kotmajka90 31.01.16, 22:33 Witam, Poleccie dobrego dj/wodzireja. Jak cenowo wyglada usluga? Macie jakies doswiadczenia? Wesele w Czestochowie. Prosze doradzcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj-dawid-wesele Re: Dj na wesele 15.02.16, 15:05 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! Klip z wesela Film 2 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Akademia Muzyczna w Katowicach! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
zespol_alcapone Re: Dj na wesele 20.02.16, 09:44 Zapraszam na stronę: www.gdziejestdj.pl Odpowiedz Link
grzegorzterski1 Re: Dj na wesele 24.02.16, 13:51 Poszukaj sobie informacji i opinii o Dj Marcinie - Dj Marcin M. Wiem że jest z trójmiasta ale ponoć zagra wesele w całej Polsce. U nas nr 1 :) Odpowiedz Link
dj-dawid-wesele Re: Dj na wesele 29.02.16, 17:33 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! Klip z wesela Film 2 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Akademia Muzyczna w Katowicach! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
djmosquito Re: Dj na wesele 06.03.16, 20:51 DJ Mosquito ? DJ na wesele (nowa strona) - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar - zaskakujące, niebanalne zabawy i konkursy - riderowe nagłośnienie - klarowny dźwięk Więcej informacji o mnie oraz galerie FOTO i VIDEO na stronie: www.djnawesele.org.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.djnawesele.org.pl - email: dj@djnawesele.org.pl Odpowiedz Link
djmosquito Re: Dj na wesele 07.03.16, 15:06 DJ Mosquito ? DJ na wesele - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar - zaskakujące, niebanalne zabawy i konkursy - riderowe nagłośnienie - klarowny dźwięk Więcej informacji o mnie oraz galerie FOTO i VIDEO na stronie: www.djnawesele.org.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.djnawesele.org.pl - email: dj@djnawesele.org.pl Odpowiedz Link
dj-dawid-wesele Re: Dj na wesele 21.03.16, 16:50 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! Klip z wesela Film 2 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Akademia Muzyczna w Katowicach! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
djnaimpreze Re: Dj na wesele 28.04.16, 17:56 Witam! Z tej strony Dj Hannah. Zapraszam wszystkich poszukujących dja na wesele do kontaktu i na moją stronę internetową www.dj-kielce.pl. W ofercie także oświetlenie dekoracyjne sali na wesele, dym ciężki, animatorzy dla dzieci na wesele, bańki mydlane i inne atrakcje na wesele. Pozdrawiam serdecznie.:) Odpowiedz Link
djnaimpreze Re: Dj na wesele 28.04.16, 18:14 Cześć! Z tej strony Dj Hannah. Zapraszam wszystkich poszukujących dja na wesele do kontaktu i na moją stronę internetową dj Kielce. Jestem trzecią djką w Polsce i pierwszą w świętokrzyskim:). W ofercie znajdziecie także oświetlenie dekoracyjne sali, wyświetlanie imion Państwa Młodych, ciężki dym na pierwszy taniec, bańki mydlane, animatorów dla dzieci na wesele. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do kontaktu. Odpowiedz Link
dj-konferansjer Re: Dj na wesele 04.05.16, 16:37 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98 Film 2 NOWOŚĆ 2015 !!! www.youtube.com/watch?v=xg_1dqYDir4 Klip z wesela Film 3 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wyższe wykształcenie muzyczne !!! Studia:Akademia Muzyczna w Katowicach Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
djmosquito Re: Dj na wesele 08.05.16, 20:45 DJ Mosquito ? DJ na wesele - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar - zaskakujące, niebanalne zabawy i konkursy - riderowe nagłośnienie - klarowny dźwięk Więcej informacji o mnie oraz galerie FOTO i VIDEO na stronie: www.djnawesele.org.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.djnawesele.org.pl - email: dj@djnawesele.org.pl Odpowiedz Link
dj-dawid-wesele Re: Dj na wesele 31.05.16, 09:47 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98 Film 2 NOWOŚĆ 2015 !!! www.youtube.com/watch?v=xg_1dqYDir4 Klip z wesela Film 3 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wyższe wykształcenie muzyczne !!! Studia:Akademia Muzyczna w Katowicach Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
nicollass Re: Dj na wesele 09.06.16, 18:54 Polecam DJ Wodzirej na wesele Grzegorz Świstuń. Profesjonalna osoba, która wesele prowadzi w stylu tradycyjnym lub nowoczesnym i który zagra oraz sprawi, że wszyscy goście będę w pełni zadowoleni z oprawy muzycznej i zabaw. Więcej informacji www.grzegorzświstuń.pl/ - Bogaty repertuar muzyczny - Profesjonalne prowadzenie imprezy (wiele atrakcji) - Wysoki poziom artystyczny - Rewelacyjna zabawa przy zróżnicowanej muzyce - Wiele lat doświadczenia - Zawsze doskonały humor - Zabawy i konkursy i animacje przy muzyce - Profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie - Elastyczność i uniwersalność Odpowiedz Link
dj-dawid-wesele Re: Dj na wesele 13.06.16, 13:40 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98 Film 2 NOWOŚĆ 2015 !!! www.youtube.com/watch?v=xg_1dqYDir4 Klip z wesela Film 3 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wyższe wykształcenie muzyczne !!! Studia:Akademia Muzyczna w Katowicach Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
djmosquito Re: Dj na wesele 19.06.16, 16:00 DJ Mosquito ? DJ na wesele www.djnawesele.org.pl Zobacz ? zastanów się ? porównaj ? zdecyduj ? zadzwoń ? i odetchnij jak podpiszesz ze mną umowę, bo to koniec Twoich problemów z oprawą muzyczną (i nie tylko ?) na tą jedyną w życiu imprezę. Więcej informacji o mnie oraz galerie FOTO i VIDEO na stronie: www.djnawesele.org.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - email: dj@djnawesele.org.pl Odpowiedz Link