Dodaj do ulubionych

Pytanie do wszystkich adminow

02.01.07, 23:36
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54809249
Jak odniesiecie sie do rewelacji forumowicza o nicku o_brother1, ktory
twierdzi, ze Adolf Hitler byl zalozycielem Izraela, a jego rodzice Zydami.

Czy tego typu sensacje beda nadal tolerowane na Forum Swiat? Czy obdarowanie
takiego osobnika banem bedzie zamachem na wolnosc slowa czy tez prawdziwym
humanistycznym gestem, ktory skroci temu nieszczesnikowi droge do
najblizszego szpitala psychiatrycznego?

Uklony,
A.
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: Pytanie do wszystkich adminow 02.01.07, 23:57
      tracisz czas, absztyfikant.... jego zionce mialy byc wyrzucane i zobacz jak sie
      tylko mnoza i nikt palcem nie rusza. kropka napisala tutaj, ze jak nie bede
      odpowiadac blazarowi we wszystkich jego postaciach, to zobaczy co moze zrobic, i
      nic, tylko facet lata po wszystkich forach i wszystkich watkach i wsadza tam
      swoje powielane posty, ktore powinno sie rowniez uwazac za spamy.... i nikt nie
      ruszy palcem... moje gnojki i idioci powoduja pisanie do mnie ze obrazam innych
      i post leci na osla, ich szubrawce, gnojki, smieciarze, szuje, wszystko ladnie
      upieksza nasze forum....
      nie ma sensu.
      • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 00:12
        Nie masz racji Dana. Tego typu posty sa ostentacyjnym lamaniem polskiego prawa -
        dziwi mnie to, ze admini to toleruja. W imie czego? Czy dlatego, ze antysemici
        poprawiaja statystyki odwiedzin portalu gazeta.pl?

Konstytucja RP zakazuje nawolywania do nienawisci rasowej i tak dalej. Poza tym
        post o_brothera, ktory nawiasem mowiac jest wierzcholkiem gory lodowej,
        podpada pod klamstwo oswiecimskie, ktore jest w Polsce scigane.
        Ja rozumiem, ze forum to zabawa dla ludzi z poczuciem humoru i rozne wyglupy sa
        tolerowane, ale nawet chutzpah ma swoje granice. Na ironie zakrawa fakt, ze
        dzieje sie to na portalu 'Gazety Wyborczej', a w zasadzie AGORY.
        • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 00:13
          Oczywiscie mialem na mysli to, ze Kropka nie ma racji, a nie Ty. Za czesto o
          Tobie mysle:)))))
        • Gość: . Re: Pytanie do wszystkich adminow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 00:24
          bsztyfikant napisał:

> Nie masz racji Dana. Tego typu posty sa ostentacyjnym lamaniem polskiego prawa
          >
          > Konstytucja RP zakazuje nawolywania do nienawisci rasowej i tak dalej. Poza tym
          > post o_brothera, ktory nawiasem mowiac jest wierzcholkiem gory lodowej,
          > podpada pod klamstwo oswiecimskie, ktore jest w Polsce scigane.

A mozesz ostentacyjnie sprecyzowac, jakie prawo zostalo zlamane?
          W przekazanej relacji nie widze nawolywania do nienawisci rasowej (zaznaczam
          nieznajomosc kontekstu), nie ma propagowania ideologii faszystowskiej, ani
          negowania Holocaustu.
          Wiec jak z ta ostentacyjna precyzja co do naruszenia prawa?
          A inkryminowany tekst rzecz jasna glupi, ale to inna bajka.
        • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 03:53
          absztyfikant napisał:

> dzieje sie to na portalu 'Gazety Wyborczej', a w zasadzie AGORY.

Dlaczego milczysz, gdy na portalu "gazeta.pl" kilkunastu fanatyków [arap1,
          polani, lechu112, dana33, rzewuski1 itd. itd.], otrzymujących stałe pensje od
          seksji propagandowej izraelskiego MSZ, wyzywa Arabów od "śmieci", "bestii" i
          "robactwa"? Dlaczego nie protestujesz, gdy banda izraelskich idiotów otwarcie
          nawołuje do mordowania ludzi wyznających islam, do bombardowania arabskich
          państw i niszczenia w tego co wierzą? Gdzie podziewa się twoje poszanowanie
          prawa, w momencie gdy "arap1" świętuje zamordowanie kolejnego arabskiego
          dziecka? Jesteś częścią tej bandy, którą opisał izraelski korespondent o
          pseudonimie "Kataw Zar" - informacje, które posiada na wasze temat pochodzą z
          pierwszej ręki, są w 100% weryfikowalne i już niedługo doczekają się
          rozszerzenia. Dla przypomnienia: www.nczas.com/?a=show_article&id=3277
          • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 03:55
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=49772814&a=49775570
            • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 03:59
              A jesli chodzi o Dane, to powtorze swoje slowa sprzed kilku dni. Nie chce mi
              sie nic nowego wymyslac. Spojrz zreszta habibi na zegarek. Wlasnie powinienem
              konczyc tlumaczenie, a uganiam sie za uciekinierami ze szpitala w Tworkach.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54538770&a=54565921
              • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:03
                absztyfikant napisał:

> uganiam sie za uciekinierami ze szpitala w Tworkach.

Znowu cię nerwy ponoszą, Absztyś. Swoją drogą trudno uwierzyć, że starcza ci
                czasu na robienie tłumaczeń z niemieckiego na polski, skoro każdego dnia
                spędzasz na forum po kilkanaście godzin i to w sposób niezwykle aktywny. No ale
                to już taka nasza mała tajemnica.... poliszynela :P
                • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:05
                  Mam fajnego pracodawce:))))
              • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:08
                absztyfikant napisał:

> A jesli chodzi o Dane

"Zna polski, angielski, niemiecki, hebrajski, rosyjski, jidysz."

Prawdziwy człowiek renesansu z tej Dany, Absztyś. Co do niemieckiego i
                rosyjskiego to nie będę polemizował, bo sam tych języków nie znam [niemiecki tak
                średnio ze wskazaniem na 'słabp], ale jeśli chodzi o resztę języków to doprawdzy
                trudno mi uwierzyć, że Dana jest w nich biegła. Z hebrajskim się dziewczyna
                boryka, co udowadniałem wiele, wiele razy, czego do dziś nie jest w stanie mi
                wybaczyć :P.. Angielski umie czytać, ale z pisaniem ma już duże kłopoty.. A z
                yiddish powtarza tylko kilka wyuczonych słowek, które dodaje do swoich
                wypowiedzi dla efektu.
                • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:25
                  Wiem co mowie, bo to sprawdzilem.

P.S.

Ona w przeciwienstwie do ciebie ma osiagniecia i nie chowa sie za maska
                  kolejnych nickow, a to doprowadza cie do szalu.
                  • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:27
                    absztyfikant napisał:

> Ona w przeciwienstwie do ciebie ma osiagniecia

W przeciwieństwie do mnie? Mówisz tak, jakbyś wiedział cokolwiek o moich
                    osiągnięciach, Absztyś. Wasza wywiadownia może się mylić, nie przyszło ci to do
                    głowy?
                  • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:33
                    absztyfikant napisał:

> Ona w przeciwienstwie do ciebie ma osiagniecia i nie chowa sie za maska
                    > kolejnych nickow, a to doprowadza cie do szalu.

I powiedzmy sobie wprost. Gdyby ona rzeczywiście była kimś, to nie posługiwałaby
                    się bełkotem, nie pisałaby takich nielogicznych bzdur i nie tyrałaby na jakimś
                    zapyziałym polskim forum za równowartość kilkuset euro miesięcznie. Dana to
                    typowa przedstawicielka polskożydowskiej emigracji lat 60tych i 70tych -
                    nieprzystosowana, niemajętna i niekumata. Gdyby tak dobrze jej się wiodło w
                    Izraelu, to nie musiałaby spędzać kilkunastu godzin dziennie przed ekranem
                    monitora, żeby wypocić te marne grosze.
                    • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:41
                      Habibi, Dana nie pisze za pieniadze, ale przede wszystkim dla czystej rozrywki
                      i jak sadze troche dla podtrzymania lacznosci z jezykiem polskim i krajem
                      ojczystym. Pisze prosto z serca to, co mysli. I pisze prawde - za co jej chwala.

Ja sie na tym forum sporo ucze i swietnie sie tutaj bawie, a tez mi nikt nie
                      placi. Przynajmniej za pisanie na forum, bo nagminnie robie to w godzinach tzw.
                      pracy, ale to akurat nie ma nic do rzeczy:)))))
                      • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:54
                        absztyfikant napisał:

> Habibi, Dana nie pisze za pieniadze, ale przede wszystkim dla czystej rozrywki
                        > i jak sadze troche dla podtrzymania lacznosci z jezykiem polskim i krajem
                        > ojczystym. Pisze prosto z serca to, co mysli.

megaROTFL.. Inaczej tego nie skomentuję. :/ .. i EOT z mojej strony.

ps. Podtrzymać łączność z językiem polskim i z Polską można w tysiącach miejsc w
                        Internecie i poza nim, a nie na forum GW, gdzie paradoksalnie dominują
                        antysemici licytujący się na obelgi. To po pierwsze. Po drugie Dana nie raz
                        opisywała swoje wizyty do Polski. Za każdym razem nie szczędziła ironii i
                        chamstwa pod adresem Polaków, zarzekając się przy tym, że wcale nie tęskni do
                        Polski, tylko "do przyjaciół, których w niej zostawiła". To może lepszym
                        wyjściem byłoby założenie prywatnego forum interentowego wraz z tymi
                        przyjaciółmi, niż kilkunastogodzinne użeranie się każdego dnia z ludźmi pokroju
                        krystka? No i w końcu po trzecie - Danka przy każdej okazji podkreśla swoje
                        wyłączne przywiązanie do Izraela i żydowskości, odżegnując się przy tym od
                        polskości. Do Polaków na forum zwraca się per "wy", "wasz kraj", "wasze
                        problemy". I po czwarte: z kogo ty Absztyś starasz się zrobić idiotę? Z
                        moderatorów? Z ludzi, którzy nie wiedzą, co jest grane? Bo chyba nie ze mnie, w
                        końcu siedzę w tym wystarczająco długo, żeby znać wasze nazwiska, nie mówiąc już
                        o motywacji, która każe wam spamować fora po kilkanaście godzin na dobę bez
                        przerwy. :}
                        • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 05:05
                          de.wikipedia.org/wiki/Hassliebe
                          • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 05:09
                            absztyfikant napisał:

> de.wikipedia.org/wiki/Hassliebe

Tak, Absztyś, tak. Zaprezentowałeś nam swoją jednostkę chorobową w języku, w
                            którym wykonujesz swoje wyimaginowane tłumaczenia. Idź już spać, bo twój szef -
                            mimo że jest nadzwyczaj dobroduszny - nie będzie tolerował porannego "wymięcia",
                            a służba nie drużba :]
                            • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 05:11
                              Ja za jakas godzine dopiero sobie zasne habibi. Nie pracuje w sklepie miesnym i
                              sam sobie wyznaczam czasowy wymiar pracy - szkoda, ze nie placy:))))))
                              • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 05:13
                                absztyfikant napisał:

> Nie pracuje w sklepie miesnym

Czasami zdarza ci się napisać coś zgodnego z prawdą.
                                • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 05:18
                                  Ja zawsze pisze prawde. W jednej kwestii notorycznie klamie, ale robie to dla
                                  zabawy.
                                • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 05:19
                                  Bystrzacha z ciebie, wiec z latwoscia odgadniesz o co mi chodzi.

Chociaz z drugiej strony jest w tym ziarnko prawdy. Niewielkie, bo niewielkie,
                                  ale jest:))))
                          • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 05:09
                            Na tym zakoncze ten watek, bo nie jestem upowazniony do bawienia sie w biografa
                            Dany.
          • dana33 Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 09:18
            ty, blazerski, masz wyrazny problem z pisaniem prawdy, zreszta nie tylko ty.
            oskarzasz tutaj pare osob o wspolprace z msz i o otrzymywanie pieniedzy za to,
            ale oczywiscie nie jestes w stanie tego udowodnic. to podchodzi pod punkt
            prawny o oczernianie i znieslawienie. jako ze powtarzasz to na kazdym forum, to
            juz dawno powinienes byc zabanowany zupelnie, jesli administracja forumowo
            trzymalaby sie prawa i wlasnych zasad w regulaminie i netykiecie, ktore
            niestety stosuje tylko do forumowiczow, ale nigdy do siebie.

masz tez problem z arabami. nigdy nie nazwalam arabow bestiami, smieciami i
            robactwem. a jesli pisalam cos obrazliwego lub ponizajacego, to zawsze, ale to
            zawsze i bez wyjatku podkreslalam, ze chodzi tu o bandy terrorystyczne.
            ty masz problem w rozroznieniu arabow jako takich w ogole, i arabow-
            terrorystow, jako takich. jest roznica, choc ty jej nie chcesz widziec w moich
            postach.
            • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 14:45
              dana33 napisała:

> ty, blazerski, masz wyrazny problem z pisaniem prawdy

> oskarzasz tutaj pare osob o wspolprace z msz i o otrzymywanie pieniedzy za to,
              > ale oczywiscie nie jestes w stanie tego udowodnic.

Nie mogę tego udowodnić, bo podawanie personaliów na forach gazeta.pl jest
              zabronione prawem. Gdybyś zamiast nicka przybrała prawdziwe imię i nazwisko, lub
              gdybym w swoich tekstach posługiwał się twoimi danymi, miałabyś podstawy do
              wytoczenia mi procesu cywilnego o zniesławienie. Tymaczasem nick "dana33" w
              żaden sposób nie jest chroniony polskim prawem. Poza tym jeśli już nosisz się z
              podaniem mnie do sądu [lol], to pomyśl najpierw o pozwaniu redakcji tygodnika
              "Najwyższy Czas!" na łamach którego zdemskowano waszą agenturalną działalność.
              Bez tego będzie ci trudno cokolwiek przedsięwziąc.
              • i-love-2-ski zydowskie jaja i macice podbijaja... 03.01.07, 14:47
                wyobrazacie sobie taki tytul watku bez skowytow dany i absztyfa,boroniacych
                forum przed zalewem semickiej holotki:)) jak mowie KABOTYNIZM do kwadratu,razem
                z ta prokuratura.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54842144
                • blazare Re: zydowskie jaja i macice podbijaja... 03.01.07, 14:49
                  i-love-2-ski napisała:

> jak mowie KABOTYNIZM

Fakt. W hipokryzji to oni już przechodzą samych siebie.
                  • dana33 Re: zydowskie jaja i macice podbijaja... 03.01.07, 18:21
                    gdzie ja ci blazerski grozilam skarga do sadu za ujawnienie moich danych?
                    napisalam tylko, jakie jest prawo w polsce, i zreszta nie tylko w polsce. to
                    wszystko.
                    uderz w stol a nozyce sie odezwa.

dawaj tutaj dowod na to, ze jestem oplacana przez israelskie msz. albo wogole
                    przez kogokolwiek.
              • dana33 Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 18:19
                dana nie jest nikiem tylko moim imieniem. podawalam moje nazwisko na forum juz
                tysiac razy i wszyscy je znaja, ty tez: dana rothschild. w jerozolimie jest
                taka tylko jedna. dostajesz niniejszym pozwolenie ujawnienia mojego nazwiska na
                liscie placy israelskiego msz. i niniejszym oswiadczam, ze nie podam cie do
                zadnego sadu w zadnym kraju na swiecie.
                teraz udowodnij mi tutaj, ze israelskie msz mnie oplaca. albo odszczekaj, ja wy
                to ladnie mowicie. oficjalnie.
      • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 03:34
        dana33 napisała:

> nic, tylko facet lata po wszystkich forach i wszystkich watkach i wsadza tam
        > swoje powielane posty

ROTFL, co ty znowu bredzisz, kobieto? Po jakich wszystkich forach? Jedyne fora
        na których bardzo rzadko się udzielam [średnio raz na tydzień] to FŚ i FK. Tak
        bardzo zabolało cię to, co o tobie napisałem? Robię to stanowczo zbyt rzadko, w
        końcu nikt nie płaci mi za pisanie na forach, tak jak tobie i twoim kolegom :}

Kropka obiecywała, że zrobi coś w sprawie trolla "pisssmaker" vel "kakauko", a
        nie w związku ze mną, a że troll ten jest najpewniej waszym kolejnym tworem
        wirtualnym, to nie ma się czemu dziwić, że wciąż hasa sobie po forach.

Pozwól jednak, że przypominanie forumowiczom prawdy o tobie poczytam za swoją
        osobistą misję i prędzej mnie szlag trafi, niż przestanę mówić o tym, kim
        naprawdę jesteś. :P

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54790624&a=54804310
        # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54790624&a=54806609

Łebskie MSZ żydowskie, kierowane przez panią minister Cipi Liwni, posługującą
        się płaczliwym dyszkantem podczas spotkań z Kondolizą i Annanem, wzięło na
        garnuszek kilkunastu polskich Żydów, którzy w charakterze forumowiczów
        internetowych uczestniczą w dyskusjach wirtualnych toczonych przez Polaków,
        promieniując syjonistyczną propagandą jak reaktor w Dimonie

Wejdźcie, Moi Drodzy, na portral internetowy, "Gazety Wyborczej" www.gazeta.pl i
        będziecie wiedzieli co jest tam grane na melodię ukradzioną Smetanie! Prym w
        rdzennie polskich dyskusjach poświęconych wydarzeniom wojennym na Bliskim
        Wschodzie wiodą na "forumach" wysłannicy pani minister Liwni, którzy
        przyszpilają i obśmiewają każdą wypowiedź stawiającą chociażby znak zapytania
        nad sensownością bombardowań cywilnej ludności Libanu. Komu się nie podoba
        eksterminacja ponad miliona cywilnych Libańczyków i wygnanie z domów drugiego
        tyle, kto nie aprobuje burzenia dzielnic mieszkaniowych i elektrowni, zalania
        Morza Śródziemnego ropą naftową i blokowania Libanu przed pomocą humanitarną zza
        granicy, ten jedynie tfu-tfu anty-Żyd, dyszący nienawiścią do mojżeszowych.

# www.nczas.com/?a=show_article&id=3277
    • i-love-2-ski Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 03:19
      absztyfikant napisał:

> Czy tego typu sensacje beda nadal tolerowane na Forum Swiat? Czy obdarowanie
      > takiego osobnika banem bedzie zamachem na wolnosc slowa czy tez prawdziwym
      > humanistycznym gestem, ktory skroci temu nieszczesnikowi droge do
      > najblizszego szpitala psychiatrycznego?
      >
      > Uklony,
      > A.
      >
      >

wiesz co absztys ty jestes jednym z bardziej zabawnych troli na paru forumach.
      najpierw jako troll placzesz na moderacji na temat innych trolli psujacych
      nagminnie TWE wielkie watki na forum szczecin,sam zapominajac jak niszczysz
      prawie kazdy watek odmiennie myslacych na FS,ale jak widac idea podwojnej
      moralnosci jest ci obca. jesli chodzi o chamski rasizm to trudno w nim przebic
      wpisy arapa czy josyfka,czy fredzia,z ktorymi KAZDY z was rozmawia,zacheca do
      dalszych wywodow przyprawiajacach o mdlosci normalnych ludzi,ba nawet
      tlumaczycie,ze to tylko niewinni zartownisie. przy tym wszystkim wtoruje ci
      glowny megafon z izraela dana,placzliwie krzyczaca na moderacji na temat
      niespawiedliowsci wobec izraela,ale jesli juz ktos nawoluje do zabijania ludzi
      odmiennej niz wasza religii to wszystko jest OK. jestescie banda
      trubadurow,ktorzy co dzien wystawiaja 3 rzedne przedstawienie na moderacji i
      innych forumach,a nie krzycza na typowo rasistowskie haselka swych pobratymcow
      nawolujacych co dzien do nienawisci rasowej,krzewiacych hasla typu "szkoda psow
      a nie szkoda arabow","dobry arab to martwy arab","koranem sobie dupe podcieram"
      etc. jak ktos jest tak wrazliwy jak wy na humanistyczne wartosci to nie omija
      innych ras,a jesli to robi to poprostu jest zwyklym KABOTYNEM i oplacana
      placzka.straszenie prokuratorem zacznij od tych,ktorzy tu co dzien,jawnie i
      celowo ponizaja wiare,rase,kolor skory i wyznanie drugich,ale smiem twierdzic,ze
      sporo ich w twojej grupie,jesli tylko czytuje te nicki.
      • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 03:52
        Po kolei:

1. Rozmawiamy o konkretnym przypadku, zmieniasz temat,
        2. Zaloz watek o nickach, ktore wymieniasz, a wtedy sie wypowiem.

P.S.

Wydaje mi sie, ze chcialas napisac 'bliska'. Twoja wszechindolencja jest...
        urocza:)))))

> jak widac idea podwojnej
        > moralnosci jest ci obca.
    • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 03:38
      absztyfikant napisał:

> Jak odniesiecie sie do rewelacji forumowicza o nicku o_brother1, ktory
      > twierdzi, ze Adolf Hitler byl zalozycielem Izraela, a jego rodzice Zydami.

Jak by na to nie patrzeć, to gdyby nie Holocaust, to Izrael najpewniej nigdy by
      nie powstał, a istnieje również uzasadnione podejrzenie, że Alois Hidler -
      ojciec Hitlera - mógł być bękartem spłodzonym w okresie, gdy jego prababka o
      nazwisku Schlickgruber pracowała w charakterze gosposi u pewnego bogatego Żyda,
      więc gdyby rzeczywiście tak było, Hitler byłby pół-Żydem [abstrachując od prawa
      halachicznego].
      • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 03:48
        Abstrahujac przez samo 'h'. Reszty nie chce mi sie nawet komentowac...
        • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 03:58
          absztyfikant napisał:

> Reszty nie chce mi sie nawet komentowac...

Jeśli coś nie mieści się w twojej główce, Absztyś, to jeszcze nie oznacza, że
          nie wolno o tym pisać. Żydowskie korzenie Hitlera to temat wałkowany od
          półwiecza, a fakt powstania Izraela jest nierozłącznie sprzężony z Holocaustem -
          relacja przyczynowo-skutkowa uznana przez wszystkich historyków na świecie.
          • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 03:59
            Poczytaj Bullocka.
            • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:04
              absztyfikant napisał:

> Poczytaj Bullocka.

LOL, przecież to lektura dla żądnych wrażeń licealistów. Czego się tam
              doszukałeś, Absztyś? :P
              • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:12
                Zafunduj sobie korepetytora.

Swoja droga sam jestes rasista i masz niezdrowo pod sufitem. Jestes chory,
                potrzebujesz leczenia.

Blazare o Rosjankach:

"Ciebie chyba całkiem poryło, debilu. Żadne ruskie szmacisko nie miałoby tak
                subtelnej i zjawiskowej urody. Wańki nadają się tylko na numerki w 'paszczu' i
                'żopu', urodzone tufty."

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=50370442&a=50374232
                • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:15
                  absztyfikant napisał:

> "Ciebie chyba całkiem poryło, debilu. Żadne ruskie szmacisko nie miałoby tak
                  > subtelnej i zjawiskowej urody. Wańki nadają się tylko na numerki w 'paszczu' i
                  > 'żopu', urodzone tufty."

To była wypowiedź o rosyjskich prostytutkach, a nie o Rosjankach, Absztyś, nie
                  manipuluj, krętaczku :} Przytaczaleś ją już kilka razy, żeby mnie
                  "skompromitować", zwłaszcza w oczach kobiet, ale jak widzisz nawet nie została
                  skasowana, bo nie narusza regulaminu :P
                  • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:18
                    blazare napisał:

> "skompromitować", zwłaszcza w oczach kobiet, ale jak widzisz nawet nie została
                    > skasowana, bo nie narusza regulaminu :P

Zresztą chamsko zmanipulowałeś moje słowa. W mojej oryginalnej wypowiedzi nie
                    było słowa o "ruskich" i "wańkach". Sam je dopisałeś, marny fałszerzu.
                  • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:20
                    Pisales to o Rosjankach w okresie, kiedy lansowales sie na syjoniste.

Najpierw wyglosiles tyrade na czesc Natalie Portman (skadinad slicznej
                    Izraelki), a gdy ktos rzucil kilka cieplych slow o urodzie Rosjanek, to
                    odpowiedziales tymi oto slowy.

Schizofrenie mozna leczyc. Daj sobie szanse.
                    • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:23
                      absztyfikant napisał:

> Pisales to o Rosjankach w okresie

Co ty chrzanisz? To była dyskusja o prowadzeniu się kobiet, doskonale pamiętam i
                      potem rozmowa zeszła na prostytucję. Ktoś porównał NP do rosyjskiej prostytutki
                      i wtedy wypaliłem, ale moja wypowiedź zupełnie inaczej brzmiała. Ty ją
                      sfałszowałeś, i niestety nie jestem ci w stanie tego udowodnić, bo nie mogę
                      znaleźć oryginalnego postu. Facet, brudno zagrywasz. Chyba chcesz, żebym
                      przypomniał twoje wypowiedzi o Arabach, gdzie używałeś słów takich jak "zaraza",
                      hipokryto...
                      • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:31
                        Twoja wiarygodnosc jest rowna zeru.

Dzisiaj nazwales mnie pracownikiem izraelskiego MSZ. Potrafisz to udowodnic czy
                        znowu schowasz glowe w piasek?

Lecz sie facet, bo z toba juz jest naprawde kiepsko.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54790624&a=54804310
                        Fragment dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiego wytrysku intelektualnego (?) Blazarka:

Lista pracowników izraelskiego MSZ piszących na Forum Świat [pewna na 100%, być
                        możę kogoś pominąłem, ale wyłącznie z braku niezbitych dowodów]: Marcus_Crassus,
                        Dana33, marouder, z_daleka, arap1, josifek, absztyfikant, tut_ets, polani,
                        lechu112, puls.

Ostrzeżenie: Forumowicze, którzy 'przesadzą' z demaskowaniem ich działalności,
                        muszą liczyć się z tym, że ich dane osobowe zostaną ujawnione.
                        • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:37
                          absztyfikant napisał:

> Twoja wiarygodnosc jest rowna zeru.

Gdyby tak było, to nie zwalczalibyście mnie z taką zaciekłością, Absztyś. To
                          prawda, że mogę się mylić, ale czy ogólnokrajowe tygodniki opisujące waszą
                          działalność też tkwią w błędzie? Czy czlowieka, który nie tylko was zdemaskował,
                          ale także upublicznił ogólne fakty na temat waszej działalności też odeślesz do
                          psychiatryka? A może to ty Absztyś powinieneś pomyśleć nad wizytą u
                          psychoanalityka? Czas, który spędzasz w necie [nawet za pieniądze] znacznie
                          przekracza średnią krajową, a bzdury jakie wygadujesz i linki YouTube, które
                          wklejasz niczym ofiara ostrego natręctwa zdają się świadczyć tylko o poważnym
                          zachwianiu równowagi psychicznej. Jesteś cholernie infantylny jak na swój wiek i
                          aspiracje.
                          • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:44
                            Medice, curate ipsum...
                            • blazare Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:47
                              absztyfikant napisał:

> Medice, curate ipsum...

Tyle, że ja nie odsyłam swoich oponentów do szpitali psychiatrycznych, tak jak
                              ty to zwykłeś czynić, nie dostrzegając jednocześnie anomalii we własnym zachowaniu.
                              • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 04:49
                                A ja odsylam. Wierze w medycyne.
    • b.pascal Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 06:59
      Pisanie na forum głupot nie jest zabronione.
      Oczywiście o ile te głupoty w jakiś sposób nie naruszają prawa lub regulaminu. :)
      • dana33 Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 09:12
        ale naruszaja. bo obrazaja forumowiczow, piszac o nich klamstwa. bo oczerniajac
        i piszac klamstwa o innym kraju nawoluja do nienawisci. bo uzywanie slow jak
        zioniec, zydziak, parch, szmaciarzu, szujo jest obrazaniem osobisty.
        posty na forum swiat, w ktorych obraza sie polske i polakow, gdzie pisze sie
        polaczek na przyklad, sa szybko usuwane...
        zreszta napisalam to tutaj, tylko ze jak zwykle zero reakcji i zero akcji:

na forumach jest w tej chwili 841 postow ze slowem zioniec. nie sprawdzilam
        wszystkiCH 841, tylko pierwsze 12 stron. wszystkie z forum swiat.
        wg wyszukiwarki jest na forumach w tej chwili 488 postow ze slowem polska
        swinia. na pierwszych 12 stronach sa 4 wpisy z tym slowem z forum swiat.
        jest na forumach 5402 posty ze slowem polaczek. na pierwszych 12 stronach
        znalazlam 10 postow z tym slowem z forum swiat.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54641904&a=54675573
      • brumbak1 Re: Pytanie do wszystkich adminow 03.01.07, 21:44
        b.pascal napisał:

> Pisanie na forum głupot nie jest zabronione.
        > Oczywiście o ile te głupoty w jakiś sposób nie naruszają prawa lub regulaminu.
        > :)
        > .......................
        b.pascal wspiera chamstwo. obrazanie innych

tak samo szydzi z internautów np. na forum vege
      • Gość: gosc Re: Pytanie do wszystkich adminow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 09:52
        b.pascal napisał:

> Pisanie na forum głupot nie jest zabronione.
        > Oczywiście o ile te głupoty w jakiś sposób nie naruszają prawa lub regulaminu.
        > :)

Szkoda, że ten "dominator" tego nie moze zrozumiec !!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=36783977
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka