Gość: The and IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 06:09 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wanda Re: Cimoszewicz zagłosuje za Tuskiem. Oleksy też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 15:32 a ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Cimoszewicz zagłosuje za Tuskiem. Oleksy też 23.10.05, 15:37 gdyby Cimoszewicz nie zmiękł , napewno teraz wałczył by o by ,albo nie być w Pałacu Namiestnikowskim ! Szkoda ,że wycofaał się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwat kaczoland Może i głosują, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 15:46 Wkrotce dowiemy się, CZEGO ujawnienia bał sie Cimoszenko tak bardzo ze uciekl do puszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vor v Zakonie Re: Może i głosują, ale... IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.10.05, 16:31 Timoszenka najbardziej sie boi teraz swojej zony. Bo sie na pewno wyda teraz ze posuwal w urzedzie, moze na stole albo pod biurkiem ministerialnym owa ladna pania J. A ta mu zrobila kuku, podiwanila facsimile i te rozne papiurki. Wszystko za to, ze wzamian za uslugi nie okazal sie wasz Timoszka dzentelmenem, nie zalatwij jej mezusiowi posady gdzies jako konsul w Italii. A facet byl po romanistyce, mial po temu predyspozycje itp. Swintuchy te timoszki z Podlasia. Zerznie taki i sie nie odwdzieczy. Dla hreczkosiejow bardziej w swiecie bywalych mam tu cytat z Szekspira: Hell hath no fury like the woman scorned! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Zewsi zagłosował za Tuskiem. 23.10.05, 18:29 Jestem wyklęty, wiem. Inkwizycjo przybywaj! Odpowiedz Link Zgłoś