16.07.12, 17:06
dzisiaj nam opowie kolejną ciekawą historię na temat paranoi gnojka. Szczególnie rozbawił mnie pewien fragment............:D ale to już sama zainteresowana pokaże....:D
Obserwuj wątek
    • pozwolę sobie wkleić

Re: kojot
      Autor: m.maska ☺ 16.07.12, 00:58
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz cytując Odpowiedz

A odnosnie jakichs sądów - to nie przypominam sobie - w dziedzinie sadow to inni sa specjalistami potrafia dlugo i zawile wklepywac rozne nieznane mi paragrafy i nawolywac innych by zadali od Agory wydania IP(no po prostu robia za prokuratorow) - nie znam polskiego KK... znam BGB..

a potem [b]"przedsądowne wezwanie do ugody"[/b] napisane przez debila o - [b]NICK[/b] ::D :D :D :D

i wysłane do kobiety :D zapomniał się tylko podpisać - czyżby wstyd ..........? :D :D :D
    • no co tu dużo gadać...
      był czas, ze jaki bym nie założyła wątek na forum, to się kolega Lis zaraz pojawiał u mnie na mailu z pytaniem, czy nie chciałabym mu "o czymś" opowiedzieć, bo on bardzo chętnie wysłucha...
      wczytywał się dogłębnie w to, co pisałam i sobie wyobrażał, że to jego miałam na myśli... że coś chcę mu przekazać...

zadziwiająca była ta nadinterpretacja, ale teraz już wiem, że w pewnych kręgach właśnie tak postrzega się świat, nie wprost, tylko nieustannie gmerając między wierszami i dorabiając ideologię do każdego postawionego przypadkowo przecinka...
      • Kojotka, znam tą paranoję forumową tylko nie miałam zielonego pojęcia, że i na gazecie ta choroba panuje ;)
        • coś mi się zdaje, że na gazetę ta choroba skądś przypełzła, ale nie śledziłam ścieżki zakażenia, to nie wiem, skąd tę zarazę przywiało :P
          • a to z kilku źródeł. Miałem wątpliwą przyjemność być dość blisko, kiedy zaraza pełzła. A ze trzy lata z okładem będzie. A propos....................:D sobie właśnie przypomniałem, jak to mię adorowały nieustannie niunie co to teraz tak piszczą :D Skoro teraz moda na chwalenie się się takimi tekstami, to normalnie muszę poszukać :D Jedna to mi siedziała na łbie 24 h na dobę :D
        • a jest Ci tu tego do cholery i trochę :D
      • nie no :D może facet po prostu napalony był :D
        • koguciik-2972 napisał:

> nie no :D może facet po prostu napalony był :D

tak, szybko się okazało, że nawet na kilka na raz :D
          zadziwiające, jaki niektórzy mają... potencjał ;)
          • ja w tym samym czasie 4 naliczyłem - ze wszystkimi już rozmawiałem - skurczybyk ma potencjał :D
      • może chcesz o tym porozmawiać............? :D ja chętnie posłucham o problemach :D albo może opowiesz mi sen o .....................................:D :D :D
        • o tym blondynie? :->
          ale to nie Ty byłeś, to podobno Lis mi się śnił :D
          • no to doooooooooooooooobrze :D

[b]Lis - przewrotni przyjaciele polować lub zabić go - poznasz się na fałszywych przyjaciołach[/b]

www.sennik.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka