-
zalega mi w lodówce sos miętowy.Były kiedyś w Lidlu ,zachwyciłam się i kupiłam:):)Co można z niego zrobić ,czy do mięska ,rybki .Ma ktoś prosty sprawdzony sposób?
-
W Anglii jadłam go z jagnięciną-pyszne. Co jeszcze można z nim zrobić? Gdzie
w Warszawie kupić dobrą jagnięcinę?
-
czy ktos z Was dysponuje przepisem, a jeśli tak, to czy się podzieli?
-
widziałam ostatnio w sklepie z orientalną żywnością, w słoiczku. kusi. ale -
z czym to się je?
-
Do czego używacie? Mam na mysli taki ciemnozielony, przejrzysty sos
w słoiczkach.
-
może ktoś zna przepis ??!!
pozdrawiam :-)
-
Mam z Londynu Oranges-Mix-Mostard i tam w składzie jest i pieprz i ocet i
kandyzowane pomarańcze czy też skórki.
Do czego można to zastosować?
Podpowiedzcie Kochani.
A druga sprawa, to mam też brytyjski sos miętowy, tzn. widzę w słoiczku, że
jest tam bardzo drobno posiekana mięta w jakimś balsamie - jak piszą. Czy
użyć do ryb?
Ale przed smażeniem czy po?