Dodaj do ulubionych

Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kupujemy

18.05.07, 21:14
Czytałam że był już podobny pomysł, ale koniec końców nie został
zrealizowany. Zatem od początku:
Centrum Wspierania Rozwoju Dziecka "Urwisek" organizuje imprezę pod
nazwą "Mama giełda". Termin: 16.06.2007 (sobota) od godz. 12:00. Każda mama,
która ma coś do sprzedania/wymiany czy też chciałaby coś kupić jest mile
widziana:)) Cena za wejście to 5zł. Do dyspozycji będą stoliki, ewentualnie
folia żeby rozłożyć towar na ziemi. Myślę że to fajny pomysł, bo dzieci nam z
ubranek wyrastają przecież, zabawki też już się nudzą, a nie zawsze jest jak
pozbyć się tych rzeczy.
Także zapraszam do dyskusji i czekam na Wasze opinie.
Adres Urwiska: ul. Wejherowska 28 (na terenie CEKiRON-u)
Obserwuj wątek
    • poziomka555 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 19.05.07, 11:09
      super sprawa, szkoda że akurat wtedy wyjeżdżam, tym bardziej że mam blisko, mam
      nadzieję że będzie powtórka kiedyś
    • iwonapa Re: A są jakieś ograniczenia wiekowe? 20.05.07, 17:48
      Mam dwoje starszych już dzieci, 8 i 11 lat. Czy ta oferta skierowana jest tylko
      do mam maluszków?
      • crazycocos Re: A są jakieś ograniczenia wiekowe? 20.05.07, 18:21
        Nie tylko do mam maluszków:)) Myślę że chętne na ubranka dla straszych dzieci
        też się znajdą. Jeśli masz coś do sprzedania czego Ty sama już nie nosisz to
        też weź, może akurat jakiejś mamie się spodoba:))
        • kasia_wp Re: A są jakieś ograniczenia wiekowe? 22.05.07, 09:25
          Bardzo fajny pomysł,a czy to będą cykliczne imprezy?
          Czy trzeba się jakoś zapisywać wczesniej?
          • crazycocos Re: A są jakieś ograniczenia wiekowe? 22.05.07, 09:37
            Myślę że jeśli teraz wszystko "wypali" to będzie powtórka za jakiś czas:))
            Zapisy może niekonieczne ale fajnie jakby powstała "nieoficjalna" lista,żebyśmy
            wiedziały choć w przybliżeniu ile nas będzie:))
    • iwonapa Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 22.05.07, 10:00
      Ja planuję się wybrać
    • wiosenna10 co sprzedajecie, a co chcecie kupić? 22.05.07, 13:22
      no i za ile;-)??
    • czarna_maruda Re: co sprzedajecie, a co chcecie kupić? 22.05.07, 23:46
      Ale super! To ja się zgłaszam...
      Mam full ubranek po córce, na lato rozmiary 80/86/92, na jesień zimę 92/98
      niektóre nowe, na allegro nie mam weny żeby wystawić, chętnie się tego pozbędę
      za niedużą kasę
      • czarna_maruda Re: co sprzedajecie, a co chcecie kupić? 22.05.07, 23:47
        A właśnie, ceny mają być przypięte jakoś odpowiednio?
        • tommylee77 Re: co sprzedajecie, a co chcecie kupić? 23.05.07, 08:53
          A czy mozna przyjsc z dziecmi, beda sie mogly wtedy bawic na sali czy bedzie ona
          zastawiona stolami?
          • crazycocos Re: co sprzedajecie, a co chcecie kupić? 23.05.07, 09:36
            Sala zabaw będzie zajęta przez nas:)) więc dzieci muszą zostać w domu.
            A ceny najlepiej przyczepić/nakleić na ubranka, żeby nie było bałaganu. Jak coś
            to ja dysponuję naklejkami:))
    • mamamarty3 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 24.05.07, 22:59
      Baaardzo fajny pomysł :)
      Ja chciałabym sprzedać pościel, prześcieradełka frotte, kołderkę do łóżeczka,
      becik do chrztu, itp. Jak myślicie, można takie rzeczy też przynieść (to raczej
      dla mam w ciąży się przyda)?
      • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 25.05.07, 09:51
        Weź, może akurat ktoś będzie potrzebował:))
    • pia_ Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 25.05.07, 08:55
      Ale fajnie :-). Mam nadzieję, że to wypali, bo poprzednie spotkanie, które
      chciałam zorganizować nie udało się :-(. Przyniosę jakieś rzeczy, które zostały
      mi po małej (ciuszki i śpiworki do spania), może też sprzęt (zostało mi
      rozładane krzesełko do karmienia z Ikei, podgrzewacz do butelek), jakieś
      zabawki. Wezmę też coś z holenderskich drobiazgów do wystroju pokoi
      dziecięcych, które sprzedaję (przywieszki na rysunki, ramki do zdjęć, naklejki
      drewniane do mebli dziecięcych, podstawki na szczoteczki do zębów z klepsydrą,
      wieszaczki-zwierzaczki). Mam naklejki cenowe (do kupienia w sklepach
      papierniczych po 2 zł za rolkę).
      • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 25.05.07, 09:52
        Pia_ bomba, czuję że fajna giełda się szykuje:)))
        • wiosenna10 a macie coś dla chłopca?? 25.05.07, 11:42
          bo ciągle tylko czytam "do sprzedania rzeczy po małej, córci" itp.;-)
          a ma ktoś plastikowe krzesełko do karmienia po atrakcyjnej cenie:-)??
          • iwonapa Re: A starsze dzieci? 25.05.07, 12:02
            Bo jak was czytam, to są tu mamy tylko małych dzieci. A ja mam dwoje starszych,
            córka 8 lat i sym 11. Oczywiście rzeczy po nich są z lat wcześniejszych, ale tak
            około 4-5lat. Wobec tego nie wiem, czy się wybrać, bo może nic nie będzie wam
            potrzebne?
          • pia_ Re: a macie coś dla chłopca?? 25.05.07, 16:28
            Mam plasikowe krzesełko do karmienia z ikei (to z wyjmowanymi nogami, więc moze
            być jako turystyczne). Miałam jeszcze Bebe Confort Omega ale sprzedałam
            sąsiadce.
    • mamamarty3 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 25.05.07, 13:32
      Ja mam małe dziecko (16 mies.) i starsze 6 lat. Przyjdź, na pewno będą chętni
      takze na większe rzeczy.
      • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 25.05.07, 15:27
        Ja też myślę że warto zaryzykować i wziąć też ubranka dla ciut starszych
        dzieci:))
        Jeszcze sprawa organizacyjna - na naklejkach, oprócz cen, napiszcie też swoje
        imię i nazwisko, że jak się rzeczy pomieszają żeby nie było problemu
        :))
        • annasza33 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 26.05.07, 23:21
          Ja się bardzo chętnie zapiszę, mam sporo ubranek po córce i synu, niektóre w
          świetnym stanie, inne w takim na cztery plus, może znajdą się chętni, to
          sprzedam nawet po 2-3 zł za sztukę. :)

Szukam też bluzeczek i spodenek na lato na rozmiar 98-104 na chłopca. Aha, nie
          wiem, czy na większą dziewczynkę (rozmiary 122-134-140) też brać sukienki,
          spódniczki i bluzki letnie? Będą chętni?

No i mam jeszcze takie cieplejsze ciuchy, kurtki, kombinezon, komplet z polaru
          na rozm. 74-86, ale chyba raczej poczekam na zimę, nie? ;)
    • dilmahh Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 27.05.07, 11:25
      Ja mam starsze dzieci, chce przyjść i kupować. Dlatego dziewczyny, które mają
      starsze dzioeciaki niech przyjdą i sprzadają, ja napewno nie będę jedyna!
      • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 01.06.07, 14:49
        Jeśli macie jakieś ubrania, które chcecie na wieszakach powiesić, to weźcie
        wieszaki - będzie stojak:)) I kawka, i ciacho będzie:)) Myślę że szykuje się
        fajna impreza:)))
        • annasza33 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 01.06.07, 21:42
          A stolik będzie można wynająć, tak?

Sukienki wezmę z wieszakami, tak je nawet lepiej reklamować ;)))))))))
          • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 02.06.07, 10:24
            Stoliki będą porozstawiane, każdy sobie zajmie który mu będzie pasowało:))
            Opłata za wejście (bez względu na to czy się sprzedaje czy tylko kupuje) 5zł.
          • martiii13 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 02.06.07, 21:05
            I jak Wam to dziewczyny wyszlo?Umowilyscie sie na jakis nastepny raz?
            • ajakaga Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 03.06.07, 18:35
              Fajna sprawa dziewczyny ja mieszkam w Niemczech i tu pzewaznie raz w miesącu w
              kazdej dzielnicy jest taki KINDER FLOMARKT, nawet dzis na takim byłam.
            • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 03.06.07, 20:39
              Jeszcze nam nie wyszło, bo spotykamy się dopiero 16.06:))
              • marzusia_s Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 04.06.07, 22:46
                Hej! Trafiłam tu całkiem przypadkiem i się bardzo zainteresowałam. Jestem mamą
                3 miesięcznej Natalki, mam sporo ubranek 0 - 3 miesięcy. Czy każdy może
                przyjść? I czy jest sens przychodzić z rzeczami tak małymi? A może warto by
                jeszcze zareklamować akcję na CiPie?
                • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 05.06.07, 10:13
                  Mamo Natalki, każdy może przyjść :))) I jeśli chcesz/możesz to podaj linka do
                  tego wątku także na CiP-ie:))
                  • marzusia_s Dałam linka w kilku miejscach, też na CiPie 05.06.07, 10:57
                    Mam nadzieję, że będzie odzew. Może jeszcze gdzieś wkleić? Na regionalnym?
                    Pomyślcie dziewczyny. Wiadomo reklama dźwignią handlu
                    • zona_mi Nie zdziw się jak znikną spamerskie wątki ;) b/t 05.06.07, 15:30

• marzusia_s Nic nie zniknęło :) 06.06.07, 09:00
                        Jedynie z CiP został przeniesiony na w oczekiwaniu.
    • pia_ Pytanie techniczne 05.06.07, 10:52
      Od której godziny można przyjść, aby wszystko spokojnie porozkładać
      (przygotowałam już sporą górkę, łącznie ze sprzętem typu leżaczek-bujaczej,
      rowerek itp). Rozumiem, że od 12-tej mogą przyhodzić kupujący, więc dobrze
      byłoby, aby już część "stoisk" była gotowa na przyjęcie pierwszych klientów :-)
    • justa779 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 05.06.07, 11:54
      super pomysł, jestem w ciąży,za 3 miesiące poród, chętnie kupię kilka rzeczy
      dla niemowlaka,nawet ubranka jesienno/zimowe. Szukam również wózka
      wielofunkcyjnego, chętnie kupię używany. Do zobaczenia
      • czuszkaa Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 05.06.07, 12:37
        mi niestety nie pasuje termin bo wyjaźdzam. ale czy na następną taką giełde
        moznaby włączyć również nasze ciuchy ciążowe? mnie w 5-tym m-cu ciązy bardziej
        to interesuje.
        • marzusia_s Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 05.06.07, 12:53
          Dobry pomysł z tymi ciuchami ciążowymi, mam komplet dżinsowy - spodnie i
          tunika, a takze spódnicę. Prawie wcale nie używane. W takim razie zabiorę ze
          sobą.
          • loya2005 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 05.06.07, 14:24
            świetny pomysł!
            znaczy się trzeba pitlaki szykować;))
            pozdrawiam,
            • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 05.06.07, 19:09
              Pia wcześniej się chyba nie da bo w soboty są jeszcze zajęcia w Urwisku. Ale
              myslę że nawet od tej 12:00 damy radę:)) Ciuchy ciążowe myślę że jak
              najbardziej trzeba wziąć:))
              • zabka11 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 06.06.07, 08:26
                Witajcie! Super pomysł. Zgłaszam się jak najbardziej, na kupującą. Mam 5 latkę
                w domku:) i jestem w 7msc ciąży z chłopcem. A zakupy przedemną, zwłaszcza te
                dla chłopca i złaszcza jesienno - zimowe. Kupię też chętnie głęboki wózek
                (specerówkę mam po córci), na pompowanych kołach(może być trzech!), z
                wyciąganym, sztywnym śpiworkiem, Chodzi mi raczej o wózki z górnych półek,
                które jako nowe kosztowały ponad 1000zł, a teraz, w dobrym stanie, kupię np. za
                pół ceny:). Pozdrowienia i do zobaczenia!
                Ps. podam link na sierpniówkach i wrześniówkach
    • la_pink Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 06.06.07, 09:19
      Hej!Ja również się wybieram i będę miała do sprzedania leżaczek Fisher Price,
      nadstawke do przewijania na łóżeczko,matę edukacyjną,parę bluzek ciążowych
      letnich i ciuszki dla chłopca od 0-3 m-cy na jesien-zimę(fajne kombinezony)a
      wszystko to bardzo mało zużyte.Sama natomiast będę poszukiwała ubranek dla
      chłopca w rozmiarze 74-80 :)
      • kubasik78 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 06.06.07, 10:58
        I ja bardzo chętnie przyjdę, jestem w 7 m-cu cuązy a zakupy dla mojego
        pierwszego maluszka jeszcze przede mna. Mata edukacyjna mnie zaineresowała i
        ubranka dla chłopczyka. Do zobaczenia
        • sylaluk Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 06.06.07, 15:02
          Hej
          ja sie postaram przyjechac(choc nie wiem jeszcze z kim zostawie Synka...)Będę
          miała ubranka po synku 0-9 m-cy (głownie angielskie), oraz po bratanicy tez
          angielskie 0-3 m-ce.Mam tez body nowe w 7-pakach Early Days, pajace Early Days
          na 68cm,body dla noworodków ok 50 cm NEXT oraz wiele nowych ubranek
          Next,Cherokee,Adams głównie na mniejsze dzieciątka.Jeśli kto byłby
          zainteresowany to mam tez nowe angielskie koszulki z długim rękawkiem dla
          chłopców na 110-116.
          pozdrawiam
          Sylwia
          • katse mam ospę więc nie przyjdę 10.06.07, 15:29
            szkoda, bo mam do sprzedania bardzo mało używany rowerek bercheta (na tytanowej
            ramie, z napędem łańcuchowym w tradycyjnym miejscu). Idealny dla 2 latka.

K
            • crazycocos Re: mam ospę więc nie przyjdę 10.06.07, 19:45
              A możesz mi wysłać szczególy, cenę i zdjęcia na maila
              martap@systemyklucza.pl ?? Jestem właśnie na etapie szukania rowerka i nie
              wykluczone że ubiłybyśmy interes:)))
    • marcelina1115 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 13.06.07, 10:04
      super pomysł!!!
      ja tez przyjdę ale może z maleństwem 3,5 msc na ręce bo nie wiem czy będę miała
      z kim go zostawić...
      te z coś przyniosę dla chłopców 0-3
      PS wejherowska 28 - mniej więcej na którym odcinku to jest..?
      • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 13.06.07, 11:37
        www.urwisek.pl/ w dziale "kontakt" jest mapka :))
    • aganiok73 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 13.06.07, 22:04
      No, cudny, cudny pomysł !!!!
      Będę na pewno, mam ciuszki po niemowlaku, do 6 miesiecy i po starszej
      córeczce, tak na 4, 5 lat, bardzo jeszce fajne i nie zniszczone. Przytargam, co
      dam radę ! W którym to jest miejscu, wiem gdzie ORBITA, ale w Urwisku nie
      byłam. A czy takiego niekłopotliwego sześciomiesięczniaka można przywieźć, bo
      on jest cycusiowy, a jak giełda się rozkręci, to moze trochę potrwać ????
      • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 14.06.07, 10:02
        Jeśli wiesz gdzie jest Orbita, to musisz mieć ją za plecami i iść Wjherowską w
        stronę Legnickiej. Po prawej stronie będzie na długim kawałku mur, za którym
        jest park, szkoły i właśnie urwisek. Z tym murem skręcasz w prawo, przechodzisz
        przez porietrnię i zaraz trafiasz na urwiska. Na ich stronie jest dokładna
        mapka i zdjęcia po których bez problemu trafisz:))
        A co do dzieciaczka - zapowiada się duża impreza więc nie wiem czy taki tłum
        nie będzie mu przeszkadzał... Poza tym miejsca na wózek czy fotelik może być
        mało... No chyba że pogoda dopisze i pod chmurką będzie impreza:)))
        • mammma1 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 14.06.07, 13:42
          czyli w arzie slonca planujecie na dworze?Tow etdy sala zabaw bylaby
          udostepniona dla dzieci?
    • didith.b Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 14.06.07, 14:20
      O fajnie! Ja wprawdzie nie z samego Wrocka, ale może uda mi sie wpaść!
      • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 14.06.07, 15:11
        Czy giełda będzie na dworze to się okaże dopiero w samą sobotę. Wiecie jak to
        jest z burzami - zbierają się czasem w ciągu kilkunastu minut:)) A nawet jeśli
        sala zabaw będzie wolna to przecież nie będzie miał kto dzieci pilnować:))
        Na dzień giełdy sobota została wybrana też z tego powodu, że łatwiej dzieci
        zostawić z tatą czy dziadkami.
    • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 15.06.07, 21:17
      Jesteście już przygotowane na jutro?? Ja się lekko zdziwiłam jak zobaczyłam ile
      mam kartonów do zabrania. Będę miała nowe bluzeczki dziecięce po 4 i 5zł,
      skarpetki, rajtuzki i dużo dla mam:)) Dzisiaj udało mi się okazyjnie zakupić
      fajne bluzeczki,mam sporo fig/stringów,rajstop. Mam też erotyczną bieliznę ale
      nie wiem czy będziecie zainteresowane:))))
    • pia_ GIEŁDA TRWA DO 16-tej 16.06.07, 13:55
      Zapraszamy, bo są fajne rzeczy :-)
      • loya2005 proszę o relacje jak było.. 16.06.07, 22:19
        ..jak frekwencja, czy zakupy/sprzedaż udane ;)
        wybierałam się też, ale niestety moje dziecko trafiło do szpitala na obserwację
        i dlatego czekam na kolejną edycję "mamy giełdy"
        pozdrawiam;)
    • mamamarty3 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 16.06.07, 23:16
      No super było, tylko szkoda, że nie wszystkie mamy dojechały. Kolejna edycja
      dopiero we wrześniu.
      • la_pink Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 16.06.07, 23:29
        Super,super,super!!!:)We wrześniu będzie nas jeszcze więcej!!!Naprawdę bardzo
        miły klimat:)Powinno być tak co miesiąc!!!Do zobaczonkia dziewczynki i
        pozdrawiam jedynego malutkiego chłopczyka,który nas odwiedił:D
        • marzusia_s Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 16.06.07, 23:44
          A mi też się podobało. Miła atmosfera. Mam nadzieję, że się rozkręci i będzie
          nas we wrześniu duzo więcej. Trzeba będzie jednak postawić na tą reklamę ;)
          Ktoś przybył po 14? Pozdrawiam wszystkie sprzedające i kupujące ;)
    • babsee Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 17.06.07, 09:03
      Bardzo sie nastawilam ze przyjade ale jednak nie moglam.nagla sytuacja.Szkoda
      bardzo i caly czas myslalam jak tam wam szly "interesy"? We wrzesniu bede na
      bank.
      • czarna_maruda Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 17.06.07, 13:07
        Ja zdradziłam Was, dla polskiego morza :)
        Zdążyłam się wykąpać przed ulewnymi deszczami
        Czekam na następną edycję :)
        • annasza33 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 18.06.07, 20:51
          Ja przepraszam, nie dałam rady...
          Ale jeśli ktoś byłby zainteresowany, to zdjęcia ciuszków mogę wysłać lub
          zaprosić do oglądania do domu :)
          • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 19.06.07, 09:51
            Pomimo tego że kupujący średnio dopisali było bardzo miło:)) Pomysł bardzo
            fajny, bo spotkałyśmy się, pogadałyśmy i chyba nie było osoby która by nic nie
            sprzedała:)) Z niecierpliwością czekam na kolejną edycję:))
    • marcelina1115 chłopczyk dziękuje za pozdrowienia :))) 12.07.07, 16:31
      nie mogłam do Was trafic ale jestem!
      dziekujemy za pozrdowienia :)
      bylo fajnie i bardzo miło ale szkoda ze nas tak mało...
      działo sie cos po 14,00?
      pzdr
      mama z chłopczykiem w chuście :)))
      • crazycocos Re: chłopczyk dziękuje za pozdrowienia :))) 14.07.07, 19:31
        W kwestii sprzedażowej chyba już nic:)) za to nagadałyśmy się że hej:))
        • atrytka Re: chłopczyk dziękuje za pozdrowienia :))) 26.07.07, 00:08
          witam
          chciałam zapytac kiedy następna giełda sie odbędzie???chętnie do Was dołączę-
          chocby tylko na ploteczki,pozdrawiam Alicja
          • crazycocos Re: chłopczyk dziękuje za pozdrowienia :))) 27.07.07, 19:52
            Następna będzie we wrześniu, dam znać jak będzie ustalony termin:))
            • atrytka czekam na informacje o giełdzie 07.08.07, 10:49
              dzieki za odpowiedz,czekam zatem na informacje kiedy odbedzie sie
              giełda, pozdrawiam Alicja
    • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 28.08.07, 21:22
      To jak, ruszamy z nową giełdą?? Co powiecie na jakąś niedzielę pod
      koniec września??
    • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 31.08.07, 09:51
      Halo, halo??...
      • wiosenna10 a nie można wcześniej???:-) 31.08.07, 12:26
        na poprzedniej nie byłam, a na tą już nie mogę się doczekać
        Pozdrawiam
      • zielonykwiatek Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 31.08.07, 14:28
        też wolałabym jak najszybciej
    • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 03.09.07, 11:07
      Najwcześniej to na 22.09, niedziela. Pasuje Wam?? I kto się
      deklaruje??
    • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 05.09.07, 09:41
      Dziewczyny, określcie się proszę... Żeby się nie okazało że nikt nie
      przyjdzie.
      • wiosenna10 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 05.09.07, 10:01
        ja będę, a do sprzedania będę miała niebieską wanienkę-jak nowa, fotelik 0-13kg
        Grapi, ubranka od 56 cm wzwyż( w tym oryginalne H&M, mothercare, marks&spencer i
        inne), kocyk ciepły-nowy, buciki roz. 21 na zimę, spodnie dresowe(ciążowe)
        ubrane ze 3 razy. I jak mi się przypomni co jeszcze, to dam znać. Byłby ktoś
        chetny na ww. rzeczy??
        Pozdrawiam
      • summerdays Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 05.09.07, 14:52
        ja tez postaram sie dotrzec, na pewno mam do sprzedania 2 pary bucikow rozmiar
        23: kalosze i sandalki (obie pary moja Mlodziez miala na nogach 1 raz - okazaly
        sie za male)

Dodatkowo, bede miala jeszcze troszke roznosci dzieciecych do oddania -
        skarpetki, kilka spiochow, bluzeczki w roznych rozmiarach od 62 do 86 - za
        symboliczna zlotowke :)
        • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 06.09.07, 16:31
          Dziewczyny, zmiana daty!!!! Mama giełda 6.10.07. Rozpoczęcie o godz.
          14:00. ale rozkładać się można od 13:30.
          • zuzanna05 Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 11.09.07, 09:33
            Ja też mam do zbycia trochę rzeczy dla 5-6 -letniej dziewczynki-110 -
            116cm wzrostu:sukienki letnie ,zimowe, spodnie, bluzki.Czy ktoś
            byłby zainteresowany ?
            • crazycocos Re: Mama giełda czyli sprzedajemy,wymieniamy, kup 11.09.07, 10:02
              Ja byłabym chętna na 110-116:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka