agnida 25.02.05, 23:35 zawsze wstydze sie jak w biurze ktora przede mna zrobi ku i ucieka z ubikacji, a potem nastepna osoba wchodzaca do ubikacji(czujaca "zapach" mysli ze to JA ku zrobilam. Moze troche delikatnosci i myslenia o innych??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 25.02.05, 23:37 agnida napisała: > zawsze wstydze sie jak w biurze ktora przede mna zrobi ku i ucieka z > ubikacji, a potem nastepna osoba wchodzaca do ubikacji(czujaca "zapach" mysli > ze to JA ku zrobilam. > > Moze troche delikatnosci i myslenia o innych??? Hahaha, tez masz pomysly na tematy o polnocy. To dopiero jest podpucha. Odpowiedz Link Zgłoś
dojrzalsza Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 25.02.05, 23:39 ja tez sie wstydze jak mysla ze to ja zrobila kupe. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 25.02.05, 23:47 ale skad wy wiecie co sobie mysla inni? a poza tym ubikacja jest chyba po to, zeby zalatwiac w niej swoje potrzeby, w tym kupe. To jak sie wstydzicie, ze tam ktos zrobil kupe i mozecie byc pomylkowo wziete za autorki tejze, to moze lepiej po prostu nie korzystac z publicznych toalet, nie wchodzic tam w ogole, a nie ingerowac w to, co ktos sobie robi w chwili samotnosci w kabinie. Zreszta mocz swiezo zrobiony tez ma swoj zapach, niekoniecznie milutki dla nosa, za to czasem dosc intensywny i ktos tez moze pomyslec, ze to wy nasikalyscie. I tez obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.05, 23:51 Interesująca dyskusja. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.crowley.pl 25.02.05, 23:54 buahahahahahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Paranoja 25.02.05, 23:58 czy ona pisala cokolwiek o chodzeniu do jakiegos srocza? to ze u ciebie jest srocz, nie oznacza, ze inni nie maja stycznosci ze zwyklymi wspolczesnymi toaletami. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Paranoja 26.02.05, 00:02 dobra Agnida, ale odpowiedz mi jeszcze - co z ta uryna, ktora wspominalam? Jej zapach Cie nie zawstydza? Albo podpaski w koszu -tez ktos moze pomyslec, ze to Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
agnida Re: Paranoja 26.02.05, 00:04 podpaski w koszu??? gdzie takie prymitywy - w ubikacjach w ktorych bywam sa odpowiednie pojemniki szczelnie zamkniete po wrzuceniu! Odpowiedz Link Zgłoś
agnida Re: Paranoja 25.02.05, 23:58 tak sie wycwiczylam ze robie w domu (rano po wstaniu) i w ten sposob nie zawstydzam innych publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Paranoja 27.02.05, 03:51 nie "zawstydzasz"??? matko przenajświętsza... :| Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 26.02.05, 09:21 No tak... to by bylo straszne jakby sie ktos dowiedzial ze ja tez robie czasem kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:23 porzadna gospodyni do domu zanosi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:44 a to jakis wstyd niby? ktos tu chyba nie dorosl jeszcze do tego, by przyznac, ze kobitki tez czasem musza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:46 jeśli ktoś ma problem to zawsze można zaopatrzyć się w odświeżacz powietrza typu spray Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.02.05, 10:44 Niektóre kobiety to dopiero maja problemy. Może mają kupy nie w tym miejscu. Zacznij od siebie: nie chodź do publiczbych toalet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.chello.pl 26.02.05, 14:27 autorka watku chyba stanie sie moja idolka:D takiej beznadziei to dawno nie bylo... kobito walnij sie doniczka w leb - ubikacja sluzy do tego zeby zalatwiac w niej swoje potrzeby. nie kazdy moze rano przed wyjsciem, a meczenie sie pare godzin zeby "zaniesc" do domu swiadczyloby o masochizmie. matko, takim debilkom jak Ty to chyba problemow powanych brakuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
kawal Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 27.02.05, 03:44 lola to imie czesto przyswajane przez tranwestytow Nic dziwnego ze nie rozumiesz ze kobietka ma byc pachnaca precz smierdzielu tranwestyto - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Labelle Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:46 Fakt, jak się w kibelku narobi, a ktos potem wejdzie to straszny obciach. Ale większy jak się przydarzy gdzie indziej. I chyba proste: walić śmiało w WC, a gdzie indziej mieć luz ze zwieraczami. A jak która po mnie wchodzi to mówię jasno: poczekaj 5 minut dla własnego dobra. PS. Jak będziecie żarły chipsy cebulkowe i inne badziewie to nie tylko obciach ale i toksyczne trucie współpracowniczek (może się niektórym należy ;-p ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.net 26.02.05, 16:06 jeżeli już o tym mowa, to ja poproszę drogie panie o zawijanie w papier zurzytych podpasek i tamponów przed wyrzuceniem do kosza,bo nie zawsze w naszych europejskich toaletach są kosze z przykrywką.dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: 62.121.129.* 26.02.05, 21:11 Widać długotrwałe wstrzymywanie się od defekacji spowodowało u pań zastój "zbędnych produktów przemiany materii" z kumulacją w mózgu. Wszystkie macie "ku" (?!) w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 26.02.05, 21:17 Ile ty masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
kklamerka kupa - rzecz ludzka 27.02.05, 09:50 Ludzie, każdy ma prawo robić kupę w ubikacji. Wszak ubikacja do tego służy. Ważne, żeby po sobie posprzątać. A co do innych (tych, które myslą, ze to Wy zrobiłyście...) po 1-sze - same też robią kupę po 2-gie - po nich też pomyślą, że to one :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 27.02.05, 11:52 Podoba mi się ten wątek, zgłaszam go do Nagrody Zlotego Forumka (statuetka w projektowaniu) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: kobiety nie robcie ku w publicznych ubikacjac 28.02.05, 09:26 To co zrobić, jak się kupę zachce? W galoty? Kibelnie niestety są od robienia również kupy. Oczywiście, trzeba potem zostawić kibelek w pariadkie. Odpowiedz Link Zgłoś