Dodaj do ulubionych

polecam ekipę remontową w warszawie

09.01.04, 10:28
Ekipa remontowa, która skończyła u mnie pracę, z której jestem bardzo
zadowolony jest w stanie podjąć prace remontowo-wykończeniowe. Robią wszystko
(hydraulika, elektryka, płytki, parkiety, również stawianie i wyburzanie
ścian;). Są bardzo pomysłowi i naprawdę potrafią dobrze doradzić. Jestem
naprawdę zadowolony z ich pracy dlatego na ich prośbę zamieszczam to
ogłoszenie (również z tego forum dowiedziałem się o nich – również byli
polecani). Są spoza Warszawy (górale) więc ich ceny są (moim zdaniem)
atrakcyjne. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt mailowy. Jestem
z Ursynowa.
Obserwuj wątek
    • agatamaroszek Re: polecam ekipę remontową w warszawie 11.01.04, 11:47
      Czy zajmują się też adaptacja poddasza?
      prosze o info na agatamaroszek@wp.pl
      z gory dziekuje
      Agata Maroszek
      • Gość: Magda Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 18:44
        witam ja ze swojej strony polecam firme ktora wykonywala prace u mnie:)
        www.multi-gliwice.webpark.pl. Dziekuej i pozdrawiam:)
    • Gość: katia13@buziaczek. Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.zeork.com.pl 12.01.04, 10:23
      Proszę o namiary na tę ekipę remontową ( górale ).
    • Gość: MS Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 14:39
      Czy mógłbyś podać namiary na tą ekipę?? Właśnie szukam naprawdę dobrych
      fachowców..
      • fjufju Jako, że przyszło kilka maili na skrzynkę, to 12.01.04, 14:52
        wrzucam po prostu informację z namiarami i opisem na forum.

Ekipa to dwóch górali. Takie typy złotych rączek. Ja jestem bardzo zadowolony z
        ich pracy i naprawdę nie mam im nic do zarzucenia. Gratisowo wnosili mi np. 30
        kartonów płytek albo przywieźli swoim samochodem drzwi czy różne inne
        większe/cięzsze przedmioty. Z uwagi na moją pracę własciwie na cały tydzien
        zostawiałem ich w mieszkaniu i kontrolowałem tylko w weekendy. Zawsze było ok.
        Nie mają jakiegoś cennika od metra – powiedziałem im co chciałbym żeby zrobili
        w mieszkaniu, oni podali cenę i to wszystko. Kilka razy zmieniałem koncepcję i
        nigdy nie było problemu.

Wykonali u mnie właściwie wszystko (mieszkanie było w stanie surowym):
        wyburzyli ścianke, domurowali dwie, zmienili układ hydrauliki i elektryki,
        położyli płytki, gipsowali ściany, malowali, osadzali drzwi + wiele innych
        drobnych rzeczy. Mieszkanie ma 60 m2. Za to wszystko policzyli mi 5 tys PLN. Na
        koniec dorzuciłem im extra 1 tys PLN (zrobili kilka rzeczy na które na początku
        się nie umawialiśmy)

Za dojazd nie liczą w ogóle. Z tego co mi wiadomo od dłuzszego czasu siedzą w
        warszawie i najcześciej mieszkają w domach/mieszkaniach, które własnie
        remontują.

Myślę że tez jest istotnym, że ani razu nie widziałem ich pijanych czy tez na
        lekkim rauszu. W mieszkaniu nie zauważyłem też zadnych butelek czy puszek po
        piwie.

Szefem ekipy jest Pan Tomek, tel. 603 264 481.
        • Gość: kiri_m Re: Jako, że przyszło kilka maili na skrzynkę, to IP: *.acn.waw.pl 31.01.04, 15:19
          > Wykonali u mnie właściwie wszystko (mieszkanie było w stanie surowym):
          > wyburzyli ścianke, domurowali dwie, zmienili układ hydrauliki i elektryki,
          > położyli płytki, gipsowali ściany, malowali, osadzali drzwi + wiele innych
          > drobnych rzeczy. Mieszkanie ma 60 m2. Za to wszystko policzyli mi 5 tys PLN.

Czy w tej cenie były uwzględnione również podłogi tzn.parkiet lub panele?
      • zielona15 Re: polecam ekipę remontową w warszawie 12.01.04, 15:20
        Tez jestem z Ursynowa i prosze o namiary na ta ekipe. Pytanie - a gdzie oni
        nocowali ???

zielona15@gazeta.pl
        • Gość: Ola Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.acn.pl 13.01.04, 21:17
          Jak polecać, to polecać.
          Polecam ekipę z Ursynowa: republika.pl/do_kwadratu/main.html
          Ola
      • janrenovate Re: polecam ekipę remontową w warszawie 31.01.04, 17:27
        Gość portalu: MS napisał(a):

> Czy mógłbyś podać namiary na tą ekipę?? Właśnie szukam naprawdę dobrych
        > fachowców..
        ekipa
        janrenovate@gazeta.pl
    • Gość: monika Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.icu.com.pl 14.01.04, 14:03
      Czesc, dzieki za informacje zamieszczona na portalu, prosze o kontakt
      telefoniczny 602 328 995; lub 502 229 580 w sprawie ekipy remontowe
    • Gość: wanda Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: 217.11.133.* 28.01.04, 17:07
      dajcie znac czy juz kogoś sprawdziliście z tych poleconych?

wanda
      • Gość: robert Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: 195.85.249.* 29.01.04, 13:32
        Polecam ekipę która jakiś czas temu ogłaszała się na forum.
        Zadzwoniłem i zrobili u mnie remont.Są ekipą solidną,trzymają się terminów
        no i w porównaniu z firmami warszawskimi mają naprawdę konkurencyjne ceny.
        Ekipa jest z Dolnego Śląska i widać było że im zależy na pracy.
        Dla zainteresowanych podaję namiary

Pan Bogdan tel.605 827 612
    • glenn1 Re: polecam ekipę remontową w warszawie 28.01.04, 22:34
      Być może i ci panowie są tacy świetni w tym,poście mają dobrą reklamę ale czy
      ktokolwiek zapytał o jakieś uprawnienia np.elektryczne bo puźniej wychodzą
      żeczy typu wybijający bezpiecznik od oświetlenia skarga do spółdzielni że
      problem przychodzę okazuje się że w mieszkaniu założonych dodatkowo 18
      halogenów /12v każę ściągnąć tego co to zrobił/okazuje się że tu też było 2
      ludzi którzy robią wszystko/on się tłumaczy że wszystko ok.to napewno budowa
      spaprała elektrykę sprawdzam do halogenów dodane ogrzewanie podłogowe w
      kuchni,bezpiecznik wymieniam na B20 w porywach przy całym oświetleniu i
      ogrzewaniu na max też wybija następny przykład niema oświetlenia w łazience
      panowie byli tak uparci w poszukiwaniach awarii że na 8 puszek połączeniowych 4
      były z przewodami porozłączanymi na wierzchu/wystający jeż/okazało się że
      trzeba tylko inne żarówki założyć i wszystko było by w pożądku,w pokoju i
      łazience kaloryfery podłączone o
      zgrozo wężykami/ciekawe jak długo wytrzymają/takich przykładów mogę jeszcze
      wymienić sporo nie tylko z elektryki hydrauliki ale też z innych dziedzin i
      niewieżę w ludzi którzy robią wszystko,bo ci którzy to mówią "lizneli"
      wszystkiego po trochę i tak naprawdę mało wiedzą i uczą się na waszych
      remontach owszem zrobią to co chcecie ale czy warto ryzykować,osobiście
      bardziej jestem skłonny uwierzyć ekipie która ma
      elektryka,hydraulika,glazurnika,malarza parkieciarza itd.do konkretnych
      prac,ale wybór należy do was mam nadzieję że panowie górale się nie obrażą bo
      niestety takie są fakty.Jeżeli ktoś miałby do mnie jakieś żale lub inne sprawy
      to jestem zalogowany i często bywam na tym forum.
      Pozdrawiam.
      • Gość: kasia Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.dialup.nuria.telefonica-data.net 06.02.04, 12:07
        czyli jaki wniosek? Brac kogos z uprawnieniami budowlanymi kto dozorowal by
        podwykonawcow? O ile jest to drozsze ?
        Pozdrawiam
      • adalo Re: polecam ekipę remontową w warszawie 13.03.04, 21:44
        jak chcesz to zapraszam i zobaczysz jak robią fachowcy z uprawnieniami
        (porzednie mieszkanie) i górale (bez uprawnień). Fachowcy: w c...j kasy i
        wszystko sp.... - górale tanio, solidnie, terminowo. także przestań, proszę.
    • Gość: AA Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 23:09
      Jestem rozczarowany ekipą Pana Tomka, który był na tym forum polecany. Facet
      nie ma doświadczenia..
      Osobiście odradzam...
      • Gość: Yrek Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 00:28
        A ja za to polecam Pana Zygmunta z Warszawy (telefon: 506 433 986 lub 678 07
        61). Znalazłem info kilka miesięcy temu na tym forum. Jesst solidny i uczciwy.
        Zajmuje sie układaniam glazury i instalacjami hydraulicznymi.
        • Gość: adam Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 06:18
          Ja mogę polecić firmę p. Grzegorza tel.:602-130-522 rejon Krakowa. Zajmują się
          instalacjami wodnymi, ogrzewaniem , są solidni, terminowi i maja przyzwoite
          ceny.
    • m.kka Re: polecam ekipę remontową w warszawie 29.01.04, 07:30
      ja polecam ekipę mojego znajomego, trzech chłopaków, uwijają się, robia
      docieplenia, wstawiają okna, drzwi, no i wykończeniówka..do instalacji
      posiłkują się fachowcami, ich praca jest naprawdę śliczna, są z kujawsko-
      pomorskiewgo, ale z dojazdem nie ma problemu, mogą równiez nocowac na budowie
      tel. znajomego 0-601-749-832
      P.S. Aktualnie są bezrobotni, ale na wiosnę zawsze są strasznie rozchwytywani,
      więc jeśli ktoś ma teraz jakiś remont w planie to polecam gorąco
      • Gość: marcin Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 18:26
        Czy któraś z ekip podjęła by się zadania obejmującego:
        -przekładanie i cyklinowanie parkietu
        -układanie glazury, terakoty
        -przeniesienie instalacji gazowej oraz częściowo hydraulicznej
        -malowanie ścian i sufitów
        -usuniecie starej farby z drzwi i okien (opalanie?)
        -renowacja okien(naprawa zawiasów...)
        -wyburzenie jednej ścianki działowej(20X200X300cm)
        -wybudownie jednej ścianki dzialowej(10X60X300cm)
        -roboty hydrauliczne(montowanie kranów wanny i umywalki,kaloryfery)
        -instalacja elektryczna (montowanie gniazd elektrycznych oraz włączników
        światła)
        -wywiezienie gruzu i starych mebli oraz sprzętu itp
        Mieszkanie ma 45m2 mieści się w starej kamienicy na parterze w Warszawie. Nie
        ukrywam że zależy mi na tym żeby to była jedna ekipa. Może być z poza Warszawy
        (mieszkanie będzie puste na czas remontu). Mam pytanie ile może potrwać taki
        remont oraz jaka będzie jego orientacyjna cena(wiem że każdy klient jest przez
        Państwa rozpatrywany idywidualnie dlatego napisałem orientacyjnie - chciałbym
        wiedziec jaka powinna być suma kredytu). Z góry dziękuję.
        marcin_mazurkiewicz@poczta.onet.pl
    • Gość: Marzena Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 10:24
      Moze podałbyś ich namiary
    • adalo Re: polecam ekipę remontową w warszawie 06.02.04, 22:52
      ja jestem w kontakice z ekipą górali. muszę przyznać, ze robią b. dobre
      wrażenie... a i cena nie wygórowana ;)

za jakiś miesiąc będę mógl coś powiedzieć na temat jakosci i terminowości
      wykonanych przez nich robót.
      • smok27 Re: polecam ekipę remontową w warszawie 06.02.04, 22:58
        daj znac koniecznie na forum lub na mojego maila: smok27@gazeta.pl !!
        • adalo Re: polecam ekipę remontową w warszawie 13.03.04, 22:05
          góral skończą najprawdopodobniej w najbliższą środę. remont przeciągnął się bo
          nie dostarczono mi na czas zamówionego gresu na podłogę.

Roboty obejmowały: 1. wymianę inst. elktr. (osprzęt z "no name" na Berker +
          dodatkowe gniazdka + nowe punkty oświetleniowe + dod. podłączenia w kuchni), 2.
          glazura, terakota, panele, (glazur szlifowana) + gres na balkonie) 3. burzenie,
          stawianie ścianek, wykucie naświetla w łazience, 4. Trzy sufity podwieszane, 5.
          malowanie chyba ze sześć razy (żonie nie pasowały kolory - zamalowywali bez
          szemrania :), 6. podłączenie pralki, kuchenki,oświetlenia, 7. wymurowanie
          szafki w łazience i wnęki na pralkę + geberit + montaż wanny, baterii, 8.
          wywalenie drzwi razem z ościeżnicami i osadzenie nowych + klamki, odboje itp.,
          9.przesuwanie kaloryfera w kuchni - był drabinkowy :(

Jednym słowem - Full service !!! Przy tym panowie są b. sympatyczni o wysokiej
          kulturze, uczciwi, bardzo czysto robią, wszystko zabezpieczają. Sam jestem
          zdziwiony, ale naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Bardzo dużo koncepcji
          zmieniało mi się już po wykonaniu przez nich roboty i robili wszystko bez
          zadnego problemu od nowa, mają przy tym wiele ciekawych pomysłów i potrafią
          doradzić. Moim zdaniem - super ekipa!

Ps. ale laurka wyszła.. ale to wszystko prawda. Gdzieś za tydzień, jak wszystko
          wypucuję, to wrzucę zdjęcia na forum - Aranżacje.
          Pozdrawiam.
          • Gość: zula Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 17:44
            Napisz jeszcze ile Cię kosztowała robocizna?
      • Gość: KK Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 22:47
        Mam niemile przejscie z ekipa gorali... Nie polecam.
        • jana07 Re: polecam ekipę remontową w warszawie 09.02.04, 12:41
          no to jak jest w koncu z tymi goralami?

Gość portalu: KK napisał(a):

> Mam niemile przejscie z ekipa gorali... Nie polecam.
          • Gość: bankroot Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: 193.111.166.* 15.03.04, 08:22
            z góralami jak z ludżmi: są ludzie i ludziska.

Góral nie ma we krwi budowania (tyle samo co Murzyn), moim zdaniem jest to taka
            sama grupa fachowców jak każda inna. Z własnego doświadczenia wiem, że potrafią
            sobie zażyczyć za przygotowanie 70 m mieszkania do zamieszkania (zaznaczam, że
            bez żadnych bajerów) 20.000 PLN !, więc nie zawsze są też konkurencyjni cenowo.

Dla mnie mit

bankroot

• slawomirc Re: polecam ekipę remontową w warszawie 15.03.04, 08:26
      można prosić namiar na tą ekipę
      Sławek
    • Gość: Rafał Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: 192.85.16.* 15.03.04, 12:41
      Z tego co sie zorjentowałem to ta super ekipa juz była w wątku forum...
      Czy to oby nie samo-reklama?
      • adalo Re: polecam ekipę remontową w warszawie 15.03.04, 14:15
        wszędzie widzisz spiski? może czas skontaktować się ze specjalistą?

namiary na ekipę wziąłem z tego wątku (od FJUFJU. ponieważ jestem b. zadowolony
        z ich pracy to ich tutaj rekomenduje (na ich prośbę). jak napisałem powyżej,
        najprawdopodobniej w piątek wrzucę zdjęcia ich roboty na forum "aranżacje".
    • Gość: Kasia Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 22:04
      Szukam dobrej ekipy remontowej. Chodzi o kompleksowy remont mieszkania (50m2)
      na Mokotowie. Wyburzanie ścian, podłogi, kafelki, hydraulika, elektryka etc.
      Remont chcemy zacząć "od zaraz"!
      • Gość: gotowy-od-zaraz Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.proxy.aol.com 24.03.04, 06:25
        a placisz z gory?
      • Gość: Tadeusz Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: *.radom.pl 25.03.04, 21:43
        Witam!!!
        Ostatio sam robiłem u siebie remont mieszkania i wiem jak trudno znaleźć dobrą
        ekipe ale znalazłem naprawde dobrego fachowca i jezeli mogę Ci pomóc to polecam
        jego usługi, bo robi bardzo solidnie a przy tym niedrogo tel kontaktowy to
        694 681 786.
    • wolant Re: polecam ekipę remontową w warszawie 27.03.04, 20:48
      Bardzo prosze o namiary na ekipe remontowa sms na nr 501290461 dziekuje Dziadek
    • Gość: Ediza Re: polecam ekipę remontową w warszawie IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.03.04, 14:55
      Jestem zainteresowana . Będę potrzebowała hydraulika do podłączenia zmywarki w
      dość dużej odległości od zlewozmywaka. Jestem z Kabat. Czekam na odpowiedż:
      edzia-33@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka