty. Nic jej nie udowodniono...ale. To tak jakby powiedziec, ze autor tekstu o porwanej jest podejrzany - przez niektore osoby - o pedofilie i zlodziejstwo a redaktor Gazety to - dla niektorych - skorumpowany przez sluzby specjalne agent. Stopien upadku prasy codziennej jest koszmarny. Poziom Faktow i Expresow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tenare Re: GUANTANAMO TO WCZASY !!! IP: *.icpnet.pl 29.10.04, 13:21 Niech ci twoja ku.. natłucze młotkiem - wtedy zrozumiesz co to obóz koncentracyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOMANDOS [...] IP: *.crowley.pl 29.10.04, 13:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOMANDOS PSYCHOPATO DO LEKARZA !! IP: *.crowley.pl 29.10.04, 15:46 Bredzisz tanią propagandą dla pozbawionych mózgu !! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Wibrator 29.10.04, 20:48 Gość portalu: KOMANDOS napisał(a): > A taKIE "TORTURY" to zabawa .... zapewniam was ...... Wkońcu zabawy z wibratorem są Ci nie obce. Faktycznie to zabawa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: XXX Re: WYSŁAĆ TAM GROM !!! IP: 67.131.131.* 28.10.04, 16:41 Jacy Irakijczycy?, przeciez ci od obcinania glow z Irakiem maja tylko tyle wspolnego ze sie tam pojawili i robia niezly balagan... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacek Re: WYSŁAĆ TAM GROM !!! IP: *.atm.com.pl 29.10.04, 12:39 Po pierwsze to nie wszyscy maja tego dosyc jak ty. A jeśli myslisz ze terrorysci arabscy nie beda wysadzać dworców w polsce dlatego ze nas nie ma w Iraku, to jesteś głupszy niz te arabskie przygłupy z kałasznikowami, oni Cie zabija i utna jaja bo jesteś białym i tyle, palancie. nikomu nie życzę źle ale takim palantom jak ty przydałaby sie jakaś nauczka żebyś zaczął rozumieć ze 2+ 2 = 4 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PawelC Re: WYSŁAĆ TAM GROM !!! IP: *.profitech.com.pl 28.10.04, 13:37 Jaki grom? Wczoraj Wyborcza pokazywala zdjecia z burd na stadionach. Mysle ze zamiast meczyc sie tu z nimi wyslac ich do Iraku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirek [...] IP: *.chello.pl 28.10.04, 13:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bwana Re: Jezu jaka ona paskudna IP: *.chello.pl 28.10.04, 14:08 jestes smieciem. mam nadzieje, ze potrzebujac pomocy lekarskiej uslyszysz to samo. bez pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirek [...] IP: *.chello.pl 28.10.04, 14:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dres [...] IP: *.pwn.com.pl 28.10.04, 14:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirek [...] IP: *.chello.pl 28.10.04, 14:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jc [...] IP: *.demon.nl 28.10.04, 15:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirek Re: kiedys ciebie ktos porwie i wtedy zobaczymy t IP: *.chello.pl 28.10.04, 15:10 ale czy powinnismy sie ladowac w sprawe polki ktora wybrala amerykańskie pieniadze?? niech sie usa nia martwi. a gdyby mnie porwali, choc mam brzydka gebe to i tak bede blagal o litosc i pomoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOMANDOS MIRUŚ - idx pocałuj Rydzyka w dupę ! To twój pozio IP: *.crowley.pl 29.10.04, 10:27 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . A co do tego ma Rydzyk, ty zasmarkany macho? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 29.10.04, 12:03 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOMANDOS TO ŻE JEST TAKIM DEBIELM JAK TY SZMATO IP: *.crowley.pl 29.10.04, 13:04 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nojko [...] IP: 217.197.78.* 28.10.04, 14:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . To juz starszawa pani; wlasna matke tez dobijesz? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 28.10.04, 15:26 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cienias [...] IP: *.pu.kielce.pl 28.10.04, 15:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: terminator [...] IP: *.demon.nl 28.10.04, 14:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pzabowski Re: WYSŁAĆ TAM GROM !!! 28.10.04, 15:14 nie wysyłać gromu, oni są za wolni, Rutkowski załatwi to szybciej i jeszcze będzie miał materiał do "detektywa"... ;-) Tak czy siak, pozdro dla gen. M.Dukaczewskiego niech się jaego chłopcy dobrze spiszą Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam [...] IP: *.lublin.ws 28.10.04, 17:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: baronSLD [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 18:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Observer Re: Polka porwana czy tez sama zaaranżowała IP: *.icpnet.pl 28.10.04, 14:13 Jęsli mieszka w Iraku przez wiele lat i jest zamezna za irakijczyka , nalezy ustalic czy jej mąż pracował dla nowych władz czy dla opzycji . Może sie bowiem okazac ze to zostalo zaaranzowane , aby wywrzeć nacisk na Polaków . Jęśli sie okaże ze jednak porwana , musimy ja odbic a nie zamykac sie na 4 spusty w obozie ma pustyni , w przeciwnym wypadku nasza tam obecnośc jest zbedna , jesli mamy tylko pilnowac piasku , aby go nikt nie przechandlowal. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klik Re: Polka porwana czy tez sama zaaranżowała IP: *.crowley.pl 28.10.04, 15:02 Gość portalu: Observer napisał(a): > Jęsli mieszka w Iraku przez wiele lat i jest zamezna za irakijczyka , nalezy > ustalic czy jej mąż pracował dla nowych władz czy dla opzycji . Może sie > bowiem okazac ze to zostalo zaaranzowane , aby wywrzeć nacisk na Polaków . To o czym piszesz jest niestety bardzo prawdopodobne. Skoro mieszka tam od 30 lat to znaczy ,ze została w Iraku jeszcze w czasach Gierka. Potem pewnie też jej się nienajgorzej powodziło , skoro nie próbowała wrócic do Polski. A za Saddama nienajgorzej to się powodziło tym , którzy go popierali. Niestety możliwy jest taki scenariusz , że nasi nic nie zrobią w jej sprawie , bo będą liczyć , że "swoi" jej nie skrzywdzą , a "swoi" ją wykończą , aby nie stracic twarzy. Jej los chyba jest juz przesadzony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOMANDOS KOCHANI NIE BREDŹCIE IP: *.crowley.pl 29.10.04, 10:35 Po pierwsze : GROM Jest cały czas w Iraku (pod dowództwem US SOF ) wiec nie trzega go wysyłac. Po drugie Ona jest ROZWIEDZIONA !!! Dlatego ja porwali. Gdyby byla żona Irakijczyka pewnie by Jej nie porwali, a gdyby nawet prawo klanu nakazuje zemstę więc sporo samych Irakijczykow byłoby w to zamieszanych...... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . TO TY NIR BTRDZ: MALGOSIE HASSAN Z CARE IP: *.range81-156.btcentralplus.com 29.10.04, 12:05 JEDNAK PORWALI, CHOC MEZATKA. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOMANDOS A Wiesz KTO JĄ PORWAŁ ? IP: *.crowley.pl 29.10.04, 13:06 Wcale nie terroryści i wcale nie w politycznej kwestii !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kombatant [...] IP: 216.223.64.* 28.10.04, 14:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sadam Zamienic na Kwasnieskiego i reszte UBekow IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.04, 01:54 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Majdan [...] IP: *.crowley.pl 29.10.04, 13:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dotcom Re: Polka porwana w Iraku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.04, 12:31 no to się zaczęło... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polkawiraku Polka porwana w Iraku IP: 134.102.198.* 28.10.04, 12:32 coraz bardziej zdawkowe te wiadomosci piszecie... hm.... Odpowiedz Link Zgłoś
xan8 To się kiedyś musiało stać... 28.10.04, 12:32 ...i ciekawy jestem, jak sobie z tym poradzi rząd p. Belki. To kolejny test. Ja stawiam, że sobie nie poradzi... Odpowiedz Link Zgłoś
xr67 Pewnie żona Irakijczyka ..... 28.10.04, 12:33 Dużo Polek powychodziło za mąż za ciemnoskórych w czasach komuny :-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ZENON Re: Pewnie żona Irakijczyka ..... IP: *.biol.uni.lodz.pl 29.10.04, 08:42 Oj sporo, bo ponoc mają większe przyrodzenie. A teraz to. p. Teresa jest sobie Irakijką, muzułmanką i to nie jest problem polskiego rządu tylko irackiego. Ona w Polsce była ostatnio w 1981 r. i Polskę miała w d... , a może nawet jej szkodziła pracując dla Saddama. Nawet matki nie widziała 23 lata. Wiedziała, gdzie jedzie i co to za kraj. Jak ktoś zadaje się z Irakijczykiem czy Afgańczykiem, to niech liczy się z konsekwencjami. W końcu nie jechała do Szwajcarii, tylko do kraju arabskiego. Więc cała ta histeria jest nie na miejscu w tym wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J4801 Polka porwana w Iraku IP: *.lumel.com.pl / 212.160.159.* 28.10.04, 12:34 Z Polski Jej nie uprowadzono. Wiec po co sie tam pchala? Wydaje mi sie, ze juz po Niej. Chyba ze ktorys z Polskich politykow zachowa sie jak szef wloskiego rzadu i zaplaci za Nia okup :| Zobaczymy. Moje zdanie: wycofac wojska, to uratuje sie jedno zycie, ale napewno nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pisze wiec jestem Re: Polka porwana w Iraku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.10.04, 14:01 Jeszcze kobiet-zakladniczek nie zabijali. Na osiem dotychczasowych wypuscili siedem a jedna, Brytyjka, jeszcze siedzi. Miejmy nadzieje, ze i teraz tak bedzie. Placenie okupu za porwanych byloby najwiekszym idiotyzmem jaki mozna byloby zrobic. Po czyms takim zaczelaby sie dopiero fala porwan. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: consigliere Re: Polka porwana w Iraku IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.04, 20:47 Ciekawe, czy jak ją stracą, to kowboje zniosą nam wizy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martka Polka porwana w Iraku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.04, 12:34 Boże zaczęło się.Wycofajmy wojska z IRAKU!!!dlaczego ma zginąć niewinny człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: j Re: Polka porwana w Iraku IP: *.wan.pol.pl 28.10.04, 12:43 Moze w okresie przedwyborczym nie krzyczmy "wycofajmy sie". Na pewno nie pomozemy tym tej biednej polce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gerhard Re: Polka porwana w Iraku IP: 217.197.78.* 28.10.04, 12:51 A jak jej pomozemy? To nasza jedyna szansa, musimy sie wycofac i przestac popierac w zblizajacych sie wyborach partie popierajace obecnosc naszą w Iraku. Nie mamy innego wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: j Re: Polka porwana w Iraku IP: *.wan.pol.pl 28.10.04, 12:55 Wystarczy, że ktoras z partii powie "a nie mówiliśmy", "wycofajmy się" i z pewnością porywacze "pomągą" jej skoczyć w sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Garym chyba pojechala tam z wlasnej woli IP: 217.153.88.* 28.10.04, 13:27 chyba jej nikt nie zmuszal zeby tam jechala i wiedziala jakie moga byc tego konsekwencje. i jeszcze bedzie tak jak z wloszkami za ktore panstwo wloskie zaplacilo a one na to panstwo bluzgaja. Konsekwecja wyjscia z Iraku przez wojska koalicji jest z jednej strony moralne zwyciestwo terroryzmu a z drugiej masakra dla ludnosci cywilnej ktora tam zostanie. Zapanuje chaos i terror jeszcze wiekszy niz za Hussajna. Oczywiscie mozna schowac glowe w piasek i nie przejmowac sie tym co sie dzieje za naszymi granicami, ale to przypomina postawe Francji w Monachium 1938 i pozniej we wrzesniu 1939. Jak to sie skonczylo dla nich w nastepnych latach to chyba wszyscy wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katon swietny tekst, Garym... IP: 213.77.37.* 28.10.04, 14:47 Jesli wyjscie wojsk z Iraku ma skutkowac wiekszym burdelem niz za Saddama, to po jaka cholere bylo tam wchodzic?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: igoro Re: Polka porwana w Iraku IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.10.04, 14:06 > A jak jej pomozemy? nie zwracajmy uwagi, to się odczepią. z terrorystami się nie dyskutuje w żaden sposób. co do trzymania wojsk w iraku, to ew. można było się zastanawiać przed wyjazdem (choć uważam że podjęto słuszną decyzję), a nie szamotać się teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ADOLF WIELKI [...] IP: *.crowley.pl 29.10.04, 10:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ide na wojne NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY IP: *.crowley.pl 28.10.04, 12:49 Myslicie tylko o własnej skórze. Może w 1939 też trzeba było sie poddać od razu Niemcom, i po co robić powstanie w 1944, przecież ludzie zginęli. Po co w 1918 rozbrajać Niemców i robić powstania śląskie. Na Monte Cassino też trzeba było laskę położyć i iść do knajpy na pizzę. Banda tchórzy z Samoobrony i LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: logind [...] IP: 217.197.78.* 28.10.04, 12:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ide na wojne Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY IP: *.crowley.pl 28.10.04, 12:57 Ja cie nie obrażam. Ale powiedz zatem wprost: największą szkodę Polakom zrobił Piłsudski. Bo bez niego bylibyśmy w Niemczech, Austrii, Ukrainie, Białorusi. Po co nam Państwo? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY 28.10.04, 13:03 czlowieku,grasz na zlej nucie i zle przyklady dajesz Pilsudski walczyl z zaborca,czyli innymi slowy OKUPANTEM wlasnie ito wlasnego kraju.Jego propozycja wojny prewencyjnej z Niemcami nie spotkala sie z pozytywnym odzewem Europy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ide na wojne Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY IP: *.crowley.pl 28.10.04, 13:07 Nie czytałeś postu loginda (już go zdjęli)? Nie o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY 28.10.04, 13:10 mi chodzi o TWOJA wypowiedz a wlasciwie dwie.Porownywanie naszej arabskiej awantury z walka wyzwolencza przeciwko wrogowi,ktory napadl Polske jest nieuczciwym i obrazajacym inteligencje czytelnika chwytem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ide na wojne Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY IP: *.crowley.pl 28.10.04, 13:13 Być może jest to awantura, ale jeżeli weszliśmy w nią to trzeba zostać. Pamiętaj, że tam są ochotnicy i dobrze wiedzą co ich może spotkać. A tak w ogóle to Rosja, Niemcy i Austria nie byli żadnymi okupantami, bo cały świat oprócz Turcji granice uznał i przyklepał. A powstania śląskie? Też były przeciw ustalonym przez wszystkich granicom. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CZYTELNIK JAK SIE WESZLO W G..NO, TO JEDNAK TRZEBA WYJSC IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 28.10.04, 13:17 Tylko upierdliwy glupol moglby powiedziec: "Być może jest to awantura, ale jeżeli weszliśmy w nią to trzeba zostać." Jesli zrobilo sie blad, to trzeba jak najszybciej go naprawic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ide na wojne Re: JAK SIE WESZLO W G..NO, TO JEDNAK TRZEBA WYJS IP: *.crowley.pl 28.10.04, 13:21 Zgoda, pod warunkiem, żeby się tym gównem całkiem nie obsmarować przy wychodzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CZYTELNIK Re: JAK SIE WESZLO W G..NO, TO JEDNAK TRZEBA WYJS IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 28.10.04, 13:25 To wedlug ciebie, lepiej juz w nim siedziec???! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ide na wojne Re: JAK SIE WESZLO W G..NO, TO JEDNAK TRZEBA WYJS IP: *.crowley.pl 28.10.04, 13:32 Ale jak wyjdziesz tak po prostu, to jesteś usmarowany jak Hiszpanie! Z drugiej strony, smród kiedyś wywietrzeje i kto będzie o tym pamiętał? W sumie przyznaję Wam rację. Co mnie to wszystko obchodzi? Mam ważniejsze rzeczy do zrobienia dziś wieczorem: otwieram butelkę Aloxe Corton 1994 do boeuf burgignon z młodej polędwicy. Przychodzi kobieta i przy świecach będziemy myśleć na pewno o czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: JAK SIE WESZLO W G..NO, TO JEDNAK TRZEBA WYJS 28.10.04, 13:40 zazdroszcze i zycze milego popoludnia A ty co tak w srodku tygodnia?Na bezrobociu jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: (nie) ide na wojne Re: JAK SIE WESZLO W G..NO, TO JEDNAK TRZEBA WYJS IP: *.crowley.pl 28.10.04, 13:49 Na szczęście nie, ale na takie kolacje bardziej mi podchodzą dni w tygodniu. W weekend raczej wyjazdy. Pozdrawiam i nie ide jednak na wojne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daysleeper Re: JAK SIE WESZLO W G..NO, TO JEDNAK TRZEBA WYJS IP: *.media4.pl 28.10.04, 14:52 Co za fascynująca dyskusja... wstęp, rozwinięcie i zakończenie... zeby nie powiedziec happy end ;) Ja tez nie ide na wojne, i nie pozostaje mi nic innego jak tylko podpisać sie pod postami krystiana71 i CZYTELNIKA. Pozdro! Peace! A wracając do kobiety to żeczywiście lipa... ale z tym gromem to trza sie zastanowić... sprawa wymaga dogłębnej analizy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: baronSLD Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE woła bohater z Israela ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 18:25 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katon wojna prewencyjna? IP: 213.77.37.* 28.10.04, 14:51 ...a coz to za twor? moze wiec i prewencyjna kara smierci? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brut Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY IP: *.aster.pl 29.10.04, 12:51 a wiesz ze wedlug wielu to pilsudski nie walczyl z okupantem bo polski wtedy nie bylo, wiec nie jako po zwyciestwie byl okupantem, a wiesz ze Irak to w duzej mierze sztuczny twor Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koza16 Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY IP: *.idea.pl 28.10.04, 13:10 nie zapominaj o PSL Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ide na wojne Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY IP: *.crowley.pl 28.10.04, 13:13 Masz racje, zapomniałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cesio [...] IP: *.home1.cgocable.net 28.10.04, 13:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gomo Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 13:35 i PSL'u . Wojciechowski jak chorągiewka... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ide na wojne Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY IP: *.crowley.pl 28.10.04, 13:36 Już się poprawiłem powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jurii Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY IP: *.server.ntli.net 28.10.04, 13:57 tak kolego masz zupelna racje... ale w tym dziwnym wypadku to my jestesmy okupantem i wrogiem dla gnebionego iraku... co do historii to prosze zaczerpnac korepetycji... byly naprawde ciekawsze przykalady polskiego bohaterstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: (nie) ide na wojne Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY IP: *.crowley.pl 28.10.04, 14:00 Nie chodziło mi o bohaterstwo, bo uważam , że tego w naszej historii nadto. Tylko o pewnego rodzaju konsekwencję w działaniu. Ale już się poddałem po dyskusji z Krystianem71 i CZYTELNIKIEM (patrz powyżej). NIC mnie to nie obchodzi. Naprawdę. Zycze miłego popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: XXX Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY IP: 67.131.131.* 28.10.04, 18:03 Ja mysle ze w przypadku Iraku pomysl nie byl do konca glupi, ale napewno glupio rozegrany. Gdyby nie ruszac Saddama i ten by kopnal w kalendarz to zastapili by go synkowie, ktorzy byli jeszcze gorsi jak on i gehenna Irakijczykow nigdy by sie nie skonczyla, bo nowy tyran by zastapil starego. Poza tym jak nie znalezli tej broni masowego razenia, to przynajmniej wiadomo ze Saddam nad nia pracowal i jakby sie go nie ruszylo to dopialby swego i ja wyprodukowal i straszyl albo i uzywal wobec tych dookola niego. Teraz musi byc przyprowadzony porzadek tam, cos im to nie idzie, ale nie mozna odrazu wszystkiego spisywac na straty, misja jeszcze nie zostala zakonczona. Zobaczymy jaki bedzie koncowy efekt tej misji, a dopiero potem mozemy nadawac nasze oceny... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katon cos ci sie koles pomylilo IP: 213.77.37.* 28.10.04, 14:50 tak wlasnie mysleli Niemcy gdy napadli na Polske - wycofywac sie? a po co... zeby nas uznali za tchorzy> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brut Re: cos ci sie koles pomylilo IP: *.aster.pl 29.10.04, 12:57 no to mnie teraz poprostu zabiles, Tak mowi sasiad pedofila - mnie nie dotyka jest dobrze, po co pchac sie w gowno Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Slązeczek Re: NIE WYCOFYWAC TCHORZE I ZDRAJCY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 20:52 święta racja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Carlos No to moze rozwiazac armie IP: *.carano.de 28.10.04, 13:00 No to moze rozwiazac armie, bo jest nie potrzebna. W razie wojny przeciwnik zlapie kilku zakladnikow i armia musi sie poddac. O to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac A może by tak zostać terrorystą?!Bo tak pieprzycie 28.10.04, 14:36 Gość portalu: martka napisał(a): > Boże zaczęło się.Wycofajmy wojska z IRAKU!!!dlaczego ma zginąć niewinny > człowiek! Nic mądrzejszego nie umiesz napisać? A może tak spałniajmy każde rządania psychopatów? Ja np. zastanawiam się, czy nie porwać Ciebie, a potem zarządać wydalenia z Polski Leppera. Dobry pomysł? A może go rozbuduję - np. parę milionów dolarów niech dorzucą?! A najlepiej to wszyscy zacznijmy się nawzajem porywać i rządać spełnienia naszych "uzasadnionych" rządań! Jedni zaczną porywać, by nie wyrąbywano lasów, inni by odwołać Kwaśniewskiego, kolejni by wypuścić z więzienia brata osadzonego za gwałty i włamania, następni by dostać pracę, inni by dostać podwyżkę u szefa. A co - nie wolno? Przecież popierasz rządania psycholi, więc może to sposób na życie ZOSTAĆ PSYCHOLEM! Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: A może by tak zostać terrorystą?!Bo tak piepr 29.10.04, 09:21 hihi haha..Będziesz terroryzowł/a Głupotę no to masz zajęcie do końca świata i jeden dzień dłużej Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anty Re: Polka porwana w Iraku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 20:45 arabska szmata niech zdycha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ZENON Re: Polka porwana w Iraku IP: *.biol.uni.lodz.pl 29.10.04, 08:46 skąd ta pewność, że zginie i że niewinny? A kontakty z irackim wywwiadem, za co z hukiem wyrzucono ją z polskiej ambasady? Wycofać się najłatwiej, a że potem tam zapanuje całkowity terror i haos, to nas to nic nie obchodzi. W końcu to nie polska krew połynie tylko arabska. Cynizm czy naiwność? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brut Re: Polka porwana w Iraku IP: *.aster.pl 29.10.04, 12:47 tak pasc na kolana i na kolanach do tylu szorujac twarza w ziemi, to moze zabija tylko co piatego i zgwalca tylko co trzecia kobiete, gorze nam, wycofajmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc Re: Polka porwana w Iraku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.10.04, 18:12 Czy AK to tez ta sama grupa. Tez to samo robili podczas okupacji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: colorado Polka porwana w Iraku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.10.04, 12:35 gratulacje dla ekipy pana Prezydenta, chyba wreszcie ma tego czego chciał! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MTS Nie wolno ulec szantazowi mordercow IP: *.dynamic.mts.net 28.10.04, 12:40 glupi i tak tego nie zrozumie.Dzisiaj waza sie losy przyszlosci cywilizowanego swiata, naszej przyszlosci i przyszlosci tych co przyjda po nas. Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: Nie wolno ulec szantazowi mordercow 28.10.04, 12:47 Gość portalu: MTS napisał(a): >Nie wolno ulec szantazowi mordercow Dlatego nalezalo sie wycofac juz wczesniej. Za glupote przyjdzie placic. Szkoda, ze placa zawsze inni ci, ktorzy glupoty sie dopuscili. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CZYTELNIK WRESZCIE JESTESMY PO STRONIE IZRAELA IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 28.10.04, 13:23 O to przrciez caly czas chodzilo. Mamy brac w dupe za zydowskie awantury na Bliskim Wschodzie. No i kto jak kto, ale Polacy to sie honorem ujma i beda walczyc za panstwo zydowskie DO OSTATNIEJ KROPLI KRWI. Tak jak to mamy w historii. W nagrode USA zniosa wizy (od 2050 roku). Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: WRESZCIE JESTESMY PO STRONIE IZRAELA 28.10.04, 14:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17013441&a=17013441 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOMANDOS A kogo obchodzą WIZY ??? IP: *.crowley.pl 29.10.04, 10:50 JA tam jeżdzże gdzie chcę - WIZY to argumet dla STADA TŁUMOKOW którzy do USA jechać chcą gówna spod d... wywozic i jakoś im wtedy USA źle nie pachnie . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Jak to inni? To ty za komuny wyszlas za Araba? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 28.10.04, 15:29 Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: Jak to inni? To ty za komuny wyszlas za Araba 28.10.04, 15:55 co ma do sprawy moj arab ? PS W przeciwinstwie do ciebie Gabrysiu nie mam zwyczaju wychodzic za maz za wszystko co ujezdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . To ta twoja gabrysia wielokrotna rozwodka? Widac IP: *.range81-156.btcentralplus.com 28.10.04, 18:55 laska pierwsza klasa - moze wybierac-przebierac. A wracajac do sprawy, to gdyby ta pani nie wyszla za Irakijczyka tylko za Krakusa, to jej porwanie by nie nastapilo. Oj, widac brak ci logiki lub istotnie masz meza Araba... Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: To ta twoja gabrysia wielokrotna rozwodka? Wi 29.10.04, 12:01 Gość portalu: . napisał(a): > laska pierwsza klasa - moze wybierac-przebierac. "Laski", ktore musza przebierac to zwykle te, ktore przy blizszym poznaniu traca. A wracajac do sprawy, to gdyby > > ta pani nie wyszla za Irakijczyka tylko za Krakusa, to jej porwanie by nie > nastapilo. Oj, widac brak ci logiki lub istotnie masz meza Araba... A wracajac do sprawy, to musialam przeoczyc fakt, ze do tej pory porywano jadynie zony Arabow. Masz racje gabrysiu. Gdyby babcia wasy miala ..... Tobie logiki nie brakuje ale jest to typowo "babska" logika. Typowa dla Gabrysi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Irlandka zCare ma meza Araba.... A idiotki Wloszki IP: *.range81-156.btcentralplus.com 29.10.04, 12:07 najwyrazniej arabskich narzeczonych... Sorki, czy jakas kobiete wiecej porwano? Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: Irlandka zCare ma meza Araba.... A idiotki Wl 29.10.04, 12:17 Gość portalu: . napisał(a): > najwyrazniej arabskich narzeczonych... No, skoro "najwyrazniej" to wszystko jasne. To ta sama szkola co " rozmawialem z paroma" = wiem co mysli 7500000. Gdzie tego uczyli ? Moskwa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stranger Re: Nie wolno ulec szantazowi mordercow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:52 Już dawno osądzono "naszą cywilizacje" i wypisano "mane, thekel, fares". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Wiec sie powies, defetysto... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 28.10.04, 15:31 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stranger Re: Wiec sie powies, defetysto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 15:52 Mam inną propozycję - ja potępiam tę wojnę i nie mam zamiaru umierać za interesy USA i Izraela. A ty zgłoś się na ochotnika i jedź do Iraku. A może gdzieś na świecie spotkasz na swojej drodze jakiegoś Irakijczyka któremu Amerykanie zamordowali rodzinę (a takich jest coraz więcej) i ureguluje wobec ciebie "brudny rachunek made in G. Bush - A.Szaron". PS 100 mln dolarów rocznie kosztuje biedną Polskę jej udział w tej brudnej wojnie. W sytuacji gdy brakuje pieniędzy na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Ja spotkalem Irakijczykow do dzis z potwornymi IP: *.range81-156.btcentralplus.com 28.10.04, 19:03 bliznami po torturach Husseina z uzyciem min. kwasu solnego, wdowy-niewdowy po tych, ktorych zabrano i nigdy nie powrocili, starcow, oplakujacych smierc z reki Saddama kilkorga dzieci z jednej rodziny, plci oboga, piekne sarnookie nastoletnie wariatki, co nie mogly dojsc do siebie po zbiorowych gwaltach gwardiejcow Saddama i jego synalkow...Wiesz, gdzie mieszkam i uwierz mi - wiecej u nas w jednym miesteczku takich irackich i kurdyjskich uchodzcow niz w calej Polsce... I mowia po angielsku, a wiec bez trudu mozna ich wysluchac. Tobie nie o Irakijczykow chodzi, nie wylewaj krokodylich lez - ty nienawidzisz USA i Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stranger Re: Ja spotkalem Irakijczykow do dzis z potwornym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:22 Posłuchaj: jeśli przypominam o My Lai (ludobójstwo Amerykanów wietnamskiej wioski) to dla ciebie wyraz mojej nienawiści do USA? Jeśli przypominam twórców koncepcji obozów koncentracyjnych (Kanada XVIII wieczna, zastosowano wobec francuskich osadników, twórczo rozwinięta wobec Burów - udoskonalona przez Sowiety i III Rzeszę) to według ciebie wyraz mojej nienawiści wobec Anglików, Sowieciarzy (no powiedzmy Rosjan) i Niemców? Jeśli przypominam jak Anglicy pacyfikowali powstanie Sipajów przywiązując do wylotów armat pojmanych buntowników/powstańców i ich w ten sposób rozstrzeliwując to dla ciebie wyraz mojej nienawiści wobec Anglików? Jeśli przypominam zbrodniarza A. Szarona np. rozkaz rozstrzelania 400 bezbronnych jeńców egipskich nakazawszy im najpierw wykopać sobie zbiorowy grób i stanąc na jego brzegu to dla ciebie wyraz mojej nienawiści wobec Żydów? No popatrz - a ja myślałem że mój sprzeciw wobec czegoś takiego to poczucie posiadania odruchów człowieczeństwa i sprzeciw wobec nikczemności niezależnie kto ją popełnia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Jakos nie slyszalem, bys ubolewal nad ofiarami IP: *.range81-156.btcentralplus.com 29.10.04, 06:22 Saddama i Zarkawiego, nad Murzynami Dinka czy duszonymi w komorach gazowych Pn.Korei... Humanizm WYBIORCZY? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stranger Re: Jakos nie slyszalem, bys ubolewal nad ofiaram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:00 A co ty o mnie wiesz? Czytasz wszystkie moje rzeczy? Wiesz kim jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stranger Re: Jakos nie slyszalem, bys ubolewal nad ofiaram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:17 I jeszcze jedno - człowieku myśl nad tym co mówisz i robisz. Gdybym posłużył się twoją logiką to na ile uzasadnione i prawdziwe byłoby np. takie twierdzenie: "Jakoś nie słyszałem, abys kochał swoich rodziców. Humanizm wybiórczy?". Nie znam cię, nie wiem w jakim jesteś wieku, czy twoi rodzice żyją i czy ich kochasz. I co, mam tak jak ty wyciągać idiotyczne wnioski lub paplać głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RUSEK A KTO MORDOWAŁ JENCÓW ROSYJSKICH ??? IP: *.crowley.pl 29.10.04, 10:53 PO BITWIE WARSZAWSKIEJ - anwet oficjalne rozkazy wydano !! A kto organizował POGROMY ŻYDOWSKIE !!!! PALJAKI SABAKI Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stranger Jesteś kłamcą czy dyletantem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:11 A możesz mi coś bliższego powiedzieć o cyt.: "mordowaniu jeńców rosyjskich po bitwie warszawskiej" bo zajmując się od dawna historią nic nie wiem o tym (wiem za to o dużej śmiertelności w obozach jenieckich po wybuch epidemii cholery). Podaj fakty dot. tych rzekomych mordów, daty, nazwiska, miejscowości etc. Liczę że opowiesz na moją prośbę i nie zmuszaj mnie swoim milczeniem do wniosku, że jesteś pospolitym kłamcą i oszczercą. Co do "pogromów żydowskich" oczekuję również informacji o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOMANDOS MARNY Z CIEBIE OJ MARNY !!!! JESTEŚ ALBO MŁOTEM IP: *.crowley.pl 29.10.04, 13:12 ALBO PACHOŁKIEM ZCHNU OTO INFORMACJE ZE ŹRÓDŁAMI : 1. Dla utrzymania ładu w pierwszej linii i zabezpieczenia opuszczenia linii przez oddziały przyczółka warszawskiego, zarądzi Dctwo 1 Armii ustanowienie kordonu w odpowiedniej odległości od pierwszej linii. Zadaniem tego kordonubędzie użycie wszelkich środków, nie wyłączając ognia km przeciwko tym, co w tej decydującej walce o byt małodusznie zawodzą .... ./Rz Frontu Północnego nr 4005/III z 15.08.1920 r. ... oddać natychmiast pod sąd doraźny oficerów i szeregowych, którzy opuścili pod Płockiem. Winnych i zasądzonych rozstrzelać publicznie na rynku w Płocku. Rz gen Sikorskiego do gen Osikowskiego nr 912/III z 19.08.1920 r. ... Jako represje za wymordowanie 150 wziętych do niewoli żołnierzy polskich oraz za gwałty popełnione na ludności cywilnej przy ataku na płock nakazuję nie brac jeńców z przedzierającej się się kawalerii nieprzyjacielskiej, odnosi się to specjalnie do kozaków kubańskich. ... . Rozkaz % Armii nr 1218/III z 23.08.1920 r. Tyle z "Bitwy na przedpolach Warszawy" Lecha Wyszczelskiego. Oto fragment rozkazu oficerskiego dowództwa 5 armii z 13.08.1920 r.: Zaznaczam, że - rozstrzeliwując szeregowych za ucieczkę z pola bitwy - tym bardziej nie cofnę się przed stosowaniem kary śmierci w stosunku do oficerów, którzy ponoszą pełną odpowiedzialność za stosunki w podległych im oddziałach. W rozkazie operacyjnym 5 armii z 18.08. nakazuje on (...) wszystkich Niemców wziętych do niewoli rozstrzeliwać bez sądu. W meldunku sytuacyjnym dowództwa 5 armii z 24.08.1920 r. czytamy już: W odwecie za 92 szeregowców i 7 oficerów pomordowanych w okrutny sposób przez 3 konny korpus kaw. sów. rozstrzelano w dniu dzisiejszym na miejscu egzekucji 200 wziętych do niewoli kozaków. Bitwa Warszawska 13-28 VIII 1920, dokumenty operacyjne, cz. l, Warszawa 1995; cz. 2, Warszawa 1996. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stranger Re: MARNY Z CIEBIE OJ MARNY !!!! JESTEŚ ALBO MŁOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:39 A)Nic nie udowodniłeś poza tym, że podałeś oderwane z kontekstu dokumenty które nie znam, autetyczności nie jestem w stanie potwierdzić ani podanych "faktów". Ponadto ciekawy jest "kontekst" podawanych przez ciepie przypadków i tak 1) cyt.: "Jako represje za wymordowanie 150 wziętych do niewoli żołnierzy polskich oraz za gwałty popełnione na ludności cywilnej przy ataku na płock nakazuję nie brac jeńców z przedzierającej się się kawalerii nieprzyjacielskiej, odnosi się to specjalnie do kozaków kubańskich." 2)cyt.:"W odwecie za 92 szeregowców i 7 oficerów pomordowanych w okrutny sposób przez 3 konny korpus kaw. sów. rozstrzelano w dniu dzisiejszym na miejscu egzekucji 200 wziętych do niewoli kozaków." A więc nie było to zapanowane lecz wynikało w reakcji na mordy drugiwej strony. Osobiście zawsze uważałem że wszystkich czerwonych należało zlikwidować a zwłaszcza komisarzy, politruków i ich "elity" Nie zrobiono tego i czerwoni wymordowali w Rosji (ZSRR)od 1917 r. do lat 50-tych XX w. ok. 40 mlionów ludzi. A tak prz okazji nie branie jeńców w II w. ś to powszechoność np. w Normandii w 44 r. Nidawno był ciekawy oskarowy film (amerykański) jak to nie brano do niewoli niemieckich żołnierzy i dobijano rannych. B)Masz plugawe słownictwo czy w szkole też jesteś takim bohaterem i tak mówisz do nieznanych osób? Uważaj, życie odpłaca, gardzisz innymi to może kiedyś tobą będą gardzić jeśli tego nie czynią już teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOMANDOS RELATYWIZM MORALNY I MIERNOTA !! IP: *.crowley.pl 29.10.04, 13:52 CZŁOWIEKU !! Uwazasz się za historyka !! I CO ZAPRZECZASZ TYM FAKTOM ?? TO POKAŻ ŹRODŁA HISTORYCZNIE UZASADNIONE KWESTIONUJACE WYMOWĘ OFICJALNIE REJESTROWANYCH ROZKAZÓW WP ?? RELATYWIZM MORALNY !! IDĄC TYM DUCHEM ATAK NA IRAK JEST ODPWIEDZIA NA 11 września i nie wymaga innych uzasadnień. ATAKI NA SADRYSTÓW I SMIERC CYWILI SĄ UZASADNIONE AATAKAMI TERRORYSTÓW. CZYSTA SPRAWA JAK w 20 - ym ROKU Jesteś mizerotą - POLACY MORDOWALI JENCÓW - ZADNA WOJNA NIE JEST CZYSTA - Latwo wydawać kategoryczne sądy jak się wygodnie siedzi w foteliku ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stranger Re: RELATYWIZM MORALNY I MIERNOTA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:43 Ja nie wszystko wiem ale nie kłamię, pozostawiam to tobie. Przykład twojego oszustwa cyt.: "RELATYWIZM MORALNY !! IDĄC TYM DUCHEM ATAK NA IRAK JEST ODPWIEDZIA NA 11 września i nie wymaga innych uzasadnień". Widzisz chłopaczku, do dziś nie przedstawiono ŻADNEGO dowodu zaangażowania Iraku (Saddama) w zamach z 11 września. Tym samym nie można na to się powoływać. Manipulujesz w myśl bolszewickiej tezy: "Jeśli fakty nie zgadzają się z założoną tezą to tym gorzej dla tych faktów". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rth Ta wiadomość powinna być na 1 miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:37 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DJ Max po co sie tam pchaja IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 28.10.04, 12:40 Po co sie tam pchają nasi, jakby nie było w kraju co robić. Nasz rząd tylko liże d... ameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
dark-crusader Obawiam sie 28.10.04, 12:41 ze niewiele da sie zrobic... Za to pewnie niedlugo nie bedzie gdzie w Polsce gdzie kupic kebabu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Clipper90 Re: Polka porwana w Iraku IP: *.pepsico.plusnet.pl 28.10.04, 12:41 Absolutnie nie powinnismy wycofywac wojsk w odpowiedzi na szantaz. To tylko nakreca zadania i pokazuje terrorystom, ze moga byc skuteczni mordujac niewinnych. Irak jest w pewnym stopniu strefa wojenna, wiec wszyscy tam sie udajacy/znajdujacy przyjmja na siebie ryzyko i konsekwencje z niego wynikajace. A jak kule swiszcza, to moze sie dostac i niewinnym. Ci rozsadni staraja sie od nich trzymac z daleka. Ci mniej, nadstawiaja glowe... Ich wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kpt Fred Re: Polka porwana w Iraku IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 28.10.04, 12:46 Jak nic zobaczymy jak jej poderzna gardlo, wojska raczej nie wycofaja wiec szykujmy sie na prezentacje :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Critto [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Critto TO NIE WOLNO POPIERAĆ KARY ŚMIERCI,MODERATORZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 16:35 mój wpis został skasowany. nie było w nim wulgaryzmów, podszczuwania do nienawiści etnicznej itd. - przeciwnie, pisałem że nie mam nic do zwyłych Arabów. Natomiast wyrażałem poparcie dla kary śmierci i stwierdziłem, że jeżeli terroryści zamordują Polkę, to Polacy się na nich zemszczą, a ja chętnie zgłoszę się jako kat, jeśliby iracki sąd złapał terrorystów i wymierzył im karę śmierci. Czyli - nie wolno popierać kary śmierci?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Critto [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 16:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: XXX Re: TO NIE WOLNO POPIERAĆ KARY ŚMIERCI,MODERATORZ IP: 67.131.131.* 28.10.04, 18:20 wyluzuj moze cie usuneli niechcacy, w tej dyskusji zostalo juz pousuwanych tyle postow ze mogli sie zapedzic i ciebie tez skasowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Critto akurat ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:53 ... wlasnie skasowali rowniez powtorzony wpis o tej samej tresci. zwyczajne TEPIENIE ZA POGLADY. Jakby co to dalem znac o tym zdarzeniu juz m.in. na e-upr.org, gdzie zwolennikow kary smierci jest sporo. Nastepnym moim krokiem bedzie nawolywanie do bojkotu tego forum. Pozdrawiam, Critto Odpowiedz Link Zgłoś