Dodaj do ulubionych

Kamerzysta, Fotograf - opinie

11.04.11, 00:37
Witajcie,
mam do Was ogromną prośbę - poszukuję sprawdzonego, godnego polecenia kamerzysty i fotografa na swój ślub w maju 2012. Chciałabym mieć niezapomnianą pamiątkę z tego wyjątkowego dnia. Szukam kogoś solidnego, ale również kreatywnego, z mnóstwem pomysłów i oczywiście poczuciem humoru. Poradźcie z czyich usług warto skorzystać???
Z góry dziękuję za wszelkie informacje
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • klaudia.nowosinska Re: Kamerzysta, Fotograf - opinie 11.04.11, 17:36
      Ja znalazłam ciekawe oferty tutaj, podobał mi się też jeden kamerzysta z tego miejsca, a moja znajoma szukała tutaj. Nazwy nie mogę podać, bo to tutaj nie dozwolone, ale na pewno znajdziesz coś dla siebie. Pytaj czy dojadą do Wrocławia.
      • anula86anula Re: Kamerzysta, Fotograf - opinie 13.04.11, 12:30
        ...i nie muszą dojeżdzać do Wrocława :p ślub i wesele jest w Gidlach k. Częstochowy.
    • anula86anula Re: Kamerzysta, Fotograf - opinie 12.04.11, 21:48
      A czy słyszeliście coś o ROI STUDIO???
      Wiecie jakie u nich ceny???
      www.roi.com.pl
    • mala308 Re: Kamerzysta, Fotograf - opinie 09.05.11, 20:47
      polecam firmę www.rectime.pl jak i the karenmedia:) obie spełnia Twoje oczekiwania
    • brzuchaczek Re: Kamerzysta, Fotograf - opinie 10.05.11, 09:42
      Na ten rok za foto+video(dwa dni ) w Roi płacimy około 5 tys ,ale wiadomo trzeba uzgodnić cenę z chłopakami , my zamawialiśmy ich juz dwa lata temu i do tej pory nie spodobal mi sie nikt inny (oczywiscie w tym przedziale cenowym ,bo z wyzszej polki cenowej by sie znalazlo kogoc ale 10 tys to ciut za duzo :-) ) ,wiec ja polecam :-)
    • roza-1987 Re: Kamerzysta, Fotograf - opinie 31.08.11, 21:01
      Co do fotografa, mogę Ci polecić Artura Kołodziejczyka. Profesjonalista w każdym calu. Jego zdjęcia są fantastyczne, uchwyci wszystko na czym Ci zależy. Jego strona to www.akfilm.pl. Jeśli natomiast chodzi o kamerzystę to NIE POLECAM, firmy fx-film!!!.
      • klaudia.nowosinska Re: Kamerzysta, Fotograf - opinie 02.09.11, 22:53
        Napisz coś więcej, czemu nie polecasz tego kamerzysty.
    • kame-leonik Re: Kamerzysta, Fotograf - opinie 16.01.12, 21:30
      Ja mogę polecić super fotografa Stefan Łukaszczykiewicz (www.fotokaszczyk.pl). Byl u Nas na weselu jest świetny a zdjęcia robi rewelacyjnie i najważniejsze ma rozsądną cenę. U naszych znajomych też będzie w tym roku na dwóch weselach.
    • memo1988 Re: Kamerzysta, Fotograf - opinie 16.06.25, 23:36
      I can recommend Wyspa TV great, friendly and professional people wyspa.tv/en/videography
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka