Dodaj do ulubionych

kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha?

21.12.05, 18:44
moze jakis wspolny szampan na Litewskim??
:]
Obserwuj wątek
    • tajnos.agentos Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 21.12.05, 18:46
      Nikt oprócz "dyżurnych" szczekaczy na forach internetowych. Normalni ludzie
      politykę mają w duupie.
    • Gość: pa-an Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.05, 19:38
      Obłędna,babrająca się w swoim qooownie ...prawica - jak mawiał Le. Se.
    • shawman Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 22.12.05, 13:35
      Bardziej by mnie odejście Kwaśniewskiego cieszyło, gdyby jego miejsca nie
      zajmował Kaczyński. Poza tym - nie zainwestuję 10 zł w szampana na tak kiepską
      okazję.
      • tajnos.agentos Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 22.12.05, 14:03
        10zł w SZAMPANA??? Chyba chodzi Ci o Białe Stołowe, podwójnie gazowane...:)))
        • shawman Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 22.12.05, 22:36
          Of course, że o wino musujące... :) Ale z tym prawdziwym szampanem z Szampanii
          to też przesąd - wcale nie jest taki wspaniały. ;)
          • tajnos.agentos Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 23.12.05, 14:00
            Beaujolais Nouveau także zarówno - zbierało się te winogrona i przy okazji
            wypiło się całe hektolitry... Zwykła "pryta", tylko słabsza...;)))
      • blood_free Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 22.12.05, 23:33
        Ja moge zainwestować i postawić flaszkę proletariackiej czystej z lodem, ze
        smutku...
        • dociek Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 23.12.05, 12:45
          Ze smutku, dołożę ogórasa do tej flaszki. Czekają nas czasy dwóch w jednym...
          Nie tylko genetycznie. Polityczny miszmasz czyli "kato-nacjonalistyczny
          bolszewizm z zadęciem".
          • ratatatam Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 23.12.05, 14:08
            i to conajmniej przez dwie pelne kadencje...
            nie wiem czy jedna flaszka wystarczy by ukoic taki ból...
            moze palikot cos zasponsoruje ? ;)
            • andrzej.sawa Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 23.12.05, 15:59
              Żal,że nie wcześniej.
          • blood_free Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 23.12.05, 22:25
            To jak sie ustawiamy dociek na ta flaszkę? :-)), okres k temu dobry, bo
            podniosły i świąteczny.W sam raz aby uczcić panowanie zarządcy kaczogrodu
            (d.Polska).
            • ratatatam Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 23.12.05, 22:35
              a tak bedziecie sami ja oprozniac? po linii partyjnej??? ;]
              qrde przeciez jest pluralizm i demokracja :D
              • blood_free Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 23.12.05, 23:00
                Reflektujesz na krzywy ryj? Niech bedzie moja strata, stawiam ci 100gram na
                kilogram, moze byc?
                • ratatatam Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 23.12.05, 23:02
                  na kilogram masy ciala??? pensji by ci zabraklo !
                  :DDD
                  • blood_free Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 23.12.05, 23:03
                    Jak pisałem, bedzie to moja strata, raz do roku mozna zaszalec. Pytanie czy
                    podolasz?
                    • ratatatam Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 23.12.05, 23:07
                      przyznaj sie chcesz wybadac na jaka kategorie wagowa sie lapie...
                      • blood_free Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 23.12.05, 23:45
                        Szczerze mowiac kategoria wagowa najmniej mnie interesuje.
                        • ratatatam Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 24.12.05, 11:54
                          aaaa to pewnie dlatego, ze nigdy nie interesowales sie boksem ani sportami
                          walki :DDDDD
    • Gość: anooonim Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? IP: *.in.lublin.pl / 84.201.212.* 22.12.05, 22:22
      Ja na pewno nie bede swietowal, bo nie ma czego. Jaki byl taki byl, ale kolejny
      prezydent nie bedzie lepszy. Gdyby zastepowala go osoba, ktora popieram, to
      oczywiscie byloby swieto.
      • Gość: NN Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? IP: *.rlan.pl / 62.233.250.* 22.12.05, 22:26
        Było nieciekawie, a zapowiada się strasznie nieciekawie.
        • joannabarska A ja życzę... 23.12.05, 23:56
          NN, anooonim... Odwagi więcej! Jeszcze w tej chwili nie ma knebli, ale wszystko
          jest na dobrej drodze ku temu. Wzorce z Białorusi są już na wyciągnięcie ręki.
          Ze swej strony życzę Jarosławowi Kaczyńskiemu, aby jak najlepiej sterował
          bratem i o to sterowanie nie toczył bojów z Marią Kaczyńską, małżonką Prezia II.
          • ratatatam Re: A ja życzę... 24.12.05, 12:04
            joanno zejdz na ziemie, przejrzyj na oczy, jesli naprawde sama wierzysz w to co
            piszesz (ciagle mam nadziej, ze to tylko gra na potrzeby tego forum) to
            swiadczy to o tym ,iz tkwisz w swiecie, wykreowanym przez twoja fantazje i
            perfidie pismakow z niektorych gazet, stacji telewizyjnych i radiowych...
            ogladalas "MATRIXA" ? nie? to koniecznie zobacz ten film! ( i wybierz wlasciwa
            pigulke...)
            • joannabarska Re: A ja życzę... 25.12.05, 11:51
              ratatatam napisał:

> joanno zejdz na ziemie, przejrzyj na oczy, jesli naprawde sama wierzysz w to
              co
              >
              > piszesz (ciagle mam nadziej, ze to tylko gra na potrzeby tego forum) to
              > swiadczy to o tym ,iz tkwisz w swiecie, wykreowanym przez twoja fantazje i
              > perfidie pismakow z niektorych gazet, stacji telewizyjnych i radiowych...
              > ogladalas "MATRIXA" ? nie? to koniecznie zobacz ten film! ( i wybierz
              wlasciwa
              >
              > pigulke...)

=====rataitd- nie denerwuą mnie inni o innych pogladach, barwnosc takowych mi
              nie przeszkadza, bo moja inteligencja wiecej popracuje. Czy Ty naprawde
              myslisz,ze wszyscy myslą jednakowo? A w prasie moze to ja wlasnie pisze tak,jak
              Ty nie lubisz? Pozdrawiam swiatecznie... PS. Nigdy nie lubilam jednomyslnosci,a
              Ty chyba teraz tak...
    • Gość: kto? Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 12:03
      Przeciwnicy,że jakoś to wychodziło i 2/3 Polaków, którzy uważają, że był dobym
      Prezydentem RP i życzeniami aby następni nie byli gorsi!
      • verbaveritatis Nie świetuje,ale żałuję... 25.12.05, 16:00
        Chyba 62 proc. uważa,ze dobrym, ale nie sprzeczajmy się o procenty. Wątpie,aby
        Kaczynski, odchodzac, miał tak dobry wynik.
    • Gość: bosman do sratatam IP: *.lublin.mm.pl 25.12.05, 19:22
      po pierwsze: z byle kim nie pijam
      po drugie: jeśli wypiję to z żalu na Rzeczpospolita że wpadła w kacze łapy
      po trzecie: pijam dżin i gorzałkę, sikacze zostawiam dla gó..arzy.
    • Gość: GOSC 3 Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 00:24
      Ja swietuje. Moja rodzina byla i jest patriotyczna. A z listow niektorych tu
      osob ciagle wyglada ta sama twarz niedouczonego czlowieka, nie znajacego
      historii, wychowanego w szkole , w domu-gdzie zapewne tata pracowal w dobrej
      firmie i mial przydzialy za komuny. Czytali pewnie sztandar ludu (pamietacie:
      proletariusze wsiech stran sojediniajties"). Uczcie sie , patrzcie szeroko,
      zrozumcie nowa opcje rzadzaca, macie teraz klapki na oczach. Za dlugo
      czytacie "gazete". GOSC 3.
      • tajnos.agentos Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 27.12.05, 09:04
        Aha, więc rozumiem że patriotów rozpoznaje się po tym co czytają i olądają oraz
        po tym, czego nie czytają, słuchają i oglądają. Ale ostatnio narobiło się tyle
        różnych możliwości że chcąc wszystko "zaliczyć" otrzymuje się ogólny bełkot.
        Zrób więc może jakąś listę "dopuszczonych" i "zabronionych" pozycji bo ja już
        nie wiem...
        PS. Za komuny czytałem tylko "Misia" i "Świerszczyka" - może być czy to także
        powinienem odpokutować? "Czterech pancernych" już odpokutowałem oglądając "M-
        jak miłość" oraz "Plebanię". Aha, zgrzeszyłem bo obejrzałem także "U pana Boga
        za piecem" i "Dzień świra".
        • andrzej.sawa Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 27.12.05, 11:44
          Narazie jest lepiej,bo nie ma kwacha.A jak będzie to zobaczymy.

Tylko spokój może nas uratować.
          • tajnos.agentos Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 27.12.05, 12:03
            Wyluzuj, chłopie! Politycy się zmieniają a życie idzie swoją drogą ("la vie
            continue")...
        • Gość: efad Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? IP: *.it-net.pl 27.12.05, 12:10
          tajnos.agentos napisał:

> PS. Za komuny czytałem tylko "Misia" i "Świerszczyka"

dodałbym "płomyczek " , "płomyk" był dla starszaków :)
          ps. dodałbym też i "wesołyje kartinki" z przymusu na lekcji ruskiego
          • tajnos.agentos Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 27.12.05, 12:28
            Z "przymusowych" lekcji "ruskiego" pamiętam tylko jedno: ktoś źle przetłumaczył
            zwrot "zapalić lampę" - wyszło mu "zarzygać lampę". Tak się to spodobało że
            natychmiast nawiązała się ogólna dyskusja na tematy niekoniecznie związane z
            językiem rosyjskim, np.:
            -" Jeśli A=B a B=C to oczywiście A=C, czyli jeśli tatuś kocha mamusię a mamusia
            kocha kochanka - więc także tatuś kocha kochanka mamusi...":DDD
    • Gość: Paweł Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? IP: *.homeip.net / *.homeip.net 27.12.05, 13:11
      Nię bądź taki mądry, zobaczysz i ocenisz za 5 lat, który prezydent był tak
      naprawdę lepszy, ja wprawdzie też bym wolał, żeby Kaczyński był lepszy.
      • anusiaw111 Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 28.12.05, 09:54
        wchodzenie do bagaznika i upojenia to byl OBCIACH poza tym nic nie zrobil
        PARODIA PAPIEZA nie do konca chyba byl normalny
        • czuk1 Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? 28.01.06, 15:04
          Świętowałeś chyba tylko Ty.
          m
    • Gość: GUEST 2 Re: kto w Lublinie swietuje odejscie Kwacha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:20
      Dopiero teraz natrafilem na Wasze listy o swietowaniu. Szkoda , bo chetnie bym
      poswietowal i oceniam moja kase (schowane oszczednosci ) na kilkanascie butelek
      szampana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka