mexica 13.10.05, 19:05 Może mi coś podpowiecie? Czy istnieje choć cień szans? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 14.10.05, 09:20 a co dla Ciebie oznacza dobrze płatna praca? to jest pojęcie względne, 1000 złotych czy może 5000??? Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 14.10.05, 09:21 Może tym nam najpierw powiedz coś o sobie, co umiesz, jaki masz zawód, jaką szkołę skończyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 14.10.05, 10:58 No wlasnie - podaj z grubsza kwalifikacje swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 14.10.05, 18:05 Tak się dopytujecie, jakbyście jakąś dobrze płatną robotę miali lub o niej wiedzieli ;-) Jeśli tak jest to może soje kwalifikacje podeślę ;-) A nuż coś ciekawego macie do zaproponowania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 14.10.05, 19:02 No wiesz, tak publicznie, przy mojej wrodzonej skromności ;-) A jaką masz fuchę ;-) i ewentualnie za ile ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 14.10.05, 20:12 Myślę, że mają racje pytając sie o więcej szczegółów. Ja w ubiegłym tygodniu słyszałem np. o dwóch propozycjach pracy "od zaraz": - w Tymienicach (dawnej Sondzie) uruchamiają nową linię produkcyjną, przyjmuja mężczyzn do pracy na tej lini - w Partnertechu potrzebny jest np. inżynier elektronik z dobrą znajomością angielskiego oczywiście kwalifikacje zawodowe też są wymagane :) Jak widzisz są to dwie zupełnie różne oferty, zarówno co do wymagań jak i oczywiście oferowanej płacy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 15.10.05, 09:00 Szukają w Orchowie do biura i za dużych wymagań nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 21.10.05, 10:39 no to mnie cieszy, bo przy moich 8000 moge czuc sie szczesciarzem a tak a propos pozdrawiam wszytskich po dluzszej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 21.10.05, 12:02 Tylko 8000? Nie wstawałabym z łóżka, jak miałabym tyle zarabiać;) Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 21.10.05, 17:06 no prosze, prosze toc Ty chyba jestes poslanka albo senatorka oni maja wiecej kasy i z lozek nie musza wstawac :-)ps szczegolnei wowczas jk masz dobra osobe towazyszaca :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mexica Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 19.10.05, 17:28 Mam na myśli pracę, w której będę pracowała rzeczywiście w godzinach, które mam wpisane na umowie, lub gdzie będą mi płacić za nadgodziny, gdzie jeden człowiek będzie szanował drugiego człowieka, gdzie nie będzie jednego dnia pochwał a drugiego mieszania z błotem za nic i gdzie będzie można od czasu do czasu mieć jakiś dzień urlopu bez błagania prawie na kolanach i dziękowania za niego w ten sam sposób. Szukam po prostu pracy w normalnych, ludzkich warunkach. Nie boję się ciężkiej pracy i odpowiedzialności, nie oczekuję nie wiem jak wygórowanych zarobków, satysfakcjonuje mnie 800-1000 zł netto, ale chcę pracować 8 a nie 12 godzin dziennie. Skończyłam turyzm i hotelarstwo na UŁ ale szukam również innej pracy w Sieradzu, Zd.Woli czy Łodzi /+ okolice/. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 19.10.05, 17:40 To zawieś papiery do Orchowa. Może z tym dojazdem lipa ale własnym autkiem nie jest żle. Z Sieradza też chłopak jeżdzi to jak by cię przyjeli to byś miała nieźle. Płaca pewna. Spróbować możesz. Odpowiedz Link Zgłoś