Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 13:39 Jakie macie doświadczenia z tymi frontami?? Chyba będę musiała się zdecydować na kuchnię MDF ponieważ nie stać mnie na drewno czy fornir. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasika Re: Fronty MDF foliowane jak się sprawdzają?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 14:43 Moja mama ma takie (chyba nawet z BRW) i poprostu jest tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosanna Re: Fronty MDF foliowane jak się sprawdzają?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 23:58 co znaczy tragedia? co się dzieje z foliowanymi frontami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatowiem Re: Fronty MDF foliowane jak się sprawdzają?? IP: *.domar.pl 24.10.08, 11:11 Folia na frontach się odkleja, zwłaszcza w miejscach gdzie jest woda, taki front potem już się do niczego nie nadaje. Poza tym wygląda paskudnie, jest to najgorszy rodzaj frontów. Lepiej dołożyć i kupić mdf fornirowany lub lakierowany. Bo mdf to jest płyta w środku, tylko może być foliowana pcv, fornirowana lub lakierowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Fronty MDF foliowane jak się sprawdzają?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 11:34 Ja zamówiłem fronty w firmie MEBLEX - orientujecie się jak u nich wygląda sprawa jakości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sila 79 Re: Fronty MDF foliowane jak się sprawdzają?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 21:59 Witam Czy chodzi o firmę Meblex z Mławy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasika Re: Fronty MDF foliowane jak się sprawdzają?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.08, 12:25 > Folia na frontach się odkleja, zwłaszcza w miejscach gdzie jest woda Dokładnie! I na frontach blisko kuchenki i piekarnika. Odpowiedz Link Zgłoś