Dodaj do ulubionych

Śliczna kuchnia - Kraków - kto?

16.07.05, 08:03
Czy możecie polecić kogoś lub studio kuchenne w Krakowie, które robi ładne, nowoczesne kuchnie na przeciętną kieszeń?
Pisząc "przeciętną" nie mam na myśli np. "mebli Ryś".

Mam projekt, a teraz szukam wykonawcy.
Znacie kogoś?
Obserwuj wątek
    • Gość: sara75 Re: Śliczna kuchnia - Kraków - kto? IP: *.umk / *.um.krakow.pl 19.07.05, 12:05
      Polecam firmę archidom ul. Mackiewicza 17a, Kraków - dobre projekty wg wymagań
      klienta wraz z wykonaniem i montażem. Przede wszystkim przystępne ceny, a to
      ważne! Jesteśmy zadowoleni ;-)
      • Gość: justa75 Re: Śliczna kuchnia - Kraków - kto? IP: *.ahold.net / 213.134.133.* 19.07.05, 14:28
        A ja zamierzam zamowic meble kuchenne w Baobabie (za Makro). Sama nie mam
        jeszcze doswiadczen we wspolpracy z nimi ale znajomi sa zadowoleni.
        Maja bogaty wybor frontow, wlasciwie zrobia ca chcesz a cena moim zdaniem
        przystepna. Nasz wstepny projekt kuchni o wymiarach 350x320 z zabudowa raczej
        dolną (na gorze max 2 wiszace szafki) wycenili na okolo 7500 zl.
        • Gość: Edo Re: Śliczna kuchnia - Kraków - kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:47
          Własnie zamontowano mi meble kuchenne,kuchnia o pow. ca. 12 m2 w kształcie
          litery L, zabudowana zmywarka ,kuchenka ceramiczna zlewozmywak jednokomorowy,
          szafki narożne. Pan przyjechał ze zdjęciami wykonanych mebli, wzornikami
          blatów ,uchwytów frontów itp. Za całość łącznie z pomiarem i montażem
          zapłaciłam ca 5200zł.Kuchnia ma wymiary 3,99 x 2,75. Oczywiście im więcej
          szafek cargo,szuflad tandembox itp ,tym cena wyższa. Patrząc na wygląd tych
          mebli jestem zadowolona. Zobaczymy jak będzie, kiedy się wprowadzę, co ma
          nastąpić niebawem. Namiary mogę podać na priv. Pozdrowiam
          • Gość: kola namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:41
            hej, podaj namiary: konsultantka_avon@poczta.onet.pl
          • monika150 Re: Śliczna kuchnia - Kraków - kto? 19.07.05, 21:45
            Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, a o namiar na tego Pana z próbkami uchwytów i frontów, proszę na mój adres mailowy.
          • bellso Re: Śliczna kuchnia - Kraków - kto? 22.08.05, 20:59
            Mogę prosić o namiary na priv?
            Dzięki.
    • hermann4 Re: Śliczna kuchnia - Kraków - kto? 20.07.05, 15:01
      Polecam firmę "Meblomax" z okolic Wieliczki.
      Namiar na priv
      • Gość: Andrzej Re: Śliczna kuchnia - Kraków - kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:00
        Harmann4, jest znajmym tego pana, który ma tą firmę "Meblomax". Sprawdziłem to. Nie twierdzę, że firma ta jest nie w porządku, tylko głośno stwierdzam fakt, że takie "polecenie" może nie być wiarygodne i obiektywne. Pozdrawiam.
        Andrzej
        • hermann4 Re: Śliczna kuchnia - Kraków - kto? 23.07.05, 14:47
          Owszem, ale ja wcale tego nie ukrywam. A co do wiarygodności - zawsze można
          porównać sobie wiele firm, co polecam robić. Pozdrawiam :)
        • monika150 Re: Śliczna kuchnia - Kraków - kto? 24.07.05, 08:49
          Hermann napisał, że jest znajomym właściciela firmy, więc nie widzę problemu.

Andrzej, a Ty już masz kuchnię? Jeśli tak to skąd?
        • monika150 Re: Śliczna kuchnia - Kraków - kto? 24.07.05, 08:51
          Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Harmann4, jest znajmym tego pana, który ma tą firmę "Meblomax". Sprawdziłem to
          > . Nie twierdzę, że firma ta jest nie w porządku, tylko głośno stwierdzam fakt,
          > że takie "polecenie" może nie być wiarygodne i obiektywne. Pozdrawiam.
          > Andrzej

I jeszcze jedno - czy my się czasem nie znamy z innego Forum? :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka