kaprys4 30.09.05, 11:53 Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka, piłka, szklanka mieszkanie we Wrocławiu to nie sielanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 11:53 Siekiera, motyka czarcie grzmoty kiedy zabierzemy się do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 11:54 Siekiera, motyka już minęły wakacje władze likwidują nam komunikację Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 11:54 Siekiera, motyka, jasna cholera nie ma w sejmie już Leszka Millera Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 11:54 Siekiera motyka rządzą PiSy, pobijemy ilością wpisów Płonące kosztorysy Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 11:54 Siekiera, motyka samobójcy na motorach, w prasie ciągle o tych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 11:55 Siekiera, motyka, Samoobrona teraz wpisujcie wy, bo ja konam Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 11:59 Siekiera, motyka, wszyscy śpiewają: Polacy nie gęsi i swój język mają Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 12:00 Siekiera, motyka, Bema Plaza, dla Wrocławian to wstyd i wielka obraza Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 12:03 Siekiera, motyka, mamy kaca, Mikołaj Rej się w grobie przewraca Odpowiedz Link Zgłoś
el_che Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 12:10 Siekiera motyka oscieznica, na Targpiascie obwodnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten siekiera motyka śmiać się -grzech IP: *.media4.pl 30.09.05, 12:12 siekiera motyka śmiać się grzech, z czego śmieje się tych trzech? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: siekiera motyka śmiać się -grzech 30.09.05, 12:13 Siekiera motyka to od picia, śmiejemy się z naszego życia Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: siekiera motyka śmiać się -grzech 30.09.05, 12:20 Siekiera motyka wszędzie dymy marne jakieś te wasze rymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej L. Re: siekiera motyka śmiać się -grzech IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 12:26 Siekiera motyka dwie nalewki terroryści zajęli Klewki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis siekiera motyka lewy prawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.05, 12:48 nie znosimy tu Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławiak Re: siekiera motyka lewy prawy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 12:52 Siekiera motyka dziecko z lizakiem przecież sam jesteś Warszawiakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lojalna jola Re: siekiera motyka lewy prawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:55 Siekiera, motyka, motyw stary: Rafis w Wawie zmywa gary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: siekiera motyka lewy prawy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 12:59 Siekiera motyka same osły pewnie pojechał między posły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwasiżur siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Rafisa IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 30.09.05, 12:57 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 12:58 Siekiera motyka męski zwis czy to na pewno nasz Rafis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parzygroch Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:02 Siekiera, motyka, pederasta, a z Rafisa entuzjasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 13:04 Siekiera motyka wielka padaka z Rafisa zrobią nam Warszawiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocex Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:05 siekiera motyka niech go biorą razem z całą tą oborą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianie Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:07 siekiera motyka NIE ODDAMY bo tu zeń maskotkę mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotek Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.09.05, 13:08 siekiera motyka nowe senatory nie zrobiły nic do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mięsospust Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:04 Siekiera motyka motyw krótki Rafisowi zwiędł malutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibel Re: siekiera motyka chój ci w dupe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 01:20 Siekiera motyka ch.. ci w dupe, a w niedziele już po ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik UM Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:11 siekiera, motyka, R.Dutkiewicz nasz prezydent to królewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:12 siekiera motyka polityka jeden na drugiego patrzy spod byka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Dutkiewicz Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:13 Siekiera Motyka Szklanka Fusów Nienawidzę tych lizusów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny urzędnik UM Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:14 siekiera, motyka, niech ci będzie policzymy się w urzędzie Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:15 siekiera motyka dziwolągi w urzędzie tylko zbijają bąki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze inny urz. Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:16 Siekiera motyka my zbijamy Bo od prezia przykład mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Siekiera, motyka balcerowicz musi odejść;] IP: *.greenlan.pl 02.05.06, 00:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezio RD Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:19 siekiera motyka dziwolągi na leniuchów ja mam drągi Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:20 siekiera motyka deski dwie oni i tak nie boją się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwi urzędnicy Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:21 Siekiera motyka tylko spróbuj zrobimy ci Prezioubój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracowity Rafał D. Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:23 Siekiera, motyka, trzy pokrzywy Ja sam jestem ciut leniwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykładowca KUL Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:25 Siekiera motyka doktor logiki Dlatego marne są twoje wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
qqryqu Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 23:12 Siekeiera motyka ostrze noże i nozyczki halabardy i pilniczki sztyki patykie guziki aparat czeski gwożdzie pinezki krawaty wiąze usówam ciąże a kaczka musi mieć pomarańcze pod kuprem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belmondo Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:54 COŚ MI SIEĘ WYDAJE ŻE, TEN URZĘDNIK CHCE PREMIĘ .DZIOBAK DZIOBAK LIZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Siekiera motyka Wrocław the best mamy nawet Oktobe 30.09.05, 13:14 Siekiera motyka Wrocław the best mamy nawet Oktoberfest Odpowiedz Link Zgłoś
aeea siekiera motyka forum Inwestycje wprowadzili prohi 30.09.05, 13:19 siekiera motyka forum Inwestycje wprowadzili prohibicję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczeni Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:27 I co wesoło wam kmiotki nabijać się z Pana Prezydenta Dutkiewicza? Co wyście zrobili dla tego miasta? Panie Prezydencie, niech Pan się nie przejmuje tymi zawistnikami! Pozdrawiamy! Zespół pok. 516. Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:28 siekiera motyka co to za uje wpisali coś co się nie rymuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:31 siekiera motyka Tatry Andy dość mam nędznej propagandy! Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:33 siekiera motyka mocna kawa uwaga bo wciąga ta zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielu urzędników Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:34 siekiera motyka leniuchujemy i posty wielbiące Prezia klepiemy Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:35 siekiera motyka dawać wpisy niech drżą płonące kosztorysy Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:38 Siekiera, motyka, fiku, miku Ja się kocham w Czarowniku! Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:40 siekiera motyka bańki dwie czarownik zaczarował cię! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:43 Siekiera, motyka, kup mi wędkę Bo na W_C ja mam chętkę! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:43 Siekiera, motyka, krzywy chodnik Zaczarował mnie Czarownik Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:44 Siekiera, motyka, chodnik krzywy Trzeba wrzucić ZDIK w pokrzywy Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:45 Siekiera, motyka, ludzie w korkach Miejsce ZDIKU: tylko w Tworkach! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:46 Siekiera, motyka, Wytrysk Zdroja Bogdan nie chciał iść do woja Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:47 Siekiera, motyka, szczeka jamnik Co o ZDIKU powie nam NIK? Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:49 Siekiera, motyka, Małgosia i Jaś W Sejmie jest Huskowski Staś Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:50 Siekiera, motyka, Thyssen Group Bogdan je już tylko drób Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:51 Siekiera, motyka, dwa Kaczory Większość Sejmu to PiS-iory Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:54 Siekiera, motyka, będzie jazz: Trzecia liga - W K S !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:55 Siekiera, motyka, pod pręgierzem Stanie w końcu Ten Co Bierze Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:56 Siekiera, motyka, o pomoc błagam Mózg się lasuje, a ja wysiadam Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:56 Siekiera, motyka, Staś Piechota W Sejmie czeka go robota Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:57 Siekiera, motyka, Roman Giertych Polski Naród dość ma gier tych Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:57 siekiera motyka nie zła bajera dałaś czadu jak cholera :) Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:59 Siekiera, motyka, dwie bajery Dawać rymy, DO CHOLERY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:00 Siekiera, motyka i tapeta Parda to analfabeta Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:02 Siekiera, motyka, co jest kmiotki? Dacie rymy, czyście młotki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:06 Siekiera motyka nas pogrąży za twymi rymami nikt nie nadąży Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:07 Siekiera, motyka, nadążycie Tylko pijcie należycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:09 Siekiera motyka to niedowiary twoje wpisy to jakieś czary Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:11 Siekiera, motyka, żadne czary Wolny czas i trzy browary :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:17 Siekiera, motyka leśny mech już ze śmiechu tracę dech! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:58 Siekiera, motyka, WybGazeta Kiedyś na podium, dziś do klozeta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:02 malutka_czarodziejka napisała: > Siekiera, motyka, będzie jazz: > Trzecia liga - W K S !!! Siekiera motyka Orange Liga bez Śląska jest jak marmałyga! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:04 Siekiera, motyka, Grześ Schetyna Deichmann Śląsk - a to ci cyna! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:05 Siekiera, motyka, Gaudeamus Zagra nam DJ Adamus Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:07 Siekiera, motyka, Dzień Chłopaka Na KAŻDEGO znajdę haka! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:08 Siekiera, motyka, blacha ciasta Carlsberg nam zaorał Piasta Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:09 Siekiera, motyka, Bema Plaza Po cholerę ta zaraza???? Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:13 Siekiera, motyka, łby ZDIKowe Skrócą linie tramwajowe Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:17 Przepraszam za przerwę, byłam siusiu. Siekiera, motyka, a Tusk Donald Lepszy jest niż Reagan Ronald. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:19 Siekiera, motyka i plac Solny NaczRedaktor jest swawolny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:17 Siekiera motyka boląca bania wątek przerósł moje oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:20 Siekiera, motyka, kapryscztery Stukaj rymy, do cholery! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:21 Siekiera, motyka, Oleśnica Tam porządna obwodnica Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:22 Siekiera, motyka, Red Naczelny To jest jeździec bardzo dzielny! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:23 Siekiera, motyka, a to forum Źródłem jest mego humorum 8) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:25 Siekiera motyka o co tyle hałasu ja nie mam na pisanie aż tyle czasu Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:30 Siekiera, motyka i ksiądz Orzech Cudny człowiek, o Mój Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:31 Siekiera, motyka, Bogdan Zdrój Fajny chłop jest, no i swój! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:34 Przepraszam za przerwę. System mnie wylogował. Siekiera, motyka, nasz Biskupin Pełny jest dyniowych łupin Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:35 Siekiera, motyka, Karłowice Tam mieszkają dzikie lwice Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:35 Siekiera, motyka i Fabryczna To dzielnica wielce śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:36 Siekiera, motyka, Popowice Chłopy noszą tam spódnice Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:37 Siekiera, motyka, Pole Psie Gdzie to jest? A któż to wie Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:37 Siekiera, motyka, Stare Miasto Dają tu najlepsze ciasto Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:40 Siekiera, motyka, Wrocław Krzyki Tu bandytów łapią w wnyki Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:40 Siekiera, motyka, Zawidawie U nich żubry puszczą w trawie Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:41 Siekiera, motyka, Krzyki Borek To osiedle to potworek Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:42 Siekiera, motyka, Trójkąt Bermudzki Tam najłatwiej dostać wmłócki Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:44 Siekiera, motyka i Kozanów Tam mieszkają fani glanów Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:44 Siekiera, motyka, drugie dno Postów jest już równe STO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:48 malutka_czarodziejka napisała: > Siekiera, motyka, drugie dno > Postów jest już równe STO Siekiera motyka czas obiadu ale dałaś dzisiaj czadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziamdziak Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.06, 19:25 siekiera, motyka odra płynie ciężko mieszkać na ołbinie Odpowiedz Link Zgłoś
krycha102 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 13.04.06, 22:20 Siekiera, motyka, pszczółka Maja w Wielką Sobotę święcimy jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
krycha102 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 13.04.06, 22:25 Siekiera, motyka, dwie filiżanki czy zrobiliście już pisanki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:44 malutka_czarodziejka napisała: > Siekiera, motyka, Popowice > Chłopy noszą tam spódnice Siekiera motyka siwy dym znów nie mogę się zgodzić z tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:46 Siekiera, motyka, Nowy Dwór Tam do chłopów panien sznur Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:47 Siekiera motyka oraz Jacek Co w spódnicy piecze placek :P Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:47 Siekiera, motyka, na Brochowie Każdy prawdę w oczy powie Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:48 Siekiera, motyka, Małe Księże Tam w kieszeniach noszą węże Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:49 Siekiera, motyka i Oporów Tu nikt nie szedł do wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:50 Siekiera, motyka, Wrocław Dąbie Każdy tutaj gra na trąbie Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 18:04 Siekiera motyka przez wrocławskie Krzyki begnie sobie Myszka Miki Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 18:17 Siekiera motyka piłka nici biegnie bo gonią ją bandyci Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 18:19 Siekiera motyka lud się cieczy dopadną myszkę jak nie przyspieszy Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 18:21 Siekiera motyka narkotyki zostawcie dranie Myszkę Miki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:50 malutka_czarodziejka napisała: > Siekiera motyka oraz Jacek > Co w spódnicy piecze placek :P Siekiera motyka Popowice wszystkie Jacki lubią placki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:51 Siekiera motyka placki dwa Jacek spodnie zawsze ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:53 Siekiera, motyka, Wrocław Wschodni Jacki chodzą tu bez spodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:55 Siekiera motyka spodnie Jacka Jacek ściąga je z nienacka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:58 Siekiera motyka uszy gacka koniec czepiania się spodni Jacka! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:59 Siekiera, motyka i naklejka Jacka lubi czarodziejka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 15:01 malutka_czarodziejka napisała: > Siekiera, motyka i naklejka > Jacka lubi czarodziejka! :) siekiera motyka i sielanka to była fajna rymowanka Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:59 Siekiera, motyka, wniosek krótki W spodniach Jacka jest malutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 15:06 Siekiera motyka okulary liczy się jakość a nie rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.lasy.gov.pl 07.10.05, 08:14 Siekiera, motyka, dwa wiadra błota, w Parawanowcu mieszka hołota. Siekiera, motyka, kupa dzieci, przez okno wyrzucają śmieci. Siekiera, motyka, kultura ginie, studenci to same świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 07.10.05, 09:15 siekiera motyka kotek bury szkoda że na studiach nie uczą kultury Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:52 Siekiera, motyka, na Gądowie Robią placki co się zowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:52 Gość portalu: Jacek napisał(a): > malutka_czarodziejka napisała: > > > Siekiera motyka oraz Jacek > > Co w spódnicy piecze placek :P > > Siekiera motyka Popowice wszystkie Jacki lubią placki siekiera motyka nie wyszedł mi ten rym malutka_czarodziejka wiedzie prym Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:54 Siekiera, motyka, Bartoszowice Strasznie krzywe tu ulice Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:55 Siekiera, motyka a w Śródmieściu Mieszka mój kochany Teściu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:57 Siekiera, motyka a Teściowa Gdzieś tam w Jelczu męża chowa Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:57 Siekiera, motyka, czas na przerwę Przyjdzie szef, no i oberwę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 15:03 siekiera motyka liście z drzew tą rymowankę czyta też szef :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 15:31 siekiera motyka mamy piątek zrobił nam się fajny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WROCLOVE siekiera motyk troche sadzy KURDUPLE IDA DO WLADZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:49 SIEKIERA MOTYKA TROCHE WLADZY KURDUPLE IDA DO WLADZY Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: siekiera motyk troche sadzy KURDUPLE IDA DO W 30.09.05, 15:54 Siekiera motyka dziwne nawyki dość już mamy nudnej polityki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WROCLOVE siekiera ,motyka,pozna pora, panie chron nas od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:52 siekiera ,motyka,pozna pora, panie chron nas od KACZORA Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: siekiera ,motyka,pozna pora, panie chron nas 30.09.05, 17:52 siekiera motyka myszka miki dość już mamy polityki Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 15:57 Siekiera motyka chcemy bisy kto już z was przczytał wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.09.05, 16:05 Siekiera, motyka wpisy czytamy i z zachwytu, aż siadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco-siffredi siekiera motyka doreczyciel jam Marysi jest 30.09.05, 16:21 siekiera motyka doreczyciel jam Marysi jest wielbiciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna siekiera motyka Ziemba Tomasz hej dziewczynko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:52 siekiera motyka Ziemba Tomasz hej dziewczynko pokaż co masz! Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 17:47 siekiera motyka piłka balony jestem jakiś zakatarzony Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 17:47 siekiera motyka talerz z bigosem co chwilę muszę pociągać nosem Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 17:48 siekiera motyka trochę gili abyśmy wszyscy zdrowi byli Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 17:51 siekiera motyka gdzie jest prąd niech te gile idą stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclove Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 18:22 siekiera motyka ten kierunek na sex-pole-posterunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stara baba Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.wroclaw.mm.pl 30.09.05, 18:23 Siekiera motyka nocne bary, kto wie, gdzie bawi się mój stary? Odpowiedz Link Zgłoś
rocco-siffredi Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 18:42 siekiera motyka lepszy watek niz ten spam-smiec od Kaczatek Odpowiedz Link Zgłoś
rocco-siffredi Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 18:44 siekiera motyka 4 szklanki-najpiekniejsze- Wroclawianki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.wroclaw.mm.pl 30.09.05, 18:54 Siekiera motyka stare gacie, co wy tutaj wyprawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.wroclaw.mm.pl 30.09.05, 19:05 Siekiera motyka niezły wątek. Dobrze, że dzisiaj jest piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco-siffredi Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk 30.09.05, 20:11 siekiera motyka kwiatek szklanka, dzis przychodzi kolezanka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.e-wroc.com 30.09.05, 20:16 siekiera motyka dwa balony w piatek chodzę nawalony;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Exo Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:37 Siekiera, motyka prosta sprawa - w Exo dziś była zabawa! Siekiera motyka, z peta dym - wypij piwo - ułóż rym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retusz Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:44 Siekiera motyka - prze je ba ne - łóżko całe ożygane! Siekiera motyka kupy gnój - kto z Wrocławia , ten jest swój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.mm.pl 01.10.05, 00:16 Siekiera motyka kilo schabu tyle we mnie jest powabu. Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 07:38 siekiera motyka damskie galoty coś mnie bierze na zaloty Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 07:55 siekiera motyka piłka szklanka bardzo fajna ta rymowanka Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 07:56 siekiera motyka piłka kije czarodziejki nikt nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 08:00 siekiera motyka ale draka gdzie się podział smakosz_buraka Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 08:01 siekiera motyka poszedł stąd został po nim tylko swąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 08:02 siekiera motyka piłka szklanka smakosz przywalił dziś baranka Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 08:03 siekiera motyka i kolacja smakoszu to była prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 08:05 siekiera motyka osiem krów abyś powrócił na forum znów Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 08:06 siekiera motyka gdy już powrócisz wpisuj tutaj gdy się nudzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijaq Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:14 SIEKIERA , MOTYKA BOLI GLACA - WSTAJE Z ŁÓŻKA I MAM KACA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijaq Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:17 Siekiera motyka - który baca - mi pomoże leczyć kaca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pijaq Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:19 Siekiera, motyka - ide spać - po południu dam Wam znać! Odpowiedz Link Zgłoś
rocco-siffredi Siekiera, motyka, koc gorący jak bawiłaś się tej n 01.10.05, 10:00 Siekiera, motyka, koc gorący jak bawiłaś się tej nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Siekiera, motyka, koc gorący jak bawiłaś się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 10:58 Siekiera, motyka i Zacisze Każdy gościu, kto tu pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Siekiera, motyka, koc gorący jak bawiłaś się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:02 Siekiera, motyka, weekend mamy więc rymowanki układamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Siekiera, motyka, koc gorący jak bawiłaś się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:05 Siekiera, motyka , dzisiaj sobota nie ucieknie nam robota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Siekiera, motyka, koc gorący jak bawiłaś się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:10 Siekiera, motyka , robota nie zając piszcie rymy humor mając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten Siekiera,motyka mamisynek,kazdy leci dzis IP: *.media4.pl 01.10.05, 11:20 Siekiera,motyka mamisynek,kazdy leci dzis na rynek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten Re: Siekiera,motyka humor mamy, gaudeamus IP: *.media4.pl 01.10.05, 11:21 Siekiera,motyka humor mamy, gaudeamus posłuchamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten Siekiera,motyka kupię brykę, Czesi maja nową IP: *.media4.pl 01.10.05, 11:23 Siekiera,motyka kupię brykę, Czesi maja nową fabrykę1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kronos Re: Siekiera,motyka kupię brykę, Czesi maja nową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:28 Hey van Basten, to stwierdzimy , abstrakcyjne są te rymy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:48 Siekiera, motyka, cierpliwość mamy, że w tych korkach wciąż czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:50 Siekiera, motyka , dwa banany Wrocław wiecznie rozkopany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:53 Siekiera, motyka anioł stróż, gród rozkopany wszerz i wzdłuż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:00 Siekiera, motyka, trzy zawory, trzęsą portkami prokuratory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:01 Siekiera, motyka, stracha mają, więc urzędy opuszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco-siffredi siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:08 siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to początek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:24 Siekiera, motyka, duże łzy czarodziejka dzisiaj śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:27 Siekiera, motyka, żółte szkiełko, wstawaj z łóżka czarodziejko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 12:39 Sziekiera motyka piłka szklanka nie prześpij dziś całego ranka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 12:41 siekiera, motyka, piłka, gwóźdź wstawaj, wstawaj ale już. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:44 Siekiera, motyka, właśnie wstałam DŁUUUUUGO wczoraj balowałam! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:45 Siekiera, motyka, blade lica Czas skorzystać więc z prysznica Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:45 Siekiera, motyka, gołe panny Może lepiej jednak z wanny? Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:47 Siekiera, motyka, boli głowa To choroba zawodowa Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:47 Siekiera, motyka, dziś mam kaca Niewydajna więc ma praca Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:49 Siekiera, motyka, moje Panie Najpiękniejsi - Wrocławianie! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:50 Siekiera, motyka, dziś na Rynku Będzie mnóstwo cud-wyszynku Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:51 Siekiera, motyka, a studenci Będą megawniebowzięci Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:51 Siekiera, motyka, a redakcja? Czy podoba się ta akcja? Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:52 Siekiera, motyka, Lech Kaczyński Uśmiech nieco ma dziewczyński Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:52 Siekiera, motyka, Donald Tusk Bardzo ma pojemny mózg Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:54 Siekiera, motyka, Giertych Roman Nie dla niego jestem woman Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:54 Siekiera, motyka, ja mam męża Co przed lustrem się napręża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 12:54 Siekiera motyka piłka szklanka właśnie wstała koleżanka. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:55 Siekiera, motyka, a Marysia To jest fajna żartownisia Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:56 Siekiera, motyka, późno wstałam Ale przez sen rymowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 12:59 Siekiera motyka rymowanki fajne tu są pogadanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 13:04 Siekiera motyka piłka szklanka weekend mamy to zabawiamy. Siekiera motyka piłka gwóżdź do zabawy chodźcie już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:05 Siekiera, motyka, dwa Giertychy też nie ideały Krychy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 12:57 Siekiera motyka piłka gwóżdź to wiadome dawno już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 12:55 siekiera motyka piłka gwóźdź przy niej koniec nudy już! =) Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:57 Siekiera, motyka, setki dwie Narymowaliśmy sie! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:00 Siekiera, motyka, wciąż mam kaca Picie wódki - nie popłaca! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:02 Siekiera, motyka, TIR na ścianie To niezwykłe, moje Panie! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:03 Siekiera, motyka, taborety Czas przeczytać coś z Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:04 Siekiera, motyka, rektor nowy Co ma beret zawodowy Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:05 Siekiera, motyka, prof. Pacholski To najlepszy rektor polski! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:07 Siekiera, motyka, znów remonty Który to już? Czwarty? Piąty? Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:07 Siekiera, motyka, oskarżony Tomasz Zet, co nie ma żony Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:08 Siekiera, motyka, kwiatki, trawa Bowiem żonka to podstawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:09 Siekiera, motyka, remont wieczny dla Wrocławia jest konieczny? Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:10 Siekiera, motyka, garnek zupy Te remonty są do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:12 Siekiera, motyka, szybki zając na remonty kasę dają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:14 Siekiera, motyka, a ta kasa Pewnie gdzieś pod stołem hasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 13:08 Siekiera motyka czary mary kaca dłużej już nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:08 Siekiera, motyka, k...a mać! Ile kac mój może trwać????!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:09 Siekiera, motyka, dzik jest dziki Zjada żaby i króliki Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:11 Siekiera, motyka, rzeka Odra Już w ogóle nie jest modra Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:11 Siekiera, motyka, Empik nowy Sklep to całkiem odjazdowy Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:12 Siekiera, motyka, mam ból w duszy Bo mnie kac okrutny suszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 13:12 Siekiera motyka piłka gwóźdź żegnam niestety wszystkich już. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:13 Siekiera, motyka, a Marysia Idzie do swojego misia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:15 Siekiera, motyka i dwie czapki Miś już oblizuje łapki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:17 Siekiera, motyka hasa kasa od chudego do grubasa. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:18 Siekiera, motyka, klocki Lego Od dużego do małego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:18 Siekiera, motyka to i owo będę trzymać cię za słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:20 Siekiera, motyka, zazdrość trzyma kiedy przy mnie chłopa ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:17 Siekiera, motyka, idzie wiosna Nasza Krycha jest zazdrosna? Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:15 Siekiera, motyka, kończę rymy Jutro znowu się widzimy! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:19 Siekiera, motyka, raz i dwa Mówię wszystkim papapa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten siekiera motyka właśnie wstałem IP: *.media4.pl 01.10.05, 14:51 siekiera motyka właśnie wstałem, wasze wpisy przeczytałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten siekiera motyka dręczy ciało kac na świecie IP: *.media4.pl 01.10.05, 14:52 siekiera motyka dręczy ciało kac na świecie jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten siekiera motyka stara sprawa IP: *.media4.pl 01.10.05, 14:55 siekiera motyka stara sprawa, remont w mieście to podstawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten siekiera motyka dręczy ciało kac na świecie IP: *.media4.pl 01.10.05, 14:56 siekiera motyka zaniedbania, są powodem narzekania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka dręczy ciało kac na ?wiecie IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 15:36 Siekiera motyka piłka glaca kacem głowy nie zawracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka dręczy ciało kac na ?wiecie IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 15:40 Siekiera motyka piłka glaca kaca zlikwiduje praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka dręczy ciało kac na ?wiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 15:44 Siekiera, motyka Polibuda Tam dojedziesz, gdy się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka dręczy ciało kac na ?wiecie IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 15:46 Siekiera motyka Polibuda to napewno się nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka dręczy ciało kac na ?wiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 15:48 Siekiera, motyka Uniwerek Zamiast tam - lepiej na skwerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka dręczy ciało kac na ?wiecie IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 15:44 Siekiera motyka dwa paproch może zażyj jakie? prochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 16:13 Siekiera motyka dwa guziki pożartujmy z polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 16:14 Siekiera motyka bajki bają Kaczki karty nam rozdają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 16:17 Siekiera motyka lisia kita premier jest lecz nie Rokita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 16:18 Siekiera motyka czarne chmury PO chowa się do dziury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 16:21 Siekiera motyka krótkie włoski co w zanadrzu ma Kalinowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuj Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.wroclaw.mm.pl 01.10.05, 16:22 Siekiera motyka durny wątek trzeba zrobić z nim porządek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: siekiera motyka dwa guziki IP: 84.40.254.* 01.10.05, 16:32 Siekiera, motyka - FAJNY WĄTEk Kto chce robić z nim porządek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: siekiera motyka dwa guziki IP: 84.40.254.* 01.10.05, 16:33 Siekiera, motyka i podpałek Gdzie jest teraz mój Rafałek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: siekiera motyka dwa guziki IP: 84.40.254.* 01.10.05, 16:35 Siekiera, motyka, kawę robię zapraszam wszystkich...hmmm mogę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: siekiera motyka dwa guziki IP: 84.40.254.* 01.10.05, 16:35 Siekiera, motyka, dwa sandały gdzie się forumowicze podziały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: siekiera motyka dwa guziki IP: 84.40.254.* 01.10.05, 16:36 Siekiera, motyka - pewnie śpią Wszak to kaca leczyć chcą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:16 Siekiera, motyka, głupia sprawa dzisiaj sen, a nie zabawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten siekiera motyka Marta, Krysia myślę IP: *.media4.pl 01.10.05, 17:44 siekiera motyka Marta, Krysia myślę o was często dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten siekiera motyka Marta, Krysia gdzie IP: *.media4.pl 01.10.05, 17:45 siekiera motyka Marta, Krysia gdzie podziała się Marysia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten siekiera motyka mam 3 szklanki IP: *.media4.pl 01.10.05, 17:45 siekiera motyka mam 3 szklanki , najpiękniejsze Wrocławianki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:48 Siekiera, motyka, klan Kaczora czy z korypcją się upora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:49 Siekiera, motyka Ziobro minister u Temidy zrobi czystkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:19 Siekiera, motyka, spodnie moro, urzędasy już nie biorą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:22 Siekiera, motyka, korzeń, nać, nie wiadomo komu dać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:24 Siekiera, motyka, dziwny kraj już nie słychać daj, daj, daj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:27 Siekiera, motyka, nie chrzań chłopie, łapówkarze na urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:29 Siekiera, motyka, już wracają, a apetyt większy mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:34 Siekiera, motyka, bądźmy szczerzy w taką zmianę nikt nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawzwyboru Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 18:46 Siekiera, motyka, głupia sprawa czuję pociąg do Wrocławia =============== htp://wroclawzwyboru.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 19:49 Sekiera, motyka, pilka nozna W naszym skateparku szlec nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 19:50 Siekiera, motyka, ale cisza Z watku zrobi sie straszliwa nisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 19:52 Siekiera, motyka, gdzie jestescie? Rozeszliscie sie po miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blizniak Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.10.05, 19:09 siekiera, motyka..., siekiera, motyka... Czy ja już to mówiłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 19:55 Siekiera, motyka, Muchobor Mały Reszta Wroclawian wybałusza gały :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 19:56 Siekiera, motyka, jest sobota Wieczorem w pubach czeka nas robota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 20:03 Siekiera, motyka, koper, mięta wybieramy prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 20:04 Siekiera, motyka, świeca ćmi Kogo wybrać pomóżcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 20:48 Siekiera, motyka, zimna woda Korwin wygra, bedzie zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 20:49 Siekiera, motyka, bieda w kraju Kaczor z Tuskiem nie zrobia z niej raju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:18 Siekiera, motyka, margaryna chcę głosować na Korwina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:20 Siekiera, motyka i dwie dwóje, ale Korwin nie kandyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 22:49 Siekiera, motyka, Korwin madry Kandyduja same glaby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heeh Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:53 Siekiera, motyka martwe uje, kto nie liże ten kibluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:56 Siekiera, motyka, kromka chleba, ale któregoś wybrać trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 22:58 siekiera, motyka, kromka chleba Nawet ją ci zabiora jak sie dorwa do chlewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 23:00 Siekiera, motyka, kandydaci Kto głosuje, ten wnet straci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heeh Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:59 Siekiera, motyka Krycha ty uju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 23:47 siekiera, motyka bezchmurne niebo może Marka Borowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 23:51 Siekiera, motyka, okulista Nie potrzebny nam prezydent komunista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 23:57 Siekiera ,motyka ,zimne prądy komunista ...acz rozsądny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 00:00 Siekiera, motyka, komuch mądry Kwachu też mał być rozsądny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 00:02 Siekiera, motyka ,marchew,pory Masz apetyt na kaczory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 00:06 Siekiera, motyka, kaczy kuper Mieszkam w Chicago i mam to w dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 00:07 Siekiera, motyka, same szuje Kraj nad Wisłą się marnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulur Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 02:34 Siekiera, motyka, wódka, boczek Libię spijać z cipki soczek Siekiera, motyka, dwa pedały Pić nie mogą, choć by chciały Siekiera, motyka, wniosek prosty Spijaj nektar i bądź ostry Siekiera, motyka, sex oralny Nie bądź w łóżku zbyt banalny Siekiera, motyka, kamasurta Kup "dżileta" zgol swe futra Siekiera, motyka, w łóżku szał Oby ci znów długo stał Siekiera, motyka, chęć i viagra Włącz kamere niech sie nagra Siekiera, motyka, porno film Pokrzycz troche, nie badź mim Siekiera, motyka, trud i znój Ale Oskar będzie Twój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 02:49 Siekiera, motyka, nocna zmiana ja zostaje tu do rana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:17 Siekiera, motyka, budze mame Wszystkie posty przeczytane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:18 Siekiera, motyka,ciężka sprawa Nie wysiedze sam do rana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:49 Siekiera, motyka, 300 postów Niezła to tendencja wzrostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:50 Siekiera, motyka, prawie padam Ale wytrwam tu do rana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:52 Siekiera, motyka, piwko w dłoni Juz 3 stówy, kto przegoni??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:53 Siekiera, motyka, piwko szumi Tak rymować czy ktos umi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:55 Siekiera, motyka, piwka nie ma Mariah Carey wciaż mi spiewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 04:00 Siekiera, motyka, koniec party Rym zmęczenia nie jest warty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 04:02 Siekiera, motyka, kończe chlać Gasze kompa, ide spać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: 84.40.254.* 02.10.05, 08:51 Siekiera, motyka dzień doberek Może by tak na rowerek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 09:01 Siekiera, motyka, dobry dzień, wstawaj szybko, nie bądź leń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: 84.40.254.* 02.10.05, 09:13 Siekiera motyka, no to wstałam Z rana dobry humor miałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: 84.40.254.* 02.10.05, 09:52 Siekiera, motyka ruszcie tyłki Wpiszcie swoje fajne rymki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 11:40 Siekiera, motyka Wroclaw City dla mężczyzny i kobity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 11:44 Siekiera, motyka, stado jeży Wrocław także dla młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: 84.40.254.* 02.10.05, 12:20 siekiera, motyka, ród maluszków Wrocław także dla staruszków :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:25 Siekiera, motyka, ptaszek leci Wrocław fajny jest dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:27 Siekiera, motyka, grupa fanów Wrocław jest dla pań i panów. Odpowiedz Link Zgłoś
papijon1 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 02.10.05, 18:12 siekiera, motyka szukam natchnienia niech zaradzi pani Gienia siekiera, motyka zaradziła rzekła:"znajdź wodza Mirmiła" siekiera, motyka Mirmił w lesie jak wieść gminną sołtys niesie siekiera, motyka Mirmił każe: "idź do sklepu kup se draże" siekiera, motyka draże kupiłam zżarłam i się nawróciłam siekiera, motyka kończę grę wyborną czas wszak iść na mszę wieczorną morał: "a to feler" westchnął seler. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.05, 12:24 Siekiera, motyka,piszczy w trawie, że zazdroszczą nam w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: 84.40.254.* 02.10.05, 12:32 Siekiera, motyka, nutka doznań Nam zazdrości także Poznań :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:37 Siekiera, motyka, git śniadanie najfajniejsi wrocławianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:43 Siekiera, motyka, drzewa, krzaki najmądrzejsze u nas żaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:07 Siekiera, motyka sranie po ścianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:23 to nie ja - to Krycha - Kicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:06 Krycha kicha, blada dupa, marzy mi sie wielka kupa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Wypierd Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.05, 01:03 Siekiera motyka bimbru szklanka, nie jestem pierwszy ale dociągnijmy do tysiąca wierszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:45 Siekiera ,motyka mieszek centów lecz nie jest dobry dla pacjentów Siekiera ,motyka, bo jak wiecie taki układ w NFZ-cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:59 Siekiera, motyka, dobrze wiemy, od dziś już nie chorujemy. A gdy ktoś już zachoruje do stolicy niechaj pruje. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco-siffredi siekiera motyka do stolicy zablokować część ulicy 02.10.05, 13:27 siekiera motyka do stolicy zablokować część ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka do stolicy zablokować część u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:54 Siekiera, motyka, blokuj sam ja stolicę w du... mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka do stolicy zablokować część u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:34 A odwrotnie, nas stolica nie ma w de..., no bo iglica. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco-siffredi siekiera motyka, trochę kultury, oni mają iglicę 02.10.05, 16:01 siekiera motyka,grube mury, oni mają iglicę na pałacu kultury/ (w związku z tym nie można miech ich w owej d...e) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 16:06 Siekiera, motyka, dzida fest nasza iglica ostrzejsza jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 17:14 Siekiera, motyka, pusto w garnku ciezko pisac o poranku Siekiera, motyka, puste kanie Ide zrobic se sniadane. Siekiera, motyka, resztki ciasta Pozdrawiam z Wietrznego Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musia Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.wroclaw.mm.pl 02.10.05, 18:07 Siekiera motyka proszę pana taka jestem zakochana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.media4.pl 02.10.05, 18:38 siekiera motyka , rumień lica i nam opis daj szczęśliwca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.media4.pl 02.10.05, 19:16 siekiera motyka sół nożyce nie gadam o polityce siekiera motyka brunatna mafia kłamstwa kurdupli-szlag mnie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 19:19 Siekiera, motyka, gdzie jestescie? Niedziele spedzacie w miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:32 Siekiera, motyka, byłam na mszy a wpisów jest już 333. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 19:34 Siekiera, motyka, katolicy A ja modle sie w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: 84.40.254.* 02.10.05, 19:40 Siekiera, motyka witaminki byłam sobie u rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: siekiera motyka, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 22:56 Siekiera motyka dwa banany może 500 nazbieramy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: siekiera motyka, IP: 84.40.254.* 02.10.05, 23:22 Siekiera motyka to do dzieła Niech nam 500 się nazbiera :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 23:34 > Siekiera, motyka witaminki > byłam sobie u rodzinki W Jaworze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.media4.pl 02.10.05, 23:38 Siekiera motyka, cyku-cyku, widział ktoś film o rydzyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Siekiera, motyka... IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.10.05, 01:17 Siekiera, motyka, polski klecha nie wypelniaj mu kasa miecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Siekiera, motyka... IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.10.05, 01:19 Siekiera, motyka, orzel biały Niecierpliwi sie moj mały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Siekiera, motyka... IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.10.05, 01:22 Siekiera, motyka, stare gacie Dzis zabawie sie na czacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.media4.pl 03.10.05, 09:33 siekiera motyka, fuuu.., przedziałek , juz sie zaczął poniedziałek! Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 03.10.05, 09:40 Siekiera motyka chciałem zapytać jak ja mam to wszystko dzisiaj przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 03.10.05, 09:41 Siekiera motyka boli mnie bania ilość wpisów przerosła oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Wypierd Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.05, 09:52 Siekiera motyka kaprys czwarty toż ten wątek Guinessa warty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Wypird Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.05, 09:54 Siekiera motyka a na niebie chmury trzeba to co chwilę do góry !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 09:54 Siekiera, motyka, piłka, kość poniedziałków mam już dość! Odpowiedz Link Zgłoś
rocco-siffredi siekiera motyka , kij wiertarka z koszarowej 03.10.05, 11:55 siekiera motyka , kij wiertarka z koszarowej sekretarka. siekiera motyka ,tak się złoży że się zjawi tam bicz boży(na sekretarki0 ;) Odpowiedz Link Zgłoś