Dodaj do ulubionych

Szkoła rodzenia - Wrocław

02.01.07, 18:44
Doradźcie proszę, gdzie iść do szkoły rodzenia we Wrocławiu? Gdzie polecacie?
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: Szkoła rodzenia - Wrocław 02.01.07, 20:06
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=612&w=50937281&v=2&s=0
      www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php
      • bj32 Re: Szkoła rodzenia - Wrocław 02.01.07, 20:11
        Tak sobie patrzę, zona_mi... Ty to z tymi linkami uczynna jesteś;)
        • zona_mi Re: Szkoła rodzenia - Wrocław 03.01.07, 09:44
          No. Bo ja mam dobre serduszko :)
      • orzeszek Re: Szkoła rodzenia - Wrocław 02.01.07, 21:23
        Widziałam te linki, jednak lczyłam na więcej aktualnych infomacji :-). Czy
        któraś z Was uczęszczała na zajęcia do szkoły dr Agrawal?
        • september_77 Re: Szkoła rodzenia - Wrocław 06.01.07, 12:13
          Ja chodziłam wiosną 2006r., ale mi się nie podobało. Myślałam, że ta szkoła
          rodzenia przekona mnie i dobrze przygotuje do porodu sn, ale nic z tego, mało
          konkretów i do tego ta lekarka (dr Agrawal) nie przypadła mi do gustu. No ale
          to jest moja subiektywna opinia, niektóre dziewczyny były wręcz zachwycone i
          latały do niej pod koniec zajęć z kwiatami:)))
          • orzeszek Re: Szkoła rodzenia - Wrocław 08.01.07, 13:24
            Dzięki, Julko. Zastanawiam sie nad szkołą, chciałabym ją połączyć ze szpitalem,
            w którym mogłabym rodzić... Dyrekcyjna ma dobry sprzęt jeśli chodzi o
            ratownictwo... Nie chcę gdzieś daleko jeżdzić. A co myślicie o szkole
            "Bocianek" i potem o porodzie na klinikach?
            • ola_225 Re: Szkoła rodzenia - Wrocław 15.01.07, 21:54
              Ja tam chodziłam na wakacje a potem rodziłam na klinikach we wrześniu. Jestem
              bardzo zadowolona i ze szkoły rodzenia i ze szpitala. Fajne było to że położne
              prowadzace szkołe zapamiętuja swoje absolwentki i później interesują sie nimi
              po porodzie, kiedy leżą na oddziale. Zagladały do mnie, pomagały przystawiac
              synka do piersi, ratowały podczas nawału mlecznego, pocieszały... itp. W szkole
              zajęcia były prowadzone fachowo i sympatycznie. Bardzo miło wspominam spędzone
              tam chwile i nie wyobrażam sobie nie ukończenia szkoły rodzenia - bardzo dużo
              mi pomogła. Pozdrawiam
              • orzeszek Re: Szkoła rodzenia - Wrocław 16.01.07, 20:02
                Dziękuję Ci Olu - jeżeli sobie chwalisz to i ja tam urodzę :-). Czy "brałaś"
                dodatkowo położną? Czy obyło się bez dodatkowych opłat? CZy wiesz moze jak jest
                tam z porodem rodzinnym?
                • ola_225 Re: Szkoła rodzenia - Wrocław 19.01.07, 12:13
                  Witam
                  Nie "brałam" dodatkowej połażnej i nie byo takiej potrzeby. Ta która sie mną
                  opiekowała była ok. podobnie zresztą 99% personelu na oddziale (z wyjątkiej
                  jednej pielęgniarki na sali gdzie leżał po porodzie mój synek, ale każdy miał z
                  nią przeboe). Przy porodzie był mój mąż, co tez sobie bardzo chwale. Za osobną
                  salę do porodu rodzinnego płaci sie 150 zł. Płaci się juz po porodzie, żeby nie
                  było takiej sytuacji że się wcześniej zapłąci a sala będzie zajęta. Jest tez w
                  tym szpitalu bardzo fajna sala do porodu w wodzie, za ta przyjemnośc płaci się
                  już 500 zł. Wszystko dokładnie opowiedza ci i oprowadzą cię podczas zajęć w
                  szkole rodzenia. Jakbys miała jeszcze jakieś pytania to pisz na maila
                  gazetowego lub na gg 1077386. Pozdrawiam
            • burda3 Re: Szkoła rodzenia - Wrocław 16.02.07, 15:59
              Kochane Dziewczyny!
              Tak pieknie piszecie o tej szkole "Bocianek"- a ja nigdzie nie moge znalezc
              numeru telefony ani adresu,zeby sie zapisac. Czy moglybyscie podac na forum?
              Bardzo będe wdzieczna
              asia
              • elafela Re: Szkoła rodzenia - Wrocław 16.02.07, 22:31
                www.bocianek.berek.pl/bocianek/index.htm
                tel. 784 23 88
                Zadzwoń naprawdę warto, ja mimo tego, że rodziłam we wrześniu to jak mam jakiś
                problem to tam dzwonię
                • burda3 Re: Szkoła rodzenia - Wrocław 17.02.07, 16:55
                  Dziekuje pieknie za telefon- na pewno zadzwonie i mam nadzieje,ze wezme udział
                  w kursie.
                  Pozdrawiam serdecznie- dzisiaj tak fantastycznie ciepło :-)))!
                  asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka