Gość: demola81@interia.p IP: *.bremultibank.com.pl 22.02.06, 14:46 Czy ktokolwiek z użytkowników wie jak wygląda rekrutacja do Philipsa? i generalnie na czym polega i jak obiektywnie wygląda praca jako pracownik zespołu księgowo-fin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: Philips Łódź 22.02.06, 15:00 Ja wiem jak wygląda rekrutacja, bo przecież właśnie wróciłem z takiej rekrutacji. Obejmuje ona rozmowę kwalifikacyjną w języku angielskim (chyba że lepiej mówisz po niemiecku, to też może być) - normalna rozmowa jak wszędzie - a w języku polskim - case study i test z rachunkowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dem-ola@interia.pl Re: Philips Łódź IP: *.bremultibank.com.pl 22.02.06, 15:02 Czy to trudny test? miałam rachunkowośc ale w liceum i raczej nie pamietam za duzo. Standardowe pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Philips Łódź IP: *.toya.net.pl 24.03.06, 11:18 A co to jest case study i moze ktos moglby napisac cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmq Re: Philips Łódź IP: 217.153.187.* 24.03.06, 13:41 w bardzo wolnym tlumaczeniu to historia choroby a w szybkim - studium przypadku Odpowiedz Link Zgłoś