Dodaj do ulubionych

kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjach

25.02.05, 23:35
zawsze wstydze sie jak w biurze ktora przede mna zrobi ku i ucieka z
ubikacji, a potem nastepna osoba wchodzaca do ubikacji(czujaca "zapach" mysli
ze to JA ku zrobilam.

Moze troche delikatnosci i myslenia o innych???
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 25.02.05, 23:37
      agnida napisała:

> zawsze wstydze sie jak w biurze ktora przede mna zrobi ku i ucieka z
      > ubikacji, a potem nastepna osoba wchodzaca do ubikacji(czujaca "zapach" mysli
      > ze to JA ku zrobilam.
      >
      > Moze troche delikatnosci i myslenia o innych???

Hahaha, tez masz pomysly na tematy o polnocy. To dopiero jest podpucha.
      • dojrzalsza Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 25.02.05, 23:39
        ja tez sie wstydze jak mysla ze to ja zrobila kupe.
        • reniatoja Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 25.02.05, 23:47
          ale skad wy wiecie co sobie mysla inni? a poza tym ubikacja jest chyba po to,
          zeby zalatwiac w niej swoje potrzeby, w tym kupe. To jak sie wstydzicie, ze tam
          ktos zrobil kupe i mozecie byc pomylkowo wziete za autorki tejze, to moze
          lepiej po prostu nie korzystac z publicznych toalet, nie wchodzic tam w ogole,
          a nie ingerowac w to, co ktos sobie robi w chwili samotnosci w kabinie. Zreszta
          mocz swiezo zrobiony tez ma swoj zapach, niekoniecznie milutki dla nosa, za to
          czasem dosc intensywny i ktos tez moze pomyslec, ze to wy nasikalyscie. I tez
          obciach.
          • Gość: piecyk gazowy Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.05, 23:51
            Interesująca dyskusja. :-)))
    • Gość: pyra Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.crowley.pl 25.02.05, 23:54
      buahahahahahahahahahahahahah
    • reniatoja Re: Paranoja 25.02.05, 23:58
      czy ona pisala cokolwiek o chodzeniu do jakiegos srocza? to ze u ciebie jest
      srocz, nie oznacza, ze inni nie maja stycznosci ze zwyklymi wspolczesnymi
      toaletami.
      • reniatoja Re: Paranoja 26.02.05, 00:02
        dobra Agnida, ale odpowiedz mi jeszcze - co z ta uryna, ktora wspominalam? Jej
        zapach Cie nie zawstydza? Albo podpaski w koszu -tez ktos moze pomyslec, ze to
        Twoje.
      • agnida Re: Paranoja 26.02.05, 00:04
        podpaski w koszu??? gdzie takie prymitywy - w ubikacjach w ktorych bywam sa
        odpowiednie pojemniki szczelnie zamkniete po wrzuceniu!
    • agnida Re: Paranoja 25.02.05, 23:58
      tak sie wycwiczylam ze robie w domu (rano po wstaniu) i w ten sposob nie
      zawstydzam innych publicznie.
      • 2paco Re: Paranoja 27.02.05, 03:51
        nie "zawstydzasz"??? matko przenajświętsza... :|
    • alpepe mam obiecać? dobra, obiecuję 26.02.05, 08:14
    • starywyjadacz Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 26.02.05, 09:21
      No tak... to by bylo straszne jakby sie ktos dowiedzial ze ja tez robie czasem
      kupy.
      • Gość: julia Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:23
        porzadna gospodyni do domu zanosi.....
    • Gość: asik Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:44
      a to jakis wstyd niby? ktos tu chyba nie dorosl jeszcze do tego, by przyznac,
      ze kobitki tez czasem musza...
      • Gość: julia Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:46
        jeśli ktoś ma problem to zawsze można zaopatrzyć się w odświeżacz powietrza
        typu spray
    • Gość: Karol Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.02.05, 10:44
      Niektóre kobiety to dopiero maja problemy. Może mają kupy nie w tym miejscu.
      Zacznij od siebie: nie chodź do publiczbych toalet!
      • Gość: lola Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.chello.pl 26.02.05, 14:27
        autorka watku chyba stanie sie moja idolka:D
        takiej beznadziei to dawno nie bylo...
        kobito walnij sie doniczka w leb - ubikacja sluzy do tego zeby zalatwiac w niej
        swoje potrzeby.
        nie kazdy moze rano przed wyjsciem, a meczenie sie pare godzin zeby "zaniesc"
        do domu swiadczyloby o masochizmie.
        matko, takim debilkom jak Ty to chyba problemow powanych brakuje:D
        • kawal Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 27.02.05, 03:44
          lola to imie czesto przyswajane przez tranwestytow
          Nic dziwnego ze nie rozumiesz ze kobietka ma byc pachnaca
          precz smierdzielu tranwestyto -
    • Gość: Labelle Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:46
      Fakt, jak się w kibelku narobi, a ktos potem wejdzie to straszny obciach. Ale większy jak się przydarzy gdzie indziej. I chyba proste: walić śmiało w WC, a gdzie indziej mieć luz ze zwieraczami. A jak która po mnie wchodzi to mówię jasno: poczekaj 5 minut dla własnego dobra.

PS. Jak będziecie żarły chipsy cebulkowe i inne badziewie to nie tylko obciach ale i toksyczne trucie współpracowniczek (może się niektórym należy ;-p )
      • Gość: ona Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.net 26.02.05, 16:06
        jeżeli już o tym mowa, to ja poproszę drogie panie o zawijanie w papier
        zurzytych podpasek i tamponów przed wyrzuceniem do kosza,bo nie zawsze w
        naszych europejskich toaletach są kosze z przykrywką.dziękuję.
    • Gość: obserwatorka Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: 62.121.129.* 26.02.05, 21:11
      Widać długotrwałe wstrzymywanie się od defekacji spowodowało u pań zastój
      "zbędnych produktów przemiany materii" z kumulacją w mózgu. Wszystkie macie "ku"
      (?!) w głowach.
    • Gość: Anne Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 26.02.05, 21:17
      Ile ty masz lat?
    • kklamerka kupa - rzecz ludzka 27.02.05, 09:50
      Ludzie, każdy ma prawo robić kupę w ubikacji.
      Wszak ubikacja do tego służy.
      Ważne, żeby po sobie posprzątać.

A co do innych (tych, które myslą, ze to Wy zrobiłyście...)
      po 1-sze - same też robią kupę
      po 2-gie - po nich też pomyślą, że to one

:)))
    • rachela180 Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 27.02.05, 11:52
      Podoba mi się ten wątek, zgłaszam go do Nagrody Zlotego Forumka (statuetka w
      projektowaniu)
      • ledzeppelin3 Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 28.02.05, 09:26
        To co zrobić, jak się kupę zachce? W galoty? Kibelnie niestety są od robienia
        również kupy. Oczywiście, trzeba potem zostawić kibelek w pariadkie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka