Dodaj do ulubionych

XBOX360,CZY PLAY3,etaty,giercujecie czasem jeszcze

24.08.07, 21:14
mam dziecko i żonkę,ale nic mnie tak nie relaksuje jak kilerka w fps.ciche
zakradanie z tasaczkiem w ręku,albo daleki strzał ze snajperki.żonka
oczywiście tego nie kuma(woli harlekina)ale respektuje.PYTANIE dotyczy
tego,czy ktoś ma jakąs z tych konsol i co sądzicie o kupnie.komp do gier się
zjarał podczas grania w splinter cell haos teory,wiatrak zasilacza staną i
poszło łańcuchowo.do neta mam kompa,więc myśle że konsola to tańsze i dobre
rozwiązanie.
Obserwuj wątek
    • drakkain Re: XBOX360,CZY PLAY3,etaty,giercujecie czasem je 25.08.07, 18:28
      no ja jak tylko mam czas to sobie czasem w cos pogram,tyle ze gry maja teraz takie wymagania ze moj 2 letni komp sobie powoli przestaje radzic.a jesli chodzi o konsole to chyba wolalbym playa.nie wiem jak teraz ale kiedys bylo na niego wiecej gier.
      • sunnychris Re: XBOX360,CZY PLAY3,etaty,giercujecie czasem je 25.08.07, 19:06
        kiedys sie troche gralo wink po sieci w conter strike itp. teraz juz
        nie. PSX chyba nadal kroluje na naszym rynku ( dostepnosc gier )
        • degustata Re: XBOX360,CZY PLAY3,etaty,giercujecie czasem je 18.09.07, 01:16
          Ja ere konsol skonczylem tez na PSX, ale zamiwerzam sobie odkurzyc cos. Mysle o
          XBOX360. Zmienilem prace, wiecej czasu mam teraz i mysle zeby lyknac. Na stronie
          empiku jest XBOX360 za 1099 PLN, mysle, ze to dobra opcja?
          • lambert77 Re: XBOX360,CZY PLAY3,etaty,giercujecie czasem je 18.09.07, 07:55
            ehh gdyby jeszcze gry były na to tańsze... obawiam się że obecnie
            nowa konsola mogłaby zarżnąć mój portfel
            • devilia Re: XBOX360,CZY PLAY3,etaty,giercujecie czasem je 20.09.07, 21:25
              tanie może nie są, ale z pewnością można bardziej wypasione gry na nich trafić.
              w końcu po to są konsole smile oferta empiku jak najbardziej w porzo. mnie też się
              podoba, chociaz pewnie poczekam aż trochę jeszcze cena spadnie wink w empiku na
              szczęście szybko sie ceny zmieniają smile
              • oronar Re: XBOX360,CZY PLAY3,etaty,giercujecie czasem je 21.09.07, 19:16
                oj zmieniają się faktycznie szybko. ale lepiej teraz skoczyć do tego empiku niż
                na gwiazdkę chyba smile wtedy mogą jeszcze podskoczyć w związku z popytem wink
    • adellante1 Re: XBOX360,CZY PLAY3,etaty,giercujecie czasem je 27.08.07, 13:32
      ja też to uwielbiam . Ostatnio z wielkim smutkiem zobaczyłem napis THE END w
      Medal Of Honor.
      Teraz z twojego tytułu to juz mi tylko to zostało : "3,etaty"
    • lambert77 Re: XBOX360,CZY PLAY3,etaty,giercujecie czasem je 27.08.07, 13:53
      zazdroszczę tym. którzy znajdują czas big_grin... ja ostatnio odnoszę
      wrażenie że na domowe zajęcia brakuje mi dodatkowych godzin.
      Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem sad .... ale nie wybrałbym ani
      XBOX360 ani PS3. Powody?? Moje dziecko jeszcze nie gra smilepo drugie
      gry drogie jak cholera. Na PieCa są jednak tańsze no i mój staruszek
      czasami jeszcze cóś by uciągnął big_grin... Niestety nie ma czasu na
      pierdoły sad
    • shelmahh xbox360 27.08.07, 14:58
      nie no smile pykam pykam i to dosc czesto smile w sumie gry na pcta sa podobne do
      siebie..czasem poprawia jakis silnik w grafice i masz ladny bajer na
      ekranie,ktorey zjada dosc sporo czasu..w sumie moge nie grac ale dorwalem
      xboxa360 i gitarke do kompletu aby mozna bylo grac w "guitar hero" smile)) i to byl
      strzal w 10!!!!!! dobra zabawa dla starych koni a i Zonke mozna wciagnac do zabawy

polega to na tym,ze gitara na gryfie ma 5 przyciskow w roznych kolorach i taki
      wihajster co ma emulowac struny,w ktory uderzamy palcami..na ekranie trwa
      koncert,w ktorym Ty jestes gitarzysta lub basista (opcja do wyboru)..w dol
      ekranu przesuwa sie taka "listwa" na ktorej sa co jakis czas umieszczone kolory,
      ktore odpowiadaja kolorom na gitarce..trzeba wciskac te kolory zgodnie z tym co
      pokazuje sie na ekranie jednoczesnie "szarpiac" struny wihajstrem smile gdy
      wcelujesz w kolor/dzwiek slychac gitare w piosence,ktora wlasnie sobie
      wgrales..lista piosenek zawiera z 15 utworow w tym moj ulubiony nirvany "heart
      shaped box"..swietna zabawa dla dwojga smile dzieciaki nie lapia wcale co starzy
      robia a my na zmiane z Zonka gramy jakies szlagiery na konsoli wink dodam,ze jesli
      nie trafia sie we wlasciwe kolory slychac buczenie publiki i gwizdy i czasme
      zdarza sie,ze koncert zostaje przerwany wink
      • kalik303 Re: xbox360 29.08.07, 23:20
        No chociaż jeden jeszcze walczy.dzisiaj zakupiłem XBOX'A 360,DO TEGO CALL OF
        DUTY 2 I 3,NFS UNDERGROUND,HALF LIFE 2.ODPALIłEM TO CACKO NA NIESTETY JESZCZE
        STARYM TELEWIZORKU I WCISNęłO MNIE W FOTEL.Z BRAKIEM CZASU RADZE SOBIE TAK,żE
        SIEDZę WIECZOREM PO PRACY.TAK OD 19:30,CZASEM 20:00 I IDE SPAć MAX O
        23:30.WSTAJE O 5:20 I ROBIE DO 18:00 WIęC MóS ODPOCZąć.A W PIąTEK DO BóLU I W
        SOBOTE TO SAMO.JAK SIę JUż WPRAWIE TO SPRóBUJE LIVE.MOżE W COLLIN MC
        RALLY.POZDRAWIAM WYTRWAłYCH I ZAPRACOWANYCH. """"żYCIE JEST JAK GRA
        WIDEO,MOżESZ KIEROWAć POSTACIą,ALE I TAK W KOńCU BęDZIE GAME OVER"
        • lambert77 Re: xbox360 30.08.07, 08:21
          Takie pytanie poza konkursem big_grin a czas dla dziecka to ty masz??? bo
          narazie z tego co czytam to dzielisz swój czas między pracę i gry...
          Wiesz nie obrażaj się ale ja żeby spędzać więcej czasu z moim
          Trollem przesunąłem sobie godziny pracy i mimo tego że ciągnie mnie
          do kompa jak alkoholika do butelki to szkoda mi marnować czas i nie
          zająć się dzieckiem.
          • elske Re: xbox360 30.08.07, 21:50
            Czy Kalik czas dla dziecka ma? Oczywiscie ze ma.Myslisz ze pozwolilabym mu kupic
            Xbox gdyby dziecko zaniedbywal.Grac moze , owszem ale dopiero jak cora pojdzie
            spac.Nie ma siedzenia przy kompie czy grania w czasie kiedy ma sie dzieckiem
            zajac.
            • lambert77 Re: xbox360 31.08.07, 07:35
              smile a to przepraszam smile cieszę się że głos zajeła lepsza połowa
              kalika big_grin
              • egon26 Re: xbox360 31.08.07, 09:15
                lambert77 napisał:
                > smile a to przepraszam smile cieszę się że głos zajeła lepsza połowa
                > kalika big_grin
                I widzisz głupio ci teraz, nie trzeba było się wtrącać wink
                Ten ich berbeć to chyba jeszcze mały jest i duuuuuuużo śpi, niestety później jak
                zacznie być aktywniejszy to już będzie problem z rozrywką.
                • lambert77 Re: xbox360 31.08.07, 09:21
                  smile wbrew pozorom nie jest mi głupio big_grin Nie to żebym ganił kalika za
                  to że z tekstu wynika że tylko gra i pracuje smile coś mi się godziny
                  nie spasowały w jego tekście smile ale wiesz sam wracałem dosyć późno z
                  pracy i jeszcze dziecko a potem człowiek padał już tylko ryjem
                  gdziekolwiek gdzie była poduszka i jakoś nie znajdowałem siły na
                  granie smile
                  • elske Re: xbox360 31.08.07, 10:11
                    Chlopaki, nasza cora ma 2.5 roku.Chodzi spac zawsze o 20.00.Kalik po przyjsciu
                    do domu z pracy od razu jest przez core atakowany, wiec zajmuje sie nia dopuki
                    mala nie pojdzie spac.No i w ciagu dnia jest w domu dwa razy na przerwie 30 min
                    kazda (tez cora do niego przyklejona).No i weekendy z tatusiem:spacery, plac
                    zabaw, ukladanie puzzli,malownki, bajki.NO I WYGLUPIANIE SIE.
                    • egon26 Re: xbox360 31.08.07, 10:27
                      Słowa kaliki:
                      .Z BRAKIEM CZASU RADZE SOBIE TAK,żE
                      SIEDZę WIECZOREM PO PRACY.TAK OD 19:30,CZASEM 20:00 I IDE SPAć MAX O
                      23:30.WSTAJE O 5:20 I ROBIE DO 18:00 WIęC MóS ODPOCZąć.A W PIąTEK DO BóLU I W
                      SOBOTE TO SAMO.
                      Słowa elske
                      Chodzi spac zawsze o 20.00.Kalik po przyjsciu do domu z pracy od razu jest przez
                      core atakowany, wiec zajmuje sie nia dopuki mala nie pojdzie spac.No i w ciagu
                      dnia jest w domu dwa razy na przerwie 30 min kazda (tez cora do niego
                      przyklejona).No i weekendy z tatusiem:spacery, plac zabaw, ukladanie
                      puzzli,malownki, bajki.NO I WYGLUPIANIE SIE.

Ja wam mówi- USTALCIE WCZEŚNIEJ ZEZNANIAwink Bo trochę się wykluczają ;P
                      • lambert77 Re: xbox360 31.08.07, 11:05
                        he he smile własnie big_grinDD ale przynajmiej wiadomo dla kogo ten xbox wink
                        prawda elske big_grin???
                      • elske Re: xbox360 31.08.07, 18:45
                        Do bolu to zanczy :siedzenie w nocy i ganie do bolu w weekend bo rano do pracy
                        nie trzeba wstawacsmile))
            • termodynamik Re: xbox360 19.09.07, 21:11
              no cóż. są ludzie, którzy spędzają dnie całe w empikach żeby tylko pooglądać z
              zewnątrz konsole. z drugiej strony, faktycznie empik ma ich teraz spory wybór,
              więc trzeba tam pewnie spędzić trochę czasu żeby wszystko obejrzeć.
    • m.matkowski Re: XBOX360,CZY PLAY3,etaty,giercujecie czasem je 21.09.07, 19:46
      w sumie to nie wiem o czym mówicie. Ostatni raz grałem w "Age of Empires" jakieś
      5-6 lat temu. A od tego czasu to w nic - nawet pasjansa nie mam na kompie. TV
      też nie oglądam. Czasem chwilkę na necie się posiedzi. Nie warto czasu marnować
      na takie rzeczy (moja osobista opinia).
      • termodynamik Re: XBOX360,CZY PLAY3,etaty,giercujecie czasem je 24.09.07, 20:25
        no cóż smile co kto lubi. ja tam lubię podskoczyć do empiku i pooglądać nowe
        giercunki. w konsolkę też czasem połupię w domu i jestem zadowolony. nie uważam
        tego za marnowanie czasu. raczej poświęcam ten czas trenowaniu koordynacji ręka-oko.
      • degustata Re: XBOX360,CZY PLAY3,etaty,giercujecie czasem je 27.09.07, 15:15
        Trzeba korzystać z tego co daja nowe mozliwosci. Dla mnie kilka godzinek przed
        X360 to swietna zabawa. Warto czasem odskoczyc w swiat wirtualnej rozrywki. I
        tak jak kolega wyzej, takze lubie czasem odwiedzic EMPIK, posluchac chwile
        muzyki, zrelaksowac sie, potem udac sie do stoiska z gierkami i wybrac cos
        nowego. A co! smile
        • platynowy_morszczuk Re: XBOX360,CZY PLAY3,etaty,giercujecie czasem je 29.10.07, 19:02
          ojcem zostane dopiero w marcu ale jezeli chodzi o temat gierek to staram sie
          delektowac ostatnimi chwilami wzglednego spokoju smile co do gierek to nowy pes
          2008 w wersji na ps2 jak zawsze rewelacyjny. co do nba w wersjach 08 to
          sprawdzam 2k8, live i to life i jak narazie 2k8 prezentuje sie najlepiej choc
          graficznie nie dostrzegam wielkich roznic w porownaniu z 2k7 podejrzewam ze to
          wina tunera tv i monitora. jak bede mial mozliwosc sprawdzenia na jakims dobrym
          lcd to pewnie efekt bedzie duzo lepszy. w zasadzie to wszystko co ostatnio gram.
          z gier ktore ostatnio zabraly mi troche wiecej czasu to scarface. dla
          wielbicieli filmu pozycja obowiazkowa, a dla milosnikow gier to zapewne kolejna
          gra w stylu vice city
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka