calineczka1984 20.03.07, 19:41 Witam!!Mam wielką prozbe.Oglądajac wiele waszych prac natknęłam się na kusudamy. Sa poprostu piekne. Chciała bym spróbować złożyc taką piękną kule ale niemem pojęcia jak.PROSZĘ O POMOC będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Re: Pomocy!!!jak zrobić kusudamy 20.03.07, 20:01 Calineczko - a którą? Schematy czytasz, prawda? To w kusudamowych wątkach były jakieś linki - łatwiej będzie pomóc, jak konkretniej zapytasz. A na FF można dać też jakąś podpowiedź fotograficzną - przejście przez trudniejsze zgięcie. To ładna strona - i podstawowe kusudamy. Muzyczka też klimatyczna :) www.kusudama.origami.nom.br/dia_kusudamas.htm Odpowiedz Link
calineczka1984 Re: Pomocy!!!jak zrobić kusudamy 22.03.07, 12:14 Dziękuje Re.konkretnie to niewiem którą bym chciała złożyć ale zaczne od podstaw i zobacze ci mi z tego wyjdzie.Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
graz.ka Re: Pomocy!!!jak zrobić kusudamy 02.04.07, 22:57 luvico-and-pupkin.narod.ru/kusudama.html Odpowiedz Link