Dodaj do ulubionych

tanie meble kuchenne- Kraków

IP: 213.25.22.* 13.06.05, 09:41
proszę o namiary na jakąś firmę wykonującą w miarę tanie meble kuchenne-
Kraków lub okolice
Obserwuj wątek
    • bobdylan Re: tanie meble kuchenne- Kraków 13.06.05, 16:18
      Duzy wybór tanich kuchni i - słyszałem - dobrzy projektanci i montażyści są w
      sklepie Format, Pleszowska 29, róg Opolskiej
      • mamba25 Re: tanie meble kuchenne- Kraków 15.06.05, 12:27
        to zależy co dla ciebie znaczy"tanie". ja zamawiałam meble na miarę w firmie,
        która robi na zamówienie. mogę powiedzieć, że metr kuchni z frontem z mdf'u z
        okleiną drewnianą kosztuje 1,100 pln. wydaje mi się, że nie jest to cena
        zawyżona. O ile pamiętam, w tej samej firmie metr z frontem nie-drewnianym
        kosztuje ok.800 zł.
        poza tym znajomi wspominali o meblach kuchennych w Witku (Modlniczka), przy
        wiadukcie Radzikowskiego, za oszałamiającą cenę od 1000 zł za całość!!! nie
        sprawdzałam osobiście.
        • aga_76 Re: tanie meble kuchenne- Kraków 17.06.05, 09:53
          do mamba25,
          z frontem MDF z okleiną drewniną, to znaczy fornir, tak? a ta okleina nie
          drewniana, to MDF foliownay, tak?
          Napisz gdzie robiłaś, jak nie chcesz tu na forum, to proszę o info na adres
          gazetowy.
          Dzięki.Aga
    • dorish17 Re: tanie meble kuchenne- Kraków 09.10.15, 23:07
      witam, właśnie kończymy budowę domu. Kuchnię wykonywała nam firma BENMAX z Krakowa. Firma jest bardzo solidna i dba o każdy szczegół wykonania. Nie ma żadnych niedociągnięć . Jest terminowa i nie ma nawet dnia spóźnienia co z doświadczenia wiem, że innym firmom często się to zdarza. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Radka i jego ekipę bo jesteśmy bardzo zadowoleni z jego pracy, DL
    • lj30 Re: tanie meble kuchenne- Kraków 25.10.15, 07:09
      UWAGA NA OSZUSTA!!! - firma Kodar reprezentowana przez Pana Krzysztofa Światowca. Zleciliśmy mu z żoną wykonanie mebli kuchennych, szaf wnękowych i szafy w łazience w naszym mieszkaniu. Na początku Pan Krzysztof był bardzo miły i nawet opuścił nieco początkowo zaproponowaną cenę za meble. Podpisaliśmy umowę, pobrał od nas 50% ceny i od tego momentu zaczęły się problemy. Wykonawcy ciągle przekładali terminy kolejnych wizyt u nas w celu montażu mebli. W końcu udało im się zrobić połowę roboty ale z różnymi wadami. Po tym kontakt z Panem Krzysztofem się urywa- nie odbierał od nas telefonów mimo, że nie raz dzwoniłem po kilka razy dziennie, wysyłałem maile i pisałem smsy z prośbą o kontakt. Czasem dostawałem tylko smsa o treści: ''zadzwonię za godzinę'' albo ''skontaktuje się z Panem''. W końcu po 2 miesiącach napisał maila, że skończy meble do 14 dni roboczych- termin minął wczoraj. Jak zwykle 0 kontaktu, nie odbiera telefonu. Dzwonił do mnie również jego pracownik, okazało się, że nie zapłacił mu wynagrodzenia i że już u niego nie pracuje. Straciliśmy z żoną sporo nerwów, czasu i pieniędzy na rachunki telefoniczne. Dziś zerwałem umowę i szukam wykonawcy z prawdziwego zdarzenia który skończy meble. STANOWCZO ODRADZAM ZLECANIE WYKONANIA MEBLI I CZEGOKOLWIEK TEMU CZŁOWIEKOWI !!! kodar-meble.pl/
      www.facebook.com/Kodar-Meble-727204850667317/
      • pkrakow Re: tanie meble kuchenne- Kraków 07.12.15, 23:52
        UWAGA NA OSZUSTA!!! Firma KODAR i pan Krzysztof Swiatowiec oszukuja ludzi, nie dajcie sie oszukac!!

Po zleceniu wykonania mebli kuchennych i wielu tygodni braku kontaktu, postanowilismy z zona wypowiedziec umowe, czekamy juz 3 tygodnie na zwrot zaliczki, bez skutku. Telefony, smsy i maile nic nie dają, Krzysztof Światowiec kłamie na zawołanie i wymiguje się swoimi problemami za granica.

KODAR-MEBLE.PL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka