Dodaj do ulubionych

"Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było

03.06.06, 02:54
Dziwię się bardzo, że nikt jeszcze nie założył wątku pokoncertowego - Rynek
był pełny ludzi, o 20 można się było wcisnąć w tłum tylko na obrzeżach.

Muzyka przepiękna, atmosfera cudowna. Kto nie był, niech żałuje, bo to było
wspaniałe przeżycie.

Fragment, który był transmitowany do Opola, w telewizji wypadł beznadziejnie
(widziałam powtórkę), ale na żywo był o wiele lepszy. Przede wszytskim,
kamery nie zarejestrowały klaszczącego z chórem tłumu, niesamowite uczucie
być tam w środku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof , Werdan Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 08:12
      www.plock24.pl
      Wątek Już jest poniżej -

Gratulacje nie tylko dla osób z Kielc ale także dla wszystkich z Ratusza i TVP
      którzy przyczynili się, tak duzy zabieg marketingowy zrealizować. Już niedługo
      na Fotogaleri Płock możecie zobaczyć zdjęcia z tego wieczora

Dziękuję CrioX
      • mika_p Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było 04.06.06, 22:34
        Aaaale twój post wydał mi się na inny temat, no i był przed-koncertowy. Nie
        chciałam burzyc ci struktury watku.
    • Gość: pan tadeusz Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 08:55
      Biblia, 1 List św. Pawła do Koryntian (1 Kor 13,13)
    • Gość: Werdan Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 09:57
      Swietny koncert. Brak mi slow ...

Kilka zdjec z wczorajszego koncertu:
      www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?pos=-3735
      www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?pos=-3734
      • Gość: niepełnosprawny ktoś ma nagrane, LINK poprosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 11:55
        .
      • Gość: ggg Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 12:02
        wrazeniami z koncertu mozna sie dzielic rowniez na forum na stronie www.cpp-
        metanoia.com. zapraszam!!!!!!!!
        • Gość: Bukoszczak Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było IP: *.c153.petrotel.pl 03.06.06, 12:21
          Z Płocka miał być pokazany zespół i wysłuchany utwór,a nie pokazany tłum na
          rynku ,a w TVP lepiej ten obraz wyglądał niz widok smutnej wieży opolskiej !
        • Gość: do ggg Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 12:54
          nie potrafisz podać porządnie ani linka ani nawet strony
          lepiej sie nie kompromituj
    • Gość: Werdan Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 13:17
      Doszlo kolejne zdjecie:
      www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?pos=-3740
      Dzis poznym wieczorem lub jutro rano zdjecia z dzisiejszego dnia obchodow Dni
      Historii Płocka/Dzien Chemika.
    • Gość: olo Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:40
      głosniki clips.interia.pl/index.html?id=10872
    • bgplock Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było 03.06.06, 16:46
      Cudowne przeżycie...atmosfera i muzyka...jestem zauroczona:)
    • Gość: sas Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:49
      Szkoda ze Rubik tak szybko uciekł nie żegnając się z publicznoscia zero
      autografów zero zdjęć
      • Gość: Re Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 17:00
        grał 2 ponad dwie godziny wiec nie uciekł za szybko, co do autografów to dawał
        przed koncertem ;)
    • Gość: emeczka Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 20:07
      byłam i nadal jestem wzruszona......dziękuję....
    • Gość: ulka Re: "Tu es Petrus" w Płocku - pięknie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:18
      super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka