Dodaj do ulubionych

Cześć wszystkim

13.07.12, 23:18
:)
Dziś rano natknąłem się na forum lisa, wpisałem się na tam, pod moim krótkim postem pojawiły się inne, i niestety nie dane mi było już odpowiedzieć, bo dostałem bana. Korzystając więc z okazji, dopowiem, co zamierzałem wówczas.
Tylko ostatnia podlizna zachowuje się w taki sposób, Lisie. Nie wnikam jak Wasza historia się kształtowała, ale NIKT tak nie robi, jak Ty zrobiłeś. To jest po prostu obrzydliwe, nawet nie wiem, jak to nazwać.
Proszę się nie główkować, czy mam prawo się w tym temacie wypowiadać. Mam, znam Yukę znacznie dłużej niż Ty.
Obserwuj wątek
    • witam. ponieważ dupek pozwolił sobie za dużo - ja tu pozwalam na wszystko.

a przede wszystkim powoli pokażemy całą prawdę. Dzięki że wpadłeś.
      • Dzięki za zaproszenie :)
        • nie umiem obojętnie przejść do porządku dziennego nad tym co tworzy ten dupek - a mam sporą wiedzę w tej sprawie - czuj się luźno i dobrze
      • Forum lisa ma jeden cel...zniszczyć dobra opinię Yuki
        sam kreuje się na ofiarę...
        podłość ludzka nie zna granic...
        • problem w tym, że Yukę znamy wszyscy - nikt nie słucha paranoika, oprócz jemu podobnych
          • koguciik-2972 napisał:

> problem w tym, że Yukę znamy wszyscy - nikt nie słucha paranoika, oprócz jemu podobnych

to jest naprawdę niesamowite, jaki odzew ma ta sprawa, dużo mówi sam fakt, że poza kółkiem różańcowym Foxa, wszyscy stoją murem za Yuką
            • Kółko Foxa znane jest wszystkim nie od dziś, więc cóż im pozostaje..
              potrząsanie szkiełkami...
              maglowanie tematów z innych for, czepianie się ludzi, wysuwanie wniosków z sufitu..
              zabawa 'kulturalnych'...
              • czyżby manie wielkości i parę innych obsesji ?
            • 0yotte napisała:

... wszyscy stoją murem za Yuką...

Nie wszyscy, bo ja nie!!!
              [b]Ja stoję przeciwko kurewstwu[/b], a nie za yuką!!
              >
              >
              • piotr_57 napisał:

> 0yotte napisała:
                >
                > ... wszyscy stoją murem za Yuką...
                >
                > Nie wszyscy, bo ja nie!!!
                > [b]Ja stoję przeciwko kurewstwu[/b], a nie za yuką!!
                > >

i bardzo dobrze - jak większość z nas

a oprócz tego - część chce dać dziewczynie poczucie, że nie została z tym kurestwem sama
                > >
          • Dorotkę znam 4 lata : ))) - od samego początku bytności w sieci, podobnie jak sporą część ludzi z Porannej: ))) Co mogę powiedzieć? - Yuka! Uśmiech! :)
            • Cześć, Szaliczku :) Niekiedy ktoś ma pecha do złej znajomości, ale żeby mieć aż takiego!
              Facet bez cienia wstydu publikuje zapisy swoich rozmów, przecież to jest absolutnie niespotykane, nawet w polskim internecie.
              • zabawne - ale przecież to desperacja pcha faceta o mentalności dziecka chyba, do takich tanich zagrywek :D
                • Nie, to jest jednak przykre.
                  Normalni, dobrzy ludzie są inni.
              • daj spokój:/ ludzkie dno:/ - nie wiem jak można upublicznić zapis rozmowy jaka działa się prywatnie, pomiędzy dwojgiem ludzi. Dziś się dowiedziałam, że można. I jest to w dodatku oklaskiwane!
                I nawet nie idzie o to, że czytam to, o czym kilka miesięcy temu rozmawiała Yuka z jakimś ...., że czytam rzeczy intymne, cholernie prywatne, wypowiadane w zaufaniu. Nie potrafię pojąć, co to za gatunek człowieka, zdolny do takiego świństwa? Skąd to się w ludziach bierze?
                Żenujące :(
                • i to był mój błąd ,że zaufałam i nawet polubiłam tego pana
                  do głowy mi nie przyszło,że to co kiedyś wypowiadałam do niego .... bedzie póżniej upublicznione
                  i sprawi taką radochę tylko ludziom piszącym na Kalejdoskopie ,
                  bo inni są po prosu zażenowani ( dostaję dziennie po kilka @ ,od ludzi którzy mnie znają jak i również od całkiem obcych ludzi... że bardzo mi współczują,że spotkałam na swej drodze takiego człowieka )
                  • No co tu pisać...? Nie poznałam w necie dotąd takiego przypadku.

No własnie - popatrz na komentarze na Porannej :) - i na to, co w mailach.
                    W sumie to facet osiągnął jedno: zbierasz dowody sympatii:)
            • ja się z tymi babami użeram też baaaaaaaaaaaaardzo długo :D

(oczywiście w pozytywnym tych słów znaczeniu :D :D :D )
          • koguciik-2972 napisał:

> problem w tym, że Yukę znamy wszyscy - nikt nie słucha paranoika, oprócz jemu p
            > odobnych

To po co zajmujecie się kolesiem?? Nie lepiej olać ciepłym moczem ?
            • piotr_57 napisał:

> koguciik-2972 napisał:
              >
              > > problem w tym, że Yukę znamy wszyscy - nikt nie słucha paranoika, oprócz
              > jemu p
              > > odobnych
              >
              > To po co zajmujecie się kolesiem?? Nie lepiej olać ciepłym moczem ?

olewać można na różne sposoby :D

poza tym - ciekawość "zawodowa"

i jeszcze coś - forum, nie forum - gnojek przegiął - ja z tych co uważają milczenie za cichą aprobatę, lub chowanie głowy w piasek - a że i tak zostałem jakiś czas temu obwołany bandziorem - postaram się zadbać o tą reputację........... :D

aaa ... no i lubię zadymy
        • rudka-a napisała:

> Forum lisa ma jeden cel...zniszczyć dobra opinię Yuki

To uj z takim forum, i to bez względu na wcześniejsza, teraźniejszą i przyszłą reputację yuki. :D:D

> sam kreuje się na ofiarę...

.. no tu akurat ma rację! Ciekawe tylko co było przyczyną jego ułomności i jak ta ułomność została zdiagnozowana.

> podłość ludzka nie zna granic...

Zna, zna!! Ta granica nazywa się prokuratura rejonowa.
    • dzięki Jokker :)
      jak widzisz daje się bany tym ,którzy chcieli tylko coś napisać w mojej sprawie
      ale nie było to po mysli ani Liska , ani Maski i innych

Piotr_57 też został tam bana
      właściwie za nic
      • Dziwisz się? A w jakim celu założył to forum? By czytać wątki inne niż te, które mu są na rękę?
        Moja mała rada: powiedzieć co się ma do powiedzenia, i olać.

• jokker39 napisał:

> Dziwisz się? A w jakim celu założył to forum? By czytać wątki inne niż te, któ
          > re mu są na rękę?
          > Moja mała rada: powiedzieć co się ma do powiedzenia, i olać.
          >

zanim dupka olejemy - mamy sporo do powiedzenia
          • Na korsarza półtora korsarza, to się sprawdza :)
        • jokker39 napisał:

> Moja mała rada: powiedzieć co się ma do powiedzenia, i olać.

Dokładnie.
          Jak trzeci raz się z Tobą zgodzę to pójdę zmierzyć sobie gorączkę :D:D:D
          >
          • Dlaczego? Czasem czytam Cię na Salonie i jestem podobnego zdania.
            • jokker39 napisał:

> Dlaczego? Czasem czytam Cię na Salonie i jestem podobnego zdania.

To już mnie nie będziesz czytał na salonie :D:D
              • Szerze? Myślę, że Salon straci. Tylko różnica zdań pozwala na ciekawe rozmowy.
                Byleby wypieprzyć kretynów :)
                • jokker39 napisał:

> Szerze? Myślę, że Salon straci. Tylko różnica zdań pozwala na ciekawe rozmowy.
                  > Byleby wypieprzyć kretynów :)

Dzięki Ci dobry człowieku za miłe słowo.
                  Wieść gminna niesie, że w bólach rodzi się nowa foruma.
                  Mam nadzieję, że tam będą dyskusje może i ostre, ale za to "produktywne" intelektualnie.
                  • Nowa foruma? To dobrze, mało jest dobrych forów.
                    Powodzenia :)
                    • jokker39 napisał:

> Nowa foruma? To dobrze, mało jest dobrych forów.

nie wiem czy to będzie dobre!!
                      Ale fakt, mało jest for na których chce się pisać.
                      Jakość przeszła w ilość.

• jokker39 napisał:

> Dlaczego? Czasem czytam Cię na Salonie i jestem podobnego zdania.

Mogę kogoś lubić lub nie, to kwestia przejściowa lub zmienna, jak to u choleryka.
              Ale nic mnie tak nie wykańcza, jak rozmowy z przygłupami, którym trzeba tłumaczyć którym końcem się sra.
              • Mam cichą nadzieję, że Sib tego nie doczyta, bo inaczej się zapieni jak mydło "For You" :>
                • rudka-a napisała:

> Mam cichą nadzieję, że Sib tego nie doczyta, bo inaczej się zapieni jak mydło "
                  > For You" :>

Nie martw się o niego, nie jest tam osamotniony :D:D
                  W[b] kupie[/b] raźniej.
                  • Do czasu!...
                    Nic nie trwa wiecznie :))
                    • rudka-a napisała:

> Do czasu!...
                      > Nic nie trwa wiecznie :))

To mnie już nie interesi, ja tam nikomu źle nie życzę :)
                      • Pewnie :) mała alergia jeszcze nikomu nie zaszkodziła :D
      • no tam bana dostaja nawet Ci co nic jeszcze napisać nie zdążyli:D
        • a to asekuracja, na wypadek, gdyby ktoś normalny chciał się wypowiedzieć. No wiesz jak to jest......:D
          • aaa to czuję się zaszczycona w takim razie:D
            • Stara, nie martw się, mnie też ten zaszczyt kopnął :D

tyle lat na forach gazety i to jest moja druga taka sytuacja,
              pierwszym, który mnie zbanował, był niejaki konto_online vel rajmund vel hrabia jakiśtam, vel wzrokowski vel... vel... vel... ;)

a tak swoją drogą, to szanowny pan fox niepokojąco przypomina mi tamtego pana...
              • bardziej mnie to śmieszy a nie martwi:D
                • no jest w tym pewien element komediowy :D
                  • no chciał stworzyć melodramat a wyszła mu komedia:D
                    • i co ciekawe, publikując zapisy czatów, nie tylko pokazuje brak klasy, ale też działa przeciwko sobie, bo jak się to czyta, to wyraźnie widać , jak facet manipuluje, jak dręczy, nęka... i to w zwykłej rozmowie...
                      • A mówiłam napisać, że macie fajne cycki :D
                        • kiedy nie wolno kłamać w zgłoszeniach;):D
                        • ja tam się wolę nie wychylać, bo się jeszcze przyczepi jakiś paranoik :>
                        • pyskata.1 napisała:

> A mówiłam napisać, że macie fajne cycki :D

piszcie :D
                        • pyskata.1 napisała:

> A mówiłam napisać, że macie fajne cycki :D

Gdzieś czytałem, że Ty masz całkiem niezłe. :D:D
    • Wypada się zgodzić.
      Ja tylko napisałem dwa komentarze pod cudzymi starterami. Komentarze natychmiast zniknęły a mnie zabanowano. Co prawda lata mi to nisko, a źle świadczy nie o mnie.
      Ja co prawda yuki nie znam, ale też uważam, że koleś zachowuje się haniebnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka