Dodaj do ulubionych

Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka, ...

30.09.05, 11:53
Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka, piłka, szklanka mieszkanie we
Wrocławiu to nie sielanka
Obserwuj wątek
    • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 11:53
      Siekiera, motyka czarcie grzmoty kiedy zabierzemy się do roboty
      • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 11:54
        Siekiera, motyka już minęły wakacje władze likwidują nam komunikację
          Siekiera, motyka, jasna cholera nie ma w sejmie już Leszka Millera
            Siekiera motyka rządzą PiSy, pobijemy ilością wpisów Płonące kosztorysy
              Siekiera, motyka samobójcy na motorach, w prasie ciągle o tych wyborach
              • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 11:55
                Siekiera, motyka, Samoobrona teraz wpisujcie wy, bo ja konam
                • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 11:59
                  Siekiera, motyka, wszyscy śpiewają: Polacy nie gęsi i swój język mają
                  • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 12:00
                    Siekiera, motyka, Bema Plaza, dla Wrocławian to wstyd i wielka obraza
                    • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 12:03
                      Siekiera, motyka, mamy kaca, Mikołaj Rej się w grobie przewraca
                      • el_che Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 12:10
                        Siekiera motyka oscieznica, na Targpiascie obwodnica
                        • Gość: marco-van-basten siekiera motyka śmiać się -grzech IP: *.media4.pl 30.09.05, 12:12
                          siekiera motyka śmiać się grzech, z czego śmieje się tych trzech?
                          • kaprys4 Re: siekiera motyka śmiać się -grzech 30.09.05, 12:13
                            Siekiera motyka to od picia, śmiejemy się z naszego życia
                            • kukus68 Re: siekiera motyka śmiać się -grzech 30.09.05, 12:20
                              Siekiera motyka wszędzie dymy marne jakieś te wasze rymy
                              • Gość: Andrzej L. Re: siekiera motyka śmiać się -grzech IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 12:26
                                Siekiera motyka dwie nalewki terroryści zajęli Klewki
                                • Gość: Rafis siekiera motyka lewy prawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.05, 12:48
                                  nie znosimy tu Warszawy.

• Gość: wrocławiak Re: siekiera motyka lewy prawy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 12:52
                                    Siekiera motyka dziecko z lizakiem przecież sam jesteś Warszawiakiem
                                    • Gość: lojalna jola Re: siekiera motyka lewy prawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:55
                                      Siekiera, motyka, motyw stary:
                                      Rafis w Wawie zmywa gary!
                                      • Gość: :) Re: siekiera motyka lewy prawy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 12:59
                                        Siekiera motyka same osły pewnie pojechał między posły
                                  • Gość: kwasiżur siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Rafisa IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 30.09.05, 12:57
                                    j/w
                                    • Gość: ? Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 12:58
                                      Siekiera motyka męski zwis czy to na pewno nasz Rafis?
                                      • Gość: parzygroch Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:02
                                        Siekiera, motyka, pederasta,
                                        a z Rafisa entuzjasta!
                                        • Gość: :) Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 13:04
                                          Siekiera motyka wielka padaka z Rafisa zrobią nam Warszawiaka
                                          • Gość: wrocex Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:05
                                            siekiera motyka niech go biorą
                                            razem z całą tą oborą
                                          • Gość: wrocławianie Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:07
                                            siekiera motyka NIE ODDAMY
                                            bo tu zeń maskotkę mamy!
                                      • Gość: młotek Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.09.05, 13:08
                                        siekiera motyka nowe senatory nie zrobiły nic do tej pory.
                                    • Gość: mięsospust Re: siekiera motyka coś mi zwisa podobnego do Raf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:04
                                      Siekiera motyka motyw krótki
                                      Rafisowi zwiędł malutki
                          • Gość: kibel Re: siekiera motyka chój ci w dupe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 01:20
                            Siekiera motyka ch.. ci w dupe, a w niedziele już po ślubie.
    • Gość: urzędnik UM Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:11
      siekiera, motyka, R.Dutkiewicz
      nasz prezydent to królewicz!
      • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:12
        siekiera motyka polityka jeden na drugiego patrzy spod byka
      • Gość: R.Dutkiewicz Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:13
        Siekiera Motyka Szklanka Fusów
        Nienawidzę tych lizusów!
        • Gość: inny urzędnik UM Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:14
          siekiera, motyka, niech ci będzie
          policzymy się w urzędzie
          • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:15
            siekiera motyka dziwolągi w urzędzie tylko zbijają bąki
            • Gość: jeszcze inny urz. Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:16
              Siekiera motyka my zbijamy
              Bo od prezia przykład mamy
              • Gość: xxx Siekiera, motyka balcerowicz musi odejść;] IP: *.greenlan.pl 02.05.06, 00:04
            • Gość: Prezio RD Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:19
              siekiera motyka dziwolągi
              na leniuchów ja mam drągi
              • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:20
                siekiera motyka deski dwie oni i tak nie boją się
              • Gość: leniwi urzędnicy Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:21
                Siekiera motyka tylko spróbuj
                zrobimy ci Prezioubój
                • Gość: pracowity Rafał D. Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:23
                  Siekiera, motyka, trzy pokrzywy
                  Ja sam jestem ciut leniwy
                  • Gość: wykładowca KUL Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:25
                    Siekiera motyka doktor logiki
                    Dlatego marne są twoje wyniki.
                • qqryqu Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 23:12
                  Siekeiera motyka
                  ostrze noże i nozyczki
                  halabardy i pilniczki
                  sztyki patykie guziki
                  aparat czeski gwożdzie pinezki krawaty wiąze usówam ciąże
                  a kaczka musi mieć pomarańcze pod kuprem
              • Gość: xxx Siekiera, motyka.siano IP: *.greenlan.pl 02.05.06, 00:05
      • Gość: belmondo Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:54
        COŚ MI SIEĘ WYDAJE ŻE, TEN URZĘDNIK CHCE PREMIĘ .DZIOBAK DZIOBAK LIZUS.
    • kaprys4 Siekiera motyka Wrocław the best mamy nawet Oktobe 30.09.05, 13:14
      Siekiera motyka Wrocław the best mamy nawet Oktoberfest
    • aeea siekiera motyka forum Inwestycje wprowadzili prohi 30.09.05, 13:19
      siekiera motyka forum Inwestycje wprowadzili prohibicję
    • Gość: zniesmaczeni Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:27
      I co wesoło wam kmiotki nabijać się
      z Pana Prezydenta Dutkiewicza?
      Co wyście zrobili dla tego miasta?
      Panie Prezydencie, niech Pan się
      nie przejmuje tymi zawistnikami!
      Pozdrawiamy! Zespół pok. 516.
      • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:28
        siekiera motyka co to za uje wpisali coś co się nie rymuje
        • Gość: poinformowany Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:31
          siekiera motyka Tatry Andy
          dość mam nędznej propagandy!
    • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:33
      siekiera motyka mocna kawa uwaga bo wciąga ta zabawa
      • Gość: wielu urzędników Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:34
        siekiera motyka leniuchujemy
        i posty wielbiące Prezia klepiemy
    • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:35
      siekiera motyka dawać wpisy niech drżą płonące kosztorysy
      • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:38
        Siekiera, motyka, fiku, miku
        Ja się kocham w Czarowniku!
        • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:40
          siekiera motyka bańki dwie czarownik zaczarował cię!
          • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:43
            Siekiera, motyka, kup mi wędkę
            Bo na W_C ja mam chętkę!
          • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:43
            Siekiera, motyka, krzywy chodnik
            Zaczarował mnie Czarownik
            • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:44
              Siekiera, motyka, chodnik krzywy
              Trzeba wrzucić ZDIK w pokrzywy
              • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:45
                Siekiera, motyka, ludzie w korkach
                Miejsce ZDIKU: tylko w Tworkach!
                • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:46
                  Siekiera, motyka, Wytrysk Zdroja
                  Bogdan nie chciał iść do woja
                  • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:47
                    Siekiera, motyka, szczeka jamnik
                    Co o ZDIKU powie nam NIK?
                    • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:49
                      Siekiera, motyka, Małgosia i Jaś
                      W Sejmie jest Huskowski Staś
                      • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:50
                        Siekiera, motyka, Thyssen Group
                        Bogdan je już tylko drób
                        • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:51
                          Siekiera, motyka, dwa Kaczory
                          Większość Sejmu to PiS-iory
                          • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:54
                            Siekiera, motyka, będzie jazz:
                            Trzecia liga - W K S !!!
                            • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:55
                              Siekiera, motyka, pod pręgierzem
                              Stanie w końcu Ten Co Bierze
                              • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:56
                                Siekiera, motyka, o pomoc błagam
                                Mózg się lasuje, a ja wysiadam
                                • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:56
                                  Siekiera, motyka, Staś Piechota
                                  W Sejmie czeka go robota
                                  • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:57
                                    Siekiera, motyka, Roman Giertych
                                    Polski Naród dość ma gier tych
                                    • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:57
                                      siekiera motyka nie zła bajera dałaś czadu jak cholera :)
                                      • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:59
                                        Siekiera, motyka, dwie bajery
                                        Dawać rymy, DO CHOLERY!!!!
                                        • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:00
                                          Siekiera, motyka i tapeta
                                          Parda to analfabeta
                                          • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:02
                                            Siekiera, motyka, co jest kmiotki?
                                            Dacie rymy, czyście młotki?
                                            • Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:06
                                              Siekiera motyka nas pogrąży za twymi rymami nikt nie nadąży
                                              • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:07
                                                Siekiera, motyka, nadążycie
                                                Tylko pijcie należycie
                                                • Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:09
                                                  Siekiera motyka to niedowiary twoje wpisy to jakieś czary
                                                  • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:11
                                                    Siekiera, motyka, żadne czary
                                                    Wolny czas i trzy browary :)))))
                                                  • Gość: GT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:17
                                                    Siekiera, motyka leśny mech
                                                    już ze śmiechu tracę dech!
                                    • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 13:58
                                      Siekiera, motyka, WybGazeta
                                      Kiedyś na podium, dziś do klozeta ;)
                            • Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:02
                              malutka_czarodziejka napisała:

> Siekiera, motyka, będzie jazz:
                              > Trzecia liga - W K S !!!

Siekiera motyka Orange Liga bez Śląska jest jak marmałyga!
                              • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:04
                                Siekiera, motyka, Grześ Schetyna
                                Deichmann Śląsk - a to ci cyna!
                                • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:05
                                  Siekiera, motyka, Gaudeamus
                                  Zagra nam DJ Adamus
                                  • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:07
                                    Siekiera, motyka, Dzień Chłopaka
                                    Na KAŻDEGO znajdę haka!
                                    • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:08
                                      Siekiera, motyka, blacha ciasta
                                      Carlsberg nam zaorał Piasta
                                      • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:09
                                        Siekiera, motyka, Bema Plaza
                                        Po cholerę ta zaraza????
                                        • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:13
                                          Siekiera, motyka, łby ZDIKowe
                                          Skrócą linie tramwajowe
                                          • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:17
                                            Przepraszam za przerwę, byłam siusiu.

Siekiera, motyka, a Tusk Donald
                                            Lepszy jest niż Reagan Ronald.
                                            • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:19
                                              Siekiera, motyka i plac Solny
                                              NaczRedaktor jest swawolny :)
    • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:17
      Siekiera motyka boląca bania wątek przerósł moje oczekiwania
      • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:20
        Siekiera, motyka, kapryscztery
        Stukaj rymy, do cholery!
        • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:21
          Siekiera, motyka, Oleśnica
          Tam porządna obwodnica
          • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:22
            Siekiera, motyka, Red Naczelny
            To jest jeździec bardzo dzielny!
            • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:23
              Siekiera, motyka, a to forum
              Źródłem jest mego humorum 8)
              • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:25
                Siekiera motyka o co tyle hałasu ja nie mam na pisanie aż tyle czasu
                • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:30
                  Siekiera, motyka i ksiądz Orzech
                  Cudny człowiek, o Mój Boże!
                  • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:31
                    Siekiera, motyka, Bogdan Zdrój
                    Fajny chłop jest, no i swój!
                    • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:34
                      Przepraszam za przerwę.
                      System mnie wylogował.

Siekiera, motyka, nasz Biskupin
                      Pełny jest dyniowych łupin
                      • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:35
                        Siekiera, motyka, Karłowice
                        Tam mieszkają dzikie lwice
                        • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:35
                          Siekiera, motyka i Fabryczna
                          To dzielnica wielce śliczna
                          • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:36
                            Siekiera, motyka, Popowice
                            Chłopy noszą tam spódnice
                            • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:37
                              Siekiera, motyka, Pole Psie
                              Gdzie to jest? A któż to wie
                              • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:37
                                Siekiera, motyka, Stare Miasto
                                Dają tu najlepsze ciasto
                                • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:40
                                  Siekiera, motyka, Wrocław Krzyki
                                  Tu bandytów łapią w wnyki
                                  • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:40
                                    Siekiera, motyka, Zawidawie
                                    U nich żubry puszczą w trawie
                                    • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:41
                                      Siekiera, motyka, Krzyki Borek
                                      To osiedle to potworek
                                      • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:42
                                        Siekiera, motyka, Trójkąt Bermudzki
                                        Tam najłatwiej dostać wmłócki
                                        • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:44
                                          Siekiera, motyka i Kozanów
                                          Tam mieszkają fani glanów
                                          • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:44
                                            Siekiera, motyka, drugie dno
                                            Postów jest już równe STO
                                            • Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:48

> Siekiera, motyka, drugie dno
                                              > Postów jest już równe STO

Siekiera motyka czas obiadu ale dałaś dzisiaj czadu
                                          • Gość: dziamdziak Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.06, 19:25
                                            siekiera, motyka odra płynie
                                            ciężko mieszkać na ołbinie
                                            • krycha102 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 13.04.06, 22:20
                                              Siekiera, motyka, pszczółka Maja
                                              w Wielką Sobotę święcimy jaja.
                                            • krycha102 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 13.04.06, 22:25
                                              Siekiera, motyka, dwie filiżanki
                                              czy zrobiliście już pisanki?
                            • Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:44

> Siekiera, motyka, Popowice
                              > Chłopy noszą tam spódnice

Siekiera motyka siwy dym znów nie mogę się zgodzić z tym :)
                              • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:46
                                Siekiera, motyka, Nowy Dwór
                                Tam do chłopów panien sznur
                                • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:47
                                  Siekiera motyka oraz Jacek
                                  Co w spódnicy piecze placek :P
                                  • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:47
                                    Siekiera, motyka, na Brochowie
                                    Każdy prawdę w oczy powie
                                    • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:48
                                      Siekiera, motyka, Małe Księże
                                      Tam w kieszeniach noszą węże
                                      • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:49
                                        Siekiera, motyka i Oporów
                                        Tu nikt nie szedł do wyborów
                                        • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:50
                                          Siekiera, motyka, Wrocław Dąbie
                                          Każdy tutaj gra na trąbie
                                          • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 18:04
                                            Siekiera motyka przez wrocławskie Krzyki begnie sobie Myszka Miki
                                            • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 18:17
                                              Siekiera motyka piłka nici biegnie bo gonią ją bandyci
                                              • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 18:19
                                                Siekiera motyka lud się cieczy dopadną myszkę jak nie przyspieszy
                                                • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 18:21
                                                  Siekiera motyka narkotyki zostawcie dranie Myszkę Miki!
                                  • Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:50

> Siekiera motyka oraz Jacek
                                    > Co w spódnicy piecze placek :P

Siekiera motyka Popowice wszystkie Jacki lubią placki
                                    • Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:51
                                      Siekiera motyka placki dwa Jacek spodnie zawsze ma :)
                                      • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:53
                                        Siekiera, motyka, Wrocław Wschodni
                                        Jacki chodzą tu bez spodni
                                        • Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:55
                                          Siekiera motyka spodnie Jacka Jacek ściąga je z nienacka
                                          • Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:58
                                            Siekiera motyka uszy gacka koniec czepiania się spodni Jacka!
                                            • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:59
                                              Siekiera, motyka i naklejka
                                              Jacka lubi czarodziejka! :)
                                              • Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 15:01

> Siekiera, motyka i naklejka
                                                > Jacka lubi czarodziejka! :)

siekiera motyka i sielanka to była fajna rymowanka
                                          • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:59
                                            Siekiera, motyka, wniosek krótki
                                            W spodniach Jacka jest malutki
                                            • Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 15:06
                                              Siekiera motyka okulary liczy się jakość a nie rozmiary
                                          • Gość: bb Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.lasy.gov.pl 07.10.05, 08:14
                                            Siekiera, motyka, dwa wiadra błota,
                                            w Parawanowcu mieszka hołota.

Siekiera, motyka, kupa dzieci,
                                            przez okno wyrzucają śmieci.

Siekiera, motyka, kultura ginie,
                                            studenci to same świnie.
                                            • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 07.10.05, 09:15
                                              siekiera motyka kotek bury szkoda że na studiach nie uczą kultury
                                    • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:52
                                      Siekiera, motyka, na Gądowie
                                      Robią placki co się zowie!
                                    • Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 14:52
                                      Gość portalu: Jacek napisał(a):

> malutka_czarodziejka napisała:
                                      >
                                      > > Siekiera motyka oraz Jacek
                                      > > Co w spódnicy piecze placek :P
                                      >
                                      > Siekiera motyka Popowice wszystkie Jacki lubią placki

siekiera motyka nie wyszedł mi ten rym malutka_czarodziejka wiedzie prym
                                      • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:54
                                        Siekiera, motyka, Bartoszowice
                                        Strasznie krzywe tu ulice
                                        • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:55
                                          Siekiera, motyka a w Śródmieściu
                                          Mieszka mój kochany Teściu :))))))
                                          • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:57
                                            Siekiera, motyka a Teściowa
                                            Gdzieś tam w Jelczu męża chowa
                                            • malutka_czarodziejka Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 14:57
                                              Siekiera, motyka, czas na przerwę
                                              Przyjdzie szef, no i oberwę :(
                                              • Gość: Jacek Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 15:03
                                                siekiera motyka liście z drzew tą rymowankę czyta też szef :)
    • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 15:31
      siekiera motyka mamy piątek zrobił nam się fajny wątek
    • Gość: WROCLOVE siekiera motyk troche sadzy KURDUPLE IDA DO WLADZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:49
      SIEKIERA MOTYKA TROCHE WLADZY KURDUPLE IDA DO WLADZY
      • kaprys4 Re: siekiera motyk troche sadzy KURDUPLE IDA DO W 30.09.05, 15:54
        Siekiera motyka dziwne nawyki dość już mamy nudnej polityki
    • Gość: WROCLOVE siekiera ,motyka,pozna pora, panie chron nas od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:52
      siekiera ,motyka,pozna pora, panie chron nas od KACZORA
      • aeea Re: siekiera ,motyka,pozna pora, panie chron nas 30.09.05, 17:52
        siekiera motyka myszka miki dość już mamy polityki
    • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 15:57
      Siekiera motyka chcemy bisy kto już z was przczytał wpisy
      • Gość: marysia Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.09.05, 16:05
        Siekiera, motyka wpisy czytamy
        i z zachwytu, aż siadamy.
        • rocco-siffredi siekiera motyka doreczyciel jam Marysi jest 30.09.05, 16:21
          siekiera motyka doreczyciel jam Marysi jest wielbiciel
          • Gość: wredna siekiera motyka Ziemba Tomasz hej dziewczynko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:52
            siekiera motyka Ziemba Tomasz
            hej dziewczynko pokaż co masz!
    • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 17:47
      siekiera motyka piłka balony jestem jakiś zakatarzony
      • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 17:47
        siekiera motyka talerz z bigosem co chwilę muszę pociągać nosem
        • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 17:48
          siekiera motyka trochę gili abyśmy wszyscy zdrowi byli
          • aeea Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 17:51
            siekiera motyka gdzie jest prąd niech te gile idą stąd!
            • Gość: wroclove Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 18:22
              siekiera motyka ten kierunek na sex-pole-posterunek!
              • Gość: Stara baba Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.wroclaw.mm.pl 30.09.05, 18:23
                Siekiera motyka nocne bary, kto wie, gdzie bawi się mój stary?
    • rocco-siffredi Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 18:42
      siekiera motyka lepszy watek niz ten spam-smiec od Kaczatek
    • rocco-siffredi Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyka 30.09.05, 18:44
      siekiera motyka 4 szklanki-najpiekniejsze- Wroclawianki!
      • Gość: ty Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.wroclaw.mm.pl 30.09.05, 18:54
        Siekiera motyka stare gacie, co wy tutaj wyprawiacie?
        • Gość: pola Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.wroclaw.mm.pl 30.09.05, 19:05
          Siekiera motyka niezły wątek. Dobrze, że dzisiaj jest piątek.
          • rocco-siffredi Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk 30.09.05, 20:11
            siekiera motyka kwiatek szklanka, dzis przychodzi kolezanka!!!
            • Gość: aaa Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.e-wroc.com 30.09.05, 20:16
              siekiera motyka dwa balony w piatek chodzę nawalony;)
              • Gość: Exo Re: Dawac´ Wroc?awianie jedziemy! Siekiera, motyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:37
                Siekiera, motyka prosta sprawa - w Exo dziś była zabawa!
                Siekiera motyka, z peta dym - wypij piwo - ułóż rym!
    • Gość: retusz Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:44
      Siekiera motyka - prze je ba ne - łóżko całe ożygane!
      Siekiera motyka kupy gnój - kto z Wrocławia , ten jest swój!
      • Gość: nina Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.mm.pl 01.10.05, 00:16
        Siekiera motyka kilo schabu tyle we mnie jest powabu.
        • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 07:38
          siekiera motyka damskie galoty coś mnie bierze na zaloty
          • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 07:55
            siekiera motyka piłka szklanka bardzo fajna ta rymowanka
            • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 07:56
              siekiera motyka piłka kije czarodziejki nikt nie przebije
              • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 08:00
                siekiera motyka ale draka gdzie się podział smakosz_buraka
                • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 08:01
                  siekiera motyka poszedł stąd został po nim tylko swąd :)
                  • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 08:02
                    siekiera motyka piłka szklanka smakosz przywalił dziś baranka
                    • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 08:03
                      siekiera motyka i kolacja smakoszu to była prowokacja
                      • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 08:05
                        siekiera motyka osiem krów abyś powrócił na forum znów
                        • kukus68 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 08:06
                          siekiera motyka gdy już powrócisz wpisuj tutaj gdy się nudzisz
    • Gość: pijaq Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:14
      SIEKIERA , MOTYKA BOLI GLACA - WSTAJE Z ŁÓŻKA I MAM KACA!
      • Gość: pijaq Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:17
        Siekiera motyka - który baca - mi pomoże leczyć kaca?
        • Gość: Pijaq Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:19
          Siekiera, motyka - ide spać - po południu dam Wam znać!
          • rocco-siffredi Siekiera, motyka, koc gorący jak bawiłaś się tej n 01.10.05, 10:00
            Siekiera, motyka, koc gorący jak bawiłaś się tej nocy?
            • Gość: gościu Re: Siekiera, motyka, koc gorący jak bawiłaś się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 10:58
              Siekiera, motyka i Zacisze
              Każdy gościu, kto tu pisze.
              • Gość: gościu Re: Siekiera, motyka, koc gorący jak bawiłaś się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:02
                Siekiera, motyka, weekend mamy
                więc rymowanki układamy.
                • Gość: gościu Re: Siekiera, motyka, koc gorący jak bawiłaś się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:05
                  Siekiera, motyka , dzisiaj sobota
                  nie ucieknie nam robota.
                  • Gość: gościu Re: Siekiera, motyka, koc gorący jak bawiłaś się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:10
                    Siekiera, motyka , robota nie zając
                    piszcie rymy humor mając.
                    • Gość: marco-van-basten Siekiera,motyka mamisynek,kazdy leci dzis IP: *.media4.pl 01.10.05, 11:20
                      Siekiera,motyka mamisynek,kazdy leci dzis na rynek!
                      • Gość: marco-van-basten Re: Siekiera,motyka humor mamy, gaudeamus IP: *.media4.pl 01.10.05, 11:21
                        Siekiera,motyka humor mamy, gaudeamus posłuchamy!
                        • Gość: marco-van-basten Siekiera,motyka kupię brykę, Czesi maja nową IP: *.media4.pl 01.10.05, 11:23
                          Siekiera,motyka kupię brykę, Czesi maja nową fabrykę1
                          • Gość: Kronos Re: Siekiera,motyka kupię brykę, Czesi maja nową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:28
                            Hey van Basten, to stwierdzimy , abstrakcyjne są te rymy!
    • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:48
      Siekiera, motyka, cierpliwość mamy,
      że w tych korkach wciąż czekamy.
      • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:50
        Siekiera, motyka , dwa banany
        Wrocław wiecznie rozkopany.
        • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:53
          Siekiera, motyka anioł stróż,
          gród rozkopany wszerz i wzdłuż.
          • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:00
            Siekiera, motyka, trzy zawory,
            trzęsą portkami prokuratory.
            • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:01
              Siekiera, motyka, stracha mają,
              więc urzędy opuszczają.
              • rocco-siffredi siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:08
                siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to początek
                • Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:24
                  Siekiera, motyka, duże łzy
                  czarodziejka dzisiaj śpi.
                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:27
                    Siekiera, motyka, żółte szkiełko,
                    wstawaj z łóżka czarodziejko!!!
                    • Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 12:39
                      Sziekiera motyka piłka szklanka
                      nie prześpij dziś całego ranka.
                      • Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 12:41
                        siekiera, motyka, piłka, gwóźdź
                        wstawaj, wstawaj ale już.
                        • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:44
                          Siekiera, motyka, właśnie wstałam
                          DŁUUUUUGO wczoraj balowałam!
                          • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:45
                            Siekiera, motyka, blade lica
                            Czas skorzystać więc z prysznica
                            • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:45
                              Siekiera, motyka, gołe panny
                              Może lepiej jednak z wanny?
                              • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:47
                                Siekiera, motyka, boli głowa
                                To choroba zawodowa
                                • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:47
                                  Siekiera, motyka, dziś mam kaca
                                  Niewydajna więc ma praca
                                  • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:49
                                    Siekiera, motyka, moje Panie
                                    Najpiękniejsi - Wrocławianie!
                                    • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:50
                                      Siekiera, motyka, dziś na Rynku
                                      Będzie mnóstwo cud-wyszynku
                                      • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:51
                                        Siekiera, motyka, a studenci
                                        Będą megawniebowzięci
                                        • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:51
                                          Siekiera, motyka, a redakcja?
                                          Czy podoba się ta akcja?
                                          • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:52
                                            Siekiera, motyka, Lech Kaczyński
                                            Uśmiech nieco ma dziewczyński
                                            • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:52
                                              Siekiera, motyka, Donald Tusk
                                              Bardzo ma pojemny mózg
                                              • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:54
                                                Siekiera, motyka, Giertych Roman
                                                Nie dla niego jestem woman
                                                • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:54
                                                  Siekiera, motyka, ja mam męża
                                                  Co przed lustrem się napręża
                          • Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 12:54
                            Siekiera motyka piłka szklanka
                            właśnie wstała koleżanka.
                            • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:55
                              Siekiera, motyka, a Marysia
                              To jest fajna żartownisia
                              • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:56
                                Siekiera, motyka, późno wstałam
                                Ale przez sen rymowałam
                                • Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 12:59
                                  Siekiera motyka rymowanki
                                  fajne tu są pogadanki.
                                • Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 13:04
                                  Siekiera motyka piłka szklanka
                                  weekend mamy to zabawiamy.

Siekiera motyka piłka gwóżdź
                                  do zabawy chodźcie już.
                                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:05
                                    Siekiera, motyka, dwa Giertychy
                                    też nie ideały Krychy.
                              • Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 12:57
                                Siekiera motyka piłka gwóżdź
                                to wiadome dawno już.
                            • Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 12:55
                              siekiera motyka piłka gwóźdź
                              przy niej koniec nudy już! =)
                              • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 12:57
                                Siekiera, motyka, setki dwie
                                Narymowaliśmy sie!
                                • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:00
                                  Siekiera, motyka, wciąż mam kaca
                                  Picie wódki - nie popłaca!
                                  • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:02
                                    Siekiera, motyka, TIR na ścianie
                                    To niezwykłe, moje Panie!
                                    • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:03
                                      Siekiera, motyka, taborety
                                      Czas przeczytać coś z Gazety.
                                      • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:04
                                        Siekiera, motyka, rektor nowy
                                        Co ma beret zawodowy
                                        • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:05
                                          Siekiera, motyka, prof. Pacholski
                                          To najlepszy rektor polski!
                                          • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:07
                                            Siekiera, motyka, znów remonty
                                            Który to już? Czwarty? Piąty?
                                            • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:07
                                              Siekiera, motyka, oskarżony
                                              Tomasz Zet, co nie ma żony
                                              • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:08
                                                Siekiera, motyka, kwiatki, trawa
                                                Bowiem żonka to podstawa!
                                            • Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:09
                                              Siekiera, motyka, remont wieczny
                                              dla Wrocławia jest konieczny?
                                              • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:10
                                                Siekiera, motyka, garnek zupy
                                                Te remonty są do dupy!
                                                • Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:12
                                                  Siekiera, motyka, szybki zając
                                                  na remonty kasę dają!!!
                                                  • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:14
                                                    Siekiera, motyka, a ta kasa
                                                    Pewnie gdzieś pod stołem hasa
                                        • Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 13:08
                                          Siekiera motyka czary mary
                                          kaca dłużej już nie mamy.
                                          • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:08
                                            Siekiera, motyka, k...a mać!
                                            Ile kac mój może trwać????!?!?!
                                            • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:09
                                              Siekiera, motyka, dzik jest dziki
                                              Zjada żaby i króliki
                                              • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:11
                                                Siekiera, motyka, rzeka Odra
                                                Już w ogóle nie jest modra
                                                • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:11
                                                  Siekiera, motyka, Empik nowy
                                                  Sklep to całkiem odjazdowy
                                                  • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:12
                                                    Siekiera, motyka, mam ból w duszy
                                                    Bo mnie kac okrutny suszy
                                          • Gość: marysia Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 13:12
                                            Siekiera motyka piłka gwóźdź
                                            żegnam niestety wszystkich już.
                                            • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:13
                                              Siekiera, motyka, a Marysia
                                              Idzie do swojego misia?
                                              • Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:15
                                                Siekiera, motyka i dwie czapki
                                                Miś już oblizuje łapki.
                                                • Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:17
                                                  Siekiera, motyka hasa kasa
                                                  od chudego do grubasa.
                                                  • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:18
                                                    Siekiera, motyka, klocki Lego
                                                    Od dużego do małego
                                                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:18
                                                    Siekiera, motyka to i owo
                                                    będę trzymać cię za słowo.
                                                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:20
                                                    Siekiera, motyka, zazdrość trzyma
                                                    kiedy przy mnie chłopa ni ma.
                                                • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:17
                                                  Siekiera, motyka, idzie wiosna
                                                  Nasza Krycha jest zazdrosna?
                                              • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:15
                                                Siekiera, motyka, kończę rymy
                                                Jutro znowu się widzimy!
                                                • malutka_czarodziejka Re: siekiera motyka fajny wątek choc weekendu to 01.10.05, 13:19
                                                  Siekiera, motyka, raz i dwa
                                                  Mówię wszystkim papapa!
                                                  • Gość: marco-van-basten siekiera motyka właśnie wstałem IP: *.media4.pl 01.10.05, 14:51
                                                    siekiera motyka właśnie wstałem, wasze wpisy przeczytałem
                                                  • Gość: marco-van-basten siekiera motyka dręczy ciało kac na świecie IP: *.media4.pl 01.10.05, 14:52
                                                    siekiera motyka dręczy ciało kac na świecie jakich mało
                                                  • Gość: marco-van-basten siekiera motyka stara sprawa IP: *.media4.pl 01.10.05, 14:55
                                                    siekiera motyka stara sprawa, remont w mieście to podstawa
                                                  • Gość: marco-van-basten siekiera motyka dręczy ciało kac na świecie IP: *.media4.pl 01.10.05, 14:56
                                                    siekiera motyka zaniedbania, są powodem narzekania
                                                  • Gość: marysia Re: siekiera motyka dręczy ciało kac na ?wiecie IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 15:36
                                                    Siekiera motyka piłka glaca
                                                    kacem głowy nie zawracaj.
                                                  • Gość: marysia Re: siekiera motyka dręczy ciało kac na ?wiecie IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 15:40
                                                    Siekiera motyka piłka glaca
                                                    kaca zlikwiduje praca.
                                                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka dręczy ciało kac na ?wiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 15:44
                                                    Siekiera, motyka Polibuda
                                                    Tam dojedziesz, gdy się uda.
                                                  • Gość: marysia Re: siekiera motyka dręczy ciało kac na ?wiecie IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 15:46
                                                    Siekiera motyka Polibuda
                                                    to napewno się nie uda.
                                                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka dręczy ciało kac na ?wiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 15:48
                                                    Siekiera, motyka Uniwerek
                                                    Zamiast tam - lepiej na skwerek.
                                                  • Gość: marysia Re: siekiera motyka dręczy ciało kac na ?wiecie IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 15:44
                                                    Siekiera motyka dwa paproch
                                                    może zażyj jakie? prochy.
                                                  • Gość: marysia Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 16:13
                                                    Siekiera motyka dwa guziki
                                                    pożartujmy z polityki.
                                                  • Gość: marysia Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 16:14
                                                    Siekiera motyka bajki bają
                                                    Kaczki karty nam rozdają
                                                  • Gość: marysia Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 16:17

Siekiera motyka lisia kita
                                                    premier jest lecz nie Rokita
                                                  • Gość: marysia Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 16:18
                                                    Siekiera motyka czarne chmury
                                                    PO chowa się do dziury.
                                                  • Gość: marysia Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 16:21

Siekiera motyka krótkie włoski
                                                    co w zanadrzu ma Kalinowski.
                                                  • Gość: Wuj Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.wroclaw.mm.pl 01.10.05, 16:22
                                                    Siekiera motyka durny wątek
                                                    trzeba zrobić z nim porządek
                                                  • Gość: Marta Re: siekiera motyka dwa guziki IP: 84.40.254.* 01.10.05, 16:32
                                                    Siekiera, motyka - FAJNY WĄTEk
                                                    Kto chce robić z nim porządek?
                                                  • Gość: Marta Re: siekiera motyka dwa guziki IP: 84.40.254.* 01.10.05, 16:33
                                                    Siekiera, motyka i podpałek
                                                    Gdzie jest teraz mój Rafałek? :)
                                                  • Gość: Marta Re: siekiera motyka dwa guziki IP: 84.40.254.* 01.10.05, 16:35
                                                    Siekiera, motyka, kawę robię
                                                    zapraszam wszystkich...hmmm mogę? :)
                                                  • Gość: Marta Re: siekiera motyka dwa guziki IP: 84.40.254.* 01.10.05, 16:35
                                                    Siekiera, motyka, dwa sandały
                                                    gdzie się forumowicze podziały?
                                                  • Gość: Marta Re: siekiera motyka dwa guziki IP: 84.40.254.* 01.10.05, 16:36
                                                    Siekiera, motyka - pewnie śpią
                                                    Wszak to kaca leczyć chcą :D
                                                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:16
                                                    Siekiera, motyka, głupia sprawa
                                                    dzisiaj sen, a nie zabawa?
                                                  • Gość: marco-van-basten siekiera motyka Marta, Krysia myślę IP: *.media4.pl 01.10.05, 17:44
                                                    siekiera motyka Marta, Krysia myślę o was często dzisiaj
                                                  • Gość: marco-van-basten siekiera motyka Marta, Krysia gdzie IP: *.media4.pl 01.10.05, 17:45
                                                    siekiera motyka Marta, Krysia gdzie podziała się Marysia?
                                                  • Gość: marco-van-basten siekiera motyka mam 3 szklanki IP: *.media4.pl 01.10.05, 17:45
                                                    siekiera motyka mam 3 szklanki , najpiękniejsze Wrocławianki
                                                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:48
                                                    Siekiera, motyka, klan Kaczora
                                                    czy z korypcją się upora?
                                                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:49
                                                    Siekiera, motyka Ziobro minister
                                                    u Temidy zrobi czystkę!
                                                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:19
                                                    Siekiera, motyka, spodnie moro,
                                                    urzędasy już nie biorą?

• Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:22
                                                    Siekiera, motyka, korzeń, nać,
                                                    nie wiadomo komu dać!
                                                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:24
                                                    Siekiera, motyka, dziwny kraj
                                                    już nie słychać daj, daj, daj.
                                                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:27
                                                    Siekiera, motyka, nie chrzań chłopie,
                                                    łapówkarze na urlopie.
                                                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:29
                                                    Siekiera, motyka, już wracają,
                                                    a apetyt większy mają.
                                                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka dwa guziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:34
                                                    Siekiera, motyka, bądźmy szczerzy
                                                    w taką zmianę nikt nie wierzy.
    • wroclawzwyboru Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 01.10.05, 18:46
      Siekiera, motyka, głupia sprawa
      czuję pociąg do Wrocławia
      ===============
      htp://wroclawzwyboru.blox.pl
      • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 19:49
        Sekiera, motyka, pilka nozna
        W naszym skateparku szlec nie mozna
      • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 19:50
        Siekiera, motyka, ale cisza
        Z watku zrobi sie straszliwa nisza
      • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 19:52
        Siekiera, motyka, gdzie jestescie?
        Rozeszliscie sie po miescie?
    • Gość: blizniak Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.10.05, 19:09
      siekiera, motyka..., siekiera, motyka... Czy ja już to mówiłem?
      • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 19:55
        Siekiera, motyka, Muchobor Mały
        Reszta Wroclawian wybałusza gały :P
        • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 19:56
          Siekiera, motyka, jest sobota
          Wieczorem w pubach czeka nas robota.
          • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 20:03
            Siekiera, motyka, koper, mięta
            wybieramy prezydenta.
            • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 20:04
              Siekiera, motyka, świeca ćmi
              Kogo wybrać pomóżcie mi.
              • Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 20:48
                Siekiera, motyka, zimna woda
                Korwin wygra, bedzie zgoda.
                • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 20:49
                  Siekiera, motyka, bieda w kraju
                  Kaczor z Tuskiem nie zrobia z niej raju.
                  • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:18
                    Siekiera, motyka, margaryna
                    chcę głosować na Korwina.
                    • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:20
                      Siekiera, motyka i dwie dwóje,
                      ale Korwin nie kandyduje.
                      • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 22:49
                        Siekiera, motyka, Korwin madry
                        Kandyduja same glaby!
                        • Gość: heeh Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:53
                          Siekiera, motyka martwe uje, kto nie liże ten kibluje!
                        • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:56
                          Siekiera, motyka, kromka chleba,
                          ale któregoś wybrać trzeba.
                          • Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 22:58
                            siekiera, motyka, kromka chleba
                            Nawet ją ci zabiora jak sie dorwa do chlewa...
                            • Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 23:00
                              Siekiera, motyka, kandydaci
                              Kto głosuje, ten wnet straci
                          • Gość: heeh Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:59
                            Siekiera, motyka Krycha ty uju!!!
                          • Gość: sim Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 23:47
                            siekiera, motyka bezchmurne niebo
                            może Marka Borowskiego?
                            • Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.10.05, 23:51
                              Siekiera, motyka, okulista
                              Nie potrzebny nam prezydent komunista.
                              • Gość: sim Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 23:57
                                Siekiera ,motyka ,zimne prądy
                                komunista ...acz rozsądny
                                • Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 00:00
                                  Siekiera, motyka, komuch mądry
                                  Kwachu też mał być rozsądny
                                  • Gość: sim Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 00:02
                                    Siekiera, motyka ,marchew,pory
                                    Masz apetyt na kaczory?
                                    • Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 00:06
                                      Siekiera, motyka, kaczy kuper
                                      Mieszkam w Chicago i mam to w dupie...
                                      • Gość: tt Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 00:07
                                        Siekiera, motyka, same szuje
                                        Kraj nad Wisłą się marnuje.
                                        • Gość: ulur Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 02:34
                                          Siekiera, motyka, wódka, boczek
                                          Libię spijać z cipki soczek

Siekiera, motyka, dwa pedały
                                          Pić nie mogą, choć by chciały

Siekiera, motyka, wniosek prosty
                                          Spijaj nektar i bądź ostry

Siekiera, motyka, sex oralny
                                          Nie bądź w łóżku zbyt banalny

Siekiera, motyka, kamasurta
                                          Kup "dżileta" zgol swe futra

Siekiera, motyka, w łóżku szał
                                          Oby ci znów długo stał

Siekiera, motyka, chęć i viagra
                                          Włącz kamere niech sie nagra

Siekiera, motyka, porno film
                                          Pokrzycz troche, nie badź mim

Siekiera, motyka, trud i znój
                                          Ale Oskar będzie Twój!
                                          • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 02:49
                                            Siekiera, motyka, nocna zmiana
                                            ja zostaje tu do rana
                                            • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:17
                                              Siekiera, motyka, budze mame
                                              Wszystkie posty przeczytane
                                              • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:18
                                                Siekiera, motyka,ciężka sprawa
                                                Nie wysiedze sam do rana...
    • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:49
      Siekiera, motyka, 300 postów
      Niezła to tendencja wzrostu :)
      • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:50
        Siekiera, motyka, prawie padam
        Ale wytrwam tu do rana
        • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:52
          Siekiera, motyka, piwko w dłoni
          Juz 3 stówy, kto przegoni???
          • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:53
            Siekiera, motyka, piwko szumi
            Tak rymować czy ktos umi?
            • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 03:55
              Siekiera, motyka, piwka nie ma
              Mariah Carey wciaż mi spiewa...
              • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 04:00
                Siekiera, motyka, koniec party
                Rym zmęczenia nie jest warty.
                • Gość: TT Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 04:02
                  Siekiera, motyka, kończe chlać
                  Gasze kompa, ide spać!
                  • Gość: Marta Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: 84.40.254.* 02.10.05, 08:51
                    Siekiera, motyka dzień doberek
                    Może by tak na rowerek?
                    • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 09:01
                      Siekiera, motyka, dobry dzień,
                      wstawaj szybko, nie bądź leń.
                      • Gość: Marta Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: 84.40.254.* 02.10.05, 09:13
                        Siekiera motyka, no to wstałam
                        Z rana dobry humor miałam
                        • Gość: Marta Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: 84.40.254.* 02.10.05, 09:52
                          Siekiera, motyka ruszcie tyłki
                          Wpiszcie swoje fajne rymki :)
                          • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 11:40
                            Siekiera, motyka Wroclaw City
                            dla mężczyzny i kobity.
                            • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 11:44
                              Siekiera, motyka, stado jeży
                              Wrocław także dla młodzieży.
                              • Gość: Marta Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: 84.40.254.* 02.10.05, 12:20
                                siekiera, motyka, ród maluszków
                                Wrocław także dla staruszków :D
                                • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:25
                                  Siekiera, motyka, ptaszek leci
                                  Wrocław fajny jest dla dzieci.
                                  • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:27
                                    Siekiera, motyka, grupa fanów
                                    Wrocław jest dla pań i panów.
          • papijon1 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 02.10.05, 18:12
            siekiera, motyka szukam natchnienia
            niech zaradzi pani Gienia

siekiera, motyka zaradziła
            rzekła:"znajdź wodza Mirmiła"

siekiera, motyka Mirmił w lesie
            jak wieść gminną sołtys niesie

siekiera, motyka Mirmił każe:
            "idź do sklepu kup se draże"

siekiera, motyka draże kupiłam
            zżarłam i się nawróciłam

siekiera, motyka kończę grę wyborną
            czas wszak iść na mszę wieczorną

morał:
            "a to feler"
            westchnął seler.
    • Gość: Ginger Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.05, 12:24
      Siekiera, motyka,piszczy w trawie, że zazdroszczą nam w Warszawie
      • Gość: Marta Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: 84.40.254.* 02.10.05, 12:32
        Siekiera, motyka, nutka doznań
        Nam zazdrości także Poznań :P
        • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:37
          Siekiera, motyka, git śniadanie
          najfajniejsi wrocławianie.
          • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:43
            Siekiera, motyka, drzewa, krzaki
            najmądrzejsze u nas żaki.
            • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:07
              Siekiera, motyka
              sranie po ścianie
              • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:23
                to nie ja - to Krycha - Kicha
                • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:06
                  Krycha kicha, blada dupa, marzy mi sie wielka kupa!
                  • Gość: Zenek Wypierd Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.05, 01:03
                    Siekiera motyka bimbru szklanka, nie jestem pierwszy
                    ale dociągnijmy do tysiąca wierszy...
          • Gość: sim Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:45
            Siekiera ,motyka mieszek centów
            lecz nie jest dobry dla pacjentów
            Siekiera ,motyka, bo jak wiecie
            taki układ w NFZ-cie.
            • Gość: Krycha Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:59
              Siekiera, motyka, dobrze wiemy,
              od dziś już nie chorujemy.
              A gdy ktoś już zachoruje
              do stolicy niechaj pruje.
              • rocco-siffredi siekiera motyka do stolicy zablokować część ulicy 02.10.05, 13:27
                siekiera motyka do stolicy zablokować część ulicy
                • Gość: Krycha Re: siekiera motyka do stolicy zablokować część u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:54
                  Siekiera, motyka, blokuj sam
                  ja stolicę w du... mam.
                  • Gość: Krycha Re: siekiera motyka do stolicy zablokować część u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:34
                    A odwrotnie, nas stolica
                    nie ma w de..., no bo iglica.
                    • rocco-siffredi siekiera motyka, trochę kultury, oni mają iglicę 02.10.05, 16:01
                      siekiera motyka,grube mury, oni mają iglicę na pałacu kultury/

(w związku z tym nie można miech ich w owej d...e)
                      • Gość: Krycha Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 16:06
                        Siekiera, motyka, dzida fest
                        nasza iglica ostrzejsza jest.
                        • Gość: TT Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 17:14
                          Siekiera, motyka, pusto w garnku
                          ciezko pisac o poranku

Siekiera, motyka, puste kanie
                          Ide zrobic se sniadane.

Siekiera, motyka, resztki ciasta
                          Pozdrawiam z Wietrznego Miasta
                          • Gość: musia Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.wroclaw.mm.pl 02.10.05, 18:07
                            Siekiera motyka proszę pana taka jestem zakochana.
                            • Gość: marco-van-basten Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.media4.pl 02.10.05, 18:38
                              siekiera motyka , rumień lica i nam opis daj szczęśliwca!
                              • Gość: marco-van-basten Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.media4.pl 02.10.05, 19:16
                                siekiera motyka sół nożyce
                                nie gadam o polityce
                                siekiera motyka brunatna mafia kłamstwa kurdupli-szlag mnie trafia.
                                • Gość: TT Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 19:19
                                  Siekiera, motyka, gdzie jestescie?
                                  Niedziele spedzacie w miescie?

• Gość: Krycha Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:32
                                    Siekiera, motyka, byłam na mszy
                                    a wpisów jest już 333.
                                    • Gość: TT Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 19:34
                                      Siekiera, motyka, katolicy
                                      A ja modle sie w piwnicy.
                                      • Gość: Marta Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: 84.40.254.* 02.10.05, 19:40
                                        Siekiera, motyka witaminki
                                        byłam sobie u rodzinki
                                        • Gość: sim Re: siekiera motyka, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 22:56
                                          Siekiera motyka dwa banany
                                          może 500 nazbieramy......
                                          • Gość: Marta Re: siekiera motyka, IP: 84.40.254.* 02.10.05, 23:22
                                            Siekiera motyka to do dzieła
                                            Niech nam 500 się nazbiera :o)
                                        • Gość: .. Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 23:34
                                          > Siekiera, motyka witaminki
                                          > byłam sobie u rodzinki

W Jaworze???
                                          • Gość: marco-van-basten Re: siekiera motyka, trochę kultury, oni mają igl IP: *.media4.pl 02.10.05, 23:38
                                            Siekiera motyka, cyku-cyku, widział ktoś film o rydzyku?
                                            • Gość: TT Siekiera, motyka... IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.10.05, 01:17
                                              Siekiera, motyka, polski klecha
                                              nie wypelniaj mu kasa miecha
                                              • Gość: TT Re: Siekiera, motyka... IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.10.05, 01:19
                                                Siekiera, motyka, orzel biały
                                                Niecierpliwi sie moj mały...
                                                • Gość: TT Siekiera, motyka... IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.10.05, 01:22
                                                  Siekiera, motyka, stare gacie
                                                  Dzis zabawie sie na czacie
    • Gość: marco-van-basten Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.media4.pl 03.10.05, 09:33
      siekiera motyka, fuuu.., przedziałek , juz sie zaczął poniedziałek!
      • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 03.10.05, 09:40
        Siekiera motyka chciałem zapytać jak ja mam to wszystko dzisiaj przeczytać
        • kaprys4 Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka 03.10.05, 09:41
          Siekiera motyka boli mnie bania ilość wpisów przerosła oczekiwania
          • Gość: Zenon Wypierd Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.05, 09:52
            Siekiera motyka kaprys czwarty
            toż ten wątek Guinessa warty !
            • Gość: Zenon Wypird Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.05, 09:54
              Siekiera motyka a na niebie chmury
              trzeba to co chwilę do góry !!!
    • Gość: Ginger Re: Dawać Wrocławianie jedziemy! Siekiera, motyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 09:54
      Siekiera, motyka, piłka, kość
      poniedziałków mam już dość!
      • rocco-siffredi siekiera motyka , kij wiertarka z koszarowej 03.10.05, 11:55
        siekiera motyka , kij wiertarka z koszarowej sekretarka.

siekiera motyka ,tak się złoży że się zjawi tam bicz boży(na sekretarki0

;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka