Dodaj do ulubionych

IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt

IP: 213.146.48.* 09.03.03, 19:05
Kochani!!!
----------

Dajcie jakiś znak życia. Szczególnie teraz, gdy zbliża się zjazd absolwentów.
Musimy się przecież spotkać, wypić jakieś piwko i pogadać o starych
karabinach...
Pozdrawiam i czekam.

Przemo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 213.146.48.* 15.03.03, 11:11
      Cały czas czekam na jakiś cynk... (Zn)
      • koziolmatoll Strona i forum szkoły na polatach.pl :) 02.10.05, 14:02
        popatrzcie tutaj:
        polatach.pl/szkola.do?id=246843
        :):):)
        • jakubokulicz Re: Strona i forum szkoły na polatach.pl :) 09.11.05, 23:39
          Koziełek, to ty??
    • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.icpnet.pl 18.03.03, 11:23
      No dobra. Podam więcej szczegółów, to może któremuś z Was się przypomni.
      Zaczęliśmy w '92 roku w klasie C (podstawowy z rozszerzonym angielskim).
      Jak jest w temacie, naszą wychowawczynią była p.prof.Zenelt.
      Część z Nas bawiła się w Samorządu Uczniowski, a część dzielnie zakuwała.
      Pierwsza nasza wycieczka: wyjazd integracyjny do Pieczysk.
      Ostatnia wycieczka: nie pamiętam (tyle ich było).
      Studniówka: była w Kablu na Fordońskiej.
      Stan facetów w klasie (w sztukach): 6.

Mam nadzieję, że ta mała garść infosów Wam coś przypomni.
      Pozdrawiam
      Przemo.
    • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.52.* 20.03.03, 21:04
      Cały czas czekam...
      • Gość: whitnall Re: Przemo nie doczekal IP: 169.207.144.* 04.04.03, 19:08
        Witaj!
        Ja rowniez zgadzam sie z tym ,ze nalepszym nauczycielem w IV LO byla i jest
        Prof.Zenelt-Gorska.
        • Gość: Przemo Re: Przemo nie doczekal IP: 217.153.52.* 07.04.03, 14:22
          Whitnalu!

Jak zauważyłeś, nie doczekałem się.
          Chyba cała moja klasa jest odizolowana od netu.

Pozdrawiam
          Przemo.
          • Gość: whitnall Re: Przemo nie doczekal IP: 169.207.144.* 07.04.03, 19:12
            Gość portalu: Przemo napisał(a):

> Whitnalu!
            >
            > Jak zauważyłeś, nie doczekałem się.
            > Chyba cała moja klasa jest odizolowana od netu.
            >
            > Pozdrawiam
            > Przemo.

Moja klasa prawdopodobnie nawet nie wie,ze takie forum istnieje.Pozdrow
            wszystkich od prof.Binieckiego.Whitnall to ja-przyjaciel Malgorzaty Zenelt.
            Pozdrawiam Cie zza wielkiego oceanu.
            • Gość: Karolina W. Re: Przemo nie doczekal IP: 66.241.86.* 09.07.04, 07:31
              Jak milo zobaczyc ze Przemas i Pan Biniecki spotkali sie na necie. Co dobrego u
              was slychac? Tu Karolina W. z klasy "G" prof. Konicza (pamietacie: krecone
              ciemne wlosy) Pozdrawiam z Oregonu.
              • koziolmatoll Strona i forum szkoły na polatach.pl :):):) 02.10.05, 14:02
                popatrzcie tutaj:
      • Gość: Zula Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 15.04.03, 19:37
        Witam Przemas! Mam nadzieję, że przeczytasz ten list no... i że mnie
        pamiętasz. Ja mam cynk, że podobno uczyłeś niedawno biologii w Czwórce i miałeś
        lekcje z moją siostrą! Od niej też pozdrowienia! Do dziś utrzymuję kontakt z
        Julią, Grażyną, Karoliną i od czasu do czasu z Anią Zielińską. Chętnie
        spotkałabym się na jakimś piwku i powspominała dawne dzieje. Czekam na
        odpowiedź!
        • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.52.* 17.04.03, 15:40
          Izaaaaa!!!

To Ty? Wreszcie się ktoś odnalazł. Jasne, że jakieś piwko
          trzeba wypić i powspominać młode lata. Nie wiem tylko kiedy
          będę w Bydzi. Cały czas siedzę w Poznaniu.
          Mam nadzieję, że wiesz o zjeździe absolwentów w październiku.
          Będzie nieźle.
          Rzeczywiście niedawno miałem praktyki w 4, ale Twojej siostry
          jakoś nie skojarzyłem. Mam nadzieję, że źle mnie nie wspomina.

Panie prof. Biniecki! Mam nadzieję, że na zjeździe Pan też będzie.
          Z Pana klasy bardzo dawno temu spotkałem Łukasza (Strzałka).
          Pewnie pamięta go Pan, bo to był jedyny facet w klasie.

Czekam Izo na dalsze odzewy.
          Na razie, pozdrawiam
          Przemo.
        • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 150.254.98.* 28.04.03, 10:14
          Zula! Odezwij się!!!
          • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.52.* 12.05.03, 15:38
            ZZZZZUUULLLLAAAAA!!!

czekam!
        • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.52.* 16.06.03, 15:44
          ZULA! ZULA! ZULA!

Daj jakiś cynk. PLIZZZ...

Przemo.
      • koziolmatoll Strona i forum szkoły na polatach.pl 02.10.05, 14:01
        popatrzcie tutaj:
    • Gość: Soda Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 13:23
      Sorry, Przemku, za milczenie. Nie miałem świadomości co do istnienia tego
      wątku. Wyślij link do wszystkich, żeby się mogli dorzucić.Pamiętam wszystko i
      są to fajne wspomnienia. Masz u mnie piwko w Pozku.
      Ten głupi Sodkiewicz.
      • Gość: Łuki Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 21:29
        Czesc Lamy.
        Maciek - ten twoj nick pod mailem, ha , ha ,ha. Nie straciles poczucia humoru.
        To dobrze. Wszystko dobrze, ale malo!!
        Teraz bedzie wiecej: przemas zawsze mnie zarzuca jakims spamem internetowym i
        prawie nigdy nie zagladam na wskazane przez niego adresy. Tym razem sie
        skusilem i prosze jaka mila niespodzianka.
        O sobie: jak zwykle wszystko w zyciu mi wychodzi. Najwiecej wyszlo mi
        wlosow :)) Przemas to jeszcze mnie widzial ze startym bieznikiem na glowie ale
        ci z was co mnie kilka lat nie widzieli to sie zdziwia...
        Wspomnienia?? Tylko przy zlocistym Kujawiaku. Chlopaki, pamietacie barmana z
        wasami w tej zulerni na Dworcowej? Jak ona sie nazywala... nie wazne: teraz
        kujawiak jest o niebo lepszy. Goraco polecam.
        No, trzeba by sie tak umowic na browara w Bydzie. Duzo zlocistego browara w
        ogrodku. Kiedy mozecie??
        • Gość: Soda Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.06.03, 00:57
          Tej, Łukasz, ja w Bydzi jestem od poniedziałku do piątku (czyli jak na browar
          to do czwartku). Piszę się na browar w granicach rozsądku (czytaj: wstawanie o
          6:00). A Kujawa to jeszcze żyje?
          MS
        • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.52.* 21.06.03, 16:33
          Łuki!

Nie wnerwiaj mnie. Jaki spam. To chyba nie ode mnie.
          Razem z włosami też i pamięć Ci się troszkę pogorszyła ;)
          Żulernia nazywała się: RATTATONI, gdzie graliśmy w karty,
          paliliśmy fajki i w ogóle byliśmy na blałkach.
          Nie wspomnę już naszego wyczynu na Wyspie Młyńskiej
          i akcji z glinami.

Pozdrówka
          Przemo.
          • Gość: Soda Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 08:39
            Przemku, z tymi glinami to nie przesadzaj. Lepiej przypomnij sobie, co się
            wtedy działo z Marcinem ;-) I to dopiero była jazda. Rattatoni też pamiętam.
            Hej ludziska! Mój numer gadu-gadu to 2106142. Odzywać się!!!
            MS
            • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.52.* 24.06.03, 09:55
              Macieju!

Marcin to lufę miał wtedy niezłą, z resztą jak my wszyscy. Rattatoni, karty,
              fajki i Kujawiaki. To były czasy. Jednak najlepsze momenty były na wycieczkach.
              A pamiętacie nasz pierwszy wyjazd integracyjny do Pieczysk. Nikt nikogo nie
              zna. Artur wchodzi do sklepu i mówi: "Jedno żyto proszę". Czad. Było nieźle.

Pozdrówka z Poznania
              Przemo.
              • Gość: Soda Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 08:26
                Przemku!
                Żeby nie było tak, że tylko my tu pisujemy. Wyślij wszystkim, których namiary
                masz instrukcję, jak tu dotrzeć. Czyli: gazeta.pl>forum>Bydgoszcz>szkolne
                wspomnienia>[ten wątek]
                To nie może być takie trudne. Co do hardcore'owych wspomnień - może nie na
                ogólnodostępnej stronce ;-) Ktoś może przeczytać i poczuje się urażony w swej
                moralności.
                MS
                • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.52.* 25.06.03, 12:04
                  Macieju! Ja już do nich wszystkich wysłałem
                  to info i cisza jak widzisz.
                  Tylko Łuki się odezwał. Cała reszta śpi.

Nara!
        • Gość: Artur Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 21:34
          Łuki, ta żulernia nazywała się Rattatoni. I już jej nie ma. Ku widocznej uldze
          organów ścigania. Pozdrawiam.
    • Gość: Soda Ja muszę chyba wszystkich opieprzyć IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 12:44
      Kochani!
      Ja rozumiem, że Przemo i ja robimy tłok. Ale q*$%&# piszcie też coś albo
      chociaż czytajcie, bo pomyślimy że nie żyjecie już. Albo nas nie lubicie. A
      tymczasem niejedno piwo zostanie wypite bez was. I co, nie żal wam? Tego piwa
      chociaż...
      Rozżalony nieco.
      • Gość: Przemo Re: Ja muszę chyba wszystkich opieprzyć IP: 217.153.52.* 26.06.03, 15:38
        Przyłączam się do opieprzania, choć straciłem już nadzieję...
        • Gość: Zula Re: Ja muszę chyba wszystkich opieprzyć IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 26.06.03, 18:54
          Cieszę się chłopaki,że tyle w was energii i zapału przede wszystkim
          do ...opierzania!!!(Ha!ha! Przypominają mi się stare lata i groźne miny
          Przemasa). Ja też przepraszam za brak wiadomości (szczególnie Ciebie Przemas -
          masz dużą buzię cmok!) ale chwilowo urwał mi się dostęp do netu i miałam parę
          spraw na głowie! 28. czerwca o 17.00 wychodzę za mąż! Cała uroczystość w
          kaplicy w Kościele Matki Bożej Królowej Męczenników w Fordonie. Macie chwilę
          wolnego to zapraszam, będzie kilku znajomych i być może okazja do
          poplotkowania.
          Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz sorry!
          • Gość: Soda Re: Ja muszę chyba wszystkich opieprzyć IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 07:52
            Hej Iza!
            Fajnie, że wreszcie okazuje się, że ktoś żyje ;-)
            Po pierwsze, wszystkiego dobrego na nowej drodze itd. Widzisz, informujesz tak
            późno, że nie zdążę zmienić planów weekendowych (i jak tu się nie załamać) -
            mówiąc krótko, będę w Poznaniu. Pozdrówcie ode mnie wszystkich - może umówimy
            się jakoś w tygodniu na jakieś cuś z pianką, albo na soczek.
            ...zdrawiam.
            MS
          • Gość: Artur Re: Ja muszę chyba wszystkich opieprzyć IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 21:39
            Wszystkiego dobrego kochana Zulo. Zwłaszcza na nowej drodze życia. Pozdrawiam
            bardzo serdecznie. Twój natręt ze szkolnej ławy - Artek Kujawa. Pa!
    • Gość: Przemo Wszystkiego najlepszego !!! IP: 217.153.52.* 27.06.03, 08:28
      Zulka !!!

Życzę Wam wszystkiego naj, ściskam i całuję.
      Niestety nie będzie mnie na tej uroczystości.
      Praca itd., może jakbyś dała cynk wcześniej.
      No ale nic straconego, mam nadzieję, że już
      jako mężatka również będziesz chciała się
      spotkać z ludźmi z klasy.

Pozdrówka
      Przemo
      • Gość: Przemo Re: Wszystkiego najlepszego !!! IP: 217.153.52.* 30.06.03, 21:18
        Co tak ucichło ???
        • Gość: Soda Re: Wszystkiego najlepszego !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 08:44

> Co tak ucichło ???

Bo jak ja nie napiszę, to kto? Hehehe :-(
      • Gość: Artur Re: Wszystkiego najlepszego !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 21:45
        Oczywiście życzenia dla Zulki miały być w tym miejscu. Oczywiście nie chcę
        nikogo opieprzać. Przypominam jednak, że w LO na informatyce uczyliśmy się o
        TAGu u Mr. Poszmana (jak do diabła pisze się jego nazwisko - kolejna zagadka
        dla kapitana Żbika...). Tak więc u mnie z komputeryzacją jak w ZUSie - na
        bakier. Mam do tego dwie lewe ręce. Ale dobrze nimi kręce! Ha, HA! Pozdrowionka
        z dalekiego Fordonu gdzie trawa zielona, kobiety piersiaste a piwo zawsze zimne.
        • Gość: Soda Re: Wszystkiego najlepszego !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 07:35
          Gość portalu: Artur napisał(a):

> Oczywiście życzenia dla Zulki miały być w tym miejscu. Oczywiście nie chcę
          > nikogo opieprzać. Przypominam jednak, że w LO na informatyce uczyliśmy się o
          > TAGu u Mr. Poszmana (jak do diabła pisze się jego nazwisko - kolejna zagadka
          > dla kapitana Żbika...). Tak więc u mnie z komputeryzacją jak w ZUSie - na
          > bakier. Mam do tego dwie lewe ręce. Ale dobrze nimi kręce! Ha, HA!
          Pozdrowionka
          >
          > z dalekiego Fordonu gdzie trawa zielona, kobiety piersiaste a piwo zawsze
          zimne
          > .

No tak, tego Pana skądś poznaję. Nazwisko pisało się bodaj Poschmann,
          komputerki były klasy XT, drukarki igłowe, sieć lokalna typu ...eee... no sami
          wiecie. Ale to wystarczy by umówić się na zimne piwo na zielonej trawce -
          towarzystwo piersiastych kobiet byłoby trudne do odrzucenia.
          W oczekiwaniu na propozycje i rozkoszując się perspektywą urlopu począwszy od
          przyszłego weekendu,
          MS (tak, ten głupi)
      • Gość: Przemo Witamy Cię Arturze !!! IP: 217.153.52.* 05.07.03, 10:32
        Heloł!

Artur, jak miło cię "widzieć" po tylu latach ;)
        Wreszcie nasze skromne grono forumowiczów czwórkowiczów
        powiększyło się o kolejną osobę.
        Oby tak dalej. Arturo, to mówisz, że w ZUSie siedzisz? Na Św. Trójcy?
        A wy chłopaki (no i ty Zulka oczywiście) przestańcie wciąż wspominać
        o jakimś zimnym piwku w bliżej nieokreślonej przyszłości. Dawajcie
        kurde konkrety, a nie jakieś tam farmazony. Porządnie jakiś dzień, godzinę
        i miejsce z przynajmniej tygodniowym wyprzedzeniem jak dla mnie. Wybór
        lokalu pozostawiam Wam, bo w Bydzi nie byłem już od prawie 4 m-cy i za bardzo
        się nie orientuję, czy jest coś nowego, czy coś zamkli i czy w ogóle pić można.

Z pozdrowieniami
        Przemo.
        • Gość: Przemo ...a gdzie jest reszta??? IP: 217.153.52.* 05.07.03, 16:35
          Karolina, Ania Z. i pozostali?
          Wysłałem Wam link do tego forum, a Wy gdzie?
          • Gość: Soda Re: ...a gdzie jest reszta??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 08:31
            Ostatecznie mógłbym się pod kogoś podszyć, ale to mogłoby nie mieć większego
            sensu.
            Tak czy inaczej mam ambicję, żeby nasz wątek nie zginął z pierwszej strony tego
            forum.
            Pozdrówka.
            MS
          • Gość: Karolina Re: ...a gdzie jest reszta??? IP: 195.117.130.* 09.07.03, 21:36
            Witajcie Kochani!

Karolina jest z Wami. To ja! Dzisiaj był u mnie Łukasz na plotach i wspomniał
            mi na odchodnym, że Przemek założył stronkę dyskusyjną. Nie pamiętał jak się
            nazywa, ale powiedział gdzie. Udało mi się Was tu znaleźć bardzo szybko, z
            czego się ogromnie cieszę i żałuję, że nie wiedziałam o tym wcześniej. Teraz, w
            miarę swoich możliwości czasowych, bedę Was nawiedzać (hihi).
            Szkoda, że Was nie było na ślubie Zuli. Wszystkie byłyśmy zawiedzione, że
            naszych szeregów nie zasilił żaden mężczyzna z klasy IVc (jak to możliwe???).
            Zauważyłam, że coś się święci, jakieś spotkanie... No to do dzieła! Jestem
            za!!! Jak mogę pomóc? Dajcie znać koniecznie!
            Przemcio, nic nie dostałam od Ciebie :( Poza tym, kiedyś chyba Cię widziałąm w
            Poznaniu na przystanku w okolicach ul. Międzychodzkiej - nie byłam pewna czy to
            Ty. Bywasz gdzieś tam?

Pozdrawiam wszystkich i ciesze się, że jednak gdzieś tu jesteście na necie,
            Karolina
            • Gość: Przemo !!! KAROLINKO !!! IP: 217.153.52.* 11.07.03, 17:49
              Cześć Karolinko!

Witamy Cię po długim milczeniu! Nic ode mnie nie dostałaś? To Łuki baran
              jakiś zły adres mailowy do Ciebie mi dał. No trudno. Jakby co to daj
              znać na pwienckowski@wp.pl. Na ślubie Zuli, jak zapewne dobrze wiesz, być
              nie mogłem, bo za późno się dowiedziałem.
              Koło Międzychodzkiej to na pewno widziałaś mnie, bo mieszkam w pobliżu.
              No to czekam dalej na kolejne kontakty od ludzi z klasy.

Pozdrówka
              Przemo.
              • Gość: Karolina Re: !!! KAROLINKO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.03, 07:54
                Witaj Przemku!

Jak znam Łukasza, to pewnie podał Ci jakiś przestarzały adres.
                W Poznaniu jeszcze się pewnie spotkamy, bo od października zaczynają mi się
                zjazdy.
                No to lecę popracować!
                Buziaczki,

Karola
    • Gość: Przemo A co porabiacie w WAKACJE (jeśli macie)? IP: 217.153.52.* 20.07.03, 21:15
      Kochani!

Pochwalcie się jakie macie plany wakacyjne.
      Gdzie jedziecie, albo coś, bo jak nie
      w Bydgoszczy, to może spotkamy się gdzieś w Polsce.

Pozdrówka
      Przemo.
      • Gość: Karolina Re: A co porabiacie w WAKACJE (jeśli macie)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.03, 12:13
        Przemku, a Ty nie masz wakacji???
        No i co z resztą klasy? Gdzie oni się podziewają? Pewnie nie wiedzą, że tu
        jesteśmy. Na razie widzę Zulkę, Łukasza, Artura, Macieja.

To może zacznę o tych wakacjach?
        Już trochę udało mi się pobyć w czerwcu na żaglówce w Borach Tucholskich,
        pogoda burzowo - sztormowa, były chwile zgrozy, dzięki czemu poziom
        adrenalinki skoczył nieco do góry. Jak zawsze, mimo psikusów pogodowych, humor
        dopisywał i było fantastycznie, szkoda tylko, że tak krótko. Ale może jeszcze
        nic straconego :) Zawsze można to powtórzyć :)
        Natomiast wczoraj wróciłam ze zlotu żaglowców w Gdyni, jeśli ktoś jest tam w
        okolicy, to wszystkim zapalonym żeglarzom POLECAM!!! Macie czas jeszcze do
        wtorku. Coś niesamowitego! Koniecznie wejdźcie na pokład (jeśli Wam się uda, bo
        kolejki straszne) meksykańskiego żaglowca. Mnie się nie udało, ale w zamian
        byłam na rosyjskim Sedov'ie, kwasu chlebowego niestety już nie mieli :) Za to
        mieli rosysjkie piwko :)))
        A w piątek jadę nad morze, jak co roku, do cioci, niedaleko Jastrzębiej Góry i
        Karwi, kojarzycie okolice słynnego Żarnowca? Będę w małej mieścinie, która się
        nazywa Krokowa, plażować będę w Dębkach - Anka, Marta i Olka chyba pamiętają to
        miejsce (pamiętacie?). Może ktoś wstąpi chociaż na weekend??? Zachęcam, tym
        bardziej, że pogoda ma dopisywać w najbliższym czasie. Potem może jeszcze
        troszeczkę na żagle w Bory Tucholskie, do Swornychgaci :)))).
        Dla zainteresowanych szantami, w Borach w sierpniu, a dokładniej od 8-10
        sierpnia, odbywa się festiwal szant w Charzykowych (Charzykowach? jak to
        odnmieniać, zawsze mam z tym problem, pewnie nie ja jedyna), super impreza,
        byłam już dwa razy i też polecam. Są pola namiotowe, kwatery i wszystko co
        potrzebne. Może się gdzieś tam spotkamy? Zapraszam, będę na pewno!
        Skoro przy Borach Tucholskich jestem, planuje jeszcze w święto sierpniowe
        popływać na kajakach. Czyli kolejne dni na wodzie! Koniec! To chyba już
        wszystko ;-)
        Jesteście może na Gadu Gadu? Chwilowo nie korzystam z GG, ale niebawem tam
        wrócę, czasem z domu zajrzę na chwilkę. Znajdziecie mnie na pewno - wpiszcie
        tylko imię i nazwisko i już :)
        Ciekawa jestem jak tam Wasze plany wakacyjne.

Pozdrawiam Was serdecznie i oby do zobaczenia niebawem.
        Karolina
      • Gość: Przemo Re: A co porabiacie w WAKACJE (jeśli macie)? IP: 217.153.52.* 30.07.03, 14:59
        Karolinko!

No to masz strasznie zje... wakacyjne plany.
        Tylko pozazdrościć. Ja niestety tylko tydzień
        (a może i aż) siedziałem w Darłówku pod namiotem.
        Też było całkiem sympatycznie.
        Jakby co to mój GG#: 1613303.

Pozdrówka to @ll
        Przemo
      • Gość: Przemo Re: A co porabiacie w WAKACJE (jeśli macie)? IP: 217.153.52.* 03.08.03, 21:55
        Heloł!

I znowu Was wszystkich wcięło. Rozumiem - wakacje, upały, nie macie siły
        aby stukać spoconymi paluchami w delikatne klawisze swoich klawiatur,
        przebywanie w miejscach pozbawionych wszelkiej cywilizacji (w tym przypadku
        akurat zazdroszczę). Jednak zlitujcie się i skrobnijcie nieco. Chociaż
        tak dla zasady, albo żeby mnie nieco pocieszyć.
        Mam cichą nadzieję, że może Ty Karolinko po powrocie 10. coś napiszesz.
        Poza tym tak jak się spodziewałem, Zula po ślubie już nic nie pisze - no
        chyba, że ma strasznie zajmującą podróż poślubną ;) Łukasz (czego szukasz)
        odezwał się pare razy i cisza, nie wspomnę już nawet o Tobie Arturze.
        Trochę jeszcze od czasu do czasu napisze Maciej, a dalej to już wielka
        pustka, cisza i tupot białych mew.
        Może zaproponujecie jakiś temat, np.:"Wspomnienia z wycieczek" lub coś
        w tym stylu. A tak przy okazji - pod koniec sierpnia będę wreszcie po
        prawie półrocznej przerwie w Bydgoszczy!!! Mam ogromną nadzieję, że
        w końcu jakieś nasze spotkanie dojdzie do skutku. Piwko, pogawędki, dylanie
        i coś tam jeszcze, to się zobaczy. Może Was zmobilizuję i wyruszymy
        z główką pełną wspomnień na miasto.

Oczekuję (jak zwykle) odpowiedzi. Jak nie tu, to może na Gadu-Gadu: 1613303,
        albo bezpośrednio: pwienckowski@wp.pl

Pozdrówka
        Przemo
        • Gość: Soda Re: A co porabiacie w WAKACJE (jeśli macie)? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 13:31
          Hejka!
          Witam po przerwie. Urlopowej, nie wakacyjnej - niestety. Urlop był krótki -
          trochę nad morzem (Sopot, cudowny koncert Bjork), trochę za morzem (Sztokholm,
          polecam bardzo), trochę leniąc się w Poznaniu. Ostatni tydzień upłynął pod
          znakiem szoku powrotowego do pracy (nowe wyzwania i zadania, krótszy sen). Tak
          więc dopiero teraz mogę coś napisać.
          W pracy strasznie jest z pogodowego punktu widzenia. Pozostała mi jedynie
          złośliwa satysfakcja z opieprzania różnych trolli, którzy zasłaniają
          się "sezonem urlopowym" i absencją pracowników. Bo jeśli kraj jest taki biedny,
          to jak przy takiej dwumiesięcznej przerwie w jego działalności, ma się do k&(#@
          nędzy wzbogacić? (Każdy z Was by tak myślał gdyby zostało mu 2 dni urlopu do
          końca roku kalendarzowego.)
          Tak więc sierpień w robocie (chcociaż jakoś w połowie zjedzie na tydzień moja
          druga 0,5 z futrzakiem). A potem jesień...
          Pozdrówka dla Szanownych Czytelników,
          MS
        • Gość: Przemo Re: A co porabiacie w WAKACJE (jeśli macie)? IP: 217.153.52.* 07.08.03, 21:04
          Zabezpieczyć się można również stosując taką oto zasadę:

PODWÓJNE OPAKOWANIE NA DYSZEL

Dobre co???

Pozdrówk@
      • Gość: Artur Re: A co porabiacie w WAKACJE (jeśli macie)? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 15:32
        Wakacje albo w Firmie przy maszynie ale całkiem prawdopodobna jest jak co roku
        REP. CZESKA i nieodparte uroki fajowego sanatorium na Morawach. Dlaczego
        sanatorium? No, bądź co bądź nie jesteśmy coraz to młodsi a przecież po tylu
        latach nauki (szczeg. wycieczek szkolnych) człowiek czuje się zdecydowanie
        wyniszczony. A tak serio to mam tam zaprzyjażnionych Czechów. No i ich lubię.
        Proszę w wakacje uważać na siebie i... no..., jak to mówi moja
        babcia, ...zabezpieczać się. Bo "bezpieczny i rozumny wypoczynek to gwarancja
        powrotu z wakacji do domu" - Wujek Dobra Rada. Nie skakać na główkę lecz na
        browar. Pa
        • Gość: Przemo Re: A co porabiacie w WAKACJE (jeśli macie)? IP: 217.153.52.* 11.08.03, 20:14
          No i gdzie Was znowu wcięło ???
          • Gość: Karola Re: A co porabiacie w WAKACJE (jeśli macie)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.03, 12:17

> No i gdzie Was znowu wcięło ???

Witajcie!
            No w pracy, Przemuś!
            Będę się streszczać.
            Witajcie po urlopie! Grrr, żal było wracać, zdecydowanie za krótkie te urlopy.
            A w międzyczasie szykuję się na spływ kajakowy w Bory Tucholskie, może są
            chętni jeszcze? Wyjazd jutro rano.

Pozdrówka,
            Karola
            • Gość: Przemo Re: A co porabiacie w WAKACJE (jeśli macie)? IP: 217.153.52.* 19.08.03, 11:45
              Ludziska!!!

Jak po powrocie z wakacji.
              Ja miałem tylko tydzień w Darłówku (w sumie 3 dni słońca).
              Ogólnie wakacje skupiły się tylko na tym.
              Czekam wciąż na jakieś cynki.

Pozdrówka
              Przemo.
      • Gość: Soda Piwo w B. i nie tylko IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 11:47
        Wczoraj po raz pierwszy od dawna byłem na tzw. zwyczajowym piwie w Bydgoszczy.
        Pierwsze wrażenie: dlaczego na Rynku prawie nie ma ogródków? dlaczego piwo
        kosztuje 4 zł - dolewają za dużo wody?
        No i gdzie w ogóle w Bydgoszczy jest najlepsze miejsce na piwkowanie? W weekend
        chyba skoczymy do Torunia. Może stali bywalcy coś polecą?
        Gdzie was można spotkać na mieście (czytaj: jaką melinę zasiedlacie)? Wczoraj
        nie widziałem nikogo znajomego...
        Zdezorientowany,
        MS
        • Gość: Przemo Re: Piwo w B. i nie tylko IP: 217.153.52.* 19.08.03, 19:47
          Kochani!
          A może po prostu już się tak zestarzeliśmy, zamknęliśmy i w ogóle
          fatalni jesteśmy, że nie potrafimy umówić się raz porządnie na wieczorne
          spotkanie w jakimś bliżej nieokreślonym lokalu i niekoniecznie przy piwku.
          Przecież tylko kilka cynków w tę i z powrotem, od jednej osoby do drugiej
          i sprawa załatwiona. Nie chciałbym iść na łatwiznę, ale od 26 sierpnia
          powinienem być w Bydzi (po półrocznej niebytności), i możnaby jakoś ten fakt
          połączyć ze wspomnianym wyżej (i we wcześniejszych wątkach) faktem no i jakoś
          rozpocząć wspominanie i picie i palenie i nocne powracanie do domu ;)))))
          Karolino! Izo! Łukaszu! Arturze! Macieju! I inni jeszcze, którzy nie trafili
          na ten wątek, a chcieliby się jakoś przyczynić do wspólnego spotkania!
          Bierzcie się do roboty, tzn. wykarzcie choć odrobinkę ochoty na jakieś
          spotkanie. Wciąż czekam, a cierpliwość moja pomału się niestety kończy.
          Nie zmarnujmy poza tym takiej okazji, jaką jest zjazd na jubileusz 50-lecia
          naszej starej, poczciwej budy.

Pozdrawiam Was mocno
          Przemo
          • Gość: Karola Re: Piwo w B. i nie tylko IP: 81.15.220.* 19.08.03, 22:43
            Witajcie!

Przemku! Za starzy??? Ależ w życiu! Po prostu tu potrzeba silnej ręki!
            Nie trzeba jechać do Torunia, żeby się napić piwa!!! W Bydgoszczy też jest
            gdzie usiąść.
            Proponuję spotkanie albo w ogródkach, albo w Trytonach (dawne 10,5 czy też
            ElJazz), w zależności od pogody. Termin? Może piątek 29 sierpnia?
            Nie wiem jak się kontaktować z Izą, spróbuje ją złapać może przez jej rodziców.
            Z Łukaszem nie powinno być problemu. Tylko napiszcie czy odpowiada Wam ten
            termin. Mam tylko nadzieję, że nie wyślą mnie gdzieś służbowo w Polskę.
            Czekam na komentarze w sprawie spotkania,

Karolina
            • Gość: Soda Re: Piwo w B. i nie tylko IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 11:21
              Wielkie dzięki za podpowiedzi. Chciałbym rozdzielić 2 sprawy: pytałem się o
              fajne miejsca w B. i T., bo goszczę w tym tygodniu swoją wybrankę i chcę
              żebyśmy spędzili jakoś fajnie czas. Przyjazd Przema to 2. sprawa. Jeśli o mnie
              chodzi, zdecydowanie odpada weekend począwszy od piątkowego popołudnia (jak
              zwykle Poznań). Wobec tego może być poniedziałek, wtorek, środa i czwartek.
              Przemku! Wybieraj! Może być codziennie... :-)
              MS
              • Gość: Przemo Re: Piwo w B. i nie tylko IP: 217.153.52.* 20.08.03, 19:07
                Karolino!
                Może bardziej sobota, co?

Macieju!
                W Bydzi będę tylko do niedzieli, więc chyba prędzej
                to się piwa napijemy w Poznaniu ;)
                • Gość: Soda Re: Piwo w B. i nie tylko IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 07:28
                  > Macieju!
                  > W Bydzi będę tylko do niedzieli, więc chyba prędzej
                  > to się piwa napijemy w Poznaniu ;)

A środa i czwartek?
                  • Gość: Przemo Re: Piwo w B. i nie tylko IP: 217.153.52.* 21.08.03, 14:13
                    Macieju!
                    Ja dopiero od wtorku wieczora będę w Bydzi, więc
                    może jakaś rzeczywiście środa albo czwartek. Komórę
                    moją masz, no nie? Jak będę to Ty albo ja jakoś damy se cynk.
                    Pozdrówk@
          • Gość: piecia Re: Piwo w B. i nie tylko IP: *.chello.pl 19.06.06, 21:07
            witaj!!! Przemo, wdarłem się na Wasze formu z mocą zimnego kujasia!!! stawiam
            skrzynke jak wiesz kto...;) mała podpowiedź w nicku...;) hmm, to może pół
            skrzynki...;)
      • Gość: Karolina W Re: A co porabiacie w WAKACJE (jeśli macie)? IP: 66.241.92.* 05.10.03, 07:26
        Czesc klasa C, tu Karola z G (pana Konicza) Co u Was slychac? Ktos sie wybiera
        na zjazd?
    • Gość: Przemo A od wtorku jestem w Bydzi i czekam... IP: 217.153.52.* 25.08.03, 20:57
      Kochani!

Od wtorku, po półrocznej przerwie będę wreszcie w Bydgoszczy.
      Czekam na jakieś propozycje od Was, ja też postaram się
      odezwać. Do zobaczyska!

Przemo.
    • Gość: Soda No i stało się, czyli historyczne spotkanie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 07:50
      Informuję Szanownych Czytelników, że doszło do spotkania grupy kontaktowej w
      składzie: Karolina, Przemo i ja (nie zapominając o 2 przemiłych koleżankach
      spoza naszej klasy). Powspominaliśmy trochę, nawzajem wspomagając sobie pamięć
      i jeśli mogę tak powiedzieć, zdecydowaliśmy się zacieśnić współpracę. Jako
      platformę porozumienia przyjęliśmy niniejsze forum i ewentualną przyszłą
      stronkę internetową.
      W związku z powyższym apelujemy do pozostałych, aby również odzywali się, bo
      jest jeszcze wiele do opowiedzenia i powspominania. Nie zapominajmy, że coś nas
      łączy :-) Nie tylko skłonności proalkoholowe...
      Z partyjnym pozdrowieniem,
      MS
      • Gość: Przemo Re: No i stało się, czyli historyczne spotkanie IP: 217.153.52.* 02.09.03, 15:01
        Tak właśnie! To prawda, to nie fikcja, to nie bujda.
        Wreszcie po latach udało nam się jakoś spkinąć. Co prawda
        w małym składzie, ale jak to mówią - pierwsze koty robaczywki,
        albo pierwsze śliwki za płoty. Spotkanie udane i owocne.
        Na razie tylko w plany. Tak jak Maciej już wspomniał
        pomyślimy o stronce w necie, ale jak na razie to proponujemy
        wszystkim naszym ludziom z klasy, aby się wreszcie odezwali
        na tutejszym forum i zaglądali tu częściej (taaak, zdecydowana
        aluzja w tym miejscu do Izy, Łukasza i Artura). Powiadomię
        i Wy też innych o tym wspaniałym miejscu.

Pozdrawiam
        Przemo.
        • Gość: Przemo Re: No i stało się, czyli historyczne spotkanie IP: 217.153.52.* 06.09.03, 13:01
          I znowu ciszaaa....
        • Gość: Przemo Re: No i stało się, czyli historyczne spotkanie IP: 217.153.52.* 08.09.03, 00:19
          No dajcie się usłyszeć
          • Gość: Soda Re: No i stało się, czyli historyczne spotkanie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 09:09
            Przemek jak zwykle niecierpliwy. No tak, ale nie wszyscy mają czas się odzywać.
            Ja sam nie wiem w co mam ręce włożyć w pracy, no i jeszcze podyplomówkę trzeba
            przypilnować. Nawet weekendu mało żeby to wszystko odespać :-)
            Trzymajcie kciuki za mecz Polski ze Szwecją.
            Pozdr
            MS
    • Gość: Gosia Zenelt Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 22:50
      Moja pierwsza ukochana klasa IV c i taki marazm.Żadnych wpłat na
      jubileusz.Szkoda wam kasy czy tak wam żle było ze mną. Jak was nie zobaczę w
      operze, to będzie mi bardzo przykro. Jutro spotykam się z Hanią. Ona będzie na
      jubileuszu.Ruszcie się w końcu. Całusy. G.Z
      • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.52.* 10.09.03, 18:58
        Hurrraaa!!! Witamy Panią Gosię!!!

Jak miło wreszcie Panią "zobaczyć" na naszym skromnym forum.
        Po tak długim czasie jego istnienia :)
        A jeśli chodzi o zjazd, to muszę nakablować na Macieja i Karolinę.
        Co prawda też mnie przekonali do takiej opcji, ale zobaczymy.
        Na spotkaniu w końcu sierpnia postanowiliśmy, że zobaczymy się w szkole,
        a potem pojedziemy gdzieś na miasto i powspominamy dalej. Jednak
        Jak Pani tak napisała, to aż mnie serce zabolało. Postaram się ich
        wszystkich namówić. Choć szczerze mówiąc, sam nie wiem czy ja będę dysponował
        wolnym czasem w październiku. Będę robił wszystko co możliwe.

Gorące całuski
        Przemo.
        • Gość: Gosia Zenelt Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 21:31
          Witaj Przemku!!!!
          Mam nadzieję, że zmienicie zdanie i pojawicie się na balu. Spotkałam się z
          Hanią i chce być na balu. Inne osoby z klasy pozdrowię, kiedy pojawią się na
          jubileuszu. Atak nawiasem mówiąc, gdzie podziały się wasze zapewnienia o tym,
          że będziemy się spotykać, że tęsknicie za mną.ZDRAJCY!!!!!!!4.10 będzie msza w
          Kościele na Jarach o 10.30;potem krótkie spotkania w szkole, odbiór pakietów i
          zaproszeń(ale najpierw wpłata kasy);o17.00 oficjalna część w operze i bal.Miło
          będzie Was widzieć. G.Z
          • Gość: Karolina Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 07:53
            Witajcie!
            Bardzo się cieszę, że w końcu doszło do spotkania (nielicznego, ale zawsze).
            Buzie nam się nie zamykały i całe szczęście, że złocisty napój był pod ręką, bo
            inaczej by nam zaschło w gardle :)
            Pani Małgosiu! Jak miło Panią tu widzieć!!! Niestety, muszę powiedzieć, że nie
            będę mogła się pojawić na uroczystościach (mimo wcześniejszych ogromnych
            chęci), z kilku powodów, m.in. mam wtedy zjazd na uczelni w Poznaniu. Liczę
            zatem na spotkanie w innym terminie i mam nadzieję, że poza tą wielką pompą
            będzie jeszcze okazja się zobaczyć. Tutaj pozostawiam pole do popisu również
            dla kochanego donosiciela, Przemka, z którym omawialiśmy wstępnie
            pozajubileuszowe spotkanie.
            Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie,
            Karolina
    • Gość: Przemo No to teraz już "po ptokach"... IP: 217.153.52.* 12.09.03, 19:07
      Pani Gosiu Kochana!
      ...i pozostali kochani bardziej lub mniej członkowie klasy 1-4c!

Z przykrością muszę Wam powiedzieć, że jako "klasa" (specjalnie w cudzysłowiu)
      daliśmy wielkiej, za przeproszeniem DUPY, nie mogąc się nawzajem poinformować
      i wspólnie zmobilizować do tak wspaniałej imprezy jaką na pewno jest 50-lecie
      naszej szkółki. Miejmy nadzieję, że może niedługo, z mniejszą pompą, ale jednak
      uda się nam strzasnąć. Bo widząc co się dzieje tu na forum, i będąc ogromnie
      zaszokowanym ilością odpowiedzi na maile od ludzi z klasy (co prawda dużo ich
      nie było, ale zawsze), to nia macie za dużo chęci. Oczywiście nie chcę tu obra-
      żać Karolinki i Macieja, którzy wykazali jednak chęci. Sam oczywiście też nie
      jestem święty, bo do dnia dzisiejszego nawet nie wiem, czy na początku paździer-
      nika będę w Bydgoszczy. I wcale nie chcę się tutaj z tego tłumaczyć, bo zaraz
      przeczytam, że to robią winni. Najbardziej z tego wszystkiego żal mi naszej Pani
      wychowawczyni Gosi, która na pewno myślała, że licznie pojawimy się na tej uro-
      czystości. Jak nie teraz kochani, to proszę Was - może później. Zróbmy to dla
      Niej (i po części też dla siebie) i spotkajmy się w o wiele większym gronie,
      razem ze zdjęciami, głowami pełnymi wspomnień i uśmiechami na buźkach, czego
      sobie i Wam z całego serca życzę...

Przemo.
      • Gość: Nata Re: No to teraz już "po ptokach"... IP: *.farmacja.amg.gda.pl 16.09.03, 12:02
        Hej!
        Ja niestety nie jestem z IVC, ale bylo mi miło poczytać, że udalo Wam sie
        spokać choc w piątke (nie wiem, czy się dobrze doliczyłam uczestników
        dyskusji). No i zapomniałam się przedsatwić - Natalia Filipowicz - IVa, matura
        w tym samym roku (dla przypomnienia koleżanka Mrówy i Kuby), chyba najlepiej z
        Was kojarzę Przemka. Mogę Wam na priva podać adres do Agnieszki z domu
        Urbańskiej, bo pracuję z Jej Mężem, a wiem, że wspominała coś o zjeździe:)
        Pozdrawiam Was serdecznie:)
        Natalia
        • Gość: Przemo Re: No to teraz już 'po ptokach'... IP: 217.153.52.* 16.09.03, 18:05
          Cześć Natalio!

Cieszę się, że mnie kojarzysz, ale szczerze mówiąc
          ja Ciebie jakoś nie mogę sobie przypomnieć. Jakbyś mogła
          to prześlij adres do Agi. Gdzieś tam we wcześniejszych
          napisałem swój adres. Odezwij się może jeszcze troszkę.

Pozdrawiam serdecznie
          Przemo.
          • Gość: Agnieszka Re: No to teraz już 'po ptokach'... IP: *.pl / *.limes.com.pl 19.09.03, 12:39
            Witajcie!!!
            Przepraszam za tak dlugie milczenie ale szerze mowiac nie mialam pojecia o tym
            miejscu. Dopiero wczoraj poinformowala mnie o nim Natalia, ktorej Przemek nie
            kojarzy. Jesli chodzi o zjazd to razem z Hubertem i Kasia uradzilismy ze sie
            wybieramy jednak myslelismy raczej o wizycie w szkole i wspolnym wyjsciu na
            piwko na miasto, wydawalo nam sie ze jest to lepsz sposobnosc do powspominania
            niz bal. Jednak jesli wybieracie sie na bal to trzeba bedzie pomyslec o zmianie
            planow, dajcie znac co robimy. Mysle ze zjazd jest najlepsza okazja do
            spotkania i nie mozna jej przegapic. Dam znac o forum Kasi i Hubertowi
            Pozdrawiam
            Agnieszka z domu Urabanska
            • Gość: Przemo Re: No to teraz już 'po ptokach'... IP: 217.153.52.* 19.09.03, 15:40
              Czołem Aga! (dziś tylko tyle, bo się spieszę).
              Przemo.
            • Gość: Soda Co z tym jubileuszem? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 09:17
              Pozdrawiam i witam nową uczestniczkę naszych dziwacznych dyskusji, Agnieszkę ;-
              ) Kurczę, jestem w kropce. Już miałem zamiar ogłosić że idę na ten cały
              jubileusz, ale teraz to już nie wiem czy KTOKOLWIEK na nim będzie. Wiem, że
              bardzo zależy na nim pani Gosi. Rozumiem, że dziwnie by się czuła na takiej
              imprezie bez swoich pierworodnych podopiecznych. Z drugiej strony rozumiem
              obawy, że ten bal może być, hmmmm, no wiecie - te jubileusze... :-)
              Dlatego proszę o deklarację - jeśli chociaż 1 z was tam będzie, to i ja się tam
              zjawię, jeśli nie - to podyskutujmy o innych rozwiązaniach. Dla Pani Gosi: "nie
              jesteśmy zdrajcami, a wręcz przeciwnie, wreszcie zaczynamy się oddolnie
              organizować, niezależnie od wszelkich jubileuszy - no i z chęcią wciągniemy
              Panią do tego procederu" :-)
              Fajnie, że znowu się odzywacie, tak trzymać.
              Pozdrawiam,
              MS
              • Gość: Karola Do dzieła! IP: 81.15.220.* 22.09.03, 18:36
                Witajcie!

Cieszy mnie fakt, że nasze forum stopniowo się wzbogaca o kolejne osoby z
                naszej klasy :) Witaj Agnieszko!
                Skoro potrzebujecie deklaracji, oto i ona: jak już wcześniej pisałam, mnie
                niestety nie będzie (siła wyższa) ALE: JESTEM ZA SPOTKANIEM
                POZAJUBILEUSZOWYM!!! Może byśmy tak zorganizowali osobne spotkanie tylko naszej
                klasy? Dobrze by było wykorzystać jakiś taki moment, kiedy wszyscy zjeżdżają
                się do Bydzi, okolice jakiegoś święta/wolnego itp.
                Najwyższy czas zacząć coś planować! 01 listopada pewnie odpada, bo różnie mamy
                rodzinne groby rozsiane (choć to w weekend przypada). Może 11 listopada? To
                jest wtorek, kto może niech przyjeżdża, bierze wolne na poniedziałek,
                cokolwiek, byle coś wypaliło. Co Wy na to? Jeśli tylko obecnym tu wszystkim
                będzie odpowiadał ten termin to rozkręcimy to dalej.
                Pani Małgosiu! Zgadzam się z Maciejem i jeśli nawet niektórzy z nas nie zasilą
                szeregów oficjalnej imprezy, będą czynić starania, aby samodzielnie się
                zorganizować.
                Chłopaki i dziewczyny, pomóżcie, bo trzeba się za to wziąć i to konkretnie!
                Czekając na odzew, pozdrawiam serdecznie,
                Karola
                • Gość: Przemo Re: Do dzieła! IP: 217.153.52.* 25.09.03, 21:37
                  Heloł!

Z powodów różnych (nie będę Was tu zanudzać ich wyliczaniem),
                  wolałbym nie iść na bal. A spotkanie mniej oficjalne, ale zapewne
                  równie, albo i bardziej owocne pasuje jak ulał. Jestem za
                  pójściem przed połuddniem do szkółki, przytuleniu i porozmawianiu
                  z naszą Panią Gosią Kochaną, a potem z plikiem zdjęć z wycieczek,
                  imprez i jeszcze innych dziwnych miejsc uderzeniem na miasto w celu
                  wypicia kilku litrów piwa i powspominaniu. Również czekam na odzew.
                  Prawdopodobnie pojawię się w Bydzi w ten październikowy weekend.
                  Nie jest to na 100%, bo nie wiem, czy uda mi się zamienić w pracy.
                  Oby.

Pozdruffka
                  Przemo.
                  • Gość: Agnieszka Re: Do dzieła! IP: *.pl / *.limes.com.pl 27.09.03, 16:57
                    Popieram Cie calkowicie Przemku i mam nadzieje, ze uda Ci sie tak zalatwic w
                    pracy abys mogl zjawic sie w Bydzi. Ja deklaruje swoja obecnosc na 100%, wiem
                    rowniez ze bedzie Kasia i Hubert. Apeluje do pozsotalych, ktorz udzielali sie
                    na tym forum aby rowniez zaszczycili progi naszej szkolki swoja obecnoscia w
                    sobote. Mam nadzieje na pelne milych wspomnien spotkanie przy piwku.
                    Do zobaczenia.
                    Agnieszka
                    • Gość: Karola Re: Do dzieła! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 07:57
                      Kochani!

Ponieważ nie wiem czy tu zajrzę przed tym wielkim wydarzeniem jakim będzie
                      zapewne spotkanie po latach, chciałabym Was prosić, abyście pozdrowili
                      wszystkich tam obecnych, ucałowali i uściskali kochaną Panią Małgosię w moim
                      imieniu.
                      Nadal czekam na Wasze rozważania w sprawie 11 listopada (spotkanie).

Pozdrawiam,
                      Karolina
    • Gość: Przemo Niestety mnie nie będzie... buuuuu... IP: 217.153.52.* 30.09.03, 14:00
      Kochani!

Wybaczcie, ale niestety nie uda mi się przybyć
      na weekend do Bydzi. Siła wyższa - praca. Nie poszło
      się zamienić i jakoś wykombinować wolnego.
      Pozdrówcie się ode mnie nawzajem, gdy spotkacie się
      zapewne na nie jednym piwku. No i oczywiście uściskajcie
      naszą kochaną wychowawczynię. Mam nadzieję, że będzie
      jeszcze okazja do spotkania.

Przemo.
      • Gość: kasia i hubert Re: Niestety mnie nie będzie... buuuuu... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 08:32
      • Gość: kasia i hubert kasia i hubert witaja na forum IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 08:35
        Witamy wszystkich w sieci. Informujemy, ze wybieramy sie do budy w sobote po
        mszy.Mamy nadzieje z wami wszystkimi sie spotkac.
        Kasia Hubert Olszewscy
    • Gość: Soda To nie jest chamstwo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 08:06
      Wiem, nie było mnie. To jednakże nie jest z mojej strony pospolite chamstwo. Po
      prostu nie miałem jak was zawiadomić, bo w zeszłym tygodniu padło łącze
      internetowe w pracy. Powód nieobecności był tzw. prozaiczny - musiałem wyjechać
      do Poznania zaopiekować się chorującą częścią tzw. rodziny.
      Bardzo mi żal, że nie mogliśmy się widzieć. Jakieś relacje?
      MS
      • Gość: Karola Czekamy na relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 07:41
        Witajcie!

Kasiu i Hubercie! Poopowiadajcie jak było na zjeździe. Wszyscy tu obecni na
        pewno będą chcieli poczytać.

Nie ma odzewu co do dodatkowego spotkania (przypominam: okolice 11 listopada),
        czy mam założyć, że nie macie ochoty się spiknąć???

Pozdrawiam,
        Karola
        • Gość: Przemo Re: Czekamy na relacje IP: 217.153.52.* 08.10.03, 17:55
          No i ja również czekam na jakieś wieści jak tam było.
          • Gość: Przemo Re: Czekamy na relacje IP: 217.153.52.* 12.10.03, 21:37
            Wciąż czekamy...
            • Gość: Karola Re: Czekamy na relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 08:02
              I czekamy, czekamy...
              Czy tam nikt nie był???

Karola
    • Gość: Przemo Po zjeździe... i po wątku... IP: 217.153.52.* 15.10.03, 21:04
      Niestety, tego obawiałem się najbardziej.
      Było przed zjazdem. Ludzie na forum gadali.
      Jest po zjeździe. I już nikogo...
      • Gość: Gosia Zenelt Re: Po zjeździe... i po wątku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 14:01

Witam!!!!
        Ja byłam i żałujcie ,że Was nie było.Udało się nam zorganizować Zjazd
        perfekcyjnie.Było dużo radości ludzi,którzy spotkali się po latach, był śmiech,
        łzy i cudowna atmosfera.Jednak IV LO ma w sobie to coś. Kiedy z wami się
        spotkam? Całusy
        • Gość: Przemo Re: Po zjeździe... i po wątku... IP: 217.153.52.* 23.10.03, 12:52
          Pani Małgosiu!

Z pewnością się niedługo zobaczymy.
          Co prawda, jeżeli chodzi o naszą klasę, to zjazd absolwentów
          okazał się klapą, bo zapewne niewiele osób się na nim pojawiło.
          No chyba, że się mylę. Oby...
          Jednak poczyniliśmy pewne kroki i kontakty dzięki tej imprezie
          zostały odświeżone. Mamy maile, komórki etc., a przede wszystkim
          chęci.

Pozdrawiam
          Przemo.
          • Gość: Karola Przemku, zróbmy coś! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 08:17
            Przemku, skoro udało nam się spotkać już dwukrotnie, to mam nadzieję, że
            kolejne spotkanie będzie już w większym gronie? A jak nie, to odwiedzimy Panią
            Małgosię we dwójkę!!!
            Wiem, że niektóre klasy ustalają sobie jakiś termin, taki na zawsze, że np. w
            jakiś dany dzień weekendu w roku wszyscy spotykają się gdzieś na mieście (można
            gdzieś indziej, rzecz jasna). Zróbmy podobnie, wybierzmy jakiś stały termin i
            już. Kto będzie mógł, ten przyjdzie, a jeśli komuś nie uda się przybyć danego
            roku, może będzie mieć szanse następnego roku!?

Pozdrawiam serdecznie,
            Karola
            • Gość: Przemo Re: Przemku, zróbmy coś! IP: 217.153.52.* 25.10.03, 14:55
              Karolinko! Całkiem fajny pomysł. A tak przy okazji,
              to Łuki ma teraz (sam się chwalił) stałe łącze i numer
              na Gadu, więc mam nadzieję, że jakoś się kontakt z nim
              polepszy.
              Do zobaczyska. Pa!
              • Gość: Soda Soda: reaktywacja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 10:34
                No i mnie sporo czasu nie było :-(
                Niestety, w pracy jest ban na neta ostatnio i piszę w dosyć partyzanckich
                warunkach. W domu dopiero ustawiłem nowy sprzęt i w weekend skrobnę coś może
                więcej. Widzę, że ruch niezbyt gęsty tutaj...
                Co do spotkania, czekam na konkrety.
                MS
                :-)))
        • Gość: Misha pozdrowienia dla p.Gosi Zenelt!!!!! IP: 62.244.137.* 29.10.03, 14:57
          ja tez bylem wychowankiem p.Zenelt tyle ze konczylem "czworke" w 2001 i goraco
          pozdrawiam mojego najlepszego nauczyciela/wychowawce az lezka sie w oku kreci
          wspominajac licealne czasy...
          • Gość: Przemo Re: pozdrowienia dla p.Gosi Zenelt!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 04.11.03, 17:31
            Witaj Misha! Miło, żeznowu kolejna osoba przyłączyłasię do naszego
            małego wątku. Podziel się wrażeniami jak to było za czasów licealnych,
            a w szczególności mając tak fajną Panią wychowawczynię.
            My byliśmy pierwszą jej klasą, co miało swój urok, a jednocześnie
            jakąś niepewność. Oczywiście pojawiały się zgrzyty (gdzie ich nie ma),
            ale poza tym było prawie zawsze bardzo wesoło.
            Pozdrówka
            Przemo.
    • Gość: Luki Piwo to dobre jest paliwo! IP: 212.122.200.* 09.11.03, 20:36
      Proponuje spotkanie na browarze w Bydgoszczy. Umowimy sie na jakis wieczor w
      ktorejs z knajp i dobrze sie zabawimy. Najlepiej jeszcze przed swietami. Co wy
      na to? Co do terminu dogadamy sie, kiedy moga nie-bydgoszczaki. Ok?
      • Gość: Przemo Re: Piwo to dobre jest paliwo! IP: 217.153.52.* 09.11.03, 21:06
        Łuki! Czy za nie-bydgoszczaka mam się zdenerwować?
        Takie teksty o spotkaniu przy piwko nie raz już
        pojawiały się na tym forum, ale można spróbować
        po raz kolejny. Myślę, że najbardziej ochocza na
        takie naciskanie ludzi, by się spotkać będzie
        Karolina - co Ty na to?

Pozdrawiam
        Przemo.
        • Gość: Luki Re: Piwo to dobre jest paliwo! IP: 212.122.200.* 09.11.03, 22:04
          No wiesz, specjalnie pialem o nie-bydgoszczakach majac na mysli Ciebie. Nie
          zeby Cie obrazic, ale dac Ci szanse przyjazdu na to piwo, zebys sobie terminy
          odpowiednio poukladal. Ty lamo :)
          • Gość: Soda Re: Piwo to dobre jest paliwo! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 11:14
            czekam na konkret. ban nadal obowiązuje. ms
            • Gość: Karola Re: Piwo to dobre jest paliwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 07:53
              Witajcie!

Nie było mnie chwilkę, duzo pracy, wyjazdów, sami wiecie.
              Co z tym spotkaniem??? Oczywiście pomysł na 11 listopada okazał się spalony.
              Szkoda :(

Przemku! Ja mogę naciskać, nie ma sprawy, ale sama, choćbym nie wiem jak z
              siebie wychodziła, tego nie załatwię! :-(

Cieszę się, że Łukasz do nas zajrzał. Łukaszku! Wybacz, że nie odzywam się
              ostatnio, ale sporo się u mnie dzieje. Mam nadzieję, że uda się nam spotkać
              niebawem.

Spotkajmy się faktycznie przed świętami, wszyscy powinni być wtedy w Bydzi. Co
              Wy na to?

Pozdrawiam wszystkich cieplutko,
              Karolina
              • Gość: Luki Re: Piwo to dobre jest paliwo! IP: 212.122.214.* 19.11.03, 16:06
                Przed swietami jest ok. Ale mozna sprobowac wczesniej. Soda, ty pracujesz w
                Bydgoszczy? Bo jezeli tak, to pozostaje sciagnac Przemasa, dotrzec do kilku
                innych osob i juz. My z Bydy wlasciwie mozemy zawsze.
                • Gość: Przemo Re: Piwo to dobre jest paliwo! IP: 217.153.52.* 19.11.03, 19:07
                  Ja tam na Święta sobie wolne załatwiam, no i mam nadzieję, że się uda ;)
    • Gość: Przemo Jak dobrze pójdzie, to przekroczymy STÓWKĘ IP: 217.153.52.* 24.11.03, 17:28
      Kochani! Jakoś ucichło na naszym wątku!
      Zapomnieliście o nim, czy jak?
      • msodkiewicz :))) 29.11.03, 01:44
        NA KAŻDYM FORUM JEST TAK, ŻE KTOŚ PISZE SETNY POST.
        • Gość: Przemo Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 16:23
          Macieju!!! Gratulacje, że setka wypadła akurat na Ciebie. Pozdrówka. Przemo.
          • Gość: Soda Re: :))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 11:23
            Tylko teraz wiadomości przechodzą na drugą stronę.
            • Gość: Przemo Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 14:23
              Macieju! To co, że na drugiej stronie. Świadzczy to w sumie o liczbie
              bezsensownie wysłanych postów, tylko po to, aby wątek nie spadł nisko.
              A co ze spotkaniem przed Świętami ???

Pozdrówka
              Przemo
              • Gość: Soda Re: :))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 07:14
                Hej, hej! Wszyscy zdrowi?
      • Gość: strzałek Re: Jak dobrze pójdzie, to przekroczymy STÓWKĘ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 15:08
        Dzieki soda za pomysł, moze być strzałek.Przemo myślę że trzeba rozruszać
        towarzystwo-może cos napiszesz? Przeglądałem ostatnio zdjęcia z balu na
        100par.Ciekawy jestem czy twój mięsień piwny się powiększył czy nie? Ja z
        chęcia bym potrenował w miłym (nomen omen)towarzystwie.Pozdrawiam
    • Gość: Soda Życzenia świąteczne IP: *.iweb.pl 24.12.03, 17:41
      No, kochani! Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i niech Wam się tam kula po
      trochu. Obyśmy się zobaczyli - wkrótce lub później - ale oby to się stało!
      Wasz kumpel,
      MS
      • Gość: Soda Czy to nie trochę wstyd IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.01.04, 00:44
        ...że odpowiadam sam sobie, tylko dlatego, żeby jakoś zainaugurować Nowy Rok
        2004 i jakoś nasze forum uaktualnić. Co się z Wami dzieje???
        Zaniepokojony,
        MS
        • Gość: Przemo Re: Czy to nie trochę wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 13:55
          Macieju!
          Ja żyję, nie wiem jak reszta. Z tego co wiem, to Łukasz
          nieżle zakuwa. A co z pozostałymi, to chyba zaginęli gdzieś
          w akcji. Pozdruffka;)
          • Gość: Soda Re: Czy to nie trochę wstyd IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.01.04, 00:19
            Dobrze, że chociaż ty żyjesz, Przemku. Obawiałem się, że to już koniec tego
            forum. Cóż, mam nadzieję, że chociaż ty będziesz tkwił na posterunku :)
            MS
            • Gość: Przemo Re: Czy to nie trochę wstyd IP: 217.153.52.* 09.01.04, 17:05
              Tkwię Macieju na posterunku i dupa. Nikt więcej już tu nie zagląda ;((( Cóż...
              • Gość: Soda Trza widać w Poznaniu IP: *.iweb.pl 12.01.04, 20:17
                Przemku! Od 23 do końca stycznia jestem w Poznaniu (zasłużony urlop). Może
                jeszcze ktoś zachaczy o to miłe miasto i jakoś powspominamy, co? Bez sensu
                byłoby tak ciągle tylko napieprzac bez sensu po klawiszach. W Bydgoszczy
                trudno się z kimś, niestety, dogadać.
                Pozdrawiam,
                MS
                • Gość: Przemo Re: Trza widać w Poznaniu IP: 217.153.52.* 23.01.04, 14:28
                  Niezły pomysł. Może i Karolinę da nam się namówić, jak
                  będzie w Poznaniu. Zobaczymy.
                • Gość: Przemo Re: Trza widać w P-niu IP: 217.153.52.* 23.01.04, 14:30
                  Niezły pomysł. Może i Karolinę da nam się namówić, jak
                  będzie w Poznaniu. Zobaczymy.
    • Gość: Przemo Wątek umrze śmiercią naturalną??? IP: 217.153.52.* 29.01.04, 15:20
      Kochani!
      Z tego co widzę, to nasz wątek raz już znikną z pierwszej strony,
      a stale nikt się nie odzywa. Mimo, że Artur dostał link, to też
      brzydal milczy. WIęc postanowiłem sam sobie popisać ;(
      • Gość: Przemo Re: Wątek umrze śmiercią naturalną??? IP: 217.153.52.* 29.01.04, 15:23
        Jak dobrze Przemo, że tylko ty tu piszesz...
        (tak se napisałem, a co mi tam)
      • Gość: Przemo Re: Wątek umrze śmiercią naturalną??? IP: 217.153.52.* 30.01.04, 12:41
        Znów se sam pisze
        • Gość: Soda Re: Wątek umrze śmiercią naturalną??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 09:10
          O, a już myślałem że umarł :)
          Sorry, ale już odruchowo przestałem zaglądać. Jak widać, Przemo piszesz sam do
          siebie. A to już niekoniecznie jest zdrowe psychicznie :)
          Może dla ludzi jest trudne przejście na stronę z drugą setką postów? Albo po
          prostu wszyscy są zajęci robieniem kariery i zbijaniem dużych pieniędzy. Ja
          jestem jakby co.
          MS
          • Gość: Przemo Re: Wątek umrze śmiercią naturalną??? IP: 217.153.52.* 04.02.04, 15:09
            Macieju! Chociaż Ty. Dzięki stary.
            • Gość: Waldemar Biniecki Re: Czy wiecie,ze gdyby prof.Zenelt IP: 169.207.144.* 13.02.04, 17:59
              wiedziala o tym watku, moglby on trwac dale!!!!
              pozdrowienia z USA
              • Gość: Soda Re: Czy wiecie,ze gdyby prof.Zenelt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 11:36
                Najgorsze, że przecież wie. Prawda, Przemo?
                I w ogóle to wszyscy wiedzą. I nikt nie pisze. I ja się tak nie bawię.
                Buuuuuuuuuuuu!!!
                MS
                • Gość: Przemo Re: Czy wiecie,ze gdyby prof.Zenelt IP: 217.153.52.* 29.02.04, 17:33
                  Prawda! No i stało się. Dawno nie zaglądałem i wątku trzeba było szukać
                  gdzieś na szarym końcu. Ludziska! Odezwijcie się !!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: strzałek Re: Czy wiecie,ze gdyby prof.Zenelt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 15:26
                    dobra w końcu sie odnalazłem.Wiem gdzie jest poczatek a gdzie
                    koniec.Podsumowujac:pisze do siebie dwóch wytrwałych czasami cos dorzuci Wielki
                    Brat zza oceanu(jak to młodzież klika pozdro prof).Mizernie to wygląda.Wielki
                    szum zwiazany ze spędem absolwentow minął i cisza.
                    • Gość: Soda Re: Czy wiecie,ze gdyby prof.Zenelt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 08:54
                      No właśnie. Racjaż to absolutna. Dlaczego tak jest? Po pierwsze niska
                      świadomość społeczna. Nawet jak ktos ma kompa z dostępem, to moze nie wiedzieć
                      o tym forum. Po drugie rozproszenie. Cholera wie gdzie są niektórzy i nie tak
                      łatwo do nich dotrzeć. Po trzecie olewka. Są tacy co mają kompa, internet,
                      wiedzą o forum, można ich zlokalizować i... tzw. dupa. Jest jeszcze czwarta
                      możliwość - zobaczy ktoś że poprzednia strona kończy się na setnym poście i nie
                      kuma że dyskusja to czy się dalej. Ale czy to usprawiedliwienie?
                      Ja odnoszę wrażenie, że nawet będąc w ciemnym buszu, pisałbym tu i tak. Co z
                      tego że nie ma się czasu spotkać na żywca (albo Tyskie)? Kurna, pogadać chyba
                      ze starymi znajomymi można, co? Chyba że nasza ex-klasa nienawidziła
                      genetycznie mnie albo Przemasa, ale to by była dla mnie jakaś nowa wiadomość.
                      Nawet nie było postu z sakramentalnym "fuck off and die".
                      Z drugiej strony - czy jakaś inna klasa zrobiła tu jakiś swój wątek?
                      OK, ale co tam u ciebie, Strzałek, czy wchłonął cię System?
                      Pozdrawiam,
                      MS
                      • Gość: strzałek NIE DLA OLEWACZY !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 15:36
                        Nic nie usprawiedliwia olewactwa tego forum.Do kompa mam dostęp w pracy i
                        chociaż z reguły trzeba zapier...ać znajduje 10min żeby tutaj zajrzeć.NIE DLA
                        OLEWACZY !!!Mógłbym powiedzieć
                        -cieszę się, że tak późno dotarłem do tego forum
                        Oddzielone ziarno od plew wyda lepszy plon.
                        Ranny z ciebie ptaszek soda fiu, fiu, czyżby poruszył ciebie mój wpis.Mam
                        nadzieje, że z innymi też tak będzie.Gdzie jest przemo?!HAAAALOOOO,przepraszam
                        nie widział pan przema?
                        Co się tyczy pytań- normalka, powoli jak na razie nie jest źle. System mnie nie
                        wchłonął, bo z nim walczę- butelka po butelce.Jest jeden kłopot, bo po walce
                        ręce mi sie trzęsą i głowa boli.
                        • Gość: strzałek Re: NIE DLA OLEWACZY !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 14:44
                          co to ma znaczyć? gdzie wpisy?niepoprawni jesteście.
                          • Gość: strzałek Re: NIE DLA OLEWACZY !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 09:24
                            sam do siebie nie będę pisał, olewacie mnie
                            • Gość: Soda Re: NIE DLA OLEWACZY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 09:34
                              Litości kolego!!!
                              A poranna kawa w robocie?
                              MS
                              • Gość: strzałek Re: NIE DLA OLEWACZY !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 17:39
                                nie pije kawy, dlatego przysnąłem na cały dzień. Niemniej ciekawie jest cos
                                przeczytać. Jutro się poprawie.
                                • Gość: Soda Re: NIE DLA OLEWACZY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 08:36
                                  Ja natomiast jestem ciekawy kiedy obudzi się Przemas. Pewnie już zapomniał o
                                  tym łez padole. Co do kawy, to właśnie wchłaniam dzisiejszą. No i widzę,
                                  Strzałek, że robisz sztuczny tłok na forum :) Słuszne to i sprawiedliwe, jak by
                                  powiedział pewien autorytet moralny.
                                  Pozdr.
                                  MS
                                  • Gość: strzałek Re: NIE DLA OLEWACZY !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 14:22
                                    niedługo wiosna może sie zbudzi niedzwiedź jeden.Znasz jakis sposób, żeby go
                                    szybciej z nory wykurzyć?A może poznań odciety od świata hihihihihi.
                                    Dzisiaj w pracy od rana taki zajob, ze nawet na ranne siusiu nie miałem czasu,
                                    nie wspominajac o kawie za którą nie przepadam. Co do tłoku to bedzie przy
                                    nastepnym zjeździe absolwentów buahahaha.nara
    • Gość: Przemo Witamy Łukasza! IP: 217.153.52.* 10.03.04, 17:07
      Czoł(gi)em Strzałek!

Kopę lat kolego! Jak widzisz wreszcie się obudziłem.
      Straciłem nadzieję, że ktoś tu jeszcze zagląda, a jednak.
      Co prawda ekipa ta sama od ponad 100 postów ;)
      Nie lubisz kawy? A ty... A ja bym se teraz walnął, bo zasypiam prawie.

Może wreszcie się również odezwie Karolina?!

Do nextnego razu:) NARTA!
      • Gość: Przemo Re: Witamy Łukasza! IP: 217.153.52.* 11.03.04, 13:18
        I co, teraz Was już tu nie ma???
        • Gość: strzałek Re: Witamy Łukasza! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 13:51
          CHRYSTE PANIE NA GUMOWYM BANANIE !!!!!!!!PANIE I PANOWIE TOŻ TO PRZEMO WE
          WLASNEJ OSOBIE!!!!!
          a do tego jaki ironiczny. jasne,że jesteśmy, przynajmniej ja co widać na
          załączonym obrazku. nie wiem co z soda, chyba przysnął.
          ekipa ta sama ale jaka mocna(jak dobra kawa :-)
          co tam słychać w szerokim świecie,może jesteś w bydzi?
          mam nadzieję,że będziesz cześciej tutaj zaglądał.
          potrzebuje maila do biniola, możesz mi pomóc?
          Aha, przepraszam nie widział pan może Karoliny?
          • Gość: Karolina Re: Witamy Łukasza! IP: 195.117.130.* 11.03.04, 20:51
            Hihi, no i jestem!

Ktoś mnie szukał? Witam wszystkich i ściskam mocno!
            Po długim milczeniu, nie wiem sama z jakiej przyczyny, aha, bo kiedyś zniknął
            mi z zasięgu wzroku ten przewspaniały wątek, jestem. Właśnie zrobiłam sobie
            przerwę w nauce, grrr, ten angielski, nigdy go dość.
            Ale co u Was? Wiosna tuż tuż, na forum widzę stały skład... Zawitała też nowa
            osóbka, pozdrawiam serdecznie, której nie kojarzę za bardzo (poza nazwiskiem),
            mam nadzieję jednak, że zostanie mi to wybaczone? Liczę, że znajdzie się
            okazja, by sobie poprzypominać co niektóre persony.
            Co do świadomości... ludzie naprawdę mogą nie wiedzieć, bo niby skąd? Ja też
            żyłam w długiej niewiedzy, ale pewnego dnia wszystko się zmieniło! Trzeba
            próbować ludzi uświadamiać, najpierw w najbliższym gronie, a potem, coraz
            szerzej i szerzej...
            Co z tym naszym spotkaniem??? Urodzi się coś w końcu czy nie? Byłoby super
            powiększyć statystykę z ostatniego spotkania w Bydgoszczy (3-osobowego z
            dalszymi towarzyszkami). W Bydzi jednak łatwiej się spotkać zatem może się uda?
            Wielkanoc... no właśnie.
            Ciekawe też, co u naszej kochanej Pani Małgosi. Pozdrawiam Pana Binieckiego!

Tymczasem zmykam i buziaczki Wam wysyłam.

Karolina
            • Gość: strzałek Re: Witamy Łukasza! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 16:34
              witam Karolinę, myślę że wystarczy napisać pzepraszam, nie widział pan.... i
              zaraz ta osoba pojawia się na forum.
              Jestem za spotkaniem obojętnie w jakim gronie(może być w winogronie)
              gdzie jest przemo?
              gdzie jest soda?
              • Gość: Przemo Re: Witamy Łukasza! IP: 217.153.52.* 13.03.04, 14:34
                Ależ Ty niecierpliwy robaczku ;)
                Mówisz, masz. Już znowu jestem.
    • Gość: Przemo Ogólnoświatowa akcja propagandowa IP: 217.153.52.* 14.03.04, 14:51
      Kochani!
      Ponieważ skład na tym forum naszym marnym się nie powiększa od kilku już
      miesięcy (wybacz Strzałek), proponuję rozpocząć ogólnoświatową akcję propa-
      gandową, mająca na celu poinformowanie ludzi z naszej klasy o istnieniu
      takiego, a nie innego miejsca w Internecie, gdzie możemy się wreszcie spotkać,
      chociaż online, a nie w realu (nie mylić ze sklepem). A dlaczego ogólnoświatowa?
      Bo z tego co wiem, to Ania Zielińska siedzi w Moskwie, a co z resztą to nie
      wiem, gdzie się podziewa w większości. Poza tym część ludzi, która wie
      o istnieniu tego wątku i odwiedzała go parę razy, teraz ma nas głęboko w d...
      i już wcale się nie pokazują. Czy nie jest to jakiś taki chociaż troszkę fajny
      pomysł? OK, kińczę, bo się rozpisałem jak cholera i Strzałek się tym przerazi.
      Trzeba go będzie cucić mocną kawką;)

Pozdrowionka z Poznania od Przema, hejka!
      • Gość: Soda Re: Ogólnoświatowa akcja propagandowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 10:37
        Ależ się rozgorączkowało na forum!!!
        No, no, no. Wystarczyło Was zostawić na weekend i już płaczecie dzieci?
        Tatuś Maciuś już wrócił z weekendu w Poznaniu. Hehehehehehehehehe!
        No cóż, pomiędzy rozgryzaniem orzeczeń ETS o hodowlach pszczół,
        trichloroetylaninie (?!?), transporcie zwierząt i innych wesołych
        zagadnieniach, mogę jeszcze tu zaglądać w godzinach pracy.
        Uwaga! Prawdopodobnie 19-28 marca jestem w Poznaniu (urlop). Może cuś? W Bydzi
        jestem cały czas poza tym.
        A co do ogólnoświatowości - to może część z naszych wyjedzie za chlebem do UE?
        (o ile chleb już tam pojechał)
        Trzymta się
        MS
        • Gość: strzałek Re: Ogólnoświatowa akcja propagandowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 13:01
          wkur...ia mnie net-patrz łącze się popie....iło
          • Gość: Przemo Re: Ogólnoświatowa akcja propagandowa IP: 217.153.52.* 15.03.04, 13:29
            Strzałek! Nie wqrwiaj się tak mocno ;)
            • Gość: strzałek Re: Ogólnoświatowa akcja propagandowa IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 15.03.04, 22:04
              a co ty byś zrobił piszesz elaborat na 2strony chcesz wysłać a tu cię rozłacza
              i jeszcze do ntego jakies info od administratora
              chce się spotkać w realu i napic się piwa
              wieczór jest a ja cały czas jestem wkur....ny
              puknąłem samochodem
              kur....a mać!!!!!
              siedmadafaka
              • Gość: Soda Re: Ogólnoświatowa akcja propagandowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 08:36
                Wiesz, musisz się liczyć z tym, że niektóre wywyrotowe teksty a także pospolite
                bluzgi nie nadają się do publikacji w necie. Administrator musi kasować takie
                rzeczy. A że napisałeś 2 strony - no cóż, który administrator chciałby to
                czytać? Prewencyjnie wywalił :)
                pozdr
                Maciek
                • Gość: strzałek Re: Ogólnoświatowa akcja propagandowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 10:30
                  zły byłem jak diabli,a na tych 2stronach to same grzeczne słowa byly
                  ukoiłem ból paroma brofkami i wszystko istokej
                  tylko glowa boli:)
                  • Gość: Przemo Re: Ogólnoświatowa akcja propagandowa IP: 217.153.52.* 16.03.04, 14:24
                    Zimne piffko dobre jest!
                    Ale nadal tylko my tu zaglądamy, buuu ;(((
                    • Gość: strzalek Re: Ogólnoświatowa akcja propagandowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 16:16
                      będzie lepiej zobaczysz
                      przynajmniej mam taką nadzieje
                      • Gość: Karolina Re: Ogólnoświatowa akcja propagandowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 07:52
                        Siemanko!

I już jest lepiej!
                        Nie wiem co Wam tu dzisiaj napisać, jakoś nie mam pomysłu :(
                        Tęsknię za czasami, kiedy można było nie wstawać tak szybko z łóżka, zawsze
                        można było pojść na wagary, a teraz?
                        Kiedy na to piweczko w Bydzi idziemy? Będę w ten weekend w 10,5 jak ktoś będzie
                        miał ochotę, niech zajrzy, w piątek jest koncert, baaardzo polecam, grają i
                        śpiewają m. in. angole, a w sobotę, jak zwykle Gorączka Sobotniej Nocy, oj
                        można poszaleć!
                        A dzisiaj mamy St. Patric's Day!
                        No to tyle po porannej kawce.

Pozdroofka,
                        Karolina
                        • Gość: strzałek Re: Ogólnoświatowa akcja propagandowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 10:04
                          pewnie że lepiej
                          co wy wszyscy z ta kawą
                          stymulować mozna się na wiele zdrowszych sposobów np muzą :-)
                          byle nie za glośno
                          to tyle po porannym papierosku
                          pozdro
    • Gość: Przemo Jesteśmy na 7. miejscu !!! IP: 217.153.52.* 21.03.04, 10:22
      Kochani!
      Jakież zdiwienie mnie ogarnęło, gdy po posortowaniu wątków
      w/g ilości wypowiedzi nasz uplasował się na siódmym miejscu.
      Tak trzymać, a może i nawet lepiej:) A widzę, że w weekend
      to nikt się tutaj nie pojawia i spadamy niżej. Dlatego, abyśmy
      nie zginęli, coś musiałem napisać.
      Pozdruffka, miłej niedzieli
      Przemo.
      • Gość: strzałek Re: Jesteśmy na 7. miejscu !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 11:56
        zdecydowanie lepiej jest w tygodniu wiem z własnego doświadczenia

• Gość: Karolina Re: Jesteśmy na 7. miejscu !!! IP: 81.15.221.* 26.03.04, 10:04
        Szczęśliwa siódemka!
        Wzorem Przemka, piszę coś na akonto weekendu ;-)
        Pozdrawiam przed kolejną wizytą w Poznaniu. Niestety, znowu
        egzamin.
        Karola
    • Gość: strzałek Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 16:31
      na którym jesteśmy miejscu?
      nic nie słyszę
      nic nie widzę-jak przykro :-((((
      • Gość: strzałek Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 09:41
        no to juz pójdę
        głupio tak samemu siedzieć
        • Gość: strzałek Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 08:34
          :-((((((((((((((
          • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.52.* 29.03.04, 12:42
            Łukaszu! Coś taki smutny?
            • Gość: Soda Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 14:45
              Stanowczo proszę się nie załamywać. Organizacja istnieje, działa i ma wyniki.
              Mierne bo mierne ale są. Czuj czuj czuwaj!
              MS
              • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.52.* 29.03.04, 19:12
                Jaka łorganizacyja???
                • Gość: Soda Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 13:52
                  Nomanie nasza, nie? Ta niezorganizowna.

MS :)
                  • Gość: strzałek Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 14:27
                    już mi lepiej:-)
                    może tej niezorganizowanej organizacji nadać jakąś nazwę?
                    cowynato
                    jakięś propozycje?
                    czekam z niecierpliwością
                    • Gość: strzałek Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 12:17
                      piszą o naszej budzie patrz gazeta.pl
    • Gość: Przemo Co się tam dzieje bez nas... IP: 217.153.52.* 01.04.04, 15:32
      Zobaczcie to:
      miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,1998333.html
      A poza tym, to co u Was słychać???
      Może jakoś się na Święta któregoś wieczoru spikniemy,
      bo o dziwo będę w Bydzi. Rozumiem, że chętni będą (czyli ja) hihi.
      • Gość: Soda Re: Co się tam dzieje bez nas... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 11:48
        No i widzisz, ja na święta będę w Poznaniu. Ale spoko, co ma się stać to się
        stanie. W weekend będę w 'Kinepolis'. Gracie nowego Allena?
        A co do szkoły, to widać że przydałby się im dobry prawnik :)

MS
        • Gość: Przemo Re: Co się tam dzieje bez nas... IP: 217.153.52.* 02.04.04, 15:34
          Tak Macieju! Gramy Życie i całą resztę. No to zapraszam.
          Bilety teraz przez 12 dni są po 12zł :)
          A tak dla wszystkich, to możecie zobaczyć, gdzie Przemo pracuje
          www.kinepolis.pl

Pozdruffka
          • Gość: strzałek Re: Co się tam dzieje bez nas... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 16:47
            jak miło, że jestescie aż się wzruszyłem
            co do twego pobytu w bydzi to mam nadzieje ze nie tylko w swięta ale tez trochę
            przed lub po
            w święta rodzina
            motyla noga nie wytłumacze w św że się chce napić piwa-duuuuuuuużo piwa z
            kolega z budy, jeszcze zeby z wojska- a nie byłem
            pokombinuj ja tez jestem chętny
            już jest nas 2
            pozdro
            • Gość: Soda Re: Co się tam dzieje bez nas... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 08:43
              Święta za pasem, wiosna się zbliża. A na liście stara ekipa ciągle. Sorry,
              Przemas, że cię nie zaczepiałem w sobotę, ale byłeś oblężony przez tabun
              żądnych kontaktów z tobą klientów. Napisz, co tam dajesz, to może następnym
              razem poudaję, że mnie to interesuje i uda się pogadać.
              Trzymajcie się chłopaki i dziewczyny. Jeśli uda się wam coś na święta, to
              dajcie znać.

MS
              • Gość: Przemo Re: Co się tam dzieje bez nas... IP: *.echostar.pl 08.04.04, 11:38
                Macieju!
                W soboty i niedziele, to zawsze jest taka zadyma, więc się
                nie przejmuj i wal do mnie śmiało.
                Łukaszu!
                No ja w Bydzi będę dopiero w pt popołudniu, więc z piwka pewnie
                nici, bo trza z rodzinką troszkę posiedzieć.

No i dla wszystkich właśnie zdrowych i ciepłych Świąt
                smacznego jajeczka i mokrego... no tego, wiecie ;)

Narta
                • Gość: strzałek Re: Co się tam dzieje bez nas... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 13:15
                  święta,święta i po świętach...dalej jazda do roboty
                  dziwne te święta w tym roku- nie żebym narzekał
                  ale jaja były jakieś takie twarde
                  • Gość: Soda Re: Co się tam dzieje bez nas... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 08:50
                    ...no to za długo żeś te jaja we wrzątku trzymał :)
                    Pozdrawiam wszystkich po świętach i zapraszam do dyskusji na temat np. Klasa
                    IVc rocznik 1996 w Unii Europejskiej (z braku laku). A tak nota bene, to w tym
                    roku minie 8 lat od matury. Ale ten czas się posuwa, co?
                    MS
    • Gość: Przemo Klasa IVc rocznik 1996 w Unii Europejskiej IP: 217.153.52.* 14.04.04, 12:47
      Zgodnie z życzeniem rozpoczynamy nowy temat;)
      A teraz troszkę poplotkuję:
      - Ania Zielińska pojechała na święta do Wilna,
      - naszą panią Małgosię spotkałem na ryunku na Leśnym,
      - Łukasz i Karolina nie dali się wyciągnąć na piwo w poniedziałek,
      - a ja z powrotem w Poznaniu, buuu ;(
      Pozdrówka.
      • Gość: strzałek Re: Klasa IVc rocznik 1996 w Unii Europejskiej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 17:22
        unia dopiero po 1V, podobno bydzia ma hucznie do niej wejść-jakieś imprezy,
        autobki mają jeździć całą noc itp
        1 to sobota-całkiem, całkiem się składa i piwa można się w tej nowej europie
        napić.Ciekawe ilu pijanych gości będzie chciało przekroczyć granice w tę noc :)
        więcej plotek plis
        pozdro
        • Gość: Soda Re: Klasa IVc rocznik 1996 w Unii Europejskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 11:20
          Ja do UE wchodzić będę w Poznaniu, co będzie o tyle łatwiejsze, że mam wolne
          też 4.05. i będzie można dłuzej zostać. Co do plotek: skąd masz newsy o Ani i
          skąd to Wilno (nie dawno była Moskwa - posuwając się na zachód w tym tempie,
          niedługo powinna być w Bydgoszczy ;) ). Poza tym w Polsce (już w UE) zgodnie z
          zasadą Murphy'ego co ma zdrożeć, to zdrożeje, a co ma stanieć, też zdrożeje.
          Trzeba więc już z myślą o tym zaopatrzyć się w tradycyjną kratę piwa.
          Czego i Wam życzę,
          MS
          • Gość: strzałek Re: Klasa IVc rocznik 1996 w Unii Europejskiej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 12:23
            3 kraty, bo to dłuuuuugi łikend będzie
            ja wyjeżdżam nad wodę w okolice Człuchowa
            gitara, ognisko itp
            szkoda tylko, że woda taka zimna
            • Gość: Przemo Re: Klasa IVc rocznik 1996 w Unii Europejskiej IP: 217.153.52.* 16.04.04, 13:21
              O Ani mam newsy, bo sama mi o tym napisała.
              A ja UE przywitam najprawdopodobniej w Bydzi, hehe
              • Gość: strzałek Re: Klasa IVc rocznik 1996 w Unii Europejskiej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 11:17
                byłem wczoraj w Poznaniu(szkolenie)nie miałem jednak wolnego czasu a tak
                chciałem zobaczyć jak się koziołki trykają.Zawsze gdy tam jestem to albo
                przelotem wziiiiiiiii o tak albo nie mam czasu vide szkolenie i do domu.
                Całkiem ładne misto, może tylko troche brzydsze niż bydzia kochana do której
                zawsze miło się wraca ;)
                pozdro
                • Gość: Soda Re: Klasa IVc rocznik 1996 w Unii Europejskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:34
                  Ja mam akurat odwrotne wrażenia i jakoś chętniej wracam do Poznania. Zresztą
                  więcej tu chyba Poznaniaków niż Bydgoszczan obecnie :)
                  A co do trykających się koziołków, to mimo wszystko w Pozku jest więcej
                  ciekawszych niż to rzeczy do zobaczenia. No chyba że te szkolenia na tym
                  polegają :)
                  Pozdrawiam
                  MS
                  • Gość: Przemo Re: Klasa IVc rocznik 1996 w Unii Europejskiej IP: 217.153.52.* 21.04.04, 11:15
                    A ja chętnie wracam i tu i tam, bo w jednym miejscu
                    przez dłuższy czas jakoś mi się nudzi ;)
                    A Koziołki po raz pierwszy (przyznam się Wam) widziałem
                    po 2,5 roku, jak nie lepiej, studiowania w Poznaniu... no comments...
                    • Gość: Soda Re: Klasa IVc rocznik 1996 w Unii Europejskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 14:18
                      Daj spokój, ja do dziś ich nie widziałem, chociaż w Poznaniu już od 8 lat
                      bywam. Taki badziew... :)
                      No i na Lechu też nie byłem, chociaż mam chatę 200 m od stadionu :)
                      Na festiwalu Malta za to bywałem, jak jeszcze tam na stałe mieszkałem itd. itp.
                      Pozdrawiam,
                      MS
                      • Gość: strzałek Re: Klasa IVc rocznik 1996 w Unii Europejskiej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 17:00
                        poproszę o listę atrakcji poznańskich-szkolenie będzie jeszcze w przyszłym
                        miesiącu i mam nadzieję że będę miał trochę więcej czasu niż ostatnio.
                        miejsca w okolicach centrum-co można zobaczyć,zwiedzić i co zostawi niezatarte
                        wspomnienia.
                        pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka