Dodaj do ulubionych

jest !!!!! jest !!!!!!!! jest !!!!!!!!!

16.07.12, 17:38
kochani !!- właśnie kluje się nowa - genialna teoria spiskowa !! Panowie !! strzeżmy się !! :D Po forach GW grasuje straszliwa szajka bab :D uwodzą biednych naiwnych facetów - czasem tak sprytnie, że zapewne niecnymi czynami sprawiają, że owi sami je zaczepiają :D a potem...........

straaaaaaaaaaaaaaaszneeeeeeeeee :D podobnoooooooo puszczają biednych naiwnych w skarpetkach :D albo nawet skarpetki też zabierają i oddają psom do zabawy :D

[b]red-fox[/b] - ostatnia ofiara straszliwych bab :D normalnie mi go szkoda :D :D :D
Obserwuj wątek
    • też mi szkoda, bo facet zachowuje sie jakby pracował w maglu.
      Co to jest, żeby publikować rozmowy? czy to jakaś choroba? już nie mogłam przełknąć, że kopiuje się z forumów na forumy, ale żeby prywatna korespondencję? rozmowy na gg czy na skypie, (nie mam pojęcia) przecież to się nadaje do zgłoszenia adminom czy do prokuratury!!!!!!!!!!!!!
      • przede wszystkim, trzeba być skończonym ch.jem - żeby publikować prywatne, dosyć intymne rozmowy - no sorry - debilek nikomu nie wmówi że nie brał w owych udziału - a zgłosić - można - ale są fajniejsze sposoby - mniej ceregieli i papierologii, za to skuteczność wyższa.
    • [b]Po forach GW grasuje straszliwa szajka bab[/b]
      Czy mógłbym się zapisać? :D:D:D
      Do szajki!
      Tylko ....o równe traktowanie się dopominam! Żadnej segregacji płciowej!:P
      Tylko równouprawnienie!!!!!!
      • jasne, zapraszamy :D

w sumie w necie podobno można być każdym :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka