Dodaj do ulubionych

Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-szczy

21.01.06, 15:46
Ja juz mam tego co wyrabia Marszałek dosyc.Nie dośc ze środki finansowe nie
są równodzielone, to jeszcze nasze projekty o dotacje celowo sa
przesuwane ,aby Toruń mógł zdążyć oddać je w tym samym czasie co my.
Mysle ,ze dosyc juz tego wojewoda Kocieniak powinien powtórnie podjąc próbe
odbicia UM do Bydgoszczy,nawet za cene wyrzucenia go z urzedu ( i tak za
chwile ktoś go zmieni).Piszmy więc maile do UW z poparciem dla wojewody m

Do boju Bydgoszcz!
Obserwuj wątek
    • 12wscieklych.ormowcow Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 15:48
      czy my bedziemy potrzebni ?
      • mlody.komunista Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 15:50
        Bydgoszcz nie wyobraza sobie dalszego istnienia i wsparcia bez jedynie słusznej
        formacji minionej epoki.
        Chłopaki z SB licza na wasze zmartwychwstanie .
        • pijany.krzyzak Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 15:52
          Tak trzeba ze złodziejami. Pałą. Tylko to przemawia do rozsądku.
          • mlody.komunista Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 15:54
            Do kolegów 12 wsciekłych.

Czy możecie się zmobilizowac? Potrzeba nam was więcej kilkuset najlepiej.
            Zrobimy porzadek jak za dawnych czasów,pała bez łeb a jak komu bedzie mało to
            dostanie jeszcze w ryja.
            • pijany.krzyzak Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 15:55
              Na początek wysadzimy jeden jedyny mostjaki mają i juz złodzieje nie będa mieli
              gdzie uciec ani posiłków dostarczyć.
        • 12wscieklych.ormowcow Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 15:55
          mlody.komunista napisała:

> Bydgoszcz nie wyobraza sobie dalszego istnienia i wsparcia bez jedynie
          słusznej
          >
          > formacji minionej epoki.
          > Chłopaki z SB licza na wasze zmartwychwstanie .

- w dawnym KWP mamy jeszcze ta piwnice,gdzie lamalismy kregoslupy
          pijany.krzyzak wie, bo nas wspieral
          • pijany.krzyzak Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 15:58
            Później damy im zapałki i sami sie podpalą. Jak cyklicznie podpalają swój
            skansen.
            • 13wscieklych.ormowcow Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 16:00
              wiesz idioto jaka jest temperatura?

- 13 stopni.

Masz gorączke czy jestem obsiusiany po lybacji?
              • pijany.krzyzak Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 16:03
                Sikałem na paru pod Artusem. Ale nie pamietam czy było ich trzynastu.Za dużo
                alkoholu.
                • elfikt1 Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 16:04
                  pijany.krzyzak napisała:

> Sikałem na paru pod Artusem. Ale nie pamietam czy było ich trzynastu.Za dużo
                  > alkoholu.

- a piles na cudzy rachunek ?
                  • pijany.krzyzak Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 16:07
                    > - a piles na cudzy rachunek ?

Taka już krzyżacka złodziejska natura. Alkohol mi niestety uświadamia jakim
                    jestem ścierwem. Tak mi źle.
                • 13wscieklych.ormowcow Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 16:06
                  Wiedziałem ze taki rodzaj swoistej bydgoskiej kultury reprezentujesz!
                  Przyjechac do miasta i zamiast zwiedzać, ogladac, bywac............ON po
                  alkoholu sika pod Artusem.

Nie ma to jak bydgoska hołota!Ich mozna poznac z daleka po sikaniu pod płatami
                  oraz .................. na toruńskim deptaku.
                  • pijany.krzyzak Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 16:09
                    > Wiedziałem ze taki rodzaj swoistej bydgoskiej kultury reprezentujesz!
                    > Przyjechac do miasta i zamiast zwiedzać, ogladac, bywac............ON po
                    > alkoholu sika pod Artusem.

Na paru ormowców. To akurat nie wstyd chyba.

> Nie ma to jak bydgoska hołota!

Krzyżak nawet pijany z Bydgoszczy? Ocipieliscie do końca?
                    • kuj-pom Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 16:12
                      A ja was popieram mali mieszkańcy bydgoskiej nekropolii - przenieście na siłę
                      Urząd Marszałkowski do By-szczy .
                      • elfikt1 Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 16:13
                        macieja spytajcie
                        • 14ormowiec Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 16:18
                          Dlaczego Bydgoszcz ciagle coś chce zabrać Toruniowi i dlaczego zawsze jakis
                          idiota z Bydgoszczy prowokuję tarcia między dwoma miastami?
                          • pijany.krzyzak Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 16:19
                            Idiotą na pewno,ale nie mów że jesteś z Bydgoszczy.
                      • maciej_bydgoszcz Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 17:07
                        Czy ty nie widzisz, że to zwykła toruńska prowokacja mlodego komunisty!
    • maciej_bydgoszcz Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 17:06
      Wiesz co to jest prowokacja?
      • mlody.komunista Re: Przeniesmy siła urzad marszałkowski do Byd-sz 21.01.06, 20:58
        Masz na mysli prowokację bydgoską? Kto w niej uczestniczył? Dziadek czy tatus?
        • kanton2 Re:Toruńskich prowokatorów na swoje miejsce 21.01.06, 21:20
          Tym "gościom" już dziękujemy.
    • tomek_bg Może to i dobry pomysł. I to nie żeby zabrać Toru. 21.01.06, 22:49
      Prawdopodobnie za jakiś czas UW będzie naprawdę niewielki - powiedzmy ok. 100
      osób, ponieważ większość zadań przejdzie do samorządu. Wobec tego UM i UW
      spokojnie mogłyby się mieścić przy Konarskiego. Marszałek ciągle się skarży, że
      nie ma pomieszczeń i łakomym okiem patrzy ma pomieszczenia delegatury. A jeśli
      przejmie więcej zadań wojewowy, przy niechęci do stworzenia delegatur i przy
      jeszcze nieznanych nowych zadaniach, to tych pomieszczeń naprawdę nie będzie
      miał. Natomiast obiekty przy Karłowicza spokojnie mogłyby wystarczyc i na
      Wojewodę i na Marszałka. Toruń tez by zyskał, bo wreszcie urząd miejski
      dostałby dla siebie budynek z prawdziwego zdarzenia.
    • jan996 He, he: zabrać, zabrać, zabrać !!!!!! 02.02.06, 09:31
      He, he: zabrać, zabrać, zabrać !!!!!!
    • piio1 [...] 08.02.06, 08:09
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • darek445 Tak, najlepiej wszystko siłą, jak za PRL. 08.02.06, 09:33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka