26.07.26, 12:52
Znowu daje dupy!!! Buahaha, no nie moge sie opanowac. Ze tez temu pajacowi jeszcze ktos
pozwala grac. Juz nawet z 5 metrow nie trafil w bramke.
Teraz juz tylko grzeje uawe.
Od swietej Lewej zimne poranki?
Cowynato?
Gasnice prosze podac, subito.
Obserwuj wątek
    • shachar Re: Drewno 26.07.26, 14:58
      W tym tygodniu znalazlam kucharza liniowego z przyczepiona do czola kamera, ktory wydaje talerze w restauracji. Ciekawe, ile osob potrafi zonglowac w glowie, nogach i rekach 8 posilkow o roznym stopniu przygotowania. Nastepnie pan starajacy sie porozumiec po angielsku z podchmielonym narodem w Rosji. W komentarzach pod tym profilem wielu zachwyconyh, jacy ci Rosjanie mili i pomocni smile
      A dla Ciebie Imus takie cos: Joe Hudson, zwlaszcza ten wpis . A na deser ten!
      A ze jest chwila czasu w niedziele, proponuje worek na glowe i cos z radia do tanca, wiadro i szczote w reke i do dziela, wystarczy tego pierdzenia w fotel i narzekania kto komu czego nie strzelil tongue_out
      Fioletowy kapec babci!
      • a_iii_ty Re: Drewno 26.07.26, 15:05
        Nie piskaj, pilnuje 3 k9 dla corki.
        • shachar Re: Drewno 26.07.26, 15:20
          Alle grzeczne! 3 psy powiadasz? W tym tygodniu takze przydarzyla mi sie rzecz troche wstydliwa, bo swiadczy o moim naruszonym balansie. Otoz obserwuje pare subredditow, miedzy innymi taki z bezpanskimi psami w schronisku, ktore sa na kill list. Moze to dlatego, ze wzielam tego malego rok temu, wlasnie zobaczywszy jedno z takich ogloszen. No i jak sie wystarczajaco dlugo wpatrujesz, to zadne zaklecia nie pomoga, w koncu pokaza ci psa, ktory cie rozpierdoli wewnetrznie, ze zaraz zdechnie bez twojej pomocy, a ty masz juz 2 i wiecej nie da rady w miescie. Tak sie zryczalam w pracy w srodku dnia, ze nie wiem. Ostatnim rzutem rozumu nie zaoferowalam sie ze wezme, bo na 1000% nie mam i czasu i pieniedzy i sily, ale oczywiscie zaoferowalam forse ktorej nie mam. Mam nadzieje, ze ten psiak ma sie dobrze. Bardzo podobny do mojego wiekszego.
          Kamienie bardzo ladne! Wzielabym ten ze sloncem i kwiatkami ponizej i ten z autobusem. Ostatnio widzialam na necie takie male okragle pily do rzezbienia wzorow na kamieniach. Teraz kazdy moze zostac czlowiekiem jaskiniowym i zdobic kamyki ku potomnosci. A te farby sa trwale? nie splyna z deszczem?
          • shachar Re: Drewno 26.07.26, 15:27
            AA, jeszcze jest jeden z okladka Pink Floyd!
    • a_iii_ty Re: Drewno 26.07.26, 15:06
      A to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka