Dodaj do ulubionych

sala na wesele

09.05.17, 15:31
Witam. Czy mogłabym prosić o zaproponowanie jakiejś dobrej i sprawdzonej sali weselnej/ restauracji na wesele w Częstochowie bądź okolicach? Wesele w 2019 roku, ale lepiej zaklepać coś wcześniej niż na ostatnią chwilę. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • sylwial1107 Re: sala na wesele 12.05.17, 13:03
      Witam , polecam sale Poker na Sabinowie ul.Żyzna , bardzo ładna sala , super obsługa , bardzo dobre jedzenie ,
      mieliśmy tam wesele we wrześniu 2016 r i dwa razy byłam na weselu jako gość , naprawdę warto .
      Wcześniej pytała Pani o zespół , u nas grał zespół Madar , również serdecznie polecam , grali super , fajne zabawy i prowadzenie . jeżeli będzie Pani zainteresowana przesyłam kontakt do nich; zespolmadar@gmail.com
      Pozdrawiam,
      Sylwia
    • 7-danio Re: sala na wesele 26.05.17, 09:09
      Zapraszam do Amaro de sa, sala po odświeżeniu wygląda rewelacyjnie
    • radziejczykw Re: sala na wesele 29.05.17, 15:47
      Dobra zabawa tylko we Wrzosowym Dworze! Dawno tak się nie wybawiłam na żadnym weselu. Duża przestrzeń, zamkowy charakter, świetne jedzenie i muzyka. Państwo młodzi mają świetny gust, bo sala była obłędna. Znajdują się tam dwie duże sale, nasze wesele odbyło się w mniejszej. Miejsca do tańczenia starczyło dla wszystkich. Jak zacznę szukać miejsca na swoje wesele, to na pewno się tam zgłoszę!
    • ewka705 Re: sala na wesele 05.06.17, 21:23
      Witam, mam do odstąpienia termin wesela na 15.06.2019 w sali Kleopatra, jeżeli Pani zainteresowana podaje emiala
      ewka705@o2.pl
    • renatap_91 Re: sala na wesele 19.06.17, 11:48
      Witam,
      Mam do odstąpienia termin 11/12.08.2018 w sali ROMEO w Białej/k. Częstochowy. Sala zadatkowana na min 90 os. w kwocie 1500 zł. Koszt dwudniowego wesela to 240 zł/osobę. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: renata.prawlocka@gmail.com
    • marcelina_88 Re: sala na wesele 01.10.17, 18:23
      Z czystym sercem mogę polecić Best Western Premier Jak będę brała drugi ślub i organizowała drugie wesele to nie zmienie lokalu! Oczywiście odpukać bo się nie zapowiada
    • dominika2019 Re: sala na wesele 13.12.17, 15:39
      A czy ktoś może słyszał jakieś opinie o sali weselnej "Dwa Stawy" w Łobodnie? Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek opinie:)
    • paweliadakolczynski Re: sala na wesele 19.11.23, 15:13
      Dom Przyjęć Okolicznościowych REZYDENCJA w białej.
      W naszej rodzinie organizowaliśmy już 5 wesel w tym miejscu, szczerze polecam od lat na wysokim poziomie !
      I miejsca noclegowe na wysokim poziomie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka