presentation1 23.10.08, 07:01 Spoleczenstwo spragnione ogladac misyjnego Walesy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szfindel Walesa nie buduje naszej tozsamosci narodowej 23.10.08, 07:12 chyba przeciez no nie? Co najwyzej buduje tozsamosc kapusiow, donosicieli, proznych ludzi, wspolpracownikow SB itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Re: Walesa nie buduje naszej tozsamosci narodowej 23.10.08, 07:26 Wałęsie należy się szacunek tysiąckrotnie większy niż obecnemu prezydentowi-kurduplowi, który podobnie jak Ty szfindel ma urojenia i zieje nienawiścią w stosunku do każdego, kto jest innej myśli niż on. Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Re: Walesa nie buduje naszej tozsamosci narodowej 23.10.08, 07:46 kpaxxx napisał: > Wałęsie należy się szacunek tysiąckrotnie większy niż obecnemu > prezydentowi-kurduplowi, który podobnie jak Ty szfindel ma urojenia i zieje > nienawiścią w stosunku do każdego, kto jest innej myśli niż on. a dlaczego ty w to mieszasz dzisiejszego prezydenta? Nie odnos go do Lecha K. Odnies Walese do tych ludzi na ktorych kapowal. do tych, co prace dzieki niemu tracili, popadali w nedze. Do nich odnies Walese. Bo to sa jego koledzy. A potem szanuj go dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak To TW "Mamlok" donosil na Walese 23.10.08, 07:57 i kozysta ze szczescia jakie zafundowala mu sbecja "palac" jego akta w 90 roku. Jedno z drugim sie wiaze. Brat TW "Mamloka" TW "Pedziuch" klamczynski, tez ma za co dziekowac zwierzchnikom z lat 80tych. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Re: To TW "Mamlok" donosil na Walese 23.10.08, 07:58 korzysta oczywiscie:) wiedmak napisał: > i kozysta ze szczescia jakie zafundowala mu sbecja "palac" jego akta w 90 roku. > Jedno z drugim sie wiaze. Brat TW "Mamloka" TW "Pedziuch" klamczynski, tez ma z > a > co dziekowac zwierzchnikom z lat 80tych. Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel O czym ty bredzisz 23.10.08, 07:59 Konkretnie pisz a nie jak naladowany emocjami czlowiek. Konkrety. Linki jakies moze? Ale konkretne a nie do glosow pod forum do jakichs dziadow. chetnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Ktory to z TW klamczynskich siedzial choc 23.10.08, 08:04 dzien w wiezieniu po wprowadzeniu stanu wojennego? A do dokumentow byle lajza nie dotzrze latwo, na sieci ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel No wlasnie a czemu nie ma dokumentow? 23.10.08, 08:20 20 lat po "upadku" komunizmu wiele rzeczy jest tajnych zyczylbym sobie wiekszej otwartosci a ten brak otwartosci zawdzieczmy miedzy innymi Walesie A co do siedzenia w "wiezieniu" jak to mowisz, to walesa byl internowany do palacu. Fajnie by bylo, zebys sobie obejrzal co oni tam zwozili (wina, wodki i inne ciekawe rzeczy) na czas tego internowania. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz AM - odpieprzcie się od Wałęsy 23.10.08, 09:10 W tekście o eleganckim tytule: „Zła przeszłość i psy gończe, czyli odpieprzcie się od Wałęsy” (GW, 5-6 lipca 2008, s. 12 –14) czytamy: „Przez pewien czas byłem dość blisko z Lechem Wałęsą. Starałem się wspierać jego mit. Ale nawet wtedy, gdy byłem z nim w ostrym sporze, spoglądałem nań z podziwem. Myślałem: uczciwy krętacz, prawdomówny kłamczuch. (...) To wy [autorzy książki o kontaktach Wałęsy z SB – dop. AZ] kłamiecie. W całej tej opowieści o Lechu Wałęsie, którą powtarzacie, choćby to wszystko naprawdę się wydarzyło, mimo to jest to nieprawda” (s. 14; wyróżn. AZ). uczciwy krętacz - mędrzec Odpowiedz Link Zgłoś
util Jakież to nieudolne... 23.10.08, 09:51 Te wszystkie wysiłki, które mają na celu wykreślenie zasług i samej osoby Wałęsy są żenujące. Jak chory musiał być umysł, który urodził koncepcję pisania historii na nowo. Że niby co - nowe porozumienia sierpniowe będą chcieli stworzyć? Nobla odebrać? Przegrali już na starcie, ale mimo to wciąż jeszcze wierzgają. Mali zawistnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
aisa.b3 Re: Doda i Rutowicz - to właśnie poziom PiSu... 23.10.08, 12:47 Doda i Rutowicz to poziom koalicji PO i PSL. Doda ze swoim "językiem" i złośliwością(delikatnie mówiąc) przypomina mi wielu "złotoustych" z PO (np. posła Niesiołowskiego, czy Palikota) a Rutowicz tak bardzo lubi konie i troszcze się tylko o "swoich" fanów jak PSLowcy o rodzinę(nepotyzm). Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_z_sopotu Ktory to z TW klamczynskich siedzial choc 23.10.08, 09:10 Lech Wałęsa przyznał na konferencji prasowej, że jest gotów wystartować w kolejnych wyborach prezydenckich. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86297694 Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Ktory to z TW klamczynskich siedzial choc 23.10.08, 09:36 Lech K. był siedział miesiąc w internowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_tusk_kupfer_kartell O czym ty bredzisz 23.10.08, 09:09 Lech Wałęsa umieścił na swoim GG (nr 1980) informację o tym, że szuka nagrań audycji Radia Maryja, w których jest obrażany. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86299744 Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: Walesa nie buduje naszej tozsamosci narodowej 23.10.08, 11:19 Powiem ci tylko tyle, szfindel: zamilcz, szmato. Pojął? Jeśli nie, wytłumaczę ci to wyraźniej. Jeśli masz czelność tak pisać/mówić o Wałęsie, to zakładam, że masz na to dowody. Jeśli nie masz, morda w kubeł. Odpowiedz Link Zgłoś
aisa.b3 Re: Walesa nie buduje naszej tozsamosci narodowej 23.10.08, 13:29 maxik-g napisał: > Powiem ci tylko tyle, szfindel: zamilcz, szmato. Pojął? Jeśli nie, > wytłumaczę ci to wyraźniej. Jeśli masz czelność tak pisać/mówić o > Wałęsie, to zakładam, że masz na to dowody. Jeśli nie masz, morda w > kubeł. To jest właśnie chamski język obrońców Wałęsy, który tyle mówi o demokracji i że niby o nią walczył a tu proszę, nie można mieć innego zdania bo nie tylko cię obrażą ale i każą zamilczeć. Dokładnie jak za czasów komuny. Jak chcesz dowodów, to poczytaj sobie trochę książek np Łysiaka i może cię oświeci. Książka Cenckiewicza i Gontarczyka też jest jednym z dowodów tylko trzeba umieć czytać. Wałęsa to zarozumiały bufon, który nie pamięta, o swoich byłych współpracownikach, którzy w trudnych czasach stali u jego boku a teraz często żyją w trudnych warunkach natomiast on zbiera śmietankę i żyje w luksusach oraz zachowuje się jakby sam wszystkiego dokonał. I to ma się nazywać solidarność? Jeśli tak, to a dziękuję. Trzymaj się Szfindel, jestem z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: Walesa nie buduje naszej tozsamosci narodowej 23.10.08, 13:46 Wiesz co, mam ich pieprzone 'dowody' gdzieś. Dopóki za nimi stoją Kaczyńscy, ich prawda to GÓWNO PRAWDA, jasne? Nie zamierzam przyjmować obelg tych kolesi jako prawdy objawionej. Lechu został uznany przez sąd lustracyjny za pokrzywdzonego, koniec pieprzenia na ten temat. Nie obchodzą mnie wasze paranoje. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: Walesa nie buduje naszej tozsamosci narodowej 24.10.08, 09:05 A ksiazki szwagra ciotki mojego sasiada czytales? Tam sa dowody, ze kaczynski to chooooj, kwasniewski zlodziej, a ich wyznawcy sa chorzy psychicznie i podlegaja eutanazji. Nie czytales, oh jaka szkoda... aisa.b3 napisała: > maxik-g napisał: > > > Powiem ci tylko tyle, szfindel: zamilcz, szmato. Pojął? Jeśli nie, > > wytłumaczę ci to wyraźniej. Jeśli masz czelność tak pisać/mówić o > > Wałęsie, to zakładam, że masz na to dowody. Jeśli nie masz, morda > w > > kubeł. > > To jest właśnie chamski język obrońców Wałęsy, który tyle mówi o > demokracji i że niby o nią walczył a tu proszę, nie można mieć > innego zdania bo nie tylko cię obrażą ale i każą zamilczeć. > Dokładnie jak za czasów komuny. > Jak chcesz dowodów, to poczytaj sobie trochę książek np Łysiaka i > może cię oświeci. Książka Cenckiewicza i Gontarczyka też jest jednym > z dowodów tylko trzeba umieć czytać. Wałęsa to zarozumiały bufon, > który nie pamięta, o swoich byłych współpracownikach, którzy w > trudnych czasach stali u jego boku a teraz często żyją w trudnych > warunkach natomiast on zbiera śmietankę i żyje w luksusach oraz > zachowuje się jakby sam wszystkiego dokonał. I to ma się nazywać > solidarność? Jeśli tak, to a dziękuję. > Trzymaj się Szfindel, jestem z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
spieprzaj_maly_dziadu Re: Walesa nie buduje naszej tozsamosci narodowej 23.10.08, 07:40 szfindel napisał: > chyba przeciez no nie? > Co najwyzej buduje tozsamosc kapusiow, donosicieli, proznych ludzi, > wspolpracownikow SB itd. Najwięcej o kapowaniu mógłby powiedzieć Rajmund Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Re: Walesa nie buduje naszej tozsamosci narodowej 23.10.08, 07:48 dla was swiat jest taki prosty.... Zazdroszcze. Z jednej strony Walesa + Mazowiecki + Geremek + Michnik + SB + kapusie + szuje itd A z drugiej Kaczynscy. ciekawe. Naprawde ciekawe. Zazdroszcze prostoty zywota. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Jakież to proste, prwawda szwindel? 23.10.08, 07:52 szfindel napisał: > dla was swiat jest taki prosty.... > Zazdroszcze. > Z jednej strony Walesa + Mazowiecki + Geremek + Michnik + SB + kapusie + szuje > itd Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Re: Jakież to proste, prwawda szwindel? 23.10.08, 07:53 No proste, tylko slepota jakas panuje... Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki to jeszcześ ślepy, nie dość że prostacki? 23.10.08, 10:32 to współczuję serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel A gdziez ty moje prostactwo widzisz 23.10.08, 10:40 kwiecie inteligencji polskiej :) w Polsce standardy sa inne niz w swiecie. W swiecie kapus jest kapus. Koniec kropka.- totalnie zacofani jestescie w mentalnej ocenie zachowan bylego prezydenta. Bo przeciez to udowodnione, ze to kapus. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek233 Jakież to proste, prwawda szwindel? 23.10.08, 09:10 "Wałęsa wykazał wielki talent w zacieraniu śladów i wywoływaniu napięć międzyludzkich". [Jest] "nieobliczalny, nieodpowiedzialny, niepoprawny, a przede wszystkim nieudolny". A. Michnik 1990 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86299744 Odpowiedz Link Zgłoś
nowak.slawomir Jakież to proste, prwawda szwindel? 23.10.08, 09:20 Zabrać Nobla. 1 mln USD z odsetkami do zwrotu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86297485 Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Dla nas z jednej strony sa ci, ktorzy walczyli 23.10.08, 08:01 i za to siedzieli w pierdlu, a z drugiej sa tacy synowie kurw jak ty, czy bracia klamczynscy, ktorzy wlasna donosicielska matke by sprzedali, nie mowiac o wspolpracowniku UB, ojczulku. Ciekawe ile do swej donosicielskiej kariery wniesli wzmiankowani z przykladu ojczulka, donoszacego na dawnych towarzyszy z AK. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Dla nas z jednej strony sa ci, ktorzy walczyl 23.10.08, 11:13 Myślę, że trochę przesadzasz. Ale tylko trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
parch_jabloni Re: Walesa nie buduje naszej tozsamosci narodowej 25.10.08, 22:09 Pozwie pan prezesa IPN Janusza Kurtykę i autorów książki? Oczywiście samego prezesa. Ja go informowałem, żeby nie robił paszkwilu, nie robił swądu niepotrzebnego, żeby sprawdził to wszystko. Jeśli on za tym stoi, bo się o tym wypowiada, to powalczymy. Z tego, co wiem, oni chcą pozbierać wszystkie paszkwile i opublikować z taką informacją, że każdy niech sobie wybierze, co chce. Na takiej zasadzie to ja Kurtykę zrobię największym agentem, na lepszych papierach niż on mnie zrobił. Dzisiaj zrobić ksero to żaden problem. Ostrzegam Kurtykę i innych, że jeśli to jest ksero i tym sposobem chcą mi poderwać autorytet, to będą odpowiadać w sądzie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86321037 Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Walesa nie buduje naszej tozsamosci narodowej 23.10.08, 15:47 spieprzaj_maly_dziadu napisał: > Najwięcej o kapowaniu mógłby powiedzieć Rajmund Kaczyński Albo presentation1 vel Wajdzik, bo to nie on donosił, tylko JEMU donosili. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Alez, to TW Klamczynscy, ktorych akta w Moskwie 23.10.08, 07:55 leza buduja twoja tozsamosc. Nie ma to jak z idola i doosiciela zrobic bohatera. Typowe dla polskojezycznej kacapii. Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Alez, to TW Bolek, ktorego akta w Moskwie 23.10.08, 07:58 wiedmak napisał: > leza buduja twoja tozsamosc. Nie ma to jak z idola i doosiciela zrobic bohatera > . > Typowe dla polskojezycznej kacapii. No w Moskwie to leza akta przede wszystkim Walesy. Najbardziej mi sie podoba jak sprzatal po sobie w Gdansku. Np za jego prezydentury wlamano sie do przystoczniowej przychodni. I co bylo celem napadu? Kartoteka zdrowotna Walesy. BNo tak sie fajnie skladalo, ze na wszystkie spotkania Bolka Walesa dostawal zwolnienia lekarskie... dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_sopotu Alez, to TW Bolek, ktorego akta w Moskwie 23.10.08, 09:07 A gdzie to jest napisane? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86299269 Odpowiedz Link Zgłoś
norik Re: Alez, to TW Bolek, ktorego akta w Moskwie 23.10.08, 09:19 szfindel napisał: > No w Moskwie to leza akta przede wszystkim Walesy. > Najbardziej mi sie podoba jak sprzatal po sobie w Gdansku. > Np za jego prezydentury wlamano sie do przystoczniowej przychodni. > I co bylo celem napadu? > Kartoteka zdrowotna Walesy. > BNo tak sie fajnie skladalo, ze na wszystkie spotkania Bolka Walesa dostawal > zwolnienia lekarskie... > dobre. To co mnie najbardziej przeraza to to, ze mimo tego, ze udalo sie obalic komune i rozwiazac SB, to ci ludzie przetrwali i sa bardziej aktywni niz w latach 70-tych. Moze nie dokladnie ci sami, ale mentalnosc ich spadkobiercow jest jak najbardziej ta sama. Walesa myslal, ze skonczyl ostatecznie walke z komuna w 1989. A oni wciaz atakuja. Zmienili tylko metody. Wczesniej produkowano na Walese pomowienia od szpiegostwa do wyslugiwania sie obcym imperialistycznym rzadom. Dzis, o ironio, ze wspolracowal z SB. Z tego wariantu wczesniej nie mogli skorzystac, bo wszyscy by ich wysmieli. Jednak czasy sie zmienily i przed nowa generacja dawnych i obecnych SBekow otwieraja sie teraz nowe mozliwosci. Chcialbym wierzyc, ze kiedys ta rasa wreszcie wymrze. Jednak obawiam sie, ze nikczemnosci, obludy, klamstwa i nienawisci polaczonej ze zwyklym chamstwem, tego po prostu nie da sie wyplenic. Niestety nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: Alez, to TW Bolek, ktorego akta w Moskwie 23.10.08, 13:42 Ale wy, pisiorki, jesteście pizgnięci... Kliniczny przypadek paranoi, no jak słowo daję... Jeszcze Lecha o ostatnie gradobicie i trzesięnia ziemi oskarż, durniu. Jeśli twierdzisz, że Wałęsa to agent, DOSTARCZ, kur..., dowody, zamiast pierd..ić, dobra? Over and out! Odpowiedz Link Zgłoś
ryba_pi1a Alez, to TW Klamczynscy, ktorych akta w Moskwie 25.10.08, 22:12 Ministrowi Ziobro i jego podwładnym może grozić nawet do kilkunastu lat więzienia. Powodem jest przechowywanie i przenoszenie informacji niejawnych w komputerach bez specjalnych zabezpieczeń i bez zachowania zasad ujętych w ustawie. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4905150.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86314700 Odpowiedz Link Zgłoś
user1982 Alez, to TW Klamczynscy, ktorych akta w Moskwie 12.11.08, 19:02 : wiedmak napisało: : : leza buduja twoja tozsamosc. Nie ma to jak z idola i doosiciela zrobic bohatera. : Typowe dla polskojezycznej kacapii. Wałęsa "wyłączył wszystkich mogących stanąć mu na drodze - aby to osiągnąć, uznał za stosowne lżyć ich publicznie, nazywając jajogłowymi i Żydami" [...] "jego niewiedza w sprawach gospodarki i międzynarodowych straszy i paraliżuje Polaków i zagranicznych partnerów" Adam Michnik 1990 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86306353 Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Niech PiS ooda najpierw te 3 mln mieszkań! 23.10.08, 07:20 a zresztą 100 mln przed denominacją, to dzisiaj 10 000 zł Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel A kolega skad sie urwal? 23.10.08, 07:21 Mieszkania mialy byc w 8 lat... co za barany z tych zwolennikow PO... co za barany Odpowiedz Link Zgłoś
jcc3 Re: A kolega skad sie urwal? 23.10.08, 07:38 szfindel napisał: > Mieszkania mialy byc w 8 lat... Uwierzył byś pewnie i w to, że Kaczyński nauczyłby osła mówić w ciągu 20 lat. Haczyk jest taki, że osły tyle nie żyją, tak samo jak 8 lat nikt nie rządzi. Myśl, to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Re: A kolega skad sie urwal? 23.10.08, 07:50 jcc3 napisał: > szfindel napisał: > > > Mieszkania mialy byc w 8 lat... > > Uwierzył byś pewnie i w to, że Kaczyński nauczyłby osła mówić w ciągu 20 lat. > Haczyk jest taki, że osły tyle nie żyją, tak samo jak 8 lat nikt nie rządzi. > Myśl, to nie boli. nie w to bym nie uwierzyl ale wierze, ze wyborcy PO sa na tyle durni, ze w ogole nie widza, ze ich partia nie realizuje ZADNYCH obietnic. I wystracza im byle jakie wytlumaczenia - ze np PSL im nie pozwala. Tym samym ludziom tlumaczenie, ze PiS sam nie rzadzil nie wystarcza. Bo przeciez to sa kurduple, mamlate, prezio majacy jak wyczytalem na GW p*dalskiego brata itd itd niech zyje inteligencja! Niech zyje kwiat narodu - partia inteligentow PO! Odpowiedz Link Zgłoś
u2345p2 Re: A kolega skad sie urwal? 23.10.08, 09:03 Zarówno Instytut Lecha Wałęsy, jak i Stołeczna Estrada dementują doniesienia wczorajszego "Dziennika", który zapowiedział występ Micka Jaggera, Bono, Boba Geldofa czy Natalie Cole. [na 25. rocznicy przyznania pokojowej Nagrody Nobla Lechowi Wałęsie] forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86298426 Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.sotnia Re: A kolega skad sie urwal? 23.10.08, 09:08 To w końcu Bolek kapował czy nie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86297152 Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal No pisiaczku, starasz się! 23.10.08, 11:16 Już tylko 5 minut na zmianę nicku. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: A kolega skad sie urwal? 23.10.08, 14:02 Ciekawe, że ilekroć tematem jest Lechu, twoja morda się nie zamyka... Masz jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.machu.picchu Re: A kolega skad sie urwal? 25.10.08, 22:07 Nawet pan nie pomyśl kiedykolwiek, że Wałęsa mógł być po tamtej stronie, ze Walsa mógł być agentem. Pomyślenie jest zbrodnią wobec mnie [L.Wałęsa] forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86306744 Odpowiedz Link Zgłoś
rasta.man Re: Niech PiS ooda najpierw te 3 mln mieszkań! 23.10.08, 07:23 pantanal napisał: > a zresztą 100 mln przed denominacją, to dzisiaj 10 000 zł Może być 10 tys. A nawet wystarczyłoby po 100 zł żeby z buca śmierdzącego spuścić powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel No nie - jak oddaje niech daje wszystko 23.10.08, 07:26 10 000 Ja tez chce! Odpowiedz Link Zgłoś
yoonac Re: No nie - jak oddaje niech daje wszystko 23.10.08, 07:44 szfindel napisał: > 10 000 > Ja tez chce! A mi styka 300, które Kaczyński wyłudził z sejmu za nieobecność! Już dawno pisowski guru Rydzyk poznał się na Lechu mówiąc że prezydent to oszust. Okazuje się że oba klony to oszuści! Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Re: No nie - jak oddaje niech daje wszystko 23.10.08, 07:51 yoonac napisał: > szfindel napisał: > > > 10 000 > > Ja tez chce! > > A mi styka 300, które Kaczyński wyłudził z sejmu za nieobecność! > Już dawno pisowski guru Rydzyk poznał się na Lechu mówiąc że > prezydent to oszust. Okazuje się że oba klony to oszuści! no piana z ust. Ladnie was mozna programowac Jak bedzie potrzebna to sie was przeprogramuje Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarschall_von_tusk Re: Niech PiS ooda najpierw te 3 mln mieszkań! 23.10.08, 09:07 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86296945 Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_kotek Niech PiS ooda najpierw te 3 mln mieszkań! 23.10.08, 09:05 Winny się zawsze tłumaczy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86296920 Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal No pisiaczku, teraz się postarałeś! 23.10.08, 11:19 Tylko 2 minuty na zmianę nicku. Ale przypadkiem, niechcący powiedziałeś prawdę, powołując się na szwindla. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Rada programowa TVP o Lechu Wałęsie i Dodzie 23.10.08, 07:35 To wina SLD, trzeba było głosować za zmianami a nie przedłużać ta agonię TvPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Polacy wolą Dodę od kapusia. 23.10.08, 07:44 Ale michnikowszczyzna i szechtery ścierpieć tego nie mogą Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Nie to co jany_sobczaki!!! 23.10.08, 07:54 jan_sobczak1 napisał: > Ale michnikowszczyzna i szechtery ścierpieć tego nie mogą Odpowiedz Link Zgłoś
kacper777777 Re: Polacy wolą Dodę od kapusia. 23.10.08, 07:57 Mali, smutni, zazdroni ...PIS...larowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
kacper777777 Re: Polacy wolą Dodę od kapusia. 23.10.08, 07:59 Mali, smutni, zazdroni ...PIS...uarowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Tu nei chodzi o PiS 23.10.08, 08:00 kacper777777 napisała: > Mali, smutni, zazdroni ...PIS...uarowcy... Tu chodzi o to, ze kapowanie, niszczenie ludzi jest nieludzkie. To nie ma nic wspolnego z PiS kapus jest kapus. godne potepienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kiero63 Re: Tu nei chodzi o PiS 23.10.08, 08:30 Masz na myśli "fałszywą" lojalkę Jarosława K. Odpowiedz Link Zgłoś
konsull Tu nei chodzi o PiS 25.10.08, 22:05 Skrajna nieodpowiedzialnosc Tuska forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=000000 Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: Polacy wolą Dodę od kapusia. 23.10.08, 13:49 Jeśli wolisz tę prostaczkę, to nawet nie współczuję. Good luck. Odpowiedz Link Zgłoś
laptop_dla_kazdego Re: Polacy wolą Dodę od kapusia. 25.10.08, 22:10 Według autorów publikacji, Lech Wałęsa w początkach lat 70. był agentem SB o kryptonimie "Bolek"; akta świadczące o tym b. prezydent zabrał w latach 90.; a w 2000 r. Sąd Lustracyjny wadliwie ocenił dowody nt. Wałęsy i pominął ich część. Lech Wałęsa zaprzecza współpracy z SB. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86307157 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Walesa.............. 23.10.08, 08:07 reprezentuje Solidarnosc Kiszczakowska.I to tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_tux ..Walesa.............. 23.10.08, 09:06 Na wszystkich spotkaniach z Ojcem Świętym zawsze Ojciec Święty pytał o generała, czasami nawet byłem niezadowolony, no bo przecież mam tylu innych ludzi z wolnej Polski, a Ojciec Święty zawsze pyta "a co tam u generała?". Miał do niego specjalny stosunek. Ja sobie myślę, że coś tam musiało być, o czym oni - papież, generał - nie powiedzą. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86297843 Odpowiedz Link Zgłoś
bagienne_dno Sobecka twoją kochanicą z pewnoscią 23.10.08, 09:09 twoja i jej facjata świetnie do siebie pasują Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki Re: ..pierdzielejszyn1.............. 23.10.08, 10:34 reprezentuje zbiegłych sbeków we francji. i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis i co z tewgo, kto poniesie za to odpowiedzialność 23.10.08, 08:11 jak zawsze u nas, nikt ! Odpowiedz Link Zgłoś
evident Teczka kapusia Kaczyńskiego 23.10.08, 08:14 gdzie jest, kto ją czyścił pytam się Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Re: Rada programowa TVP o Lechu Wałęsie i Dodzie 23.10.08, 08:24 misją tvp nie jest pokazywanie znanych i szanowanych ludzi na świecie, ich misja to doda z jędrnym cyckiem i fikuśnym językiem. dlatego zamiast oglądać tą "tępą" misję wole z dzieckiem poczytać bajki brzechwy . Odpowiedz Link Zgłoś
ministerprasident_tusk Re: Rada programowa TVP o Lechu Wałęsie i Dodzie 23.10.08, 09:04 Zastał Polskę murowaną a zostawi jedno wielkie boisko forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86297624 Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Murowaną? Przez PiS??? Buahahahahaha! 23.10.08, 11:22 ministerprasident_tusk napisała: > Zastał Polskę murowaną a zostawi jedno wielkie boisko Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Rada programowa TVP o Lechu Wałęsie i Dodzie 23.10.08, 15:52 okoni napisał: > misją tvp nie jest pokazywanie znanych i szanowanych ludzi na > świecie, ich misja to doda z jędrnym cyckiem i fikuśnym językiem. > dlatego zamiast oglądać tą "tępą" misję wole z dzieckiem poczytać > bajki brzechwy . Jezus, Maria, Brzechwy! Przecież to Żyd! żartowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Rada programowa TVP o Lechu Wałęsie i Dodzie 23.10.08, 08:33 Mam w dupie Wałęsę i jego Nobla, on jest zaopatrzony w kasę i we wszystko dożywotno! Dlaczego nikt a nikt, nie zainteresuje się drugim przywódcą historycznych strajków ze Szczecina Marianem Jurczykiem, którego lokalne władze aktualnie ścigają za ponadnormatywną przybudówkę na działce? Przecież oni w tamtym czasie robili dokładnie to samo! Polityka? Co? Obiektywne sukinsyny. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal A ja i nie tylko ja 23.10.08, 11:23 mamy w dupie ciebie, maksymalny kretynie! Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: A ja i nie tylko ja 24.10.08, 08:58 No tak, ograniczony umyslowo kolego, solidarnosc to tylko Walesa? A gdzie setki dzialaczy z innych miast Polski? Walesa dostal nagrode, ale zapomnial o ludziach, od ktorych dostal kopa w gore. Mozesz miec w dupie tych, ktorzy maja w dupie Walese. Ale jednoczesnie oni ciebie maja w dupie, bo Walesa to tylko pionek. A prawdziwi rewolucjonisci Solidarnosci (80) sa bezimienni i niewidzialni, dla polglowkow twojego pokroju nie istnieja, bo sa niewygodni i niepasuja do twojego sposobu pojmowania swiata.... Odpowiedz Link Zgłoś
urubamba_1 A ja i nie tylko ja 25.10.08, 22:08 Podczas narady u Tuska wchodzą jego współpracownicy i oznajmiają, że "większość społeczeństwa nie chce tarczy, więc nic nie tracimy, jeżeli jej nie będzie"! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86305402 Odpowiedz Link Zgłoś
wertyuiop9 Rada programowa TVP o Lechu Wałęsie i Dodzie 23.10.08, 08:39 Każdy choć trochę podrożuje i obraca się w świecie wie, że Jan Paweł II i Wałęsa to dwa najbardziej znane nazwiska Polaków na świecie ale my z wrodzoną sobie debilną precyzją dyskredytujemy nasze autorytety i jak czytam takie komentarze jak poniżej to mi się rzygać chce. Przykre jest to że ci ?ludzie? ( wątpliwa sprawa) wybrali taki sposób na leczenie kompleksów.Wałęsa ja na twoim miejscu bym z tąd wyjechała a ci debile niech się ............! najlepszy jest za to ten mały bez samolotu, pobił rekord Polski w miernocie i żenady Odpowiedz Link Zgłoś
kemer2 Re: Rada programowa TVP o Lechu Wałęsie i Dodzie 23.10.08, 08:56 Te argumenty są pozarozumowe. Hitler i Stalin to dwa jescze bardziej znane nazwiska i co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Trza by stać i walić w mordę! 23.10.08, 11:26 emer2 napisał: > Te argumenty są pozarozumowe. Hitler i Stalin to dwa jescze bardziej > znane nazwiska i co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
parch_jabloni Trza by stać i walić w mordę! 25.10.08, 22:05 Nawet pan nie pomyśl kiedykolwiek, że Wałęsa mógł być po tamtej stronie, ze Walsa mógł być agentem. Pomyślenie jest zbrodnią wobec mnie [L.Wałęsa] forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86301029 Odpowiedz Link Zgłoś
orinal_del_oro Rada programowa TVP o Lechu Wałęsie i Dodzie 25.10.08, 22:06 Nisko kłaniając się Polakom chcę powiedzieć, serdeczne dzięki za to, że sobie nawzajem daliśmy tę wielką szansę. Ja wierzę, że przed nami jest wielka szansa na dobrą zmianę. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86297489 Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Lizanie tyłka misją publiczną? 23.10.08, 09:02 Plus emisja serialu dla sprawnych umysłowo inaczej (The Bold And The Beautiful)? No to mają, kurna jego matka rodzona, misję... Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_spacki Lizanie tyłka misją publiczną? 25.10.08, 22:08 I chcę państwu powiedzieć, że tanie państwo dzięki tej ekipie i tej koalicji stanie się faktem szybciej niż ktokolwiek może się spodziewać. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=86296734&a=86297560 Odpowiedz Link Zgłoś
voqo Taka będzie telewizja PO & SLD: Wałęsa od rana... 23.10.08, 09:08 ...do wieczora. A w przerywnikach "ludzie honoru" będą tłumaczyć, jak wielkim złem była Solidarność i jak cudownie się żyło w PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: Taka będzie telewizja PO & SLD: Wałęsa od ran 23.10.08, 13:59 Wolałbym to, niż waszego zasranego Bendera, Nowaka i Rydzola, o zjawiskach biologicznych nie wspominając... Już pojąłeś idiotyzm twojego postu? Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Nareszcie koniec TVP 23.10.08, 09:37 I nie płacimy już na nią do czasy wywaqlenia na zbity pysk nieudaczników z Pis Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek czas na Gwiazdy Skaczą z Wielkiej Krokwi 23.10.08, 10:27 Urbański Andrzej w (nomen omen) pilotażowym odcinku. Dorzuciłbym jeszcze Rycha Kalisza, Gosiewskiego Przema no i biologicznego brata - Jaro Kaczyńskiego. Lecha Kaczyńskiego oczywiście odpuszczamy, bo to najwyższa głowa państwa i należy się jej szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia ..a jubel u Kazia ,,Kaletnika,, na Brzeskiej ? 23.10.08, 10:56 w czym Kaziu gorszy ? w tym że lubi damskie torebki ? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczydonpedro Rada programowa TVP o Lechu Wałęsie i Dodzie 23.10.08, 11:08 Przed takimi "misyjnymi" programami, jak "Gwiazdy tańczą na lodzie" powinna się pojawiać plnsza z napisem "tego programu nie obejrzysz, jeśli abonament zostanie zniesiony".:D Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: Rada programowa TVP o Lechu Wałęsie i Dodzie 23.10.08, 14:06 Albo: 'Proszę zawczasu odłożyć wszelkie ostre przedmioty poza zasięg rąk' :P Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Rada programowa TVP o Lechu Wałęsie i Dodzie 23.10.08, 14:25 Czy ktos "to" jeszcze ogląda? Ja bojkotuję. Jak w stanie wojennym. Odpowiedz Link Zgłoś
jacqueline Rada programowa TVP o Lechu Wałęsie i Dodzie 23.10.08, 14:39 A potem dziwią się, że są plany likwidacji abonamentu... Odpowiedz Link Zgłoś
dionizy24 Rada programowa TVP o Lechu Wałęsie i Dodzie 23.10.08, 17:39 Obydwoje są siebie warci, ten sam iloraz inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś