Dodaj do ulubionych

pozwoliłem sobie

26.07.12, 16:20
wkleić link - jak się okazało - opinia psychologiczna którą wystawiłem, niewiele różniła się od tej.

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,123663090,123675014,Re_Zabraklo_ci_klakierow_.html
a to kolejna ciekawostka

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,137727641,137727641,UWAGA_Netowy_lowelas_Sajgon_.html?wv.x=2
Obserwuj wątek
    • uuu, sława szeroko się niesie :)

a jakby tak jeszcze poszukać po innych niezliczonych nickach tegoż pana, to by pewnie było jeszcze ciekawiej... :)

widziałam, że się udzielał też na forum dla samotnych... ciekawe, czy ludzie stamtąd tez mają takie doświadczenia z naszym gentlemanem? ...
      • gdyby chodziło tylko o forumowe pyskówki, to kij mu w dupę. Ale chodzi o coś o wiele bardziej poważnego niż tylko bluzgi po forumach.
        • no proszę, proszę ;)
          ciekawych rzeczy można się dowiedzieć
          • trzym się, Yuko i uważaj ze zbyt szybkim obdarzaniem zaufaniem ludzi w sieci.

pozdrawiam

/Ty nie znałaś jego poprzednich nicków, gdy nawiązałaś z nim bliższe kontakty ? /

• niestety nie znałam :(
              a szkoda
              • no właśnie.
                bo gdybyś znała różne nicki pan s..., mr. s..., pan - s.... etc.
                i wrzuciła w wyszukiwarkę, to nie sądzę, byś chciała się bliżej zadać z kimś, kto tak traktuje ludzi, w tym kobiety.
                • masz racje ............
                  ale ja na ogół na ukrytych forach bywałam,
                  wyściubiłam nosa i masz babo placek :)

takich dziewczyn jak ja jest sporo
                  piszą do mnie na privie, boją się napisać na forum..... bo nie chcą być dalej nękane i straszone przez niego ...... wolą świety spokój ...
                  i wcale im się nie dziwię
                • Ten psychol musi mieć zeszyt w którym notuje swoje nicki i kody, bo na kartce by nie zmieścił swoich wcieleń z 10 lat obecności na forach Gazeta.pl! Ty wyliczyłaś tylko odmiany wersji "Sajgon".
                  Przypomnij sobie nick "Krz_ysio", który zaczął za Tobą łazić w maju tego roku - dziwnie się ta data nakłada z niepowodzeniem gnojka u Yuki.
                  forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=krz_ysio&author=krz_ysio&sortMode=SCORE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1
                  Toż dewiant we własnej osobie próbował stymulować się Twoim strachem, bo innej ofiary nie miał pod ręką.

olga_w_ogrodzie napisała:
                  • coraz ciekawszych rzeczy się dowiadujemy...........
                    • ciekawa jestem, czy jego wierne popleczniczki i niestrudzone obrończynie o tym wiedzą...
                  • Dupetku, Krzysio ten, pod różnymi odmianami nicka, ale zawsze z "krzysiem" w nazwie, łazi nie od maja tego roku, ale dużo dłużej.

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=krzysio&queryMode=SIMPLEALL&sortMode=SCORE&pageNumber=1&navforum=DEPRESJA+-+cafe+%22pod+szczurem%22
                    forum.gazeta.pl/forum/w,28,135785664,135807249,Re_Skad_premier_Kaczynski_wezmie_kase_na_swe_cof.html
                    forum.gazeta.pl/forum/w,89075,127326287,127360955,Re_Krzysiom_i_Kubusiom.html
                    forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=ten_+krzysio&title=&forum=
                    itd.

był nie tylko na FzD, ale na wszystkich forach, gdzie ja bywam.
                    na DDD go wycinano.
                    nawet na FK parę razy był deklarując miłość do upadłego.
                    przysyłał też do mnie maile na które nigdy, tak, jak na posty, nie odpowiadałam.
                    istniały podejrzenia, że to drugi ze znanych na portalu stalkerów.
                    ale ja nie wiem czy tak jest.
                    w każdym razie czyta mnie na pewno od co najmniej 10.lat, bo dużo wie, a ponadto, prawdopodobne, że, tak, jak gada, wytropił moje fotki, gdy kiedyś były w jednym miejscu sieci.
                    najlepiej nie odpowiadać na takie posty, maile i ja tak robię.
        • w moim wypadku nie były to zwykłe bluzgi, ale systematyczne nękanie.
          za nic.
          bo nigdy nie uchybiałam mu, miałam tylko inne poglądy polityczne zawsze wyrażane bez obrażania rozmówców odmiennie oceniających ludzi i sytuacje.
          admini pokasowali większość jego ohydnych wpisów, ale możecie mi wierzyć, że było to wyjątkowo przykre zachowanie.

zmykam, bo nie chcę się narażać.
          od jakiegoś czasu mi odpuszcza, nie chciałabym, by znów ruszył do napadania na mnie.

pozdrawiam
          • dziękuję.

olga_w_ogrodzie napisała:

> w moim wypadku nie były to zwykłe bluzgi, ale systematyczne nękanie.
            > za nic.
            > bo nigdy nie uchybiałam mu, miałam tylko inne poglądy polityczne zawsze wyrażan
            > e bez obrażania rozmówców odmiennie oceniających ludzi i sytuacje.
            > admini pokasowali większość jego ohydnych wpisów, ale możecie mi wierzyć, że by
            > ło to wyjątkowo przykre zachowanie.
            >
            > zmykam, bo nie chcę się narażać.
            > od jakiegoś czasu mi odpuszcza, nie chciałabym, by znów ruszył do napadania na
            > mnie.
            >
            > pozdrawiam
    • dzień dobry,

w sumie, to chciałam tylko przypomnieć ten post jaki półtora roku temu napisałam na innym forum, ale już to zrobiłeś, Koguciku.
      psycholog nie stawia diagnoz przez internet nie znając człowieka w realu.
      tu się pokusiłam o taką próbę oceny osobowości tego pana na podstawie licznych jego wypowiedzi, a czas pokazał, że nie pomyliłam się.

ostrzeżenie dla wszystkich, którzy zbyt ufają ludziom znanym tylko z sieci.
      nigdy nie wiadomo kto naprawdę czyha za nickiem - w tym wypadku wieloma nickami, które, jak wiem, wciąż się mnożą.
      pod jednym nickiem ktoś może się kreować na gentlemana, ciepłego, mocno zakochanego człowieka, pod innym, ta sama osoba daje się poznać jako facet, dla którego nie istnieją żadne granice, gdy idzie o niszczenie drugiej osoby, chętnie kobiety i to całkiem za darmo - ot tak, bo widzi, że ona jest wrażliwa, więc łatwo można dowalić, a owa tym samym nie odpowie.
      bezmiar projekcji u rzeczonego pana powoduje, iż krzywdząc innych z zacięciem sadystycznym i zaciętością wprost nie do ogarnięcia, sam siebie ustawia w pozycji skrzywdzonej ofiary.
      • cześć.

dzięki że zajrzałaś. Tak, przeczytałem. Niedawno wystawiłem podobną "cenzurkę" uzupełnioną o kolejne fakty - jak widzisz - nie jest to tylko kwestia zachowań na forach - okazało się że oprócz tego, facet stanowi realne zagrożenie dla kobiet, które dobiera bardzo starannie pod kątem właśnie słabości.
      • dziękuję Olgo za ten wpis :)
        sama nie umiałaby się przeciwstawić temu co zrobił lisek sajgonek zakładając swoje forum i próbując mnie oczernić i wysmiać
        pewnie bym podkuliła ogon i znikneła z forum gazety.pl ze wstydu ,że tak dałam się nabrać na miłe słówka, ale dzięki ludziom , którzy mnie namówili,że powinnam zostać i wyjaśnić
        oraz ostrzec inne kobiety przed nim - zostałam
        jeszcze raz dziękuję za Twój wpis
        • i dobrze zrobiłaś, Yuko.
          gdybyś znikła, siedziałabyś teraz w kąciku smutna i tylko z niemą bezsilnością czytała może kalumnie na swój temat.
          a dobrze jest przedstawić swoje racje, rozejrzeć się wkoło, że są ludzie, którzy widzą absurdalność nalotu na Ciebie, dobrze nie dać wypędzić z miejsc, gdzie dobrze się czujesz, bo i niby z jakiego powodu ?
          bo ja powodu do nękania Ciebie nie widzę.
          pieniądze zostały oddane, a screen z ekranu, który tu widziałam, potwierdza wersję Twoją, iż była wcześniej deklaracja, że możesz oddać wtedy, kiedy będzie Ci pasowało.
          cała reszta - to o forum Poranna /nawet nie znam/ i inne głodne kawałki, to, IMO, widać od razu, że to tylko wymysły zawiedzionego pana, który sądził, że już, już ma w garści młodszą dużo i atrakcyjną dziewczynę, a tu nic z tego.
          zatem, choć miał ją kochać tak długo, póki ona go nie pokocha, to teraz, jak zapowiada, nie odpuści i będzie mściwie nękać.
          zachowanie może i normalne u 17-latka.
          ale u dojrzałego pana, to brak emocjonalnej dojrzałości i tyle.

się nie dawaj i głowa do góry.
          • dzięki :)
            • Yukko.
              Rzadko się pojawiam, bo już tak mam! :D
              ale śledzę sprawę i to co chciałem tutaj dodać...
              To że nie jesteś sama.
              Dobrze, że nie uciekłaś, chociażby z tego powodu, że jest jeszcze wiele innych kobiet, które lowelas śmierdliwy... by skrzywdził.
              O takich indywiduach jak on powinno być poinformowanych jak najwięcej ludzi....
              Co właśnie się dzieje...

....I że jak zwykle... Kogut wiedział co z tym całym gównem zrobić.

Trzymaj się... i wiedz jakie są konkrety...
              a mianowicie takie, że...wśród coraz większej ilości osób słowo redfox brzmi... dosyć obrzydliwie.
              brrrr! fuj!

aaaaa... zapomniałem dodać, że Tobie... NIC się nie stało! :D:P
              Naciął się głupek na Tobie, bo zachowałaś się odważnie i nie dałaś zaszczuć.... nędzy jednej śmierdliwej.
              [IMG]http://wstaw.org/m/2012/03/26/k%C3%B3%C5%84_AWATAR.jpg[/IMG]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka