Dodaj do ulubionych

Dobrze płatna praca w Sdzu

13.10.05, 19:05
Może mi coś podpowiecie?
Czy istnieje choć cień szans?
Obserwuj wątek
    • babeczkaa Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 14.10.05, 09:20
      a co dla Ciebie oznacza dobrze płatna praca? to jest pojęcie względne, 1000 złotych czy może 5000???
    • esie Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 14.10.05, 09:21
      Może tym nam najpierw powiedz coś o sobie, co umiesz, jaki masz zawód, jaką szkołę skończyłaś?
      • zodiak72 Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 14.10.05, 10:58
        No wlasnie - podaj z grubsza kwalifikacje swoje.
        • sieradzak Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 14.10.05, 18:05
          Tak się dopytujecie, jakbyście jakąś dobrze płatną robotę miali lub o niej
          wiedzieli ;-) Jeśli tak jest to może soje kwalifikacje podeślę ;-)

A nuż coś ciekawego macie do zaproponowania ;-)
          • esie Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 14.10.05, 18:32
            No to też pochwal się :P
            • sieradzak Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 14.10.05, 19:02
              No wiesz, tak publicznie, przy mojej wrodzonej skromności ;-)
              A jaką masz fuchę ;-) i ewentualnie za ile ;-)
          • sbi Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 14.10.05, 20:12
            Myślę, że mają racje pytając sie o więcej szczegółów. Ja w ubiegłym tygodniu słyszałem np. o dwóch propozycjach pracy "od zaraz":
            - w Tymienicach (dawnej Sondzie) uruchamiają nową linię produkcyjną, przyjmuja mężczyzn do pracy na tej lini
            - w Partnertechu potrzebny jest np. inżynier elektronik z dobrą znajomością angielskiego oczywiście kwalifikacje zawodowe też są wymagane :)

Jak widzisz są to dwie zupełnie różne oferty, zarówno co do wymagań jak i oczywiście oferowanej płacy.
      • mamuska85 Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 15.10.05, 09:00
        Szukają w Orchowie do biura i za dużych wymagań nie mają.
      • anilek_swiety Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 21.10.05, 10:39
        no to mnie cieszy, bo przy moich 8000 moge czuc sie szczesciarzem a tak a
        propos pozdrawiam wszytskich po dluzszej chwili
        • szaramysza9 Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 21.10.05, 12:02
          Tylko 8000?
          Nie wstawałabym z łóżka, jak miałabym tyle zarabiać;)
          • anilek_swiety Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 21.10.05, 17:06
            no prosze, prosze toc Ty chyba jestes poslanka albo senatorka oni maja wiecej
            kasy i z lozek nie musza wstawac :-)ps szczegolnei wowczas jk masz dobra osobe
            towazyszaca :-)))))
    • sieradzak Może post na główną "Oferty Pracy w Sieradzu" ?/nt 15.10.05, 16:40

• mexica Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 19.10.05, 17:28
      Mam na myśli pracę, w której będę pracowała rzeczywiście w godzinach, które mam
      wpisane na umowie, lub gdzie będą mi płacić za nadgodziny, gdzie jeden człowiek
      będzie szanował drugiego człowieka, gdzie nie będzie jednego dnia pochwał a
      drugiego mieszania z błotem za nic i gdzie będzie można od czasu do czasu mieć
      jakiś dzień urlopu bez błagania prawie na kolanach i dziękowania za niego w ten
      sam sposób. Szukam po prostu pracy w normalnych, ludzkich warunkach. Nie boję
      się ciężkiej pracy i odpowiedzialności, nie oczekuję nie wiem jak wygórowanych
      zarobków, satysfakcjonuje mnie 800-1000 zł netto, ale chcę pracować 8 a nie 12
      godzin dziennie. Skończyłam turyzm i hotelarstwo na UŁ ale szukam również innej
      pracy w Sieradzu, Zd.Woli czy Łodzi /+ okolice/.
      • mamuska85 Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 19.10.05, 17:40
        To zawieś papiery do Orchowa. Może z tym dojazdem lipa ale własnym autkiem nie jest żle. Z Sieradza też chłopak jeżdzi to jak by cię przyjeli to byś miała nieźle. Płaca pewna. Spróbować możesz.
        • mexica Re: Dobrze płatna praca w Sdzu 21.10.05, 16:32
          Dzięki.
          Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka