Dodaj do ulubionych

Patience-atakuja cie na FORUM ŻYDÓW POLSKICH

29.06.05, 18:18
Zobacz co pisza twoi ziomale po lekturze twoich pierdniec forumowych:

"to jakaś niezrównoważona osoba? .... "

"Ciekawe kto to?.Tu miła spokojna atmosfera a tam.....Może to nikt z tego
forum a nawet jeśli tak to co z tego "

fzp.jconserv.net/viewtopic.php?t=494
Obserwuj wątek
    • pacyniarz Łódzki kapuś z tego forum. 29.06.05, 18:27
      Co tak skromnie? Wal od razu do Knesetu.
      • cimoszka Nie podniecaj się tak Agatko 29.06.05, 18:29
        pacyniarz napisał:

> Co tak skromnie? Wal od razu do Knesetu.

drf
        • patience To chyba jakis milosnik cimoszki 29.06.05, 18:32
          Liczy ze zostanie Prawdziwym Polakiem z awansu spolecznego...
          • cimoszka Troche powagi Aguś 29.06.05, 18:50
            Twoj koniec bliski - twoi żydzi ostrza macewy i grzeja jarmulki. Bedzie maca z
            helgi.

> Liczy ze zostanie Prawdziwym Polakiem z awansu spolecznego...
            • patience Re: Troche powagi Aguś 29.06.05, 18:53
              Jasne. Wszechswiatowy Rzad Zydow rozpatrzy moja sprawe w stosownym czasie i
              poinformuje o wynikach za pomoca kata wyslanego do wykonania wyroku w trybie
              natychmiastowym i bez odwolania.
              • cimoszka Powiedz mi Agatko, 29.06.05, 18:55
                twoi sasiedzi wiedza jaka z ciebie szuja?

> Jasne. Wszechswiatowy Rzad Zydow rozpatrzy moja sprawe w stosownym czasie i
                > poinformuje o wynikach za pomoca kata wyslanego do wykonania wyroku w trybie
                > natychmiastowym i bez odwolania.
                • patience Re: Powiedz mi Agatko, 29.06.05, 18:56
                  a twoi wiedza jaki z ciebie Polak Prawdziwy?
                  • cimoszka Nie - moze im powiesz? Albo wzajemnie powiemy 29.06.05, 18:57
                    rozne rzeczy naszym sasiadom?

> a twoi wiedza jaki z ciebie Polak Prawdziwy?
                    • patience Re: Nie - moze im powiesz? Albo wzajemnie powiemy 29.06.05, 19:00
                      Szanowna cimoszko, czy ty przypadkiem nie usilujesz mnie w jakis sposob
                      zastraszyc? A moze zanim zaczniesz to straszenie, to najpierw poinformujesz w
                      czyim imieniu straszysz?
                      • cimoszka Ja nie straszę tylko pytam 29.06.05, 20:39
                        patience napisała:

> Szanowna cimoszko, czy ty przypadkiem nie usilujesz mnie w jakis sposob
                        > zastraszyc? A moze zanim zaczniesz to straszenie, to najpierw poinformujesz w
                        > czyim imieniu straszysz?

To jak będzie Agatko? Będziesz już grzeczna i zjesz bigos na wieprzu?
                        • cimoszka Re: Ja nie straszę tylko pytam 29.06.05, 20:40
                          Moczary coraz metniejsze ale uwazaj bo cie wciągna.
                          Nie zastraszysz mnie bo wiem o tobie wiecej niż myslisz: taki smrod sie za toba
                          ciagnie, ze tylko prawdziwy Polak by cie nie wyczul kapusiu.
                          • patience Mam propozycje. 29.06.05, 20:59
                            Moze daj sobie spokoj? Straszenie ci nie wychodzi, bluzgi zalosne, donosy
                            nieudane... Badz grzeczy/a i nie kompromituj naszego forum na innych forach,
                            wroc do swojego stalego nika i sie zachowuj.
                            • galba Wiedziałem, że Helga to kapuś ale żeby aż tak? 30.06.05, 08:18
                              Żeby podkablować samą siebie na Forum Swich Braci by potem móc się skarżyć na
                              kapusi? To już lekka paranoja. To, że wespół z "jogurtem" (czy jak tam temu
                              cenzorowi) przedwczoraj sobie poszaleliście na FA to jeszcze mogę zrozumieć -
                              ale coś takiego?

A - zapomniałbym - nie przelogowałaś się i jeden post wysłałaś z Cimoszki a
                              pisałaś Patiencem...

G.

> Moze daj sobie spokoj? Straszenie ci nie wychodzi, bluzgi zalosne, donosy
                              > nieudane... Badz grzeczy/a i nie kompromituj naszego forum na innych forach,
                              > wroc do swojego stalego nika i sie zachowuj.
        • owca_czarna Re: Nie podniecaj się tak Agatko 29.06.05, 18:34
          cimoszka napisała:

> pacyniarz napisał:
          >
          > > Co tak skromnie? Wal od razu do Knesetu.
          >
          > drf

Cos słabo poinformowany ten donosiciel, przecież Patience nigdy nie mówiła, że
          jest działaczką, tylko że jest z Wrocławia. A to roznica smile) Chyba że mówiła
          zanim ja tu zawitałam, czyli kapuś jest starym bywalcem Aquanetu

pozdr

czarna_owca
          • patience Re: Nie podniecaj się tak Agatko 29.06.05, 18:51
            tak, a poza tym dopiero teraz zwrocilam uwage ze kapus pisze, ze ja jestem kims
            z "waszych". Jak rozumiem, w takim razie "nasi" kapusia to Prawdziwi Polacy?
            • owca_czarna Re: Nie podniecaj się tak Agatko 29.06.05, 19:10
              patience napisała:

> tak, a poza tym dopiero teraz zwrocilam uwage ze kapus pisze, ze ja jestem kims
              > z "waszych". Jak rozumiem, w takim razie "nasi" kapusia to Prawdziwi Polacy?

no, z tego tak wynika, że jest Polakiem z awansu społecznago, a to wszystko
              zapewne celem godnego reprezentowania innego 100% Polaka.

A o Tobie wie wszystko, a jak nie wie, to dośpiewasmile)

"Moderatorzy forum nie nadazaja z usuwaniem jej wulgarnych wpisow. "

czarna_owca
              • patience Re: Nie podniecaj się tak Agatko 29.06.05, 19:34
                Samomianowanie na moderatora? Hm... nie wiem co na to admini forum. Widze pewien
                konflikt co do zakresu sprawowanej wladzywink

A kapusiowi odpisalam ze jestem zaszczycona dwoma donosami w jeden dzien, i ze
                jeszcze ma do dyspozycji panstwo Izrael, Swiatowy Kongres Zydow i moich sasiadow.
                • owca_czarna marketing to dobra rzecz 29.06.05, 19:59
                  patience napisała:

> Samomianowanie na moderatora? Hm... nie wiem co na to admini forum. Widze pewie
                  > n
                  > konflikt co do zakresu sprawowanej wladzywink
                  >
                  > A kapusiowi odpisalam ze jestem zaszczycona dwoma donosami w jeden dzien, i ze
                  > jeszcze ma do dyspozycji panstwo Izrael, Swiatowy Kongres Zydow i moich sasiado
                  > w.

Pateince ten Kapuś uprawia marketing niczym gini na FM smile.

A logo oryginalne, też zwróciłam na nie uwagę, gdy napisałaś o fladze i galerii,
                  to właśnie o takiej kompozycji pomyślałam smile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25541998&a=25683274
                  pozdrawiam

czarna_owca
                  • patience Re: marketing to dobra rzecz 29.06.05, 20:32
                    hehe no tak... Tylko ze flaga to bardzo mocna rzecz, cos w rodzaju ogloszenia
                    podmiotowosci. Szkoda czegos tak mocnego na wyglupy z forumowymi mlotkami. Tak
                    naprawde, to moja tarcza. Mysle ze to swietny pomyslsmile
          • pacyniarz Dokladnie. 29.06.05, 19:02
            >czyli kapuś jest starym bywalcem Aquanetu
            • patience Re: Dokladnie. 29.06.05, 19:05
              na dokladke kapus jakis ubecki w stylu podejrzanie moczarowym. Sasiadami straszywink)
              • pacyniarz Cos Cie dobrze zna, mam wrazenie... /nt 29.06.05, 19:42

• owca_czarna Re: Dokladnie. 29.06.05, 19:14
              pacyniarz napisał:

> >czyli kapuś jest starym bywalcem Aquanetu
              >
              a jeżeli to prawda to, to co zrobił to jest obżydliwe - latać po forach i
              kablować!-feeeeeee. To tak jakby ptak swoje gniazdo kalał.

czarna_owca
              • pacyniarz Widzisz Owco... 29.06.05, 22:49
                Niestety malo kto uwaza to forum za swoje. A najpewniej nikt.
                A moze w gre wchodza jakies rozgrywki poza forumowe o ktorych nie mamy pojecia?
                I miec nie bedziemy.
                • 123i321 to ring bokserski agaty/felgi i gini 29.06.05, 22:56
                  reszta to gapie
                  • owca_czarna Re: to ring bokserski agaty/felgi i gini 29.06.05, 22:59
                    123i321 napisał:

> reszta to gapie

123 | 321 ale się ladnie zlustrowałeś

czarna_owca
                    • pacyniarz Dobre!!! :))) 29.06.05, 23:02
                      >123 | 321 ale się ladnie zlustrowałeś

Owca masz fazę dzisiaj smile
                      Czyli jest czysty/a jak lza.
                      • owca_czarna Re: Dobre!!! :))) 29.06.05, 23:41
                        pacyniarz napisał:

> >123 | 321 ale się ladnie zlustrowałeś
                        >
                        > Owca masz fazę dzisiaj smile
                        > Czyli jest czysty/a jak lza.
                        >

no, niby lustro pokazuje, że czysty smile
                    • 123i321 lustro prawde mi powiedzialo jakim pienkny jest:DD 29.06.05, 23:22
                      • owca_czarna Re: lustro prawde mi powiedzialo jakim pienkny je 29.06.05, 23:43

to jest lustro lustracyjne a nie lustro 'narcyzyjne' :]
                        czarna_owca
                        • 123i321 Re: lustro prawde mi powiedzialo jakim pienkny je 30.06.05, 00:00
                          staje ja sobie przed tem lustrem lustracyjnem i lustrujem sie pilnie. Myslem
                          sobie najpierw trza zlustrowac swa plec, bo tera z tym nic nie wiadomo. myslem
                          ja sobiem, zem ja chlop a lustro mi mowi - baba. Nie wierzem, jak to, taka
                          degradacja z chlopa do baby!!! Trza wniesc skarge o pokrzywdzenie naturalne.
                          Wiec przyrodzenie ustawiam przed tem lustrem, przodkiem ma sie rozumiec, a
                          lustro znow mi mowi - baba. Patrze po sobie - chlop w calej krasie, patrzem w
                          lustro - baba nastojaszczaja. Wiec teraz dostalem rozdwojenia jazni i nie wiem
                          kto ja, ale w postmodernizmie ponoc plci nie ma, wiec jest oki. nadal bendem
                          siem jednak lustrowac. kiedy wreszcie odkryjem kto ja - baba czy chlop - to
                          zara doniose do IPNbig_grinDD.
                          • owca_czarna Re: lustro prawde mi powiedzialo jakim pienkny je 30.06.05, 00:24
                            123i321 napisał:

> staje ja sobie przed tem lustrem lustracyjnem i lustrujem sie pilnie. Myslem
                            > sobie najpierw trza zlustrowac swa plec, bo tera z tym nic nie wiadomo. myslem
                            > ja sobiem, zem ja chlop a lustro mi mowi - baba. Nie wierzem, jak to, taka
                            > degradacja z chlopa do baby!!! Trza wniesc skarge o pokrzywdzenie naturalne.
                            > Wiec przyrodzenie ustawiam przed tem lustrem, przodkiem ma sie rozumiec, a
                            > lustro znow mi mowi - baba. Patrze po sobie - chlop w calej krasie, patrzem w
                            > lustro - baba nastojaszczaja. Wiec teraz dostalem rozdwojenia jazni i nie wiem
                            > kto ja, ale w postmodernizmie ponoc plci nie ma, wiec jest oki. nadal bendem
                            > siem jednak lustrowac. kiedy wreszcie odkryjem kto ja - baba czy chlop - to
                            > zara doniose do IPNbig_grinDD.

To i tu na aqua donieś na siebie smile)

a poza tym, 123 co to znczy degradacja do baby smile)))))))) Nie znasz tego:
                            Lustreczko lustereczko powiedz przecie kto jest kto jest najwspanialszy na
                            świecie - KOBIETA lusterko rzecze.

pozdr.

czarna-owca
                  • pacyniarz To, ze Cimoszka to Gini to sie domyslilem. 29.06.05, 23:00
                    Pewnie przy rejestracji na tamtym forum mozna wpisac jakiekolwiek miasto.
                    Pacanow i Krapkowice jak ktos ma ochote.
                    Patience to Agatka???
                    • gini Re: To, ze Cimoszka to Gini to sie domyslilem. 29.06.05, 23:09
                      pacyniarz napisał:

> Pewnie przy rejestracji na tamtym forum mozna wpisac jakiekolwiek miasto.
                      > Pacanow i Krapkowice jak ktos ma ochote.
                      > Patience to Agatka???
                      >

No to sie zle domysliles kolego .Nie wiem dlaczego mialabym do nich pisac, ze
                      tutaj pisze niedorobiona patience?
                      Oni nie sa za nia odpowiedzialni.
                      Przeciez ja do dzis nie wiem czy patience to mezczyzna czy kobieta, bo kiedys
                      pisala jako mezczyzna pod uroczym nickiem zsypek .
                      Wiec pisanie tam czegokolwiek to bezsens.
                      Druga sprawa, przy rejestracji pokazuje sie IP, inaczej nie mogliby banowac
                      zdaje sie, mozna sprawdzic u tamtejszego admina, czy post poszedl z mojego IP.
                      A poza tym malo mnie interesuje co pisze jakis pacyniarz czy inny felgo -zsypek
                      • pacyniarz No to po cio mi odpisujesz?? :) 29.06.05, 23:18
                        Ach wiem: tlumaczysz mi po przyjacielsku. Pierwszy i ostatni raz.
                        I tak Cie kocham.
                        Caluski.
                        smile
                        • gini Re: No to po cio mi odpisujesz?? :) 29.06.05, 23:23
                          pacyniarz napisał:

> Ach wiem: tlumaczysz mi po przyjacielsku. Pierwszy i ostatni raz.
                          > I tak Cie kocham.
                          > Caluski.
                          > smile
                          >
                          No i znowu kula w plot .Otoz postawiles zarzut pod moim adresem na forum
                          publicznym, ktore pare osob czyta, oprocz ciebie, wiec wyjasniam i to wszystko.
                          A to co o mnie piszesz ty czy felga, naprawde mnie malo obchodzi.
                          • pacyniarz Przepraszam, ze nadszarpnalem twoja reputacje 29.06.05, 23:31
                            To rzeczywiscie klopotliwa sytuacja dla Ciebie.
                            Moze moglbym to jakos wynagrodzic??
                            • gini Re: Przepraszam, ze nadszarpnalem twoja reputacje 29.06.05, 23:35
                              pacyniarz napisał:

> To rzeczywiscie klopotliwa sytuacja dla Ciebie.
                              > Moze moglbym to jakos wynagrodzic??
                              >
                              Nie nie jest klopotliwa ani troche bo i dlaczego mialaby byc.
                            • marianna.rokita Pacyniarz :) Gdzie fota na konkurs ? n/t 29.06.05, 23:36
                              • owca_czarna Re: Pacyniarz :) Gdzie fota na konkurs ? n/t 29.06.05, 23:47
                                na jaki konkurs? Pienkności?smile Już mamy kandydata

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25830057&a=25843377
                                czarna_owca
                                • marianna.rokita Owca tak! To fota jednego z forumowiczow!!!! 29.06.05, 23:48
                                  Jest zayste urzekajacy!!!!!!
                                  No gdzie fota? BUUUUUUUUUUUU!
                                • 123i321 Re: Pacyniarz :) Gdzie fota na konkurs ? n/t 30.06.05, 02:39
                                  proszem sie do mnie mnie nie zwracac per kandydat, bo przeciesz piszem, ze moja
                                  plec jest lustrzanie posmodernistczna, ergo dowolna. Mozna siem do mnie
                                  nawyzej zwracac per: do jednostki ludzkiej lustrzanie symetrycznej 123321smile) A
                                  wiecie jak wychodzi blysk flesza w lustrze? Nie wiecie, to sprawdzie.
                                  Pozdrawiam symetryczniesmile
                                  LSJL
                                  • owca_czarna Do Lustrzanej Symetrii Jednostki Ludzkiej :)) 30.06.05, 09:43
                                    123i321 napisał:

> proszem sie do mnie mnie nie zwracac per kandydat, bo przeciesz piszem, ze moja
                                    >
                                    > plec jest lustrzanie posmodernistczna, ergo dowolna. Mozna siem do mnie
                                    > nawyzej zwracac per: do jednostki ludzkiej lustrzanie symetrycznej 123321smile) A
                                    > wiecie jak wychodzi blysk flesza w lustrze? Nie wiecie, to sprawdzie.
                                    > Pozdrawiam symetryczniesmile
                                    > LSJL
                                    >

Do jednostki ludzkiej lustrzanie symetrycznej! kod 123|321

Sprawdziłam, informuję, że doświadczenie przeprowadzone pomyślnie big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

tiny.pl/hzt5 tiny.pl/hztf

Melduję jednocześnie, że ktorejś nocy równie interesujace zjawisko symetrii
                                    lustrzanej zaobserwowano na Webshots. Dziś ta symetria niemozliwa jest do
                                    odszukania i powtórnego zlustrowania. Być może i prawa autorskie zabraniają jej
                                    linkowania na publicznym forum Aquanetu smile) Może przecież niepotrzebnie
                                    wywoływałać niepożądane skojarzenia z Jednostką Ludzkiej Lustrzanej Sumetrii
                                    123|321

pozdrawiam oryginał jak i lustrzaną symetrię

czarna_owca
                  • owca_czarna Re: to ring bokserski agaty/felgi i gini 29.06.05, 23:01
                    123i321 napisał:

> reszta to gapie

a kto to Agata?
                    • pacyniarz No niby Patience.../nt 29.06.05, 23:03

• patience Re: No niby Patience.../nt 29.06.05, 23:21
                        Nie wim czemu agata ale na wszelki wypadek nie protestuje bo moze zaczac nazywac
                        gorzej. Cwana jestemwink
                    • 123i321 agata to ponoc patience vel helga vel... 29.06.05, 23:25
                      • patience Re: agata to ponoc patience vel helga vel... 29.06.05, 23:27
                        nono? Nadawaj dalejwink
                  • patience gini nie jest na ringu 29.06.05, 23:22
                    to mlockarnia czyli Sitting Bull ktory przez przypadek oraz milosc do
                    antysemitow bezblednie wywachal sztab wyborczy gdzie sie bedzie czuc najlepiejwink
                    • gini Re: gini nie jest na ringu 29.06.05, 23:25
                      patience napisała:

> to mlockarnia czyli Sitting Bull ktory przez przypadek oraz milosc do
                      > antysemitow bezblednie wywachal sztab wyborczy gdzie sie bedzie czuc
                      najlepiej;
                      > -)

Rzeczywiscie nie jestem na ringu , a twoje miejsce w zakladzie dla oblakanych
                      paranoiczko.
                      Znowu sobie cos uroilas?
                      Pisalam ci, ze jedyny sztab z jakim wspolpracuje to sztab NATO, kaleko umyslowa.
                      • patience Re: gini nie jest na ringu 29.06.05, 23:26
                        Jestem pelna podziwu dla ciebie Gini. Jestes wielka.
                        Calusekwink))
                        • gini Re: gini nie jest na ringu 29.06.05, 23:33
                          patience napisała:

> Jestem pelna podziwu dla ciebie Gini. Jestes wielka.
                          > Calusekwink))

Naturalnie, ze jestem wielka, calusek przesylam mance, ona jest spragniona
                          twoich pieszczot ))))
                          • patience Re: gini nie jest na ringu 29.06.05, 23:36
                            Nie szkodzi, masz drugi, caluskow u mnie dostatek, aczkolwiek chyba sobie zbyt
                            duzo wyobrazilas. Nie dostaniesz caluska w usteczka, bom hetero. W policzek w
                            absolutnosci wystarczy. Jestes wspaniala gini. Filar FAQ.
                            • gini Re: gini nie jest na ringu 29.06.05, 23:38
                              patience napisała:

> Nie szkodzi, masz drugi, caluskow u mnie dostatek, aczkolwiek chyba sobie zbyt
                              > duzo wyobrazilas. Nie dostaniesz caluska w usteczka, bom hetero. W policzek w
                              > absolutnosci wystarczy. Jestes wspaniala gini. Filar FAQ.

Ja pisalam, ze manka jest spragniona, nie ja , a policzkow rowniez
                              nieudostepniam, nieznajomym .
                              Wiec drugi rowniez przekazuje mance .
                              • patience Re: gini nie jest na ringu 29.06.05, 23:39
                                a to okiej. Myslalam ze mnie znasz. No ale skoro nie znasz, to niewink
                              • marianna.rokita Gienia nie wybieraj mi partnerow z laski swej 29.06.05, 23:40
                                Łaski a nie laski smile)))))))))))))))))))))

Lepiej bez odbioru. Nie dzaźnij mnie.
                                • gini Re: Gienia nie wybieraj mi partnerow z laski swej 29.06.05, 23:50
                                  marianna.rokita napisała:

> Łaski a nie laski smile)))))))))))))))))))))
                                  >
                                  > Lepiej bez odbioru. Nie dzaźnij mnie.

Ja ci wybieram?Lazisz za felga i sie slinisz, az sie odpedzac od ciebie musi.
                                  • marianna.rokita Gienia nie dzaznij mnie radze:) 29.06.05, 23:54
                                    Laze za kazdym inteligentnym forumowiczem smileTrudnio nie zauwazyc,po pisaniu na
                                    forum, ze to to tj. Helga jest inteligentne.
                                    Nawet jesli za soba nie przepadamy.
                                    A tobie tylko z łaski odpisuje smile Proste nie ?

I nie dzaznij mnie wink To taka malusia sugestyjka. Oki?
                      • 123i321 robi siem wesolo, droga gawiedzi! 29.06.05, 23:28
                        Zaraz bendom dzialania wojenne NATO z armia spod czerwonej gwiazdy Davidabig_grinDD!
                        • patience Re: robi siem wesolo, droga gawiedzi! 29.06.05, 23:30
                          Nope. Aktualnie czerwona gwiazda jest wpatrzona w NATO wzrokiem pelnym
                          uwielbienia i podziwuwink))
                          • t0g Pojedynek Gini-Patience bylby troche jak pojedynek 29.06.05, 23:42
                            kuchary z kopyscia z mistrzynia floretu. Kto w tym przypadku bylby kuchara, a
                            kto florecistka, to jja juz pozostawiam do odgadniecia P.T. Czytelnikom tego postu.
                          • 123i321 Zakochala sie Helga w Geni, bez wzajemnosci? 30.06.05, 00:02
                            • patience Na to wyglada. 30.06.05, 00:23
                              I tak zle, i tak niedobrze...
                • owca_czarna Re: Widzisz Owco... 29.06.05, 23:20
                  pacyniarz napisał:

> Niestety malo kto uwaza to forum za swoje. A najpewniej nikt.
                  > A moze w gre wchodza jakies rozgrywki poza forumowe o ktorych nie mamy pojecia?
                  > I miec nie bedziemy.

ale skoro spór dotyczy Aquanetu, to po czorta kabel lata po forach nawet spoza
                  gazety i wypisuje pierdoły. Niekórzy donoszenie z mlekiem matki wyssali smile

czarna-owca
                  • pacyniarz To nie ma zadnego znaczenia. 30.06.05, 00:12
                    Niestety.
                    Liczy sie efekt koncowy.

> ale skoro spór dotyczy Aquanetu, to po czorta kabel lata po forach nawet spoza
                    > gazety i wypisuje pierdoły. Niekórzy donoszenie z mlekiem matki wyssali smile
                    • patience Re: To nie ma zadnego znaczenia. 30.06.05, 00:26
                      Niezupelnie. Nie nalezy fetyszyzowac efektow koncowych. Niekiedy zdobycza
                      czastkowa w wyprawie gorskiej o zdobywanie szczytu moze byc jaskinja skarbow ali
                      Baby. Ktos zapatrzony w szczyt nie dostrzeze jaskini nawet, jak sie o nia potknie.
                      • owca_czarna Re: To nie ma zadnego znaczenia. 30.06.05, 00:33
                        patience napisała:

> Niezupelnie. Nie nalezy fetyszyzowac efektow koncowych. Niekiedy zdobycza
                        > czastkowa w wyprawie gorskiej o zdobywanie szczytu moze byc jaskinja skarbow al
                        > i
                        > Baby. Ktos zapatrzony w szczyt nie dostrzeze jaskini nawet, jak sie o nia potkn
                        > ie.
                        >

chyba nie masz na mysli zdobywania poszczególnych forów przez forumowego kabla,
                        jako ta jaskinia skarbów?

czarna_owca
                        • patience Re: To nie ma zadnego znaczenia. 30.06.05, 00:41
                          Nie, tylko ze forumowy kabel zaslepiony checia efektu koncowego to jest
                          totalnego zniszczenia wroga nie widzi w ogole, ze taki cel jest nieosiagalny, i
                          ze marnuje czas, ktory by zostal bardziej skutecznie wykorzystany na dokuczaniu
                          mniej widowiskowym, za to konkretnym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka