mars22 27.09.05, 21:38 prosze o opinie na temat tego dr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba2 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 28.09.05, 15:01 Najlepszy z tych wszystkich konowałów, z którymi miałam wątpliwą przyjemność. Kontakt nieograniczony ( równiez telefoniczny: świątek piątek ). Zdecydowany, ale nie szastający sterydami, odczula. Fajny facet, z dobrym podejściem do dzieci. Denerwują mnie trochę krótkie wizyty za tyle kasy, ale ogólnie jestesmy na prostej tylko dzięki niemu. A jeśli pytasz odpowie szczegółowo na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.075 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 29.09.05, 12:04 podpisuję się pod wszystkim co napisała beba2. Drogie wizyty ale i efekty. Mój maluch od paru lat leczony na astmę oskrzelową przez wielu "lekarzy" - nie ma astmy! Okazało się że zatoki u małych dzieci mogą powodować podobne objawy a zatod nie leczy się sterydami. Szczegółowo wykonane badania i odpowiednie podejście - to główne atuty tego lekarza. polecam gorąco, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 29.09.05, 15:54 I w dodatku pan doktor współpracuje z laryngologiem. To znaczy laryngolog od razu pomaga w diagnozie. To naprawdę skarb mieć lekarzy obu tych specjalności naraz Bea, niestety najnowsze doniesienia medyczne z zakresu laryngologii mówią o leczeniu ( przewlekłego ) zapalenia zatok 6 tygodniową kuracją antybiotykową i sterydową doustną. I oczywiscie dochodza do tego leki antyhistaminowe o ile zapaleniu towarzyszy alergia i odwrotnie. bo te dwie choroby bardzo często występują jednocześnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania999917 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 08.02.06, 15:29 ile kosztują wizyty??? Odpowiedz Link Zgłoś
eleanorrigby Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 02.10.05, 22:05 Ja tez bardzo polecam tego dr- jestesmy jego pacjentami juz ponad 10 lat,leczy nasze dzieci i nas rowniez.Nigdy sie nie pomylil,ma oprocz wiedzy i doswiadczenia tez intuicje,ktora pomaga postawic trafna diagnoze.Niektorym przeszkadza,ze w czasie wizyty odbiera telefony,ale ja tez dzwonie i cenie sobie to,ze jest zawsze dostepny. Odpowiedz Link Zgłoś
ania999917 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 02.02.06, 14:47 prosze o namiary będe wdzięczna dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kasial5 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 16.10.05, 16:37 Czy mogłabym prosić o namiary na tego lekarza na adres gazetowy,z góry dziękuję ,kasia Odpowiedz Link Zgłoś
12s2 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 18.02.06, 20:22 cześc dziewczyny! ja też bardzo bardzo prosiłabym o adres tego dr i ile kosztuje taka wizyta? mój adres mimi95@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś