kody do gta 4 znajdziesz tutaj gamekeytips.com/
Pobierz poradnik do gta 4 xbox 360 pliki.pw/p/poradnik_do_gta_4_xbox_360.zip
jo mom xbox 360 i wpisuja kody i wszstko normalnie
jesteście idiotami ja gram w gta 4 na xbox360 i wszystko mi działa a jak macie downa to nic dziwnego
Buhah - ale w przeciwienstwie do sony szybko je naprawia , nie zwalajac na kurz , promieniowanie z odleglych galaktyk etc. Orange box jest slaby graficznie . Porownaj jak chodzi na i ps3 .
gwoli scislosci nikt w Polsce nie dostal limitowanego xboxa z motywem z gta iv, bowiem cala promocja byla kierowana do zachodnich serwisow :) tak, tak, zachodnich. widocznie zadne polskie serwisy sie nie licza :)
Witam! Potrzebuję save do gta 4 pod xbox'a 360. Jak ktoś wie zkąd można je ściągnąść,to z góry dziękuję.
ja tez nie place
siema, moj gamertag to Skorup1988 jak cos dodajcie mnie do znajomych. ja chetnie zagram online w pes 09 gta 4 oraz nba 2k9. albo zapraszam osobiscie do mnie na turniej w pes 09.
nie no :) pykam pykam i to dosc czesto :) w sumie gry na pcta sa podobne do siebie..czasem poprawia jakis silnik w grafice i masz ladny bajer na ekranie,ktorey zjada dosc sporo czasu..w sumie moge nie grac ale dorwalem xboxa360 i gitarke do kompletu aby mozna bylo grac w "guitar hero" :))) i to
Chlopaki, nasza cora ma 2.5 roku.Chodzi spac zawsze o 20.00.Kalik po przyjsciu do domu z pracy od razu jest przez core atakowany, wiec zajmuje sie nia dopuki mala nie pojdzie spac.No i w ciagu dnia jest w domu dwa razy na przerwie 30 min kazda (tez cora do niego przyklejona).No i weekendy z
konsoli Xbox360, chodzi o parametry monitora: typ ekranu, typy gniazd dostępnych lub brakujących itd;. A może lepiej zamienić na LCD TV, lub jakiś tańszy odpowiednik np: na Acer 19" LCD AL1916WAs
Witam! Sprzedam gta iv. Link do aukcji: allegro.pl/show_item.php?item=2592289282
Witam Jestem posiadaczem nowej konsoli którą dziś rano odebrałem ze sklepu Gamestation w Anglii. Dokupiłem sobie kabel HDMI oraz NFS: Shifta gdyż nie miałem okazji w niego zagrać a wszystkie gry oraz stary Xbox 360 są w rodzimym kraju. Pierwsze co przykuło uwagę to nowy kompletnie inny
w > Anglii. Dokupiłem sobie kabel HDMI oraz NFS: Shifta gdyż nie miałem okazji w ni > ego zagrać > a wszystkie gry oraz stary Xbox 360 są w rodzimym kraju. Pierwsze co przykuło u > wagę to > nowy kompletnie inny design. Wszystko pięknie zapakowane itd. Ale przechodząc d
360 w ciągu 2,5 roku zagrałem w 75 gier pudełkowych a nie mówie jeszcze o arcade z xbox live :) PS3 byłby wiecznie zakurzony gdyby nie blu ray i moja kolekcja filmów full hd. Tylko niestety jak chcesz się cieszyć z filmów full hd to musisz mieć tv przynajmniej 42 '' i zajebiste kino domowe wtedy
-budget" kierowane do najmniej wymagających odbiorców. Ale dobra, niech nie bedzie tego nieszczęsnego DVI. Kablem VGA-HD (czy jak on sie tam nazywa) podłączasz Xboxa 360 do monitora przez wejście VGA i jakość obrazu jest w pełni zadowalająca (przynajmniej dla amnie). "bo byłem święcie przekonany, że wydając 1,5