Dodaj do ulubionych

dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krakowa

27.09.05, 21:38
prosze o opinie na temat tego dr
Obserwuj wątek
    • beba2 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 28.09.05, 15:01
      Najlepszy z tych wszystkich konowałów, z którymi miałam wątpliwą przyjemność.
      Kontakt nieograniczony ( równiez telefoniczny: świątek piątek ). Zdecydowany,
      ale nie szastający sterydami, odczula. Fajny facet, z dobrym podejściem do
      dzieci. Denerwują mnie trochę krótkie wizyty za tyle kasy, ale ogólnie jestesmy
      na prostej tylko dzięki niemu. A jeśli pytasz odpowie szczegółowo na wszystko.
    • bea.075 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 29.09.05, 12:04
      podpisuję się pod wszystkim co napisała beba2. Drogie wizyty ale i efekty. Mój
      maluch od paru lat leczony na astmę oskrzelową przez wielu "lekarzy" - nie ma
      astmy! Okazało się że zatoki u małych dzieci mogą powodować podobne objawy a
      zatod nie leczy się sterydami.
      Szczegółowo wykonane badania i odpowiednie podejście - to główne atuty tego
      lekarza.
      polecam gorąco, Beata
      • beba2 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 29.09.05, 15:54
        I w dodatku pan doktor współpracuje z laryngologiem. To znaczy laryngolog od
        razu pomaga w diagnozie. To naprawdę skarb mieć lekarzy obu tych specjalności
        naraz smile

Bea, niestety najnowsze doniesienia medyczne z zakresu laryngologii mówią o
        leczeniu ( przewlekłego ) zapalenia zatok 6 tygodniową kuracją antybiotykową i
        sterydową doustną. I oczywiscie dochodza do tego leki antyhistaminowe o ile
        zapaleniu towarzyszy alergia i odwrotnie. bo te dwie choroby bardzo często
        występują jednocześnie.
        Pozdrawiam.
      • ania999917 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 08.02.06, 15:29
        ile kosztują wizyty???
    • eleanorrigby Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 02.10.05, 22:05
      Ja tez bardzo polecam tego dr- jestesmy jego pacjentami juz ponad 10 lat,leczy
      nasze dzieci i nas rowniez.Nigdy sie nie pomylil,ma oprocz wiedzy i
      doswiadczenia tez intuicje,ktora pomaga postawic trafna diagnoze.Niektorym
      przeszkadza,ze w czasie wizyty odbiera telefony,ale ja tez dzwonie i cenie
      sobie to,ze jest zawsze dostepny.
      • ania999917 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 02.02.06, 14:47
        prosze o namiary będe wdzięczna dziękuję
    • kasial5 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 16.10.05, 16:37
      Czy mogłabym prosić o namiary na tego lekarza na adres gazetowy,z góry
      dziękuję ,kasia
      • 12s2 Re: dr Zygmunt Nowacki alergolog pediatra z Krako 18.02.06, 20:22
        cześc dziewczyny! ja też bardzo bardzo prosiłabym o adres tego dr i ile
        kosztuje taka wizyta? mój adres mimi95@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka