Dodaj do ulubionych

Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz innym?

21.06.07, 20:46
Ka.szoo?
Na wszystkich kontach oraz nie tylko mnie ale też osobom:
el1001
roztoczanski
tukee
vtec_z

Wcześniej wsyscy dostaliśmy krótkiego bana. O co chodzi?

lavinka

Nie dostałam żadnego wyjaśnienia choc pisałam na forum@gazta.pl oraz
forum.abuse@gazeta.pl

Nie pisałam nic niegrzecznego bo nic nie pisałam tylko byłam w trakcie
wstawiania zdjęć na Architekturze.... posty tylko ze zdjęciami....
Obserwuj wątek
    • ememzet Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 09:55
      Autopublikacja przysługuje tylko tym użytkownikom, którzy przestrzegają zasad forum i nie trollują.
      • vtec_z Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 11:44
        Proszę o wskazanie miejsc, w których nastapiło złamanie zaad przez mnie
        lub "trollowanie"
      • niegrzeczna_czarna Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 11:47
        Zgoda. Tylko, że ja wypowiadam się wyłącznie na forum ukrytym oraz na
        makrofotagrafii biorę udział w konkursach. Nie trolluję. Ostatniego bana
        dostałam około 2 miesięcy temu. Do wczoraj miałam autopublikację. Niestety
        odebrano mi ją.
        Nie rozumiem dlaczego.
        • vtec_z Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 12:18
          Autopublikację najwyraźniej stracili wszyscy, którzy pisali cokolwiek na
          fotoforach i stało się to automatycznie w wyniku awarii sprzętu w gazeta.pl.

Szkoda tylko, że ktoś kto zajmuje głos w tej sprawie i ma szansę sprawdzić to
          osobiście z racji wykonywanego zawodu i miejsca zatrudnienia woli napisać to co
          mu w pierwszej chwili przyjdzie do głowy. Chyba, ze jednak pomyliłem się w
          analizie w pierwszej częsci tego postu?
          • niegrzeczna_czarna Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 13:26
            vtec_z napisał:

> Autopublikację najwyraźniej stracili wszyscy, którzy pisali cokolwiek na
            > fotoforach i stało się to automatycznie w wyniku awarii sprzętu w gazeta.pl.

Niestety nie. Koniu głosuje na makro, czyli wypowiada się na FF a wczoraj
            napisał, ze autopublikację ma.
        • roztoczanski Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 12:19
          Nie spodobałaś się - regulamin i netykieta dla administracji to fikcja, taka
          zasłona dymna, nigdy_konkretnie_nie wskazano mi gdzie złamałem netykietę ;)
          Życzę dalszego dobrego samopoczucia adminom, widocznie gnojenie ludzi sprawia im
          wielką przyjemność, mają więc dzisiaj dobre humory ;)
          • vtec_z Spokojnie... 22.06.07, 12:24
            ... to nie chodzi o gnojenie ludzi, za wiele się doszukujesz.
            To zwykła niekompetencja + wysokie mniemanie o sobie. Efekt taki sam.
            • kicior99 Re: Spokojnie... 22.06.07, 12:36
              juz po awarii. Przywrócili autopublikacje?
              • lavinka Nie. 22.06.07, 13:10

• roztoczanski Re: Spokojnie... 23.06.07, 15:54
              Ja patrzę i widzę co się dzieje, to nie ma nic wspólnego z niekompetencją.
              Niekopetencja to źle działające fotofora, tu jest to działanie daleko wybiegające za regulamin, netykietę, czyli nadużywanie swojej władzy do niszczenia konkretnych osób, potocznie zwie się to gnojeniem ;)
      • lavinka W którym miejscu trollowałam? 22.06.07, 13:09
        Przecież tylko wstawiałąm zdjęcia. Tak samo jak inni. Piszę ostatnio bardzo
        niewiele...
        lav
        • ememzet Re: W którym miejscu trollowałam? 22.06.07, 15:10
          Wszyscy dobrze wiecie, jaką akcję ostatnio wykonaliście na fotoforum. Postanowiliście z nami walczyć, to się bronimy. Proste.
          • jureek Re: W którym miejscu trollowałam? 22.06.07, 15:23
            ememzet napisała:

> Wszyscy dobrze wiecie, jaką akcję ostatnio wykonaliście na fotoforum.

Wszyscy wiecie? Ja nie wiem.

> Postanowi
            > liście z nami walczyć, to się bronimy. Proste.

Dodajcie punkt do regulaminu: "Nie wolno walczyć z adminami, a pokorne cielę
            dwie matki ssie".
            Jura

• niegrzeczna_czarna Re: W którym miejscu trollowałam? 22.06.07, 17:16
            ememzet napisała:

> Wszyscy dobrze wiecie, jaką akcję ostatnio wykonaliście na fotoforum.
            Postanowi
            > liście z nami walczyć, to się bronimy. Proste.

Jaką, bo nie wiem? Co ja mogłam za akcję tam zrobić skoro nie wklejam zdjęć?
            Nie wolno mi komentować zdjęć i napisać, jaki ładny kwiatek? To jest walka z
            adminami? Ludzie, o czym Wy mówicie??????????????????????????????????????

To się nadaje tylko do prasy. To jest żenujące!
            • glinia Re: W którym miejscu trollowałam? 22.06.07, 17:21
              Śmiech na sali. Buahahahahahaha, ale się uśmiałam. To już nawet głosować nie
              można?
              Błech, błech, błech...

Nie ma o czym z wami rozmawiać, takie zagrywki są poniżej poziomu. Tylko do
              piaskownicy babki stawiać.
              • ememzet Re: W którym miejscu trollowałam? 22.06.07, 21:37
                glinia napisała:

> Śmiech na sali. Buahahahahahaha, ale się uśmiałam. To już nawet głosować nie
                > można?
                > Błech, błech, błech...

Oczywiście, że można. Nikomu nie odmawiamy prawa do głosowania w żadnej sprawie.
            • ememzet Re: W którym miejscu trollowałam? 22.06.07, 21:37
              Nie zostałaś wczoraj zablokowana, więc nie straciłaś też wczoraj autopublikacji. Zatem Ciebie "walka" nie dotyczy.
              • niegrzeczna_czarna Re: W którym miejscu trollowałam? 22.06.07, 21:44
                Wy twierdzicie, ze dwa miesiące temu straciłam autopublikację -to dostałam od
                Was mailem.Niestety jest to nieprawda. Nie mam na to dowodów, typu "screen" ale
                wierzcie mi, na następny raz się zabezpieczyłam. "Sreenuję" wszystko.
                • ememzet Re: W którym miejscu trollowałam? 22.06.07, 22:07
                  My również jesteśmy zabezpieczeni w razie takich zarzutów. Mamy dokładne logi z informacjami czy i kiedy zostałaś zablokowana i straciłaś autopublikację.
                  Nie bardzo wiem tylko co z tego wynika, że każda strona się tak zabezpiecza?
          • lavinka Jaką akcję na fotoforum? 22.06.07, 20:55
            Bo sobie nie przypominam żadnej akcji na fotoforum. Ostatnio na fotoforum
            wstawaiałam zdjecia oraz głosowałam w konkursie makro. Co to ma wspólnego z
            walką z adminami?
            lav
    • roztoczanski Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 21:36
      To moze ememzet czas na jakieś konkrety, bo na razie, to jest lanie wody, trudno zdobyć się na szczerość, do tego nie jestescie przyzwyczajeni, może warto to zmienić?
      • ememzet Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 21:44
        Proszę bardzo, konkrety:
        Podbijanie wszystkich wątków kazuyoshi78, żeby zająć nimi pierwszą stronę forum coś Wam mówi?
        • niegrzeczna_czarna Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 21:54
          Acha...Więc Wam się wątki tego pana nie podobają...To czemu nie zwrócicie mu
          prawa do uzywania nicka, zeby wszystkie swoje zdjęcia powyklejał???????? Są
          przecież jakieś prawa autorskie, prawda? Albo czemu sami ich nie powyklejacie?
          Za pusto by się zrobiło na FF G-W?

I czy wklejanie zdjęć na temat, do chodliwych wątków jest łamaniem regulaminu???

Oco Wam chodzi? Ludzie????????????
          • ememzet Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 22:01
            Doskonale wiesz, że nie chodzi o jego zdjęcia, tylko o to, że umawiacie się na zorganizowane podbijanie wszystkich wątków.
            Nam naprawdę nie zależy na tym, żeby się z Wami awanturować. Chcielibyśmy mieć fajny serwis fotograficzny z zadowolonymi użytkownikami. Niestety atmosfera jest taka jaka jest, bo ją taką stworzyliście.
            • niegrzeczna_czarna Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 22:29
              ememzet napisała:

> Doskonale wiesz, że nie chodzi o jego zdjęcia, tylko o to, że umawiacie się
              na
              > zorganizowane podbijanie wszystkich wątków.

Kto - Wy??????

> Nam naprawdę nie zależy na tym, żeby się z Wami awanturować.

Rozumiem. Dlaczego zatem niejaki postkeeper może na FF gW wyzywać ludzi od
              zdzir i ch... i nie ma stałej blokady? Moze też wklejać obraźliwe zdjęcia z
              obraźliwym komentarzem?

>Chcielibyśmy mieć
              > fajny serwis fotograficzny z zadowolonymi użytkownikami.

I słusznie. Więc może trzeba zacząć traktować wszystkich równo.

Niestety atmosfera jes
              > t taka jaka jest, bo ją taką stworzyliście.

Kto - My????

I czekam nadal na odpowiedź, czemu nie pozwolicie kazuyoshi78 wykleić jego
              własnych zdjęć z wątków, które Wam się nie podobają a zajmują 3/4 FF G-W

• ememzet Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 22:44
                niegrzeczna_czarna napisała:

> ememzet napisała:
                >
                > > Doskonale wiesz, że nie chodzi o jego zdjęcia, tylko o to, że umawiacie s
                > ię
                > na
                > > zorganizowane podbijanie wszystkich wątków.
                >
                > Kto - Wy??????

Użytkownicy forum "Pastwisko".

>
                > > Nam naprawdę nie zależy na tym, żeby się z Wami awanturować.
                >
                > Rozumiem. Dlaczego zatem niejaki postkeeper może na FF gW wyzywać ludzi od
                > zdzir i ch... i nie ma stałej blokady? Moze też wklejać obraźliwe zdjęcia z
                > obraźliwym komentarzem?

Podeślij mi link z przykładem, obiecuję natychmiast zareagować. Niestety wszystkich ruchów na forum nie jestem w stanie zauważyć.

> >Chcielibyśmy mieć
                > > fajny serwis fotograficzny z zadowolonymi użytkownikami.
                >
                >
                > I słusznie. Więc może trzeba zacząć traktować wszystkich równo.

Staramy się jak tylko możemy.

> Niestety atmosfera jes
                > > t taka jaka jest, bo ją taką stworzyliście.
                >
                > Kto - My????
                >

Użytkownicy forum "Pastwisko".

>
                > I czekam nadal na odpowiedź, czemu nie pozwolicie kazuyoshi78 wykleić jego
                > własnych zdjęć z wątków, które Wam się nie podobają a zajmują 3/4 FF G-W
                >

Kwestię usunięcia zdjęć możemy omawiać wyłącznie z nim. Przy okazji powtarzam, że nigdzie nie napisaliśmy, że wątki się nam nie podobają. Wątki jak wątki. Nie podoba się nam to, że podbito je wszystkie równocześnie. I nie udawajmy, że tak nie było, bo doskonale wiesz, że umawialiście się na to na swoim forum.
                • niegrzeczna_czarna Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 22:53
                  ememzet napisała:

>
                  > Podeślij mi link z przykładem, obiecuję natychmiast zareagować. Niestety
                  wszyst
                  > kich ruchów na forum nie jestem w stanie zauważyć.

Bardzo proszę. Na początek dwa.

fotoforum.gazeta.pl/72,2,746,64622493,64622493.html
                  fotoforum.gazeta.pl/72,2,746,61706977,63547468.html
                  Zaraz poszukam reszty

• niegrzeczna_czarna Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 23:01
                    I to jest bardzo ciekawe

fotoforum.gazeta.pl/72,2,746,60496258,61651647.html
                    • niegrzeczna_czarna Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 23:10
                      Jest tego więcej, ale wybacz mi, jest późno a wyszukiwarki nie działają zbyt
                      dobrze. I w sumie teraz już nie pamiętam pod którym swoim nickiem pisał te
                      obelżywe rzeczy. Nie pamiętam czy używał- palker czy wawafoto czy jakieś tam
                      0k0 czy postkeeper czy amadynek.
                      • ememzet Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 23:13
                        To, co zgłosiłaś, usunęłam. Jeśli spotkasz jeszcze jakieś, przyślij link na ememzet@gazeta.pl
                        • niegrzeczna_czarna Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 23:19
                          Dziękuję.
                        • tukee Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 23:45
                          ememzet napisała:

> To, co zgłosiłaś, usunęłam. Jeśli spotkasz jeszcze jakieś, przyślij link na eme
                          > mzet@gazeta.pl
                          >
                          I tak powinno być:))) Ememzet - ja tez dziekuję. Warto przypatrzeć sie też
                          drugiej stronie "medalu":)) Dobranoc i miłego weekendu:))
                        • lavinka Bardzo Ci dzikuję ememzet 22.06.07, 23:52
                          za uunięcie postów palkera... to oznacza,że jednak da się coś załatwić.Szkoda,że
                          moderator z FF Warszawa trzyma stronę palkera i pozwala na takie zagrywki, wręcz
                          daje im poklask.
                          lav
                        • lavinka ememzet!prosze-palker przyszedł trollować 23.06.07, 00:06
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=64624664&a=64703897
                          • 0k0 Mylisz się. 23.06.07, 00:10
                            Na moje oko administracja raz wreszcie powinna tę sprawę wyjaśnić.
                            • ememzet Re: Mylisz się. 23.06.07, 00:24
                              Proszę bardzo: 0k0 to nie palker.
                              • lavinka Re: Mylisz się. 23.06.07, 00:25
                                To mirelka(plum-plum, czrum-chrum), na jedno wychodzi. Oni mają wspólne konto
                                Oko i czasem piszą na nim z różnch komputerów.
                                lav
                                • 0k0 Uprzejmie proszę o powtórkę. 23.06.07, 00:29
                                  Ta pani ma trudności z rozumieniem ludzkiej mowy:)
                                  Na moje oko, żal jej się rozstać z tak piękną teorią spisku
                                  • ememzet Re: Uprzejmie proszę o powtórkę. 23.06.07, 00:44
                                    Proszę bardzo: 0k0 to też nie mirelka, plum-plum ani chrum-chrum
                                    • 0k0 Dziękuję, może dotrze wreszcie :) 23.06.07, 00:47
                                      Chociaż na moje oko, ta pani będzie celować dopóki jej nicków starczy :)
                                • plum-plum Re: Mylisz się. 23.06.07, 00:51
                                  lavinka napisała:

> To mirelka(plum-plum, czrum-chrum), na jedno wychodzi. Oni mają wspólne konto
                                  > Oko i czasem piszą na nim z różnch komputerów.
                                  > lav

moze w końcu zapomnij o mnie, co?
                                  ja ci w drogę nie wchodzę i nie obrabiam tylka po szemranych kątach
                                  chociaż jesteś jedną z tych, co rozwaliła FF Warszawa,
                                  i proszę uprzejmie o wzajemność.
                • lavinka Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 23:50
                  Ememzet nie wiem czy zwróciłaś uwaę,ale wątki które założył Kazu są bardzo
                  popularne i często podbijane,bo wiele osób wstawia tam zdjęcia. I to nie była
                  żadna "akcja" tylko po prostu wielu ludzi wstawia zdjęcia do "elek" i "kotów" i
                  praskich klimatów. Czy to zbrodnia?
                  lav
                  • ememzet Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 23.06.07, 00:33
                    Nie mogę tu cytować treści z Pastwiska, bo jest to forum ukryte. Ale obie dobrze wiemy, że była to zaplanowana akcja z Waszej strony.
                    Że wątki są popularne, to mnie cieszy, a dopisywanie się do nich nie jest zbrodnią. Myślę, że doskonale wiesz o co mi chodzi i nie ma sensu udawać dalej że ja sobie coś uroiłam, a podbijanie wątków to przypadek.
                    Umówmy się, że Wy nie będziecie robić nam na złość, to my nie będziemy robić na złość Wam.
                    • roztoczanski Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 23.06.07, 14:01
                      Tego jeszcze nie było - zrobiłem na złość ememzet, której nie kojarzę, bo
                      wklejałem zdjęcia do kotów, to może przestańcie karać innych, robię to od
                      dawna, i to nie dlatego, że wątek kazika, tylko że nie dostałem odpowiedzi
                      dlaczego nie pozwolono na kontynuację w kotach 2.
                      Może odpowiecie na to pytanie, pzecież sami kazaliście kontynuować koty do 2500
                      postów, a teraz macie pretensje, może trochę wiecej konsekwencji w działaniu :)
                      Pozdrawiam.
                    • roztoczanski Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 24.06.07, 21:07
                      ememzet napisała:

> Nie mogę tu cytować treści z Pastwiska, bo jest to forum ukryte. Ale obie dobrz
                      > e wiemy, że była to zaplanowana akcja z Waszej strony.
                      > Że wątki są popularne, to mnie cieszy, a dopisywanie się do nich nie jest zbrod
                      > nią. Myślę, że doskonale wiesz o co mi chodzi i nie ma sensu udawać dalej że ja
                      > sobie coś uroiłam, a podbijanie wątków to przypadek.
                      > Umówmy się, że Wy nie będziecie robić nam na złość, to my nie będziemy robić na
                      > złość Wam.

Może w końcu ktoś z administracji zrozumie, że takie działania nie są robieniem na złość, tylko próbą zwrócenia na traktowanie forumowiczów przez administrację, jeśli nie wiesz, to dowiedz się kto zorganizował akcję usuwania kotów 2 z FF Warszawa i dlaczego to zrobiono, dlaczego nie potrafiono tego uzasadnić, pojawiły się wtedy informacje, że wątki muszą mieć 2500 postów, później z tego szybko się wycofano.
                      Dlaczego moderatorzy nie odpisują na pytania o usunięte wątki, a jak przychodzi odpowiedź to jest, to ogólnik , a już konkretnie administrator nie potrafi uzasadnić.
                      Ja zdaję sobie sprawę, że stoję na przegranej pozycji, bo zadawanie pytań jest źle widziane, ale lubię jasne sytuacje.
                      Może spróbujcie jak było wyżej napisane równo traktować wszystkich użytkowników, zacząć odpowiadać na pytania, niech ASi nie zostawiają postów z obraźliwymi wpisami, bo napisał ich kolega.
                      Niektóre takie moje wpisy były usuwane ciekawe czy ten ocaleje?
                      Pozdrawiam
                      • roztoczanski Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 30.06.07, 12:26
                        I nastała cisza, pewnie wszyscy admini na urlopach, bo nie ma odpowiedzi.
                        • Gość: :-) Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 15:23
                          > I nastała cisza, pewnie wszyscy admini na urlopach, bo nie ma odpowiedzi.

Robią burzę mózgów, to jeszcze trochę potrwa:-)
                          • roztoczanski Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 12.07.07, 14:09
                            Jak widzę dalej bez zmian :-(
        • tukee Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 22:08
          Ememzet. Wasza chorość mnie przeraża. To jest jakieś opętanie. Czy w pracy nie
          można być człowiekiem ????? Ciekawe czy prywatnie też masz takie poglądy? Raczej
          wątpię. Taniec chochołów - zastanów sie co piszesz... A co kogo obchodzi które
          wątki są podbijane,może są ciekawe, wolny kraj, daj spokój - trochę luzu. Tylko
          szkoda mi Ciebie jako osoby wydelegowanej do tego dialogu. Strasznie marnie to
          wypada. Ale doceniam to, że z nami rozmawiasz, ale rozmawiaj NORMALNIE. Postaraj
          się proszę, jeśli nie możesz to i tak wielkie dzięki za szczerość. Szczerość
          bardzo dziecinną.
          • ememzet Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 22:21
            Czekasz na link do Pastwiska, czy o co chodzi? Uważasz, że nie wiemy co wymyśliliście? Nie róbmy z siebie idiotów. Wiemy, że nastawiliście się do nas negatywnie i chcecie robić nam na złość. Wy będziecie śmiecić, a my będziemy ciąć. Dokąd zmierzamy? Wydaje mi się, że lepiej byłoby zrobić ciekawe forum z fajnymi zdjęciami. Nie wiem jakie jest Wasze zdanie, ale nie wygląda na to, żeby było podobne.
            Te poglądy są moje i służbowo i prywatnie. Awanturowanie dla awanturowania, uważam za trollowanie.
            • tukee Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 22:33
              Nie czekam na link do Pastwiska, bo znam adres. Ale miło, że się przejmujesz. To
              jest wielki plus, którego innym przyznać nie mogę. Ememzet, po co , powiedz po
              co wsadzać nos w nie swoje sprawy i mieszać sie do Pastwiska. To forum jest tak
              dynamiczne, ze dwa dni spokoju czynią całą sprawę historią. To Wy bezprawnie
              dogrzebaliście sie do tego forum i przejmujecie sie tym co tam piszemy.
              Wystarczy nie czytać, nie podglądać i macie spokojny żywot i my też. :)))
              • ememzet Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 22:39
                Nie wtykamy nosa w takie fora bez potrzeby. Nagłe, równoczesne wynurzenie wielu wątków założonych przez kazuyoshi78 jest jednak zastanawiające, więc poszukaliśmy przyczyn. I znaleźliśmy (nota bene całkowicie prawnie).
                Skoro z Waszej strony jest akcja, to z naszej jest reakcja. Nie szukamy zaczepki z nudów.
                • tukee Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 22:48
                  ememzet napisała:

> Nie wtykamy nosa w takie fora bez potrzeby. Nagłe, równoczesne wynurzenie wielu
                  > wątków założonych przez kazuyoshi78 jest jednak zastanawiające, więc poszukali
                  > śmy przyczyn. I znaleźliśmy (nota bene całkowicie prawnie).
                  > Skoro z Waszej strony jest akcja, to z naszej jest reakcja. Nie szukamy zaczepk
                  > i z nudów.

> No i co z tego, że wątki Kazu są na wierzchu??? Zanim go pogoniliście
                  przecież dbał o FFW jak swoje własne. No i co z tego dla was? Po co ta cała
                  analiza? Komu to ma służyć?. Kogo to boli??? Czy to ma sens?????? Wiem, ze
                  bolało jednego (jak widać) nie-gościa na FFW. Ale tam gdzie ludzie, tam mogą
                  pojawić się rózne zdania. Ale przez niezrozumienie tego właśnie , ze mozna mieć
                  różne zdania i życ obok siebie zawaliło sie FFWarszawa i zawaliło sie jeszcze
                  bardziej przez to, ze zabrano nam prawo do automatycznej publikacji zdjęć.
                • lavinka Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 23:58
                  Ememzet zobacz forum Józefów. 80%wątków założyła 111majka i rgularnie je
                  podbija. Na makro też większość wątków założyła 111majka ai t.w.oko. I czy to
                  kimuś przeszkadza? Nikomu. To dlaczego komuś przeszkadza na FF W-wa? Przecież to
                  zupełny nonsens... Zauważ,że wątki Kazuyoshiego78 są wyjątkowe na swój sposób- i
                  nie ma w nich spamu-wręcz przeciwnie.Jest tam kawał dobrej reporterskiej roboty
                  Nie pokazuje on tylko zabytków W-wy z przewodników. Ale W-wę taką jaką jest
                  naprawdę-tę brzydką również. Wielu forumowiczów z innych miast przychodzi by je
                  oglądać. Czy mamy być ukarani za to Że wklejamy zdjęcia do wątków które zakłada?
                  Przecież to bez sensu... Jeśli lubię polować na koty z podwórek... to od razu
                  muszę byc napiętnowana?
                  lav
            • niegrzeczna_czarna Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 22:39
              ememzet napisała:

> Czekasz na link do Pastwiska, czy o co chodzi?

Pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie. Ludzie na Pastwisku nie chcą o tym
              już ani pisać ani czytać, są zmęczeni. Masz wejście na to forum i wiesz, ze
              jest ono poświęcone zupełnie innym sprawom. Gdybyś zadała sobie trochę trudu,
              to byś wyczytała, że na 21000 wpisów temat administracja + awantury = jakieś
              300 wpisów. Reszta to zabawa i absolutnie rodzinna atmosfera. I to Was boli, że
              się tam o moderacji rozmawia? Na każdym forum, gdzie ludzie mają wyższe IQ od
              wielbłąda, rozmawia się o moderacji forów publicznych. I boli mnie to, że
              wybierając takie zajęcie, nie wzięliście pod uwagę tego, że będziecie
              wystawieni na krytykę.
              • ememzet Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 22:56
                niegrzeczna_czarna napisała:
                >
                > Pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie. Ludzie na Pastwisku nie chcą o tym
                > już ani pisać ani czytać, są zmęczeni. Masz wejście na to forum i wiesz, ze
                > jest ono poświęcone zupełnie innym sprawom. Gdybyś zadała sobie trochę trudu,
                > to byś wyczytała, że na 21000 wpisów temat administracja + awantury = jakieś
                > 300 wpisów. Reszta to zabawa i absolutnie rodzinna atmosfera.

Bardzo mnie to cieszy i nie zamierzam się w tę atmosferę wtrącać.

I to Was boli, że
                >
                > się tam o moderacji rozmawia? Na każdym forum, gdzie ludzie mają wyższe IQ od
                > wielbłąda, rozmawia się o moderacji forów publicznych. I boli mnie to, że
                > wybierając takie zajęcie, nie wzięliście pod uwagę tego, że będziecie
                > wystawieni na krytykę.

Absolutnie mnie to nie boli, możemy z tego wyciągnąć różne wnioski. Moderacja zawsze wzbudza wątpliwości i nie wiem dlaczego uważasz, że nie wzięliśmy tego pod uwagę. Gdybyśmy nie brali, nie powstałoby Forum o Moderacji.
                O Pastwisku wspominam wyłącznie w kontekście podbijania wątków na FF Warszawa. W żadnym innym. W żadnym innym aspekcie mi ono nie przeszkadza i nie zamierzam się w nie wtrącać.
                • lavinka Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 23.06.07, 00:05
                  A nie wydaje Ci sie,że rozdmuchaliście całą sprawę? NA innych forach to się
                  zdarza bardzo często,że jest barzo dużo wątków jednego autora... i są często
                  podbijane przez innych urzutkowników... więcej, nierzadko takie wątki są olecane
                  na stronie głównej gazety.pl
                  A zaraz potem ich karzecie za to?Sami reklamowaliście zdjecia z kluczem koty...
                  a kilka tygodni wcześniej zabranialiście stworzenie im drugiej edycji... nie
                  dziw się naszym protestom. Wynikają one z niekonsekwencji.. najpierw coś
                  anicie,apotem to samo chwalicie... trudno się w tym połapać. Zauważ,jak pięknie
                  FF Warszawa rozwijało się jeszcze w styczniu... a jak wygląda teraz.Wszystko za
                  sprawą wtrącania się moderatoró i adminów. Stąd nasze rozgoryczenie... czy
                  naprawdę tak trudno zrozumieć nasza pasję i jej uszanować? Przecież nie
                  wstawiamy zdjęć na forum po to by komuś dokuczyć,al po to by się podzielić naszą
                  radocią... a to,że czasem się powyłupiamy na pastwisku... właśnie po to jest
                  ukryte... osoby postronne nie zrozumiałyby jego istoty... tak się stało i w tym
                  wypadku... gdybyś się wczytała o czym najczęściej piszemy... tylko o naszym
                  życiu codziennym, dzielimy się naszymi emocjami i troskami... sądzę,że
                  podjęliście decyzję zbyt pochopnie... a teraz nie potraficie przyznać się do
                  błędu... szkoda...
                  lav
        • lavinka Re: Dlaczego odebrano mi autopublikację?Oraz inny 22.06.07, 23:48
          Ememzet,czy Ty nie masz poczucia humoru? Przecież to zwykłe żarty były. Po
          pierwsze-nie założył tylu wątków by zajęły całą stronę. Po drugie nikt tego nie
          zrobił i by nigdy nie zrobił-bo po co?

A zdrugiej strony aabanowaliśnie niewinnego człowieka,a jego blox jest w
          pierwszej setce najpopularniejszych bloxów.... a wy nie pozwalacie mu wstawiać
          zdjęć ani pisać... a inny człowiek nazywa kogoś zdzirą lub
          ch...(palker,postkeeper,oko,wawafoto) i wszystko jest Ok.
          To śmieszne,nie sądzisz?
          lav
          • 0k0 [...] 23.06.07, 00:05
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • wave32 Ememzet - dlaczego odebrano mi autopublikację? 23.06.07, 00:18
              Chciałbym się dowiedzieć...
              Jeśli nie tutaj, to poproszę Cię o adres kogoś z administracji, z kim mógłbym wyjaśnić tę sprawę.

Pozdrawiam
              • ememzet Re: Ememzet - dlaczego odebrano mi autopublikację 23.06.07, 00:35
                forum@agora.pl lub ememzet@gazeta.pl
                • wave32 Re: Ememzet - dlaczego odebrano mi autopublikację 23.06.07, 00:45
                  ememzet napisała:

> forum@agora.pl lub ememzet@gazeta.pl

Dziękuję!
                  • wave32 Ememzet, 23.06.07, 00:58
                    jeśli znajdziesz chwilę czasu, zajrzyj proszę do poczty.
          • 0k0 0k, poproszę grzeczniej :-) 23.06.07, 00:27
            Szanowna pani, poproszę o link do posta, gdzie 0k0 nazwało kogokolwiek "zdzirą
            lub ch..." <-
            • niegrzeczna_czarna Re: 0k, poproszę grzeczniej :-) 23.06.07, 00:33
              Co nie znaczy, ze nie byłeś nigdy wulgarny w stosunku do innych osób, które
              miały odmienne zdanie niż Ty.
              • 0k0 A co ma piernik do wiatraka? 23.06.07, 00:43
                0k0 działa na własny rachunek i jak się komu należy, to należycie dokopie:)
                Nie za odmienne zdanie, tylko za głupotę na przykład.
                Na moje oko, wyjechała szanowna pani z argumentem typu "a u was bija
                murzynów" :)
                Żegnam i na przyszłość proszę się do mnie zwracać używając rodzaju nijakiego -
                dla osoby ze sfer profesorskich nie powinno to być kłopotem. A jeszcze lepiej
                będzie nie zwracać się do mnie wcale.
                • niegrzeczna_czarna Re: A co ma piernik do wiatraka? 23.06.07, 01:18
                  Jesteś zarejestrowany jako ON. Jeśli więc, sytacja zmusi mnie do odezwania się
                  do ciebie, bedę używać rodzaju męskiego.
                  • 0k0 Na moje oko, zbytek łaski i nadmierne poświęcenie 23.06.07, 01:26
                    0k0 nie jest winne temu, że w rejestacji nie przewidziano rodzaju nijakiego.
                    Ludziom światłym i wykształconym, a przede wszystkim inteligentnym, ta drobna
                    niedogodność nie przeszkadza, innych uprasza się o niezwracanie do 0ka wcale.
            • 0t0 Re: 0k, poproszę grzeczniej :-) 24.06.07, 20:17
              0k0 napisał:

> ... poproszę o link do posta, gdzie 0k0 nazwało kogokolwiek "zdzirą
              > lub ch..." ...

Chyba skończyło się na stwierdzeniu "...kogoś popieprzyło...", tych wyżej wymienionych nie przypominam sobie ;)
              • 0k0 Re: 0k, poproszę grzeczniej :-) 24.06.07, 21:43
                0t0 napisał:

> 0k0 napisał:
                >
                > > ... poproszę o link do posta, gdzie 0k0 nazwało kogokolwiek "zdzirą
                > > lub ch..." ...
                >
                > Chyba skończyło się na stwierdzeniu "...kogoś popieprzyło...", tych wyżej
                > wymie nionych nie przypominam sobie ;)

Czyli należy rozumieć, że zanim "chyba skończyło się na stwierdzeniu" zaczynało
                się od nazwania kogoś "zdzirą i ch..." ?

Na moje oko, kolega podróba usiłuje tu zmanipulować publiczność swoim zwyczajem
                i wmówić wszystkim (0ku też), że 0k0 powiedziało coś, czego nie powiedziało.
                Wstyd! 0k0 ma dobrą pamięć i doskonale wie, co powiedziało a czego nie.
                Inkryminowany post zawierał wyłącznie zdanie: "Kogoś tu zdrowo popieprzyło" i
                za to stwierdzenie, zgodne z prawdą, wyleciał w kosmos.

KŁAMIESZ, kolego podróbo :)
                • 0t0 Re: 0k, poproszę grzeczniej :-) 25.06.07, 14:30
                  0k0 napisał:

> 0t0 napisał:
                  >
                  > > 0k0 napisał:
                  > >
                  > > > ... poproszę o link do posta, gdzie 0k0 nazwało kogokolwiek "zdzirą
                  >
                  > > > lub ch..." ...
                  > >
                  > > Chyba skończyło się na stwierdzeniu "...kogoś popieprzyło...", tych wyżej
                  >
                  > > wymie nionych nie przypominam sobie ;)
                  >
                  > Czyli należy rozumieć, że zanim "chyba skończyło się na stwierdzeniu"
                  zaczynało
                  >
                  > się od nazwania kogoś "zdzirą i ch..." ?
                  >
                  > Na moje oko, kolega podróba usiłuje tu zmanipulować publiczność swoim
                  zwyczajem
                  >
                  > i wmówić wszystkim (0ku też), że 0k0 powiedziało coś, czego nie powiedziało.
                  > Wstyd! 0k0 ma dobrą pamięć i doskonale wie, co powiedziało a czego nie.
                  > Inkryminowany post zawierał wyłącznie zdanie: "Kogoś tu zdrowo popieprzyło" i
                  > za to stwierdzenie, zgodne z prawdą, wyleciał w kosmos.
                  >
                  > KŁAMIESZ, kolego podróbo :)

Niestety z przykrością muszę stwierdzić, że to 0k0 kłamie, bo post do wczoraj
                  był na swoim miejscu, nigdzie nie wyleciał, a co do pozostałych zarzutów
                  polecam okurarki, napisałem tylko o tym co było, w poście jest wyrażona opinia,
                  że 0k0 nie było autorem innych obrażliwych słów ;)
                  0k0 zdecydowało się kim chce być, kiedyś napisało, że jest kobietą, teraz chce
                  być nijakie?
                  • 0k0 Re: 0k, poproszę grzeczniej :-) 25.06.07, 17:40
                    0t0 napisał:

> Niestety z przykrością muszę stwierdzić, że to 0k0 kłamie, bo post do wczoraj
                    > był na swoim miejscu, nigdzie nie wyleciał, a co do pozostałych zarzutów
                    > polecam okurarki, napisałem tylko o tym co było, w poście jest wyrażona
                    > opinia, że 0k0 nie było autorem innych obrażliwych słów ;)

0k0 nie kłamie, 0k0 może się czasem pomylić :)
                    Post spowodował takie oburzenie, że nie mogąc go znaleźć, 0k0 uznało że
                    wyleciał. A tymczasem JEST i nie zawiera słów "zdzira i ch...", nie zawiera
                    również niczego oprócz prawdy :)

fotoforum.gazeta.pl/72,2,746,55942292,58961463.html?f=746&w=55942292&a=58961463&t=1182784858532

Podróba 0t0 manipuluje publicznością i celowo wspomina o poście 0ka, którego
                    treść ma się nijak do zarzutów pastwiskowej koleżanki, chcąc wywołać wrażenie,
                    że jakoś się jednak ma. Feee, brzydko się podróba 0t0 bawi, zupełnie jak
                    Kazujaja-san.

> 0k0 zdecydowało się kim chce być, kiedyś napisało, że jest kobietą, teraz
                    > chce być nijakie?

Tradycyjnie - link poproszę...
                    0k0 ze swej natury jest RODZAJU nijakiego, co nie oznacza, że jest nijakie.
    • bojownik_syjamski Z tego co widze, slusznie. 23.06.07, 09:48
      Obalam mit:
      Jesli stosujecie wyrazenie o "popularnosci" watkow, to wynika ono z uprzedniej
      kradziezy tych watkow. Kazuyoshi polowal na rozpoczynanie kontynuacji
      popularnych watkow (u Was to sie nazywa cennym wkladem w porzadek na forum),
      czym zniechecil wielu, ktorzy czuli sie ogoloceni z kreatywnosci. Wiec jesli
      pojdziecie sznureczkami do archiwow, to sie okaze, ze wcale nie jest tak, jak to
      przedstawiacie w krzywym zwierciadle.

Jesli planowaliscie kolejna akcje ataku na stoleczne fotoforum, aby podniesc
      watki tylko Kazuyoshiego, to chyle czola przed administracja. Nie rozumiem co
      mialoby to na celu, ale wyjatkowy infantylizm przemawia przez ta idee i ma
      charakter czystej zlosliwosci godnej piaskownicy.

Grupowy, zaplanowany trolling wymaga wyjatkowego traktowania. Bedziecie sie
      dziwic tak dlugo, az wyjdziecie z tej piaskownicy, i zrozumiecie jak bardzo jest
      to szkodliwe dla kazdej grupy.

Stajecie sie slupami, ktore sa zdalnie sterowane. Niby w ramach radosnych plasow
      i dziecinnego rozbrykania, ale jestescie slupami. Slupy po pewnym czasie
      przestaja uzywac wlasnego rozumu. Jak sie nazywa ta dowcipna sekta? Pastwisko?
      • roztoczanski Re: Z tego co widze, slusznie. 23.06.07, 16:05
        Fajna sprawa - pisanie tylko w wybranych wątka nazwane trollingiem, czysta demagogia ;)
        Zawsze pisałem tylko w tych wątkach, w których miałem ochotę, które mi odpowiadały.
        A tu nastały czasy, że w pewnych wątkach nie wolno pisać, czyli cenzura z najgorszych czasów PRLu, bo nie ze względu na treść, ale na osobę zakładającą wątek.
        Fajne czasy nastały ;)
    • pani_w_obuwniczym to trolle z pastwiska jeszcze nie wydoroślały? 24.06.07, 21:27
      smutne, nie dość że rozwalili FFWwa to jeszcze przynoszą błoto z pastwiska
      na inne fora :/
      • tukee Re: to trolle z pastwiska jeszcze nie wydoroślały 24.06.07, 21:52
        ojojoj :)))) W niedzielny wieczór takie smutki??? :))) Proszę pani :)))) Życie
        toczy się gdzie indziej, tu się tylko bywa:))) Nie potrzeba zawracać sobie
        główki takimi bzdurkami:))))
        • mir-elka oooo, widzę... 24.06.07, 22:27
          że Cię czegoś nauczyłam :)
          Ale mylisz się,
          NIGDY nie miałam nic wspólnego z obuwniczym :)
          Wy wszyscy już chyba popadacie w paranoję.
          • tukee Re: oooo, widzę... 24.06.07, 22:40
            Dobranoc Mirelko, nie przeżywaj nie swoich problemów:)))))
            • mir-elka pa pa... 24.06.07, 22:43
              Tukee, dobranoc :)
    • abstrakt2003 Hej! :) 24.06.07, 22:14
      Witaj!
      Czy naprawdę toczyliście boje z administracją na fotoforum czy też admini
      zaczynaja popadać w paranoję?
    • abstrakt2003 hmmmm 24.06.07, 22:29
      przejrzałem pobieżnie ten wątek.
      No cóż....
      Wnioski są przygnębiajace.
      Administracjia nie panuje nad sytuacją.
      Admini tracą nerwy, zaczynają pogrążać sie w paranoi.
      Sytuacja ich przerasta.
      Jest źle będzie jeszcze gorzej.
      ======================================
      Drodzy forumowicze fotoforów mam dla was jedną sugestię.
      Znajdźcie sobie inne miejsce w sieci które pozwoli wam publikowac zdjęcia.
      Tu nic doberego was nie spotka.
      PS
      ememzet
      jak widzę niczego sie nie nauczyłas od czasu afery z atakiem hakerskim na
      portal gazet.pl! Jesteś równie kompetentna!
      • tukee Re: hmmmm 24.06.07, 22:32
        :)))

Ale do ememzet mam same miłe słowa, ona jako jedyna podjęła sie dialogu w tym
        temacie.
        • abstrakt2003 Re: hmmmm 24.06.07, 22:44
          tukee napisała:

> :)))
          >
          >
          > Ale do ememzet mam same miłe słowa, ona jako jedyna podjęła sie dialogu w tym
          > temacie.
          ==============
          Nie wiele tobie do szczęścia potrzeba.
          Dawniej z adminami (w czasach maas) można było normalnie pogadać. Trafiały do
          nich racjonalne argumenty.
          A teraz.... sama widzisz.... szkoda słów....
          • tukee Re: hmmmm 24.06.07, 22:53
            abstrakt2003 napisał:

> tukee napisała:
            >
            > > :)))
            > >
            > >
            > > Ale do ememzet mam same miłe słowa, ona jako jedyna podjęła sie dialogu w
            > tym
            > > temacie.
            > ==============
            > Nie wiele tobie do szczęścia potrzeba.
            > Dawniej z adminami (w czasach maas) można było normalnie pogadać. Trafiały do
            > nich racjonalne argumenty.
            > A teraz.... sama widzisz.... szkoda słów....
            >
            No właśnie sama widzę,że szkoda słów :)) A to że nie wiele mi do szczęścia
            potrzeba to też prawda: :)) Umiem korzystać z życia i cieszyć sie nim :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka