Dodaj do ulubionych

Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:44
Filipiak - niech Cię piorun strzeli.

"Nie mamy żadnego obowiązku jechać do Poznania, bo nie zawarliśmy w sprawie
tego meczu żadnej pisemnej umowy, jedynie ustną."

Ten fragment niech będzie mottem Filipiaka przy rozmowach z innymi firmami.
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Q.a polski sport 30.05.05, 23:08
      Korupcja, gdzie nie spojrzy.

GW, inne media powinny nagłośnić tą wypowiedź, a reklamodawcy i sponsorzy
      zrobić to co powinni.
      A powinni olać takiego palanta.
      • Gość: lynx Re: Q.a polski sport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:56
        Co Ty pierdzielisz? Jaka korupcja? Już Ci się, za przeproszeniem, na mózg rzuca!
        • pan.nikt Re: Q.a polski sport 31.05.05, 23:51
          A co, obudziłeś się?
          Sędziego zamkneli, Listkiewicz podejrzany, u narciarzy jaja, mało??
          • Gość: lynx Re: Q.a polski sport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:02
            Powiedziałeś to odnośnie decyzji Filipiaka, gdzie tu korupcja?
            • pan.nikt Re: Q.a polski sport 01.06.05, 10:29
              Zwróć uwagę na tytuł jaki nadałem postowi.
              A w komentowanej decyzji, nie ma korupcji, ale wyłązi całe sqwe..o, jakie
              widzimy w polskim sporcie. Stąd takie skojarzenie
              • Gość: lynx Re: Q.a polski sport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 12:19
                W tym wypadku się z Tobą zgadzam.
    • Gość: mat Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz IP: 213.17.225.* 30.05.05, 23:11
      kurde co za dupek - mógł od razu się nie zgodzić na przyjazd, a nie odwoływać
      go w ostatniej chwili
      • Gość: poznaniak to już koniec świetej triady IP: *.hstl2.put.poznan.pl 31.05.05, 20:43
        moja jedyna miłośc-to kooooooooolejorz!!!
    • Gość: aFee Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz IP: *.icpnet.pl 30.05.05, 23:15
      to jest "profesor"? jutro powinni go pozbawic tytulu - jest zwyklym zasrancem i
      takim juz pozostanie.
      Boze, wstyd mi ze jestem nauczycielem akademickim.
      • Gość: paulos Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:50
        to nie żaden profesor, to jedna wielka świnia...

na miejscu tych piłkarzy olałbym takiego popaprańca i przyjechał na ten mecz do
        Poznania;
        wszak chodzi o te dzieci; jak im teraz wytłumaczyć, że ich marzenia spełnić się
        nie mogą...
    • Gość: antoniusblock umowa to nie wszystko... IP: *.crowley.pl 31.05.05, 00:09
      umowa to nie wszystko , czasem trzeba miec nieco honoru i tzw.jaja, a tych
      ostatnich elementow zdaje sie prof. filipiakowi zabraklo... :(
    • Gość: 1Markis Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 00:16
      ...a wszystko dlatego, że nikt nie zaproponwał im kasy...a co z dzieciakami???
      Cracovia - co z Tobą????????????????
    • Gość: fishka Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz IP: *.icpnet.pl 31.05.05, 01:05
      Cóż o tym, że pan filipiak nie ma serca, traktując w ten sposób biedne dzieciaki
      z domów dziecka, to szkoda pisać, bo słów brakuje, przynajmniej tych, które w
      poście można zamieścić. Ale co do tego, że filipiak racji nie ma to jest więcej
      niż oczywiste. Kodeks cywilny dopuszcza umowy ustne i uznaje je za ważne
      (art.73-74) kc, więc tak naprawdę powinniśmy oczekiwać od władz Lecha, że
      skorzystają uprawnienia do dochodzenia roszczenia z tytułu niewykonania
      zobowiązania ( art.471 kc i nast.)
      Tylko skoro piłkarski światek już dawno sięgnął dna to kto się tym przejmie?
      Chyba tylko te dzieci, które pewnie od dawna już czekały na ten mecz.
    • z3r0 GORĄCO POZDRAWIAMY PANA FILIPIAKA... 31.05.05, 06:44
      ... człowieka wielkiego serca, genialnego stratega, niecodzennego wizjonera,
      mistrza wyczucia, osobę współczującą i honorową.
      • brynk Re: GORĄCO POZDRAWIAMY PANA FILIPIAKA... 31.05.05, 08:37
        do z3r0 - aleś przydupas , wejdz mu w d... ..., widac ze jesteś ograniczony
        łepetynowo jak ten profesorek
        • pan.nikt Re: GORĄCO POZDRAWIAMY PANA FILIPIAKA... 31.05.05, 08:49
          SPOKOJNIE, to byłą ironia.
          Przynajmniej tak to odczytałem
          • z3r0 Re: GORĄCO POZDRAWIAMY PANA FILIPIAKA... 31.05.05, 08:50
            pan.nikt napisał:

> SPOKOJNIE, to byłą ironia.
            > Przynajmniej tak to odczytałem

I słusznie :).

Pozdrawiam Cię, brynk.

• Gość: LMB Umowa nie musi mieć formy pisemnej IP: *.icpnet.pl 31.05.05, 07:43
      "Nie mamy żadnego obowiązku jechać do Poznania, bo nie zawarliśmy w sprawie tego
      meczu żadnej pisemnej umowy, jedynie ustną."

A jak kupujesz bułkę w sklepie to gdzie się podpisujesz? Dyć to umowa -
      sprzedaży bułki.

Jak widać w stereotypach Krakusów jest trochę prawdy - a szkoda.

• Gość: Krakus Re: Umowa nie musi mieć formy pisemnej IP: *.veranet.pl 31.05.05, 19:45
        Zawiodę was.Profesorek pochodzi z Kujaw.
        Nie kojarzcie go z Krakowiakami i Krakowem bo to wstyd.
        • Gość: LMB Rozumiem ;) IP: *.icpnet.pl 31.05.05, 22:01
          Mimo wszystko wstyd.
      • Gość: k Re: Umowa nie musi mieć formy pisemnej IP: *.icpnet.pl 01.06.05, 01:50
        Krakusy to nawet pisemnych umów nie przestrzegają, a wogole zeby do nich
        doprowadzić to trzeba godzine albo 2 nagadać sie o dup... maryni czyli o tym
        jacy to oni wspaniali nie są...

grrr

podchodziłem z nimi do biznesów 5 razy - ani razu pomyslnie, kupiłem w tym
        auto od krakowiaka i wiem że nigdy wiecej!

• Gość: xyz Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz IP: *.poznan.uw.gov.pl 31.05.05, 07:57
      przede wszystkim fair play
      • Gość: pedel Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz IP: *.icpnet.pl 31.05.05, 10:44
        Kochana redakcjo GW , prosze wydrukujcie te wypowiedzi z forum i wyślijcie temu
        pseudo profesorkowi i wydrukujcie je również w ogólnopolskim wydaniu GW . Niech
        ludzie się dowiedzą o panu profesorku , o jego dobroduszności , o jego
        wspaniałym sercu .
    • Gość: Ryszard Ochódzki Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz IP: *.echostar.pl 31.05.05, 08:32
      Szanowny Panie Prezesie
      Umowa ustna ma swoje odzwierciedlenie w Polskim Prawie.
      Zawarł Pan umowe ustną a teraz ją zrywa.
      O konsekwencjach nie ma co gadać widać Pana słowo nic nie jest warte.
      Ciekawe czy to pienądze zrobiły z Pana człowieka bez honoru czy też masz Pan to
      we krwi.
      Mam nadzieję ,że ktoś kiedyś zawrze z Panem umowę ustną.
      Miłego dnia
    • brynk CRACOWIA - WYWALIC PREZESA NA ZBITY RYJ 31.05.05, 08:34
      ....i to profesor ! ? - smieszne , on jest nie godny miec taki tytuł , ciekawe
      za co go dostał , czyzby za przynaleznosc do pzpr?
    • snajper21 TAK CENTUSIE ODBIERAJĄ PRZESŁANIE JANA 31.05.05, 08:45
      PAWŁA II.Dla nich liczy się tylko kasa NIC ZA DARMO.
      • Gość: Krakus Filipiak pochodzi z KUJAW !!! IP: *.veranet.pl 31.05.05, 19:50
        Filipiak pochodzi z Kujaw.To nie jest centuś krakowski.
    • pan.nikt Przy okazji 31.05.05, 08:51
      www.mammarzenie.org/
      • Gość: brynk Re: Przy okazji IP: *.promax.media.pl 31.05.05, 11:59
        pan nikt - pozdrawiam cię
    • tomashec Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz 31.05.05, 08:54
      Wiem jakie są stosunki Lech-Cracovia. Ale uważam, ze jesli Cracovia nie
      przyjedzie do Poznania po wcześniejszej zapowiedzi, to będą zwykłymi tanimi
      oszustami, którzy mają gdzieś te dzieci. To nie będzie o nich dobrze świadczyć,
      a już na pewno teraz dobrze nie świadczy o ich prezesie (głupi k*tas)
      • Gość: Wqrwiony Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:37
        Zawsze irytowała mnie ta sztuczna przyjaźń LEch-Areczka-Cracovia. Nie ma
        żadnych międzyklubowych przyjaźni, jest co najwyżej jakiś okresowy interes
        pewnej grupy ludzi. W Krakowie od dawna mają w nosie Lecha i teraz dokładnie to
        pokazali!
    • snajper21 Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz 31.05.05, 08:55
      Tak źle osądziłem Cracowię a może te palanty nie mają na podróż ZRÓBMY ZRZUTKĘ.
    • Gość: vip Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:14
      to jest normalnie szczyt wszystkiego! jak można zrobić coś takiego na 2 dni
      przed meczem??
      Mam nadzieję, że jakaś drużyna poratuje sytuacje i stanie do boju... Może
      kadra? W końcu jest we Wronkach, do czwartku, zdaje się...?
      • m15 Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz 31.05.05, 10:26
        przeciez to centusie ,mozna sie bylo tego spodziewac
        • Gość: Krakus Filipiak pochodzi z KUJAW !!! IP: *.veranet.pl 31.05.05, 19:55
          To jest obcy facet,mentalnie też.Nie kojarzcie go z Krakowem.
    • Gość: lechfan filipiak! co ty k....o! IP: *.lot.pl 31.05.05, 10:38
      Co to ma byc? kto tu jest odpowiedzialny za przygotowanie druzyny? to poco
      filipiakowi trener niech sam za wszystko decyduje! pucharow i tak nie bedzie to
      po co robic nadzieje biednym dzieciom. ponizej wszelkiej krytykiè brak slow!
    • Gość: kibic Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz IP: debian1.c* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:00
      Filipiak jestes nikt. Totalny nikt. Ktoś taki jak Ty nie powinien udzielać się
      społecznie (a m.in. za taka działalnośc uważam prowadzenie klubu sportowego).
      Wleź pod swój kamyk i siedź tam, a chłopakom z druzyny pozwól, aby sprawili
      dzieciakom wile radochy.
    • Gość: KolejorzFan Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz IP: *.icpnet.pl 31.05.05, 11:00
      Całe szczęście że Cracovia to tylko nie Filipiak. Krakusy przyjedźcie na mecz -
      a rywala do jutra znajdziemy innego.
    • Gość: em. Kraków przeprasza za Filipiaka IP: *.elektro.agh.edu.pl 31.05.05, 11:45
      ...
      • Gość: kocham Krakowian Re: Kraków przeprasza za Filipiaka IP: *.promax.media.pl 31.05.05, 11:55
        Poznan nie gniewa sie na Kraków , bo cóz on moze jak ma takiego oszołoma , ale
        apeluje - wywalcie dziada na "zbity ryj "
        • Gość: Krakus Re: Kraków przeprasza za Filipiaka IP: *.veranet.pl 31.05.05, 19:47
          Filipiak pochodzi z Kujaw.To nie jest honorowy Krakus.
    • Gość: wywalcie chama dedykacja dla prezsa klubu - pseudo profesorka IP: *.promax.media.pl 31.05.05, 11:48
      www.mammarzenie.org/
    • Gość: uczen jego prof.Filipiak - cham, zapamietajmy to nazwisko IP: *.promax.media.pl 31.05.05, 12:03
    • Gość: poznananiak z jakiej dziedziny on profesorkiem - powiedzcie .. IP: *.promax.media.pl 31.05.05, 12:06
    • Gość: jarod Re: Cracovia nie przyjedzie na charytatywny mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:36
      Inaczej Pan rozmawial, jak byliscie malutka firemka...

Zycze sukcesow z ComArchem :-/

PS. O tempora o mores

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka