luksky 14.08.07, 12:47 Co sadzicie o tym salonie??? czy ktoś się tam czesał i malował??? ja mam zamiar zrobić tam ślubną fryzurkę i makijaż:):):) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iisiia Re: Salon ,,CLEMENTINE" na Narcyzowej??? 15.08.07, 09:19 opinie sa podzielone jedni zadowoleni inni nie !!! mam znajoma ktora twierdzi ze ja za slabo pomalowali bo do zdjec juz nie bylo nic widac i ze tam juz wiecej nie pojdzie a druga ktora nam dala ten adres to jest zachwycona ja osobiscie zrezygnowalam i wybralam Kasandre na Jesiennej Odpowiedz Link
fajnyduska2 Re: Salon ,,CLEMENTINE" na Narcyzowej??? 18.10.07, 10:26 Polecam panią Anetę z zakładu Clementine.Pani Aneta uczyła się makijażu m.in. we Włoszech i we Francji więc ma niemałe doświadczenia.A co do tego,że makijaż na zdjęciach był mało widoczny,to makijaż do zdjęć wykonuje się inaczej(np.jest mocniejszy, używa się po prostu innych kosmetyków)dlatego najlepiej zdjęcia robić w inny dzień niż ślub.Przecierz na ślub makijaż powinien być delikatniejszy,a po życzenich po kościele nie dziwmy się,że pół makijażu zniknęło (uściski,całusy).Pozdrawiam Odpowiedz Link