stary.wyga1 05.04.07, 20:19 Wszystkie wpisy na forum na pierwszej stronie pochodza z tego roku! A wiec forum zyje... Tylko tak dalej !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avionetka82 Re: NIE MOGE UWIERZYC! WIEC UDALO SIE! 07.04.07, 21:14 forum odżywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: NIE MOGE UWIERZYC! WIEC UDALO SIE! 07.04.07, 21:16 avionetka82 napisała: > forum odżywa :) Tylko admina nie ma, bo motto forum możnaby rozbudować. Odpowiedz Link Zgłoś
pfalzgraf Re: NIE MOGE UWIERZYC! WIEC UDALO SIE! 14.04.07, 13:03 sibeliuss napisał: [cut] > > Tylko admina nie ma, bo motto forum możnaby rozbudować. A jaka zmiane proponujecie? Jezeli znalazl(a)by sie chetny(a) do administrowania, to chetnie przekaze uprawnienia - ostatnio mam niezbyt duzo czasu wolnego i nie moge zbyt czesto tu zagladac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekdokozucha Re: NIE MOGE UWIERZYC! WIEC UDALO SIE! 07.04.07, 23:09 ...cuda, panie, cuda... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: NIE MOGE UWIERZYC! WIEC UDALO SIE! 07.04.07, 23:11 kwiatekdokozucha napisała: > ...cuda, panie, cuda... I ozwało się Alleluja w Galilei. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekdokozucha Re: NIE MOGE UWIERZYC! WIEC UDALO SIE! 07.04.07, 23:31 ...ta... na dwa glosy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.wyga1 Re: NIE MOGE UWIERZYC! WIEC UDALO SIE! 13.04.07, 23:25 Moze nie na dwa glosy, doliczylem sie okolo 10 wytrwalych forumowiczow... Odpowiedz Link Zgłoś
avionetka82 Re: NIE MOGE UWIERZYC! WIEC UDALO SIE! 14.04.07, 21:17 ja na obumierające Radomsko to i tak wiele ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: NIE MOGE UWIERZYC! WIEC UDALO SIE! 15.04.07, 00:14 avionetka82 napisała: > obumierające Radomsko A może u progu rozwoju? Ci co byli wypaleni pojechali w świat, a zostali ambitni? Odpowiedz Link Zgłoś
stary.wyga1 Re: NIE MOGE UWIERZYC! WIEC UDALO SIE! 15.04.07, 00:42 aby zaistniec na tym forum nie trzeba wcale mieszkac w R-sku... Mozna bylo wyjechac w swiat i dalej sie tu udzielac, jak tez czyni wiekszosc piszacych... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekdokozucha Re: NIE MOGE UWIERZYC! WIEC UDALO SIE! 15.04.07, 16:54 sentymenty... sentymenty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przem1979 Re: NIE MOGE UWIERZYC! WIEC UDALO SIE! 17.04.07, 11:49 Ja np. "odnalazłem" to forum niedawno.. szczerze powiem, że nawet wcześniej nie szukałem go, nigdy też wcześniej nie udzialałem się na innym forum stąd może moja "niewiedza", ale niemniej miło jest mieć świadomość, że ktoś z Radomska klika :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekdokozucha Re: NIE MOGE UWIERZYC! WIEC UDALO SIE! 17.04.07, 23:27 ...czasem tylko "dusza" z Radomska :-) bo cialo gdzies indziej, ale najwazniejsze, ze czuje sie te klimaty, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś